View Full Version : Кръв ПОМОЩ !!
ognyanova95
04-30-2012, 19:06
С приятеля ми правим редовен секс от 3 седмици и до сега всичко беше нормално. Днес започна с пръсти (не за 1 път) и потече кръв, стреснахме се взехме кърпички, изхабихме 2 пакетчета в рамките на 5 минути и тече супер много. Прибрат се у нас стоях в тоалетната а то продължаваше да тече и то доста. Падна ми кръвното припаднах приятелките ми ме свестиха (не се обадихме на бърза помощ поради сериозни причини) от 7 до 9 течеше много вече съвсем малко, даже подчти спря. На какво може да се дължи това, дали се е получило така,че сега да се е скъсала ципата, а и дори да е така защо имаше толкова много кръв.
DragonLady
04-30-2012, 19:36
Щом не си девтвена, е по вероятно да е причинил някаква по сериозна рана или разкъсване във вагината ти ( особено ако не си е изрязал ноктите ). Или не дай си боже да е наранил шииката на матката. А и при наличието на толкова много кръв, чеда ти падне кръвното и да припаднеш какво правиш още тук!!! Отивай на гинеколог, от онези които са в спешните центрове ( те работят и по празници ).
да припаднеш и да ми кажеш , че няма как да се обадиш на 112
е на това му се вика тъпа 17 годишна..
crazygirl13
04-30-2012, 20:05
Не се бави, иди на лекар.
dream1707
04-30-2012, 20:56
Не е от скъсване на ципата.. 1во нали го правите от 3 седмици ... второ при скъсване на ципата не тече чак толкова, обикновено са 1-2 капки ... Може да те е одраскал (въпреки че едва ли от одраскване ще тече толкова много кръв) ... Някаква рана да си имала.. знам ли .. Трябва да се консултираш с лекар, това не е нещо нормално :с
anonymous708973
05-01-2012, 05:56
Какви са тия сериозни причини, бе?! Ти чуваш ли се?!
Ако беше припаднала от ниско кръвно просто така - окей. Ама да припаднеш от кръвозагуба и да не викнеш бърза помощ?! Нормална ли си?
SisiStrange
05-01-2012, 06:01
Шубе я е, че мама и тати ще я напляскат, че е правила секс.
Ама не я е шубе, че е получила кръвоизлив, който безспирно тече и може да умре.
Бягай на гинеколог, бе патка с патките, вашите ще разберат тъй и тъй, ако се гътнеш от някоя инфекция след това. Историята говори, че имаш отворена рана вътре в най-добрия случай. За това трябва да се вземат мерки. Искаш ли да гноясаш и да не правиш секс въобще близките няколко месеца/година?
като отидеш на гинеколога сигурно ще те пита каква е кръвта (ако си обърнала внимание) дали е ярка(което ще рече че е като одраскване) или тъмна(което ще е лошо защото идва по-отвътре така да се каже) поне така знам когато има такива обърни внимание каква е кръвта
ShtrudeL
05-01-2012, 09:08
Или не дай си боже да е наранил шииката на матката.
Ти знаеш ли къде се намира шийката на матката и какво представлява?
Аз тогава мисля, че може да й е бръкнал и в самата матка, дори по-навътре и да й я стиснал яйчниците, или завързал тръбите на панделка.
FuCKkK13
05-01-2012, 09:20
здравето ти е на първо място пред каквито и да било ''сериозни причини,за да не се обадиш'' отивай на лекар.. за ципата - едва ли,за одраскване също не ми се вярва,защото кръвта е много ! .. отивай при лекар по възможно най-бързия начин..
току що четох някъде че кървене извън месечния цикъл може да е на хормонлна основа но според мен причината може да е нещо друго авторке след доктора кажи как е минало и какво е било
MagicSmiles23
05-01-2012, 15:37
Не чакай.Отивай на лекар!!!!
П.С-Като чета темата...господи благодаря ,че не съм момиче!