View Full Version : Девствена,орална любов
BigSweetie
05-03-2012, 13:37
Здравейте,имам едно питане на което се надяваме че ще получа отговор :D
Новата ми приятелка се оказа че никога не е правила секс, досега не съм спал с девствена и затова се притеснявам доста.Въпроса ми е мога ли да я "лижа" след като е девствена да я карам както си му е реда както съм свикнал дали има някакъв проблем ако почна първо с пръстите и езика :P :D и втория ми въпрос е какво да очаквам никога не см спал с девствена нямам си и на идея какво може да се случи,да очакмва ли много болка,кръвене нещо :D ? Да не стане като някой екшън филм :D
Мерси предварително и дано някой ми помогне :)
mimess93
05-03-2012, 13:41
На дали ще имаш някакви проблеми, може да има, но може и да няма кръв. От нея зависи много ли ще вика или не, но това не бива да те плаши. Ако тръгнеш с притеснения, ще се объркат нещата..за това действай както си свикнал и я накарай да се почувства добре, желана и да забрави че е девствена.. Пак ти казвам не се шашкай ! ;pp
BigSweetie
05-03-2012, 14:02
Okay мерси :D значи няма проблем да вкарам езика в действие :D :D
mimess93
05-03-2012, 14:04
на коя жена няма да и хареса... ;дд
BigSweetie
05-03-2012, 14:05
Мерси много :D виках да не е проблем нещо ддзнм :D мерси ще почерпя 1 виртуална бира :D :)
mimess93
05-03-2012, 14:08
ахахахаха ;дд добре .. да не забравиш само .. :))
DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:08
Въпроса ми е мога ли да я "лижа" след като е девствена
Ъъъъ, какъв проблем да има? Само дет трябва да е доста възбудена, че да си вкараш пръстите. Иначе има възможност да ти перне една.
Колкото до секса с девствена... Трябва момичето да се отпусне, лубрикант, търпение и презерватив. Нищо друго не ти трябва.
Claymore
05-03-2012, 16:44
Колкото по-възбудена е толкова по-малко болка. Оралната любов би я предразположила, може би. Може и да ти вика малко в началото и като се изправи да прокърви, но при всеки е индивидуално.
Не е толкова страшно като е девствена, спокойно. Просто бъди по-внимателен, по-нежен и я предразположи повече. Иии не винаги има кръв, споко. :)
anonymous708973
05-03-2012, 16:49
Добре бе... как така се "оказва", че новата ти приятелка е девствена? Не го ли знаеше преди да тръгнете?
Второ, как е възможно да не знаеш елементарни неща за секс с девствена? Дори не си спал с такава, има форуми, щуротии... Ограмоти се малко и тогава напирай за секс, че да не оставиш трайни увреждания на момичето.
Добра идея е няколко пъти да се заигравате орално преди да й направиш сефтето.
прави й френска, после вкарай 1-2 пръстчета, после пак с език
целувай я навсякъде, прави й комплименти, ПИТАЙ преди да започнеш същинската част, ако е готова-окей, ако не-оставяш я за по-късно..и ако се съгласи, давай около и след малко 'търкане' тогава действай наистина..
IseeDEADbodies
05-03-2012, 18:53
Е като си такъв ебач, к'во ни питаш нас бе, :lol: :lol: :lol:
Даже е препоръчително да почнеш първо с това!
А за втория ти въпрос - всичко си е индивидуално. Просто бъди по - внимателен.
fifinkathefreak
05-03-2012, 19:10
А може и да питаш.Може да я е срам и въобще да не й хареса като си мисли за други неща.
FuCKkK13
05-03-2012, 19:23
нейното притеснение ще и стига затова не поднасяй и своето.. не виждам причина да не работиш по ''твоя си начин'' просто малко по внимателно.. преди това поговорете,докато правиш някой неща тя ще ти подсказва боли ли я и т.н. и така.. успех :)
преди това поговорете
не съм съгласна с това говорена. Почти всяко момиче се притеснява от първия път и като и се заговори много ясно, че ще започне да отказва. Друго е да я изненадаш сам, да и покажеш колко я искаш и че не можеш да и издържиш. Че това да я гледаш как и е хубаво е първата ти цел.
Не е казано, че още 1-я път докато и правиш френска трябва да пробваш с пръсти. Трябва да си поиграеш с нея да я възбудиш до толкова, че да иска още и още и то да е ново изживяване.
DarkTemplar
05-04-2012, 05:29
Действай с езика и не му мисли много.
на коя жена няма да и хареса... ;дд
mxmxmxmxmmxmxmxxmxm 1+ :PP