View Full Version : Огромен проблем (срам)
Здравейте, нов съм във форума, направих си регистрацията, поради проблем който тегне над мен от известно време. Вмомента излизам с момиче, което адски мн ме привлича и действително е мн привлекателна. Стигнахме до фазата в която бяхме голи у нас, но незнайно защо не можах да се възбудя. Конкретната случка се повтори и аз вече наистина не знам какво да правя. Преди нея водих нормален сексуален живот, сега имам чувството, че някой ме е урочасал. Моля за съвет, понеже се чувствам в голяма безизходица ...
Не се притеснявай, имаш опит , остави притеснението настрана. Ако си подложен на стрес и тн,може това да допринася, но когато се стигне до момента да сте двамата голи, забравяш всякакви притеснения и задръжки.
DragonLady
04-29-2012, 20:16
Явно всичко е от притеснението ти да не оплескаш нещо с новото атрактивно за теб момиче. Отпусни се малко и всичко ще се оправи от самосебе си.
Отпусни се и не му мисли много... просто не се притеснявай. :)
lapeto99
04-30-2012, 18:06
Ами там ти е проблема,като се притесняваш.Поутпусни се малко ти ако секи път го правиш най накрая на ней ще и умръзне пък знам ли.Защо не опиташ да забравиш всичко,да се отпуснеш и да се довериш на себе си.Като не се притесняваш всичко се нарежда ;)
Diddle23
04-30-2012, 18:12
Както казаха всички останали, това става така понеже се притесняваш. Отпусни се и се наслаждавай на всички подобни мигове ;).
Другия път като не ти стане, хапни половин шоколад и 2 чаши Кола-Кола и се метай в леглото. Лично на мен ми помага ;)
GreenFairy
05-01-2012, 07:25
Според мен по-добре без колата :D че като му се подуе корема и започне да се оригва не съм сигурна, че ще се възбуди както трябва. Моето предложение е да се отдадете на орални ласки, както ти на нея, така и тя на теб. Би трябвало да стане според мен.
divakaa_3445
05-01-2012, 14:17
Просто не обръщай внимание на срама.Прави каквото ще правиш ей така-изведнъж...