- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
Момичета харесвате ли срамежливи момчета?![]()
Ами харесвам, но до известна степен..
Имах връзка с такава личност и аз не казвам, че не съм срамежлива, но не чак до неговата степен.. и се опитвах да не го притискам прекалено много, а накрая ме заряза и каза, че аз съм била виновна.. абе.. както и да е..
Много са сладки срамежливите.. така като се засрамят и се зачервят .. aww ..
Не е хубаво обаче прекалените да сте срамежливи.. все пак ние чакаме на вас .. /по принцип/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Каквото и да ти говорят - не. Природата го е направила така, че срамежливите мъже топват чушката след 20 и то в кисел буркан.
Temet Nosce
벨야카
Не. В някои аспекти мога да го приема, но като цяло самоувереността е секси. И не става дума за арогантност. Става дума, за момче, което знае какво може и какво иска, човек който е наясно с предимствата и недостатъците си. А не като му направиш комплимент да отрича и да те гледа едва ли не с подмокрени очи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами не. Аз достатъчно съм, за да ставаме двама.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В определени граници - да. Ако под срамежлив се разбира да не може да се говори с него или да не смее да ме покани на среща - не.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Умри FTW. 15 букви.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
харесвам ги, защото са сладки, но не и ако става въпрос да са за мен.. и аз като ShtrudeL съм достатъчно срамежлива, че да сме двама:X
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Господи , Валдес ме изненада. Кво ти се е случило , брат ми.Кой е тоя бръснар да не ходя и аз при него
п.с. АЗ харесвам срамежливи момичета пък
Furious - тва е по мое желание и идея. Ошашавиха се хората около мен, ама няма значение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не.
десетбукви
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Алергична съм към тях. Едно момче, ако не може да ме накара да ме хване срам и да се почувствам неудобно... няма как просто.
По-скоро не.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Зависи колко срамежливо ще е момчето.
Някой, който се поти и черви на всяка дума - не, благодаря.
И спря да се върти за миг земята..
Категорично не. Ако той е срамежлив, то и аз няма да мога да се отпусна. Имах едно гадже, който се срамуваше да ми говори когато бяхме заедно (той ми го каза като скъсахме). Беше мъчително просто. Пък и не става въпрос само за отношенията с момчето, но и за момчето и твоите приятели - когато ги запознаваш и той нищо не казва, много е неприятно
Не. Обичам в него да е инициативата, а не да си хабя нервите и времето с недорасли мъже.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не знам тук точно за каква срамежливост става дума точно или всяка мацка си представя някой точно определен срамежлив познат или най-срамежливият,който е виждала някога в живота си та по това си изказва мнението.
А пък относно това това изказване:
Зависи си до къде се простира срамежливостта. Като знам какви срамежливи хора има, аз не съм чак от най-срамежливите,но пък на моменти съм доста срамежлив,стеснителен или каквото и да е там и може и да бия най-добрите в това.
Но пък и мина времето когато ще се изчервя и ще сведа поглед надолу ако някоя ми направи комплимент.
Та в тоя ред на мисли мога в един момент да съм точно такъв,но в следващият момент ако ми бъде показано максимално добре че имаш желание не ще те накарам да те хване срам и да се почувстваш неудобно,но и доста повече може би...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!