View Full Version : Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
AirCrafter
05-02-2012, 16:12
Момичета харесвате ли срамежливи момчета? :)
nepowtorima
05-02-2012, 16:24
Ами харесвам, но до известна степен..
Имах връзка с такава личност и аз не казвам, че не съм срамежлива, но не чак до неговата степен.. и се опитвах да не го притискам прекалено много, а накрая ме заряза и каза, че аз съм била виновна.. абе.. както и да е..
Много са сладки срамежливите.. така като се засрамят и се зачервят .. aww ..
Не е хубаво обаче прекалените да сте срамежливи.. все пак ние чакаме на вас .. /по принцип/
Каквото и да ти говорят - не. Природата го е направила така, че срамежливите мъже топват чушката след 20 и то в кисел буркан.
Не. В някои аспекти мога да го приема, но като цяло самоувереността е секси. И не става дума за арогантност. Става дума, за момче, което знае какво може и какво иска, човек който е наясно с предимствата и недостатъците си. А не като му направиш комплимент да отрича и да те гледа едва ли не с подмокрени очи.
Каквото и да ти говорят - не. Природата го е направила така, че срамежливите мъже топват чушката след 20 и то в кисел буркан.
Напълно съгласен ! Добавям и психично болните <--
ShtrudeL
05-02-2012, 17:25
Ами не. Аз достатъчно съм, за да ставаме двама.
SisiStrange
05-02-2012, 17:30
В определени граници - да. Ако под срамежлив се разбира да не може да се говори с него или да не смее да ме покани на среща - не.
paradosou
05-02-2012, 18:28
Бих съчетала коментарите на umri 8-) и Hayashi.
valdesbg
05-02-2012, 18:39
Умри FTW. 15 букви.
харесвам ги, защото са сладки, но не и ако става въпрос да са за мен.. и аз като ShtrudeL съм достатъчно срамежлива, че да сме двама :D :X
Furious?
05-02-2012, 18:44
Господи , Валдес ме изненада. Кво ти се е случило , брат ми.Кой е тоя бръснар да не ходя и аз при него
п.с. АЗ харесвам срамежливи момичета пък
valdesbg
05-02-2012, 18:51
Furious - тва е по мое желание и идея. Ошашавиха се хората около мен, ама няма значение.
DisappointedDreamer
05-02-2012, 18:54
Не. В някои аспекти мога да го приема, но като цяло самоувереността е секси.
Мда. Не ми трябва момченце, което се кикоти, свело поглед в земята, зачервило бузки. Тц.
anonymous708973
05-02-2012, 19:35
Алергична съм към тях. Едно момче, ако не може да ме накара да ме хване срам и да се почувствам неудобно... няма как просто.
IWannaBeSedated
05-02-2012, 19:38
По-скоро не.
Ами не. Аз достатъчно съм, за да ставаме двама.
Подкрепям. :)
Зависи колко срамежливо ще е момчето.
Някой, който се поти и черви на всяка дума - не, благодаря.
Алергична съм към тях. Едно момче, ако не може да ме накара да ме хване срам и да се почувствам неудобно... няма как просто.
Това. Харесвам общителните, нахакани и забавни хора, "душата на компанията" 'дет се вика. Тези дето си мълчат и се червят са ми като...мишки. Говори за ниско самочувствие най-малкото.
Това. Харесвам общителните, нахакани и забавни хора, "душата на компанията" 'дет се вика. Тези дето си мълчат и се червят са ми като...мишки. Говори за ниско самочувствие най-малкото.
говори ми тихо за любов
Indeed....
tItEufFf
05-03-2012, 07:10
Категорично не. Ако той е срамежлив, то и аз няма да мога да се отпусна. Имах едно гадже, който се срамуваше да ми говори когато бяхме заедно (той ми го каза като скъсахме). Беше мъчително просто. Пък и не става въпрос само за отношенията с момчето, но и за момчето и твоите приятели - когато ги запознаваш и той нищо не казва, много е неприятно
Не. Обичам в него да е инициативата, а не да си хабя нервите и времето с недорасли мъже.
Niakoitam
05-03-2012, 12:20
Не знам тук точно за каква срамежливост става дума точно или всяка мацка си представя някой точно определен срамежлив познат или най-срамежливият,който е виждала някога в живота си та по това си изказва мнението.
А пък относно това това изказване:
Зависи си до къде се простира срамежливостта. Като знам какви срамежливи хора има, аз не съм чак от най-срамежливите,но пък на моменти съм доста срамежлив,стеснителен или каквото и да е там и може и да бия най-добрите в това.
Но пък и мина времето когато ще се изчервя и ще сведа поглед надолу ако някоя ми направи комплимент.
Та в тоя ред на мисли мога в един момент да съм точно такъв,но в следващият момент ако ми бъде показано максимално добре че имаш желание не ще те накарам да те хване срам и да се почувстваш неудобно,но и доста повече може би... :D
Та в тоя ред на мисли мога в един момент да съм точно такъв,но в следващият момент ако ми бъде показано максимално добре че имаш желание не ще те накарам да те хване срам и да се почувстваш неудобно,но и доста повече може би... :D
И не си падаш бияч, ма по принцип сгъваш 13 културисти и 2ма моторяги на хармоника, докато готвиш пица с аншоа и четеш булевардни романи.
Furious?
05-03-2012, 12:36
Furious - тва е по мое желание и идея. Ошашавиха се хората около мен, ама няма значение.
Отива ти - напомняш ми на Пиер Луиджи Колина.Сигурно си изненадал доста хората , хахха
Chacho^ Нали още малко ще кажеш че и мортал комбат ще спечели(ако не го е направил вече ;x ) xD .
summerxtime
05-03-2012, 12:46
Не. В някои аспекти мога да го приема, но като цяло самоувереността е секси. И не става дума за арогантност. Става дума, за момче, което знае какво може и какво иска, човек който е наясно с предимствата и недостатъците си. А не като му направиш комплимент да отрича и да те гледа едва ли не с подмокрени очи.
............
Niakoitam
05-03-2012, 12:47
И не си падаш бияч, ма по принцип сгъваш 13 културисти и 2ма моторяги на хармоника, докато готвиш пица с аншоа и четеш булевардни романи.
Нищо подобно.Попринцип в повечето случаи съм едно доста миролюбиво човече. :)
Едит: Еййй ало...вие нещо започнахте да ме взимате за мезе :D
Не съм момиче, но съм "срамежливо" момче!
до около 16 бях страшно срамежлив - зачервени бузки, трагични разговори с момиченцата съчетано с очила... можете да си представите!
Днес смятам това че съм "срамежлив" (в границите) е част от чара ми ;) Направило ми е впечатление че повечето курви (леко мислещи момичета) не ни харесват за което се радвам! :D
Именно затова ме съмнява, че ще препотиш някоя от срам след това, което очакваш от нейна страна.
