View Full Version : Без думи :|
С приятеля ми сме заедно от 2 месеца и половина.Всичко между нас си е просто перфектно! ^_^Учим в едно училище и така всеки ден сме заедно,което е супер.Той живее на около 8 км от моя град и редовно идва за нещо.До сега когато е имало ваканции и почивни дни аз съм ходила в града,в който той живее,тъй като там имам роднини,а и самото място си го обожавам и е нямало проблеми с виждането ни.Тези дни,бяхме във ваканция 4 дни.В петък се видяхме само за 2 мин и това беше.Той трябваше да пътува (това го разбирам ок).В събота му звънях ако е свободен да дойде поне за 30 мин да се видим.(не му го казах точно така,но общо взето това беше замисъла).Той ми заяви че има работа (при което аз-ок няма проблем). По-късно ми каза,че ще идва,но ще е на гости с техните при техни познати и няма да можем да се видим.Помислих си-офф хубаво ама на 18 е толкова ли е трудно да каже отивам на кафе,когато решите ми звънете и ще дойда да ви взема и да дойде да се видим поне за 15 мин.Има ли желание има и начин.Е,явно желанието е липсвало.Същия ден,когато той идваше и с техните го видях,мина покрай мен и дори не махна/свирна или да направи нещо,с което да покаже,че ме е видял или нещо от сорта.Обидно ми е.През четирите дни един път не ми звъна.Вчера реших да излезна на разходка с 2 момичета.И съответно видях,че и той е в града-не ми се е обадил,не ми е казал...и ако не бяхме се засекли нямаше да разбера,че е бил тук.И то да е имал работа-ок,ама беше с най-добрия си приятел на кафе.Като ме видя спря и свирна и от колата ми каза айде на кафе и аз му казах,че по-късно,когато оставя брат ми в къщи ще отида.И той-ок,без да слезне да попита как съм и поне малко да покаже че му липсвам,че се е затъжил.В даскалото 1 ден да ме няма и полудява.На следващия имам чувството,че ще ме изяде.(което ми харесва).Ама сега .. :|. Докато още бях с брат ми и 2-те ми приятелки той заедно с още 3 момчета се връщаха от кафето и само ми помаха и тва беше :| .. Не съм го очаквала от човек,който направи всичко за да бъде с мен и не се отказваше каквото и да става.Имам чувството че помахва на някой познат просто ей така за да не му е сърдит ...Приятелката ми не може да проумее защо се държи така,аз също..Толкова ли е трудно да спре шибаната кола за 2 мин и да слезне да го видя само за малко.Това са 4 дни,в който той все си има работа,все бърза и все има оправдание.Вечерта ми писа във фейсбук,че баща му бил казал да се прибира по най-бързия начин и за това не можал да ме види. Много съм разочарована.Не мисля че заслужавам такова отношение.А и не съм го очаквала от него.Каза ми че ще се видим в сряда,защото днес трябвало да помага на баща си.При което аз му писах "хубаво".Той върна "т'ва не прозвуча никак хубаво".Не знам как да реагирам.Разбирам 1 път ок-не може,2-ри...ама за 4 дни 1 път за 2 мин да не се видим .... Вие какво ще кажете..как бихте реагирали..как бихте се почувствали?По принцип не съм от хората,който обичат да мрънкат и да се сърдят за глупости,ама това ми дойде малко в повече :(
Ами от 2 месеца и половина вие се виждате всеки ден в училище. Може би е искал малко почивка, да разтовари с приятели и т.н. Не му се сърди, виж утре как ще се държи в даскало и пиши тука, за да ти дадем съвет :)
NambyPamby
05-01-2012, 09:32
Използвай си устата по предназначение.
Иначе аз бих спряла да го търся повече, да му вдигам телефона и да го отразявам като цяло, когато го видя, щото ставам изключително проклета, когато проявяват към мен неебателно отношение, при това - незаслужено, та умишлено правя напук, ама аз съм друга бира и все залитам в крайности. Говори с него и го виж какво ще съчини на момента.
едит: вариантът да е искал малко лично пространство е логичен, докато не стигнем с оная част с помахването, д'ге?! "Здравей, отивам с приятели да изпием няколко бири, после ще сте видим" е далеч по-приемливо, отколкото да се прави, че не е в града, а когато го спипат в крачка да се държи като женски полов орган, да помахва на приятелката си, ни лук ял, ни лук мирисал.
Ами точно това казвам, че той е искал лично пространство.. За какво да лъже момичето, че ще се виждат, след като той иска да разпусне ?
NambyPamby
05-01-2012, 09:42
Оф, не става въпрос да я лъже и да й обещава някви неща, а да прояви нормално човешко отношение и да й обясни, че си има някви нужди и ще се видят, когато му се отвори свободно време(много ангажименти, много нещо иначе, 4 дни не може да намери време да се видят, нищо че й виси денонощно в града). Ти така ли се държиш с приятелката си? Решаваш, че днес не искаш да я виждаш, ми искаш да излезеш с момчетата, правиш се на много зает обаче, щото не ти стиска да си кажеш, че имаш нужда да бъдеш някъде без нея, и ако случайно я срещнеш на улицата, й махаш от съседния тротоар и гледаш да се измъкнеш възможно най-бързо като мижитурка?
