Влез

View Full Version : Помогнете ми какво да правя..

mimkataa_220
05-01-2012, 12:48
Значи харесвам си едно момче от около 3-4 месеца.. Той знае, че го харесвам - казах му, но той тогава си имаше гадже и нищо не направи. Имам братомчед с който са много добри приятели и братовчед ми минолия ден е бил у тях и така както са си говорили братовчед ми го попитал кой харесва, а той отговорил, че харесвал мен. След като братовчед ми ми каза аз малко се учудих, защото преди това си мислех, че ме харесва поне малко. Сега стана така, че той ме харесва и аз го харесвам, но не знам какво да правя... Той е малко притеснителен човек.. Какво да му кажа.. Какво да правя ? Помогнете ми.. Благодаря предварително ! :)

Anonys
05-01-2012, 12:58
Ко речи ? Нищо ама абсолютно нищо не разбрах ? Ба'си несвързаните изречения.
д ми го попитал кой харесва, а той отговорил, че харесвал мен. След като братовчед ми ми каза аз малко се учудих, защото преди това си мислех, че ме харесва поне малко.

Chacho
05-01-2012, 13:02
Излезте, седнете някъде, гушни се у него и го питай дали помни, че си го харесвала. Ако има ерекция, значи да.

mimkataa_220
05-01-2012, 13:02
С няколко думи - И двамата се харесваме ! :D

Anonys
05-01-2012, 13:14
Ахаха, ако имал ерекция :D Абе "Баце" ти просто ме разбиваш ей :D

по темата: Ами като се харесвате, к'во чакате ? Брак ли искате или ? :D Айде, да те няма от тийнпроблема, отивай при него...

blaaablaaablaaa
05-01-2012, 15:30
Ти го харесваш, той те харесва, двамата се харесвате, единият харесва другия, другият харесва първия. Ако си сигурна, че братовчед ти не те бъзика, направи малък флирт, направи му намек или направо му кажи какво са ти казали.

paradosou
05-01-2012, 15:34
Слушай Chacho xD

пAteNцЕ
05-01-2012, 15:36
той още ли е зает че не разбрах?
иначе кво толкова опознайте се излизайте и така :)

DisappointedDreamer
05-01-2012, 16:20
Излезте, седнете някъде, гушни се у него и го питай дали помни, че си го харесвала. Ако има ерекция, значи да.

:lol: :lol:

Ние си се смеем, ама е точно така. Авторке, излезте някъде двамата заедно, поговорете си, темата няма как да не се повдигне, и оттам цун мун и си знаете работата.

valdesbg
05-01-2012, 16:24
:D

Дриймърке.. лош човек си ти, много лош :D Той и Чачо не е от милите, де :Р Аз нямам какво да кажа вече по темата.

mimkataa_220
05-01-2012, 16:47
той още ли е зает че не разбрах?
иначе кво толкова опознайте се излизайте и така :)

Не няма си гадже. Заряза е, като разбра,че тя само го използва. :)

Chacho
05-01-2012, 18:15
А теб ти цъфна цоцата, като разбра оная ква използвачка е била. Не че е толко по темата, ма направо ми се драйфа от злобата ви понякога.