Niakoitam
05-03-2012, 13:02
Именно затова ме съмнява, че ще препотиш някоя от срам след това, което очакваш от нейна страна.
Това към мен ли беше? Ако да, защото не ме познаваш. :) Чакането е за да видя и поне малко от малко опозная характера и държанието и и да се напасна на него.Не искам да убиждам никоя едва ли не с присъствието ми или да ме чувства като някои загорял досадник.Ако вече ми покаже че е по отворена и не я притеснява присъствието ми не оставам длъжен особено към реплики отправени директно към мен и отвръщам подобаващо.При нужда мога и да съм доста брутален, а пък мога и да не съм :)
Моята мисъл е, че момичетата се засрамват истински тогава, когато сам инициираш мръснишкото, а не чакаш да ти подадат зелена светлина.
DisappointedDreamer
05-03-2012, 13:39
Чачо е прав. Ще те чакам аз теб Някойтам, да се разбудиш и отпуснеш, като преди това си се червил и гледал дупките в асфалта. Не мерси.
П.П.
Това беше сарказъм от страна на Чачо. Не знам защо не го забеляза, Някойтам.
Отива ти - напомняш ми на Пиер Луиджи Колина.Сигурно си изненадал доста хората , хахха
На мен ми прилича на Моби . Казвайки му ,че прилича на Колина може да го обиди .
valdesbg
05-03-2012, 13:40
Дриймърке - нема си режеш косата!
А Колина е машина, кефех му се много като бях по малък :) Инак благодарско :)
Не харесвам.. най-малкото - срамежливото момче няма да остави впечатление у мен. Няма да ми трепне, а може и да не го забележа, освен ако наистина не ме зариби с нещо, за да си отделя от времето да го опозная.
Тряяя си кат съб зиро , да им вледениш сърцата, това се опитва да каже chacho .
[Финиш хър]
================ Фейталити ================
DisappointedDreamer
05-03-2012, 14:10
Дриймърке - нема си режеш косата!
В най-скоро време ще я обръсна, няма да я режа. 8-)
В най-скоро време ще я обръсна, няма да я режа. 8-)
Видя, че си обръснах брадата и почна да завиждаш май...
Забавното е, че тези, които се смятат за душата на компанията са пълни кретени. Ръсят глупости в опит да бъдат оригинални и да докарат на някого усмивка. И разбира се, че никое момче от първата среща няма да ви подхвърля да го гепите за кура. Освен, ако просто не е крайно циничен. И е нормално, ако е малко скован първия час. Говоря за малко.
Някой да те накара да те хване срам от него? Еми то, ако те хване срам от думи/действия.. те кой е срамежливия.
Да ви еба в отраканите.
DisappointedDreamer
05-03-2012, 14:17
Видя, че си обръснах брадата и почна да завиждаш май...
Точно! Завидях и на Валдес и обръснатата му глава...
Niakoitam
05-03-2012, 14:27
Моята мисъл е, че момичетата се засрамват истински тогава, когато сам инициираш мръснишкото, а не чакаш да ти подадат зелена светлина.
Ами то винаги можеш и да им приложиш елемента на изненадата след като си разбрал вече че няма да се обидят.На някои не би им харесало едно поведение или човек, на други друго и така
Чачо е прав. Ще те чакам аз теб Някойтам, да се разбудиш и отпуснеш, като преди това си се червил и гледал дупките в асфалта. Не мерси.
П.П.
Това беше сарказъм от страна на Чачо. Не знам защо не го забеляза, Някойтам.
Ааама то трябва и малко труд понякога и от ваша страна де.Както казах откъде да знам първоначално няма ли да ти е неприятно да те докосвам,симпатичен ли съм ти,имаш ли си гадже,доколко и до какви граници държиш на майтап,дали не си надута кифла дето се мисли за по висша от останалите и така.Все пак и мъжете не четем мисли.А мен ми пука как ще бъда възприет. Грешно или не е така.
А относно сарказма на Чачо. Какво те накара да си помислиш че не съм го забелязал? :)
Тряяя си кат съб зиро , да им вледениш сърцата, това се опитва да каже chacho .
[Финиш хър]
================ Фейталити ================
По скоро целта на занятието не е ли да им ги разтопиш? Търси някой огнен герой. :)
Ааама то трябва и малко труд понякога и от ваша страна де.Както казах откъде да знам първоначално няма ли да ти е неприятно да те докосвам,симпатичен ли съм ти,имаш ли си гадже,доколко и до какви граници държиш на майтап,дали не си надута кифла дето се мисли за по висша от останалите и така.Все пак и мъжете не четем мисли.А мен ми пука как ще бъда възприет. Грешно или не е така.
Много лесно. Ако и бръкнеш в гащите и се дръпне, значи нема да стане работата. Тръгнеш ли обаче да преценяваш по държанието и да анализираш ситуацията с неопределени интеграли и степенни редове, най-много да й пресушиш реката.
DisappointedDreamer
05-03-2012, 14:36
Нищо подобно.Попринцип в повечето случаи съм едно доста миролюбиво човече. :)
А относно сарказма на Чачо. Какво те накара да си помислиш че не съм го забелязал? :)
Мда. Викаш че си го забелязал.
Забавното е, че тези, които се смятат за душата на компанията са пълни кретени. Ръсят глупости в опит да бъдат оригинални и да докарат на някого усмивка. И разбира се, че никое момче от първата среща няма да ви подхвърля да го гепите за кура. Освен, ако просто не е крайно циничен. И е нормално, ако е малко скован първия час. Говоря за малко.
Някой да те накара да те хване срам от него? Еми то, ако те хване срам от думи/действия.. те кой е срамежливия.
Да ви еба в отраканите.
Коментар на място ;)
До автора - главата горе, самочувствието на разумно ниво и печелиш.
Niakoitam
05-03-2012, 15:00
Мда. Викаш че си го забелязал.
Едит: Еййй ало...вие нещо започнахте да ме взимате за мезе :D
А ти забелязали това? Беше отправено към двама.
Да не говорим че и в другото изречение,което изтрих има част сериозност написана по малко по-малко сериозен начин. :)
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:04
Трънкиии.
000000
ledenakrasota
05-03-2012, 15:07
Да, самата аз съм много срамежлива, но съм и цапната в устата колкото искаш. :D:D:D:D:D:D:D Не ми харесва все аз да предразполагам към разговор, защото излиза, че едва ли не съм свикнала да водя и да доминирам, което не е така. :?
Niakoitam
05-03-2012, 15:09
DisappointedDreamer къде си намери трънки? В обувката ли? :D
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:14
DisappointedDreamer къде си намери трънки? В обувката ли? :D
Да :( скъсали са ми са се обущата. Трябва да си купувам нови :(
ами донякъде ги харесвам
понякога се спичам и ако от среща момчето е срамежливо и не обелва дума ми става бая тъпо и се мълчи (а все пак искам той да продължи разговора толкова ли е трудно иначе само аз бърборя и си водя монолог не че не давам думата и прекъсвам но просто когато давам думата и не чуя нищо ми става тъпо)и в крайна сметка излиза че аз командвам парада(в този случай ако аз не поканя на среща ония ще седи да се стеснява как да ме покани пф) но пък така не ми е интересно за мен нещата трябва да са взаимни
от друга страна пък поне не е някой нахакан мухльо който да ме командори да не ми дава мира и спокойствие и тн....
