Влез

View Full Version : Какво ми е?

ladygaga321
05-01-2012, 16:12
Здравейте, регистрирах се във форума, защото имам проблем и в момента няма как да се консултирам с лекар. Имам приятел от 3 години и правим секс винаги с презерватив. За последно ми дойде на 20ти март. От тогава сме правили секс само с презерватив, като се е случвало само в началото да ми го вкарва малко без презерватив, но е бил мноого далеч от свършване. Около 20ти април (когато трябваше пак да ми дойде) имах само няколко капки кръв, но не ми е идвало. Имам болка ниско долу от дясно. На 6тия ден от закъснението си направих тест за бременност за всеки случай, но беше отрицателен. Уж имам симптоми, че ще ми дойде .. гърдите са ми подути, корема и той беше подут, излизат ми пъпки, но засега не ми идва:( Дали имам някаква инфекция или просто теста не е бил верен..знам че не сте екстарасенси, но искам да попитам дали някой е бил в подобна ситуация. Да добавя, че до преди 3-4 месеца имах редовен цикъл, но напоследък нещо се разбърка, последния път ми дойде 5дни по-рано.
Мерси за помощта предварително.

Sh@d0w
05-01-2012, 16:27
Не си бременна спокойно, причините за закъснение може да са много и различни. А и щом не е ставало гаф и теста е бил отрицателен, защо въобще се паникьосваш?

DisappointedDreamer
05-01-2012, 16:38
Той не е свършвал в теб без презерватив, имаш всички симптоми че МЦ-то ти скоро ще почука на вратата, правила си си тест, който е отрицателен, а на всичкото отгоре пък и МЦ-то ти е подранило предишния месец с 5 дена. И питаш дали си бременна? Според мен просто ти закъснява поради някоя от следните причини:

- стрес
-смяна на климат
- прием на лекарства
- пътуване напред назад
- рязка загуба на тегло
- рязко качване на тегло

И много други. Не се филмирай, нищо ти няма. Сигурна съм че МЦ-то ти ще дойде до ден, два.

TheBeliever
05-01-2012, 16:54
Напълно ли сте сигурни, че не е ставал гаф с презервативите?

И аз бих заложила на закъснение, предизвикано от гореизброените причини, но това зацапване точно в дните на очакваната менструация не ми звучи добре. Направи още един-два теста за всеки случай и при първа възможност отивай на гинеколог.

DisappointedDreamer
05-01-2012, 16:58
Ааа, т'ва зацапване го забравих. Отиди на гинеколог, да. Понякога се получава в дните на овулация, ама при теб не е бил този случая. Ениуейс, ако не ти дойде до 1 или 2 дена, си насрочи час за гинеколог.

FuCKkK13
05-01-2012, 17:17
Той не е свършвал в теб без презерватив, имаш всички симптоми че МЦ-то ти скоро ще почука на вратата, правила си си тест, който е отрицателен, а на всичкото отгоре пък и МЦ-то ти е подранило предишния месец с 5 дена. И питаш дали си бременна? Според мен просто ти закъснява поради някоя от следните причини:

- стрес
-смяна на климат
- прием на лекарства
- пътуване напред назад
- рязка загуба на тегло
- рязко качване на тегло

И много други. Не се филмирай, нищо ти няма. Сигурна съм че МЦ-то ти ще дойде до ден, два.
+1 .. и от притеснението да не си бременна също може да ти закъснее.. за това спри да се притесняваш и до 1-2,макс 3 дни ще ти е дошло предполагам :)

marilyn
05-01-2012, 18:23

- стрес
-смяна на климат
- прием на лекарства
- пътуване напред назад
- рязка загуба на тегло
- рязко качване на тегло

Същото. :)

DragonLady
05-01-2012, 20:11
Тези само няколко капки кръв ме навеждат на мисълта за цветна бременност, така че най-добре си направи още един тест.

Everytime
05-01-2012, 23:45
Да не забравиш да ни викнеш на кръщаването :D

Danny:)
05-04-2012, 23:07
Да не забравиш да ни викнеш на кръщаването :D
ти ме разби! :D:D

SmilezZz
05-05-2012, 12:31
Вземи си час при гинеколог. Възможно е нищо да ти няма и всичко да е наред, но тия капчици кръв не ми звучат много добре. Въпреки това се успокой, отиди на гинеколог и после кажи какъв е бил проблема!

horacio
05-05-2012, 12:36
Сиг ли си, че са били капки кръв... Защото може да имаш някакво кафяво течение. Случват се такива "аномалии" при промяна на времето, а може и да си настинала. По-добре отиди на гинеколог ако се притесняваш много.

djipsito
05-05-2012, 13:45
Тука много психоатаки й правите.. Времето е шантаво, тя се панира, цикъла й закъснява. Шантавотиите в цикъла не ги свързвайте веднага с бременност. Има билион други щуротии. Спри да се панираш, че си бременна, щото не си. И да, гледам на боб.

Иди на лекар и кажи кво те притеснява, ако трябва да те прегледат. В най-лошия случай ще имаш шантавотии с яйчниците, в най-добрия нищо ти няма.

Много млади момичета водят нездравословен живот и после ревът. Имам една колежка, дето имаше всички симптоми на бременност и не е бременна, просто тялото й е откачило нещо. И тя се панира една камара време, докато не отиде на лекар.

Нещата, които ти написа... аз въобще не бих си помислила, че съм бременна ако ми се случва тва.