- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена,орална любов
Здравейте,имам едно питане на което се надяваме че ще получа отговор
Новата ми приятелка се оказа че никога не е правила секс, досега не съм спал с девствена и затова се притеснявам доста.Въпроса ми е мога ли да я "лижа" след като е девствена да я карам както си му е реда както съм свикнал дали има някакъв проблем ако почна първо с пръстите и езика :Pи втория ми въпрос е какво да очаквам никога не см спал с девствена нямам си и на идея какво може да се случи,да очакмва ли много болка,кръвене нещо
? Да не стане като някой екшън филм
![]()
Мерси предварително и дано някой ми помогне![]()
На дали ще имаш някакви проблеми, може да има, но може и да няма кръв. От нея зависи много ли ще вика или не, но това не бива да те плаши. Ако тръгнеш с притеснения, ще се объркат нещата..за това действай както си свикнал и я накарай да се почувства добре, желана и да забрави че е девствена.. Пак ти казвам не се шашкай ! ;pp
Okay мерсизначи няма проблем да вкарам езика в действие
![]()
![]()
Мерси многовиках да не е проблем нещо ддзнм
мерси ще почерпя 1 виртуална бира
![]()
![]()
Колкото по-възбудена е толкова по-малко болка. Оралната любов би я предразположила, може би. Може и да ти вика малко в началото и като се изправи да прокърви, но при всеки е индивидуално.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не е толкова страшно като е девствена, спокойно. Просто бъди по-внимателен, по-нежен и я предразположи повече. Иии не винаги има кръв, споко.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре бе... как така се "оказва", че новата ти приятелка е девствена? Не го ли знаеше преди да тръгнете?
Второ, как е възможно да не знаеш елементарни неща за секс с девствена? Дори не си спал с такава, има форуми, щуротии... Ограмоти се малко и тогава напирай за секс, че да не оставиш трайни увреждания на момичето.
Добра идея е няколко пъти да се заигравате орално преди да й направиш сефтето.
прави й френска, после вкарай 1-2 пръстчета, после пак с език
целувай я навсякъде, прави й комплименти, ПИТАЙ преди да започнеш същинската част, ако е готова-окей, ако не-оставяш я за по-късно..и ако се съгласи, давай около и след малко 'търкане' тогава действай наистина..
Е като си такъв ебач, к'во ни питаш нас бе,![]()
![]()
![]()
Даже е препоръчително да почнеш първо с това!
А за втория ти въпрос - всичко си е индивидуално. Просто бъди по - внимателен.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А може и да питаш.Може да я е срам и въобще да не й хареса като си мисли за други неща.
нейното притеснение ще и стига затова не поднасяй и своето.. не виждам причина да не работиш по ''твоя си начин'' просто малко по внимателно.. преди това поговорете,докато правиш някой неща тя ще ти подсказва боли ли я и т.н. и така.. успех![]()
не съм съгласна с това говорена. Почти всяко момиче се притеснява от първия път и като и се заговори много ясно, че ще започне да отказва. Друго е да я изненадаш сам, да и покажеш колко я искаш и че не можеш да и издържиш. Че това да я гледаш как и е хубаво е първата ти цел.
Не е казано, че още 1-я път докато и правиш френска трябва да пробваш с пръсти. Трябва да си поиграеш с нея да я възбудиш до толкова, че да иска още и още и то да е ново изживяване.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Действай с езика и не му мисли много.
Welcome to the Jungle...