така че съм за но ако е малко срамежлив(умерено) защото когато е в повече ми писва аз да правя всичко все пак е той момчето не аз ! :D
ledenakrasota
05-03-2012, 15:15
Да :( скъсали са ми са се убущата. Трябва да си купувам нови :(
Той ще ти купи нови.
Аз пък продавам, може да уредим нещо. Кой номер носиш?
spambotkvadratnigashti
05-03-2012, 15:19
Много сте ми странни.Хем да не е стеснителен,да не е и прекалено отворен в същото време,да има тяло като на модел,да кара БМВ-голям плюс,да има пари и няма да изброявам още.И накрая от толкова избиране се появявят теми като: изневерява ми с най-добрата ми приятелка,много съм разтроена изостави ме,излезнахме на разходка а той пърди по улицата и още подобни.Накрая като станете стари моми 90% се хващате с някой мухал,който има шкембе,живее в панелка,развлечението му е да гледа мачове.По професия е техник на перални,примерно.От ваша страна вие трябва да му чистите и да готвите.В свободното време може да спите или да решавате кръстословица.Накрая се оимъжвате за него, защото сте на 40 години и отворените батки няма да ви поглеждат дори.
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:19
37-38 *подскача щастливо*
Niakoitam
05-03-2012, 15:21
Аз нося 39. Може ли да ти дам едни мои? :)
ledenakrasota
05-03-2012, 15:24
Много сте ми странни.Хем да не е стеснителен,да не е и прекалено отворен в същото време,да има тяло като на модел,да кара БМВ-голям плюс,да има пари и няма да изброявам още.И накрая от толкова избиране се появявят теми като: изневерява ми с най-добрата ми приятелка,много съм разтроена изостави ме,излезнахме на разходка а той пърди по улицата и още подобни.Накрая като станете стари моми 90% се хващате с някой мухал,който има шкембе,живее в панелка,развлечението му е да гледа мачове.По професия е техник на перални,примерно.От ваша страна вие трябва да му чистите и да готвите.В свободното време може да спите или да решавате кръстословица.Накрая се оимъжвате за него, защото сте на 40 години и отворените батки няма да ви поглеждат дори.
Спри да слушаш чалга. :?
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:26
Аз нося 39. Може ли да ти дам едни мои? :)
Може, може. Ще си турА 5 чорапа и готово.
Да, самата аз съм много срамежлива, но съм и цапната в устата колкото искаш. :D:D:D:D:D:D:D
Eдва ли има човек , който не би се съгласил с това ;) .
Спести ми дълъг пост.
ledenakrasota
05-03-2012, 15:33
Eдва ли има човек , който не би се съгласил с това ;) .
Относно мен ли или изобщо? :D
Chacho, много мислиш.
Niakoitam
05-03-2012, 15:34
Може, може. Ще си турА 5 чорапа и готово.
Тамън да си ги ползваш и през зимата и да ти е топло на краката.Тураш си едни дебели вълнени чорапи и си уредена и за тогава.:)
Относно мен ли или изобщо? :D
Eстествено че става въпрос за теб , то друга като тебе няма .... :D
Niakoitam
05-03-2012, 15:40
Специален поздрав за теб, за Чачо и всички дето толкова роптаят против чалгата :D
http://vbox7.com/play:bf7c628bf6
П.П. Аз слушам всичко.Много често и The Voice i Sity TV,но не се влияя особено от това какъв стил е едно нещо.Има песни,които ми харесват и други песни. :)
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:42
Тамън да си ги ползваш и през зимата и да ти е топло на краката.Тураш си едни дебели вълнени чорапи и си уредена и за тогава.:)
Дааа. И тук и без т'ва е много студено.
Niakoitam
05-03-2012, 15:45
Е как пък че в София е студено като е на 30км от тук.Или искаш да ти ги пращам по еконт до Стокхолм.Тогава е за твоя сметка.
ledenakrasota
05-03-2012, 15:47
Eстествено че става въпрос за теб , то друга като тебе няма .... :D
Знам, че няма. 8) Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често. :lol: Но не мисля, че кой знае колко еди кой си би запомнил поведението на някой потребител от този раздел. омг :?
Niakoitam, аз също слушам всичко. Това, което ти допада, ти повлиява на подсъзнателно ниво. Писанията ти от онзи пост са характерни за чалга културата, ако трябва да бъда по-точна. :?
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:48
Е как пък че в София е студено като е на 30км от тук.Или искаш да ти ги пращам по еконт до Стокхолм.Тогава е за твоя сметка.
Ми аз не съм си в София. Ии по шведско ще ги пращате да 8-)
Знам, че няма. 8) Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често.
Уж гледах " Сблъсъка на титаните" , но не те видях ... Явно са те изпуснали от кадър :D !
ПП. Ти нали не ми думаше безименно xD
Niakoitam
05-03-2012, 15:57
Знам, че няма. 8) Аз съм единствено по рода си. Днес живи богини не се срещат често. :lol: Но не мисля, че кой знае колко еди кой си би запомнил поведението на някой потребител от този раздел. омг :?
Niakoitam, аз също слушам всичко. Това, което ти допада, ти повлиява на подсъзнателно ниво. Писанията ти от онзи пост са характерни за чалга културата, ако трябва да бъда по-точна. :?
И въпреки това може би около 80-90% от хората плюят по чалгата като невиждали, а след това някои и друг Петък тичат по дискотеките и кършат снаги на толкова оплюваните от тях чалгии.Това си е чиста доста лицемерие. Иначе да има някои много тъпи песни,които учат на лошо подрастващите.Но пък да бяха само те.
Ще се насереш в гащите..
Има 2 варианта на това 'да те хване срам':
- единият е в добрия смисъл, в който всички го разбрахте от поста на пантерата
- другият е да те хване срам, защото ти е неудобно някакъв охлюв да седи до теб, да те гледа влюбено в очите и с бавен мазен глас да ти се обяснява в любов, да те гледа влажно в очите и да те държи едностранно за ръката, като е лишен от всякакво чувство за хумор и ситуацията вместо разчупена става крайно неудобна. Отделно не е успял да разчете сигналите ти и не разбира, че очевидно не го харесваш.
ledenakrasota
05-03-2012, 16:00
И въпреки това може би около 80-90% от хората плюят по чалгата като невиждали, а след това някои и друг Петък тичат по дискотеките и кършат снаги на толкова оплюваните от тях чалгии.Това си е чиста доста лицемерие. Иначе да има някои много тъпи песни,които учат на лошо подрастващите.Но пък да бяха само те.