FuCKkK13
05-01-2012, 09:51
на мен би ми станало обидно .. ама аз съм си чувствителна де,но все пак.. другия вариант е да не му звъниш до утре и утре като се видите да поискаш да поговорите и да му обясниш всичко,което каза тук и да му кажеш,че се надяваш повече да няма такива изпълнения.. и все пак до някъде го разбирам.. 2 месеца и половина да си нон стоп с някой не е работа,а и още повече,че сте в едно училище.. може да е искал малко свобода или наистина да е имал работа.. понякога така се получават нещата,че наведнъж ти идва всичко и нямаш време.. за това не му се сърди,а просто поговорете
Вижте по принцип и аз не обичам тея работи -непрекъснато заедно.Точно за това гледам да не го търся непрекъснато и да му давам колкото се може повече свобода.Никога не съм му казвала или намеквала да не ходи някъде а да стои с мен.Винаги съм гледала да не го ограничавам и да се отнасям с него така както искам той да се отнася с мен-всеки да си има лично пространство и да не сме непрекъснато вързани.И аз не го харесвам т'ва.Просто не ми допада.Обичам да го виждам как се забавлява с приятелите си-доставя ми удоволствие въпреки че тогава е с тях а не с мен.Обаче докато сме в даскалото той е този който всяко междучасие е покрай мен,той не прекъснато ме търси.Знам че когато едно нещо се повтаря омръзва и затова гледам да има разнообразие да не вися непрекъсно покрай него и да му писва.Ама той е този който буквално не се отлепя.Тръгнат ли някъде веднага ме вика с неговата група.Никога не ме е пренебрегвал и съм му казвала,че нямам нищо против да е само с тях(аз да не съм там),съвсем нормално е,разбирам го.Ама той така иска,така е още от началото.И сега изведнъж с тея постъпки супер много ме учуди.
FuCKkK13
05-01-2012, 10:03
ами ако не поговориш с него ще си стоиш учудена !
Само аз ли не виждам абсолютно никакъв проблем тук?
Момчето може да си е имало работа, проблеми, може да е бързало... Ако наистина е такава лепка, каквато го описваш, едва ли ще пропусне да ти каже, че ще идва в града. Явно си има причина. Вместо да си вадиш веднага някакви грешни изводи, защо първо не поговориш с него?
Аз ако бях на твое място, може би нямаше и да ми направи впечатление. Ако го видя някъде на кафе с приятелите му, ще си помисля, че е дошъл до града да се види с тях и толкова. Няма смисъл да ми се обажда, колкото да ме информира за всяка крачка, която прави.
Ти така ли се държиш с приятелката си? Решаваш, че днес не искаш да я виждаш, ми искаш да излезеш с момчетата, правиш се на много зает обаче, щото не ти стиска да си кажеш, че имаш нужда да бъдеш някъде без нея, и ако случайно я срещнеш на улицата, й махаш от съседния тротоар и гледаш да се измъкнеш възможно най-бързо като мижитурка?
Не, не се държа така.
По темата: По-добре го попитай какво има, извикай го след училище да отидете някъде на кафе. Не бързай да си вадиш грешни изводи.
С хората,с които беше се вижда непрекъснато,те живеят един до друг.Както казах по-горе,окей както и да е нямам нищо против да прекарва време с тях обаче както мина и си замина само с едно помахване така сякаш съм някоя позната ...Единия път те залива със огромно внимание,следващия си просто на здравей от далече..
А техните знаят ли за теб ?
In*The*Face
05-01-2012, 11:55
А техните знаят ли за теб ?
Това беше първото което ми хрумна като прочетох, че си го засекла с техните. Ако те не знаят е нормално да не реагира. А защо не им е казал, ако е така, е вече съвсем отделна тема. Два месеца нон-стоп заедно е нормално да има нужда от лично пространство. Просто така го е почувствал и така го е направил. Това, че в училище те търси и иска да сте заедно е нещо много хубаво, но не значи, че постоянно ще е така. Говори с него. Кажи му как е изглеждала ситуацията в твоите очи, предай му чувствата и мислите си за ситуацията и се опитай да разбереш и неговата гледна точка за нещата. Не мисля, че имаш сериозни поводи за притеснение. Просто говорете като големи хора и се изяснете.
Да,знаят.Не е притеснение.По-скоро съм малко разочарована,че така ме пренебрегна/не знам дали това ще да е точната дума/
В такъв случай го дръпни да си поговорите на 4 очи :)
DisappointedDreamer
05-01-2012, 16:41
Щом не ти харесва подобно отношение, просто поговори с него. Обясни му това, което каза и на нас: че нямаш нищо против да се среща със своите приятели, че ти е приятно когато се забавлява с компанията, че и ти не си от този тип момичета, които държат своя изкъсо, но просто си била много разочарована от отношението му спрямо теб последните 4 дни.
FuCKkK13
05-01-2012, 16:44
Щом не ти харесва подобно отношение, просто поговори с него. Обясни му това, което каза и на нас: че нямаш нищо против да се среща със своите приятели, че ти е приятно когато се забавлява с компанията, че и ти не си от този тип момичета, които държат своя изкъсо, но просто си била много разочарована от отношението му спрямо теб последните 4 дни.
+1 .. и всичко може да е на 6 без сръдни като на 10г. :)