PDA

View Full Version : Нова връзка и тъп проблем

reperw
05-01-2012, 10:59
Около 1 седмица съм в нова връзка с 1 момиче и се появи 1 проблем устните ми се напукаха и отстрани на устата също се зачерви...

Може ли да е някаква инфекция от целувките ?

Споделих с нея проблема и тя ми се разсърди....каза ,че я смятам за болна и мръсна ,а не е така... просто споделих... защото наистина съм шашнат..

ОХХ... РАЗБРАХ ОТ КАКВО Е ... спомних си ,че използвах самобръсначката на баща ми... не питайте защо

Сега остава как да и се извиня ...

NomNomNom
05-01-2012, 11:07
Имал ли си до сега в живота си херпес? Да не си настинал? Да не си си отварял устата широко? Да не си се прехапал? Да не си ял твърде солено, люто, кисело?

Грешен ход да я питаш, щом сте в нова връзка. Излязло е сякаш мислиш само за себе си и за твоите проблеми, попита ли я тя как се чувства? Защото наистина може да се е почувствала тъжно.

Идеята е, че е слабо вероятно да ти е лепнала нещо, поне аз не се сещам за нищо, което се предава по този начин и е с такива симптоми, поправете ме, ако има.
Така де, освен херпеса, ако не си имал никога - рано или късно го хващаш.
Една съученичка го хвана в 9ти клас, и първата реакция беше зверско подуване на лимфни възли.

reperw
05-01-2012, 11:18
ОХХ... РАЗБРАХ ОТ КАКВО Е ... спомних си ,че използвах самобръсначката на баща ми... не питайте защо :D

как да й се извиня защото разбирам ,че съм е наранил ... много съм тъп.. и веднага се усъмних в нея...

In*The*Face
05-01-2012, 12:02
Вземи си балсам за устни. По начина по който го описваш е по-скоро изпръхване. Няма страшно ще ти мине. Само се мажи често, за да омекотяваш разранените места.

NomNomNom
05-01-2012, 12:06
Просто се вижте и й кажи, че си голяма паника, и че съжаляваш, вземи й цвете също :Д
Ти си знаеш, а и в крайна сметка нищо толкова сериозно не е станало, ама е възможно да е саднала.
За изсъхването е много точно бтв, може и това да е ^^

assd
05-01-2012, 13:25
ми така е, баща ти си е бръснал ташаците, ти си си обръснал после мустака. друг път да знаеш, първо се бръсне мустака и после ташаците

reperw
05-01-2012, 18:57
^ ааааааааааа защоооооооооо :D не мисля ,че точно с тази си е бръснал ташаците :D той има 2 една за тяло 1 за брада... :D няма значение... очаквам още включвания,как да се извиня...

someonerandom
05-02-2012, 12:09
Аз пък мисля,че тя прекалено много се е филмирала.Освен ако не си и заявил нещо свързано с ниска хигиена,по нищо не личи да я обвиняваш...и аз да ходя с някоя от седмица и да ми се прецакат устните ще реша,че имам алергия към козметиката и или нещо такова,де да знам...

AnzaRe
05-02-2012, 12:19
Хйахаахаайайхайхайа бръсначката :d

reperw
05-02-2012, 18:00
Аз пък мисля,че тя прекалено много се е филмирала.Освен ако не си и заявил нещо свързано с ниска хигиена,по нищо не личи да я обвиняваш...и аз да ходя с някоя от седмица и да ми се прецакат устните ще реша,че имам алергия към козметиката и или нещо такова,де да знам...

дам и аз така предположих.. и за това я попитах.. не съм и казвал ,че има ниска хигиена...

DisappointedDreamer
05-02-2012, 19:46
Утре ще ти излезе пришка на задника. Приятелката ли си пак ще обвиниш :lol:

reperw
05-02-2012, 21:09
^ не съм я обвинил... просто споделих с нея ... и така, НЕ СЪМ и казал : ТИ СИ ВИНОВНА ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ ЗАРАЗИЛА СИ МЕ С НЕЩО.... просто и казах така и така напука ми се устата бла бла знаеш ли от какво може да бъде да не е от някое червило и така .. и тя просто си е сприхава

SmilezZz
05-04-2012, 12:58
Грешно си постъпил, като си я попитал директно. Но пък тя взела, че се е филмирала много. Като се има предвид, че съм от по-чувствителните и ако бях на нейното място - на мен също би ми станало гадно. Просто поговори с нея и й се извини. Подари й цвете , и подобни. Не се е случило кой знае какво.