Не са само те и то само в поп-фолка. Колко мръснишки текстове има и то в световни хитове. Просто не са наши и не ги плюем така. :D:D:D
ledenakrasota
05-03-2012, 16:02
Уж гледах " Сблъсъка на титаните" , но не те видях ... Явно са те изпуснали от кадър :D !
ПП. Ти нали не ми думаше безименно xD
Там може да си видял баба ми. :? Аз съм от римската митология, а тя е от гръцката. :)
Niakoitam
05-03-2012, 16:03
umri целият ли пост беше заделен за мен или само първата му част :D
Въпрос: Защо? С какво предизвиках яростта ти? :)
Там може да си видял баба ми. :? Аз съм от римската митология, а тя е от гръцката. :)
Много секси баба имаш :D (ако се води Афродита , ма друга жена немаше доколкот си спомням )
ledenakrasota
05-03-2012, 16:05
Много секси баба имаш :D (ако се води Афродита , ма друга жена немаше доколкот си спомням )
Същата, но доста по-стара. :lol:
Ще се насереш в гащите..
Има 2 варианта на това 'да те хване срам':
- единият е в добрия смисъл, в който всички го разбрахте от поста на пантерата
- другият е да те хване срам, защото ти е неудобно някакъв охлюв да седи до теб, да те гледа влюбено в очите и с бавен мазен глас да ти се обяснява в любов, да те гледа влажно в очите и да те държи едностранно за ръката, като е лишен от всякакво чувство за хумор и ситуацията вместо разчупена става крайно неудобна. Отделно не е успял да разчете сигналите ти и не разбира, че очевидно не го харесваш.
оууу от тва второто ми се беше случило горе-долу ииуууу
като се замисля са добре че около мен няма момчета щот щеше да има и е такива къде едва ли някой би се занимавал с такива мухльовци да фане някой да ги научи как да се държат с момиче ....
Интересно ми е само каква ще бъде мъжката гледна точка за срамежливките
Същата, но доста по-стара. :lol:
Колкото Кронос ? :D
ledenakrasota
05-03-2012, 16:11
[QUOTE=пAteNцЕ;10149299
Интересно ми е само каква ще бъде мъжката гледна точка за срамежливките[/QUOTE]
Момчетата все пак се водят по-силните, а някой да ти се лензи като момиче, едва ли ще ти хареса. Същото е, когато момичето се прави на голямата мъжкарана и не точно. Не знам как да го определя...че няма нужда от момче до себе си и му натрива това в лицето?
ledenakrasota
05-03-2012, 16:13
Колкото Кронос ? :D
Колкото да ми стане баба. 8)
dobii_sun
05-03-2012, 16:15
Zavisi ot mom4eto
Колкото да ми стане баба. 8)
Че в такъв случай аз мое съм ти дедо !
ledenakrasota
05-03-2012, 16:18
Че в такъв случай аз мое съм ти дедо !
Що да си ми дядо? :(
Така е, особено селянките от студентски град. :D
Що да си ми дядо? :(
Шоту надживех титаните !
Пф сега ще ми кажеш , че не заслужавам ли ... в грешка си :P
ledenakrasota
05-03-2012, 16:24
Шоту надживех титаните !
Пф сега ще ми кажеш , че не заслужавам ли ... в грешка си :P
Как се казваш? :/
То донякъде и момиче да е срамежливо е гадно и отблъсващо. Такива недорасли лигли дето се лигавят хич не харесвам.
littlecrush
05-03-2012, 16:33
A <3 много е сладко да ! Ама в умерени количества ... обичам когато момче погледне надолу и се усмихне малко срамежливо или да ми пусне ръката рязко когато някой ни гледа ( ако не ходим ) .. и абе сладурско е ама ако е малко срамежлив .. момче което да ми се черви като му кажа , че е секси .. не мерси .. момчето тряя да намеква че те иска .. а не да ти премигва насреща !
ledenakrasota
05-03-2012, 16:34
Nicolas the great .
Соре, браточка! Аз съм по-дъртата! [-(
anonymous708973
05-03-2012, 16:36
umri целият ли пост беше заделен за мен или само първата му част :D
Въпрос: Защо? С какво предизвиках яростта ти? :)
Баш пък ярост, пука му на него.
Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат. И това не зависи от обстоятелствата. Това... момичето да те предразполага ти да я накараш да се чувства неудобно... никакъв шанс.
Соре, браточка! Аз съм по-дъртата! [-(
Докажи го браточка , без доказателства е все едно че говориш наизуст :P
ledenakrasota
05-03-2012, 16:38
Докажи го браточка , без доказателства е все едно че говориш наизуст :P
Казвам се Венера. Продължение съм на Афродита. Следователно съм някъде на 3000 години и отгоре. :shock:
Казвам се Венера. Продължение съм на Афродита. Следователно съм някъде на 3000 години и отгоре. :shock:
E тва е няква измама как ги изчисли тия 3000 години .... Фенера е мит !
ledenakrasota
05-03-2012, 16:45
E тва е няква измама как ги изчисли тия 3000 години .... Фенера е мит !
Аз не съм мит. [-(
Аз не съм мит. [-(
Добре, защити си тезата !
ledenakrasota
05-03-2012, 16:53
Добре, защити си тезата !
Оф...
Не разбрах. Димек, че съм я защитила или да я защитя.
Римската митология знаеш, че е взаимствана от елинската. Само имената са сменени + още някой неща. От там тръгваш и събираш годинките на двете(божества) и се получават някъде около 3000 години и отгоре грубо. Може да са и повече. Не споря, защото го смятам в момента ей така. :lol:
valdesbg
05-03-2012, 16:54
Свети Николай Чудотвореца, срещу планетата Венера. Яко :)
ledenakrasota
05-03-2012, 16:57
Свети Николай Чудотвореца, срещу планетата Венера. Яко :)
аааа, да! Щом съм планета съм и на милиарди годинки. Кой ще спори, а?! 8)
аааа, да! Щом съм планета съм и на милиарди годинки. Кой ще спори, а?! 8)
:(((( , аз пък съм светец и ще те надживея макар и в друго измерение :P
ledenakrasota
05-03-2012, 17:06
:(((( , аз пък съм светец и ще те надживея макар и в друго измерение :P
Аз съм вечна-божество! 8)
valdesbg
05-03-2012, 17:06
Вени... ако се напъна.. ще измисля история в която Ники е добрия герой :) Въпрос на гледна точка...
ledenakrasota
05-03-2012, 17:08
Вени... ако се напъна.. ще измисля история в която Ники е добрия герой :) Въпрос на гледна точка...
и на лигня... 8)
Мааа що , сега лошия ли съм ? :D
valdesbg
05-03-2012, 17:09
Никсъне - самия Сатана си :)
ledenakrasota
05-03-2012, 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=EmZvOhHF85I&feature=related [-(
Добре , ето сега да видиме сатата или богинята е по-стара ?
Не ми харесват срамежливите момчета, защото според мен момчето трябва да направи първата стъпка. И като е срамежлив как да се получат нещата? Но и зависи от това доколко е срамежлив, защото има и такива, които се отпускат с времето. Но познавам едно момче, който е много красив и добричък, но е прееееееекалено срамежлив. Излизали сме в компания и той на ден НАЙ-МНОГО да каже едно две изречения. Даже го е срам да прегърне момиче, а е такъв сладур... :D
Dagichka
05-03-2012, 18:24
Но познавам едно момче, който е много красив и добричък, но е прееееееекалено срамежлив. Излизали сме в компания и той на ден НАЙ-МНОГО да каже едно две изречения. Даже го е срам да прегърне момиче, а е такъв сладур... :D
абсолютно същото е при мен! :Д познавам един - тоолкова е сладък и мил, ама адски срамежлив, като се запознахме гледаше надолу само и някво се изчерви! :Д но предпочитам срамежливите, пред някви нахъсани а-у аз съм велик ултраси и адидас гъзари (:
но предпочитам срамежливите, пред някви нахъсани а-у аз съм велик ултраси и адидас гъзари (:
Тъкмо мислех да ти пиша.
Glamour92
05-03-2012, 18:46
Зависи...
Стига да е в границите на допустимото,може да се преглътне,дори на моменти изглежда чаровно. ^_^
Niakoitam
05-04-2012, 06:40
Баш пък ярост, пука му на него.
Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат. И това не зависи от обстоятелствата. Това... момичето да те предразполага ти да я накараш да се чувства неудобно... никакъв шанс.
Блажени да са вярващите. :) И пак пропускаш елемента на изненадата от така наречените скрити лимонки,но както и да е.А ако се направиш на много отворен пред някоя,която не харесва такива неща...най много да погледне човека срещу себе си със съжалителен поглед и да си каже: "Ебаси и идиота". Всъщност много мачовци,на които съм гледал свалките в дадени моменти са ми изглеждали леко жалки. :)
anonymous708973
05-04-2012, 06:45
Тъпото е, че разсъждаваш като жена. Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става. С други думи, ако си си отворен, действай отворено. Ако попаднеш на такава, която не харесва подобно действие, значи не е за теб.
Не вярвам на изненадите на скрити лимонки. Понякога тихите води са си просто... тихи.
loveca777
05-04-2012, 07:23
Аз като по-малък бях много срамежлив .
Сега също съм , но по-малко .
Особено към момичета, които харесвам .
Иначе ми към приятелки или и към непознати - не съм .
Срамът е лошо нещо!
Niakoitam
05-04-2012, 07:29
Както се казва: "Тихите води са най-дълбоки", а не просто тихи. Твърде примиренчески го караш и твърде граници ми се струва си поставяш като жена.Едва ли не би правила всичко,което реши доминиращият мъжки.Е,смятам че това е само привидно обаче...все пак не можеш всичко да си кажеш тук.Четат и много мъже.Не виждам защо трябва да се правя на такъв какъвто не съм само за да се докажа на някоя като доминантният мъжкар.Е, има риск да ме приемат просто като приятелчето,но какво да се прави такъв съм си.Интересува ме мнението на отсрещният човек,до голяма степен ми пука от мнението на хората и гледам да не се набутвам,да не предизвиквам негативни реакции и т.н.Както казах първо държа на видя как реагира момичето на дадени ситуации и до колко носи на майтап.Харесвам тези,които могат да носят яко на майтап,но и могат да са адски сериозни когато това е нужно и...една мацка ми е винаги по интересна,когато тя е проявила интерес към мен и виждам че все пак нещо е забелязала в мен без да е нужно кой знае колко да се пъна да се правя на големият мъжкар дето ги сваля наред и скача от мацка на мацка докато...тя не се впише в границите, в които той действа.Може и да е грешна тактика,но това съм аз, а не някакъв измислен образ,без значение дали в даденият момент ще изглеждам като супер срамежливото момченце дето се притеснява да докосне някоя по рамото или супер отраканият батка,които би изпраскал някоя на сред дансинга в някое заведение.Всичко това съм аз и не виждам защо трябва да се променям за да може някоя да си каже че съм големият мъжкар.Да някоя се изчервявах от най-малкият комплимент и се сдухвах когато някоя мацка леко ме понахрани.Е, вече нещата не стоят така.До голяма степен съм променен.Не защото съм се насилвал, а защото животът ме е накарал да го поискам. :)
Ще ти дам даже един смешен пример,който на момичетата може да не е бил толкова смешен.
Бяхме в едно заведение, аз,брат ми братовчедите,втората ми братовчедка и гаджето и.Засякох се там и с две съученички.И някакви двама се напили като прасета едвам стоят прави.Ама като започнали да се натръскват на съученичките ми, а те се дърпат ли дърпат та чак на нашата маса дойдоха.В един момент се принудиха да си танцуват двете за да се махнат тия.По едно време единият идва и почва да дърпа братовчед ми и братовчедка ми пред очите на гаджето и.Тя разбира се се дърпа,но той продължава да досажда.Замалко да си изяде боя от братовчед ми задето го дърпаше,от гаджето на братовчедка ми или и от двамата.:)
Тъпото е, че разсъждаваш като жена. Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става.
http://29.media.tumblr.com/tumblr_m3eot05ulq1qcrvz7o3_250.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lz0ewe1H6F1qaaun5.gif
anonymous708973
05-04-2012, 08:19
Blab, я пак, че не съм сигурна, че загрях :)
Niakoitam, прекалено отвлечено ми се струва написаното. И не по темата. Няма да коментирам повече.
Niakoitam
05-04-2012, 08:22
Ами добре :D
SmilezZz
05-04-2012, 13:43
Принципно , да. Сладури са големи, когато се зачервят, но нека да не превишава границите на нормалното, че в повечето случаи, момичетата чакаме момчетата да направят първата крачка.
Харесвам -да :D Странно звучи,въпреки че едва ли бих имала връзка с такова. Симпатични са ми по един странен , забил начин :D Но въпреки това, ясно стана ,че 99% от момичетата предпочитат по-напористите мъже, не говорим за мачовци, те са категорията ми recycle bin.
Както се казва ,искам мъжа до мен да лъха на секс :D
loveca777
05-04-2012, 15:31
Както се казва: "Тихите води са най-дълбоки", а не просто тихи. Твърде примиренчески го караш и твърде граници ми се струва си поставяш като жена.Едва ли не би правила всичко,което реши доминиращият мъжки.Е,смятам че това е само привидно обаче...все пак не можеш всичко да си кажеш тук.Четат и много мъже.Не виждам защо трябва да се правя на такъв какъвто не съм само за да се докажа на някоя като доминантният мъжкар.Е, има риск да ме приемат просто като приятелчето,но какво да се прави такъв съм си.Интересува ме мнението на отсрещният човек,до голяма степен ми пука от мнението на хората и гледам да не се набутвам,да не предизвиквам негативни реакции и т.н.Както казах първо държа на видя как реагира момичето на дадени ситуации и до колко носи на майтап.Харесвам тези,които могат да носят яко на майтап,но и могат да са адски сериозни когато това е нужно и...една мацка ми е винаги по интересна,когато тя е проявила интерес към мен и виждам че все пак нещо е забелязала в мен без да е нужно кой знае колко да се пъна да се правя на големият мъжкар дето ги сваля наред и скача от мацка на мацка докато...тя не се впише в границите, в които той действа.Може и да е грешна тактика,но това съм аз, а не някакъв измислен образ,без значение дали в даденият момент ще изглеждам като супер срамежливото момченце дето се притеснява да докосне някоя по рамото или супер отраканият батка,които би изпраскал някоя на сред дансинга в някое заведение.Всичко това съм аз и не виждам защо трябва да се променям за да може някоя да си каже че съм големият мъжкар.Да някоя се изчервявах от най-малкият комплимент и се сдухвах когато някоя мацка леко ме понахрани.Е, вече нещата не стоят така.До голяма степен съм променен.Не защото съм се насилвал, а защото животът ме е накарал да го поискам. :)
Ще ти дам даже един смешен пример,който на момичетата може да не е бил толкова смешен.
Бяхме в едно заведение, аз,брат ми братовчедите,втората ми братовчедка и гаджето и.Засякох се там и с две съученички.И някакви двама се напили като прасета едвам стоят прави.Ама като започнали да се натръскват на съученичките ми, а те се дърпат ли дърпат та чак на нашата маса дойдоха.В един момент се принудиха да си танцуват двете за да се махнат тия.По едно време единият идва и почва да дърпа братовчед ми и братовчедка ми пред очите на гаджето и.Тя разбира се се дърпа,но той продължава да досажда.Замалко да си изяде боя от братовчед ми задето го дърпаше,от гаджето на братовчедка ми или и от двамата.:)
Е 90% от написаното няма общо с темата , иначе коя зодия си? :D
В интернет пространсвото ,когато всичко е анонимно и всички се държат и пишат по-друг начин, без да се притесняват и винаги се правят на по-,,мощни,, :D
И аз съм се правил на всякакъв ,но това не означава нищо
Никога не трябва да определяш човека по това какво пише в чата или сайтовете! Дори да си го опознал в нета - не можеш да предполагаш какъв е в истинския живот на 100%.
ShtrudeL
05-04-2012, 15:50
Жената нагажда поведението си спрямо мъжа отсреща. Мъжът поставя границите, показва как той действа. Ако жената не може да се нагоди към него - не става.
Права си ДО НЯКЪДЕ, но ми лъха и малко на безхарактерност от страна на жената.
Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат.
Просто любим цитат: "Всъщност, на този свят наистина има два вида хора: едни, които са убедени, че този свят има два вида хора, и други, които са достатъчно умни, за да не смятат така."
Violenza
05-04-2012, 15:58
Не, никакъв шанс да му обърна внимание. Харесвам самоуверени мъже. Не нахални, не нагли, не прекалено нахакани - самоуверени.
xXxMixXx
05-04-2012, 16:20
Срамежливи в някакви граници-да. Но попринцип обичам момчето да поема инициативите, независимо дали имаме връзка или не.
Niakoitam
05-04-2012, 16:44
loveca777 Всъщност много от нещата даже и да не са точно по темата произтичат от нея и затова ги пиша.Иначе съм зодия Рак...Юлски.
Знам че интернет пространството е анонимно,но аз никога не съм се правил на такъв какъвто не съм за да изглеждам перфектният пич.Даже тук на моменти съм доста по истински от в реалността.Иначе си има доста неща,които могат да се определят в интернет даже и човека да не се усеща.Други пък не и така. :)
А този цитат много ми хареса:
Просто любим цитат: "Всъщност, на този свят наистина има два вида хора: едни, които са убедени, че този свят има два вида хора, и други, които са достатъчно умни, за да не смятат така."
:)
loveca777
05-04-2012, 17:09
loveca777 Всъщност много от нещата даже и да не са точно по темата произтичат от нея и затова ги пиша.Иначе съм зодия Рак...Юлски.
Знам че интернет пространството е анонимно,но аз никога не съм се правил на такъв какъвто не съм за да изглеждам перфектният пич.Даже тук на моменти съм доста по истински от в реалността.Иначе си има доста неща,които могат да се определят в интернет даже и човека да не се усеща.Други пък не и така. :)
А този цитат много ми хареса:
:)
Доста по-искренни сме тук ,ако искаме, защото може да си събираме мислите и да се изказваме без притеснения.., но на живо е друго.
В чата може да се определят много нещa свързани с човека - с това съм съгласен , но отново не е като да го опознаеш на живо..
Не можеш да кажеш ,че тук винаги си бил истински ,най-малкото ,защото при някакъв спор или караници - на дали на живо ще си позволиш такова държание както тук . : )
NambyPamby
05-04-2012, 17:15
Свенливостта се оправя, недодялаността - не.
Не съм чела кво сте писали, ама щом видя, че има пост на Някойтам и веднага разбирам що за епична борба се води и защо аджеба страниците са цели 6.
Bloody-girl
05-04-2012, 17:27
Леко срамежливото момче е супер сладко, но не искам да се черви при всяка дума и всеки комплимент.
Niakoitam
05-05-2012, 07:42
Не можеш да кажеш ,че тук винаги си бил истински ,най-малкото ,защото при някакъв спор или караници - на дали на живо ще си позволиш такова държание както тук . : )
Ами то аз и в интернет не си позволявам да псувам потребителите, да им обяснявам как ще ги смачкам ако ги срещна,да раздавам виртуални шамари,не обяснявам какъв сваляч голям съм как "поря мацките кат риби" и т.н. Просто тук малко по малко ме интересува кой какво ще си помисли за мен,как ще възприеме нещо си,ще ме разбере ли правилно,как ще изреагира и т.н. за разлика от реалността.И все пак дори с хората,които си общувам само в интернет и ги чувствам по-близки от другите гледам да съм по тактичен,защото при тях вече повече ми пука.Като цяло ако в реалността ми пукаше малко по-малко щях да съм точно това,което съм тук.Съответно отново не се крия зад интернет.Хубавото на интернет е и че позволява свободно и не предубедено общуване с хора с големи възрастови разлики и много различен социален статус за разлика от реалността,където хората малко или много са подредени в разни категории и трудно някои може да излезне много от своята категория като например Някои човек,който харчи по няколко лева на седмица за кафе с човек,който харчи по 100 лева на вечер в реасторант.Но това вече е твърде далеч от първоначалният замисъл на тази тема. :)
Свенливостта се оправя, недодялаността - не.
Не съм чела кво сте писали, ама щом видя, че има пост на Някойтам и веднага разбирам що за епична борба се води и защо аджеба страниците са цели 6.
Не разбрах. Това като комплимент ли да го приема или...напротив? :)
loveca777
05-05-2012, 08:04
Ами то аз и в интернет не си позволявам да псувам потребителите, да им обяснявам как ще ги смачкам ако ги срещна,да раздавам виртуални шамари,не обяснявам какъв сваляч голям съм как "поря мацките кат риби" и т.н. Просто тук малко по малко ме интересува кой какво ще си помисли за мен,как ще възприеме нещо си,ще ме разбере ли правилно,как ще изреагира и т.н. за разлика от реалността.И все пак дори с хората,които си общувам само в интернет и ги чувствам по-близки от другите гледам да съм по тактичен,защото при тях вече повече ми пука.Като цяло ако в реалността ми пукаше малко по-малко щях да съм точно това,което съм тук.Съответно отново не се крия зад интернет.Хубавото на интернет е и че позволява свободно и не предубедено общуване с хора с големи възрастови разлики и много различен социален статус за разлика от реалността,където хората малко или много са подредени в разни категории и трудно някои може да излезне много от своята категория като например Някои човек,който харчи по няколко лева на седмица за кафе с човек,който харчи по 100 лева на вечер в реасторант.Но това вече е твърде далеч от първоначалният замисъл на тази тема. :)
Никой не е казвал ,че се правиш в интернет на най-големия , но просто тук си много по освободен и както казваш в реалността няма да общуваш например с непознати както тук..
Лошото на интернет пространството е ,че се пристрастяваш към един нереален свят - само твой ! Очите се развалят под вредното излъчване на монитора , а задните ти части закърняват за стола :D..
Свикваш да общуваш тук , намираш си интернет приятели , ,,гаджета'' и забравяш да контактуваш на вън в истинския живот!
Не ,че аз нямам интернет приятели - имам и то много добри ,на които отдавам много голямо внимание и значение , но нета като цяло те изключва от реалното съществуване ...
Niakoitam
05-05-2012, 08:26
Това си е чистата реалност в по смален вариант,глобалното село.Нещо като преки пътища.И ако някога е можело да общуваш без проблем само с хората от твоята категория в твоя град или село,сега може да общуваш с различни хора от различни категории на огромни разстояния за секунди и имаш повече възможности за запознанства..Всяко едно нещо си има своите предимства и недостатъци. А на големи,е има много хора,които се възползват от възможността да се изкарат супермени,но риск.:)
mrazqkindergarten
05-05-2012, 08:37
Харесвам ги, да. :)
loveca777
05-05-2012, 08:44
Това общуване тук отново казвам те отдалечава от реалността !
Ако отдаваш повече от живота си в нета - губиш !
,,Това си е чистата реалност в по смален вариант,глобалното село'' - бъркаш се много.
Тук единственото хубаво е ,че можеш да общуваш с хора на огромни разтояния от теб ..
От както са се появили компютрите хората затъпяват все повече, въпреки че и от нета може да се изкарва всякаква информация и уроци .
И аз ще си призная ,че точно телевизията и компа много пъти са ме спирали да чета книги
Лошото на интернет пространството е ,че се пристрастяваш към един нереален свят - само твой ! Очите се развалят под вредното излъчване на монитора , а задните ти части закърняват за стола :D..
Свикваш да общуваш тук , намираш си интернет приятели , ,,гаджета'' и забравяш да контактуваш на вън в истинския живот!
Не ,че аз нямам интернет приятели - имам и то много добри ,на които отдавам много голямо внимание и значение , но нета като цяло те изключва от реалното съществуване ...
Напълно възможно, но не задължително.
"нета като цяло те изключва от реалното съществуване" - това важи за единични случаи. За 19 години не съм срещала човек, който да е откъснат до такава степен от реалността. Знам, че има такива хора и то немалко. Все пак тази категоризация е неуместна. Най-малкото защото форумът не е особено подходяща среда за развиване на толкова силна зависимост (сравнение WoW).
Не съм "за" прекарването на много време в нета, но всеки има глава на раменете. А това, което loveca777 написа, е вярно и възможно, само че не в този случай (форум). Иначе е ясно, че всеки е малко или много различен във форума.
NambyPamby добре го каза. Аз като видя, че Niakoitam е писал, значи темата е вече загубена кауза (с малки изключения).
По темата: Не харесвам срамежливи момчета. Нито срамежливи по форумите, или на живо, или в леглото. Не ме привличат по никакъв начин. Но знае ли човек - може би някой ден... Едва ли.
loveca777
05-05-2012, 09:03
нета не те изключва от реалността в този смисъл както при отделни хора маниаци на wow и cs, но ти ограничава доста от свободното време ..
И аз например като съм писал някоя тема във някой си форум , след като се прибера първата ми работа е да седна на компа,за да видя кво -що става :D
А като бях малък направо се побърквах от игране на counter stryke .. :D
"А като бях малък направо се побърквах от игране на counter stryke"
Counter Strike * :D:D (забравил си я :( )
loveca777
05-05-2012, 09:15
"А като бях малък направо се побърквах от игране на counter stryke"
Counter Strike * :D:D (забравил си я :( )
от почти 3 години не съм я играл
Последно си спомням едни карти, на които гониш терористи , а те ти пускат капани - death-run , и едни зомбита ;D :D
сега сигуно се е изменила доста
Ограничава, ако ти го позволиш.
На мен ми се е случвало няколко дена подред въобще да не включвам лаптопа. Има и такива дни, когато вися само в нета. При мен е до настроение. Но когато ми се наложи, мога да изкарам с месеци без нет. Правила съм го, въобще не съм усещала липсата. Когато пък ми е скучно и нямам ангажименти, не виждам нищо лошо да си "потъпея" във форума.
Като цяло не мисля, че времето, прекарано в интернет пространството, е критерий за нивото на социален живот.
ПС: Каквото и да става във форума, фейсбук и т.н. никога не бих предпочела да стоя на лаптопа, пред това да прочета хубава книга. Май съм старомодна, но не ми пука.
loveca777
05-05-2012, 09:21
Ограничава, ако ти го позволиш.
На мен ми се е случвало няколко дена подред въобще да не включвам лаптопа. Има и такива дни, когато вися само в нета. При мен е до настроение. Но когато ми се наложи, мога да изкарам с месеци без нет. Правила съм го, въобще не съм усещала липсата. Когато пък ми е скучно и нямам ангажименти, не виждам нищо лошо да си "потъпея" във форума.
Като цяло не мисля, че времето, прекарано в интернет пространството, е критерий за нивото на социален живот.
ПС: Каквото и да става във форума, фейсбук и т.н. никога не бих предпочела да стоя на лаптопа, пред това да прочета хубава книга. Май съм старомодна, но не ми пука.
Хубавото на форумите е ,че можеш да взимаш , учиш и даваш много полезна информация.
И айде сега , както аз , така и ти , ако нямаше компютър и тв -сега вместо да си пишем щешe да четем романи ;d
И аз мога без нет ; )
И айде сега , както аз , така и ти , ако нямаше компютър и тв -сега вместо да си пишем щешe да четем романи ;d
Хах, не се бъзикай! В момента това правя - чета Das letzte Gefecht на Кинг.
И всеки може без нет. Но не на всеки му е хубаво.
Хах, не се бъзикай! В момента това правя - чета Das letzte Gefecht на Кинг.
И всеки може без нет. Но не на всеки му е хубаво.
Наемам те да ми водиш уроци по немски ! Кажи си тарифата ? :D
Повярвай ми, не искаш да ти давам уроци по каквото и да било. Имам високи изисквания и развивам нетърпимост към тъпи въпроси.
Повярвай ми, не искаш да ти давам уроци по каквото и да било. Имам високи изисквания и развивам нетърпимост към тъпи въпроси.
Та, на час ли таксуваш или месечно?
Niakoitam
05-06-2012, 07:30
Винаги са ми били любопитни хора,които говорят срещу нещо,но не предприемат действия срещу него, а напротив.Това ме навежда на мисълта че или не са достатъчно силни да го променят или говорят неща,които не мислят или пък повтарят думите на някои друг.Пример колко гаден бил Facebook...нищо че повечето оплюващи го отделят голяма част от времето си да седят там.Колко била гадна чалгата...нищо че повечето оплюващи я въртят кръшни яки танци на чалга парчета.Да,има хора,които забравят за реалността,но това не се отнася за всички.Като толкова много ви пречи интернет продайте или си изхвърлете компютрите и четете книги например през свободното си време, а не след един месец да ви хване секлета.
x7aZzy много сме злопаметни нещо сссссссссс ссссссссс. :D
И все пак ти благодаря за оценката и тази на NambyPamby. Това показва че все пак предизвиквам някакви усещания във вас макар и да са негативни,но не сте и безразлични,което е добре.Радвам се че оценявате труда ми все пак. :)
Dagichka
05-07-2012, 12:40
Тъкмо мислех да ти пиша.
ехх :// :Д иначе всъщност зависи, за мен сега са сладки тези стеснителните, но например когато съм на 25 не бих искала мъжа до мен да не може да обели две думи и да се черви като първокласник.. дзз, субективно е
istorika
05-07-2012, 12:47
Вижте сега,аз може да съм срамежлив,обаче искам да ви разкажа една случка,бях 1-ви курс,студент,сега съм 4-ти,та тогава харесвах едно момиче,както и да е,тръгнах да я прегърна и тя се изплаши,все едно че ще я изнасиля едва ли не,много срамежливо момиче беше,а и още е,така че не само е лошо момчетата да сме срамежливи.лошо е когато момичетата са много срамежливи,дори прекалено
x7aZzy много сме злопаметни нещо сссссссссс ссссссссс. :D
И все пак ти благодаря за оценката и тази на NambyPamby. Това показва че все пак предизвиквам някакви усещания във вас макар и да са негативни,но не сте и безразлични,което е добре.Радвам се че оценявате труда ми все пак. :)
Това, което исках да кажа - с хора, които не приемат чуждата гледна точка, не мога да споря ползотворно. Нямам нищо против теб, просто не съм от търпеливите.
Да - и представа си нямаш колко съм злопаметна.
ScarlettS
05-07-2012, 14:41
Съгласна съм. :D
Направило ми е впечатление че повечето курви (леко мислещи момичета) не ни харесват за което се радвам! :D
Или най-вероятно ти е по-лесно да приемеш по-привлекателни и съответно незаинтересовани от срамежливи момчета като тъпи курви, за да се успокоиш, че не пропускаш нищо. Може да греша специално за теб, но доста често тези, които не могат да имат желаните момичета, решават да ги характеризират като курви и започват да се целят по-ниско.
Винаги съм си мислела, че грозните пускат много по-лесно. Според досегашните ми впечатления наистина красивите момичета рядко са курви, но както и да е. Не само те, но и повечето момичета като цяло не харесват срамежливи момчета, най-малкото защото се предполага, че те трябва да са доминантните и самоуверените поне в началото.
Не ми пречат срамежливите, но имайте в предвид, че често срамежливостта при момчетата се бърка с незаинтересованост и от страх да не ви отрежат, може да пропуснете скромните момичета, към които явно се целите и които едва ли някога ще поемат инициативата.
Niakoitam
05-08-2012, 08:58
Това, което исках да кажа - с хора, които не приемат чуждата гледна точка, не мога да споря ползотворно. Нямам нищо против теб, просто не съм от търпеливите.
Да - и представа си нямаш колко съм злопаметна.
Нали знаеш...В спора се ражда истината или...истинската караница.
Малко трудно ще промениш възгледите ми,защото те са си мои възгледи.Опитвам да разбирам хората донякъде ако искам,но не мога да по дефаут да взема тяхната гледна точка за моя просто,защото с много неща в нея може да не съм съгласен.Попринцип обичам да се поставям на мястото на хората,но често това е супер вредно,защото ме задължава да пренебрегвам себе си,разбиранията си и принципите си.Понякога и аз не съм от най-търпеливите и повярвай ми мога да съм много злопаметен въпреки че мразя да мразя. :)
Винаги съм си мислела, че грозните пускат много по-лесно. Според досегашните ми впечатления наистина красивите момичета рядко са курви, но както и да е. Не само те, но и повечето момичета като цяло не харесват срамежливи момчета, най-малкото защото се предполага, че те трябва да са доминантните и самоуверените поне в началото.
Често красотата е доста относително понятие и за вкуса на всеки е различна.Има хубави момичета,които са скромни и може да не се смятат за такива и надувки,които се мислят за супер големите манекенки,но в очите на някой могат да изглеждат супер грозни.И да точно тези дето са добили рейтинга на наистина красиви момичета често те са най-големите курви,защото самочувствиицето им понякога даже и без покритие е напомпано до небето от разни плейбойчета и други,които се надпредварват да им тичат по гъзовете и да им ближат краката за да може да топнат чушлето поне веднъж,защото болшинството било се изказало колко били перфектни и съвършенни всъщност, та други нямат търпение да се изфукат че тези "перфектни създания" са им обърнали малко внимание помпайки им още повече балона на самочувствието. И така.А примери с известни курви,които всички смятат за най-готините в днешно време бол. :)
SlowDownBaby
05-11-2012, 18:14
Прекалено много мнения има,не съм ги чела всичките,но и аз да се включа.
Не,не обичам срамежливи момчета,обичам когато аз съм срамежлива той да каже или направи нещо което да ме отпусне,да ме кара да се смея и тн.Аз съм от срамежливите,така че и ако момчето до мен е такова,до никъде няма да стигнем..