PDA

View Full Version : Мнението ви за оргазмения контрол ???

kake
05-03-2012, 15:01
Момичета случвало ли ви се е да прилагате на гаджето си ''оргазмен контрол"? Това е когато за известен период от време го държите без да му позволявате да свършва по никакъв начин(дни,седмици),след което да го възбуждате по различни начини да го докарвате многобройни пъти на косъм от оргазъм ,но да спирате в последния момент без да му позволявате да го получи.Това е само един от начините за оргазмен контрол.Кажете опитвали ли сте го харесва ли ви споделете ако сте опитвали друг вид или ако не сте бихте ли го опитали ?

Anonys
05-03-2012, 15:04
Ти да не си луд бе човече ? Знаеш ли как ни боли после от това и не съм сигурен, но може нещо да ни стане. Това е доста кофти..

DisappointedDreamer
05-03-2012, 15:06
Това е ужасно тъпо и не знам коя патка би го причинила на своя приятел. Да не говорим, че момчето много лесно може да си удари една злобарка, когато момичето не е при него, а онази няма как да узнае. Пък и не знам как тя има силата да спре еякулация, когато момчето е на косъм от нея.

Общо взето, не знам кой тъпанар се е сетил за тази глупост.

granger
05-03-2012, 15:07
Оргазмен контрол му викаш , така ли?! Аз му викам простотия и никога не бих подложила мъжа до себе си на това?!Приятно ли ще ти е теб да те докарват до ръба едва ли не и само щото му се иска да спира?! Ти каква си , садистка някаква?! Пълна простотия е това. Коя простакеса би го направила?!
ПП: После толкова ще го боли от това ,че си го държала така , пък не е свършил,че не е истина!

Chacho
05-03-2012, 15:10
В Индия даже канализират сексуалната енергия в други дейности по този начин. Ако не задържаш желанието на човек прекалено дълго, е много добра идея, след това оргазмът е много силен. Ма дни и седмици... Айде 1 ден максимум, окей, повече ми е трудно да приема.

kake
05-03-2012, 15:16
Чувам че е доста разпространено на последък това особено сред тийнейджърките!!!

Chacho
05-03-2012, 15:18
Чуй пак. Иначе тва е неписващо разнообразие.

marilyn
05-03-2012, 16:34
Омг... това не бих го причинила на човека, с който спя... ужас...
Нали секса трябва да доставя удоволствие и на двамата... ебати удоволствието да го лишаваш от оргазми....

Claymore
05-03-2012, 16:41
Садистично, секса е за кеф, не да си мъчите партньорите.

AliceSw
05-03-2012, 18:26
По друг начин погледнато е секси...обаче да не е за дни, а на края на нощта да свърши понякога е забавно....ако е такъв тип човек и ще му е забавно...ама за смеха, иначе е подло...аз обичам да свършва заради мене...

DragonLady
05-03-2012, 20:16
Оргазмен контрол му викаш , така ли?! Аз му викам простотия и никога не бих подложила мъжа до себе си на това?!Приятно ли ще ти е теб да те докарват до ръба едва ли не и само щото му се иска да спира?! Ти каква си , садистка някаква?! Пълна простотия е това. Коя простакеса би го направила?!
ПП: После толкова ще го боли от това ,че си го държала така , пък не е свършил,че не е истина!

+1
Една тема за тая простотия не ти стигна, че прасна още една ли ..... Аман от съдистки имащи гаджето си за собственост. Никой на никого НЕ Е СОБСТВЕНОСТ!!!

пс линк към 1вата и тема на тая .....
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/516576-%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0?p=10115095#post10115095

dirtyyy
05-03-2012, 20:29
Кефи ме идеята за tease-ване.
Кво скочихте на момичето/момчето?
Кефи ме факта, че така ще те желае повече..
да го завържа и да го оставя само в моите ръце.
Хубаво...

NomNomNom
05-03-2012, 20:34
Като цяла седмица сме на училище, университет и работа, някак не ни е трудно да го прилагаме и без усилия, цяла седмица ти се прави секс, ама имаш други ангажименти.
Възбуждаш ли се, не се ли възбуждаш, никой не може да ти помогне.

TheGuardian01
05-03-2012, 20:37
Кефи ме идеята за tease-ване.
Кво скочихте на момичето/момчето?
Кефи ме факта, че така ще те желае повече..
да го завържа и да го оставя само в моите ръце.
Хубаво...
Пхаха, много ще ми е забавно някоя путчица да се опита да ми го приложи т'ва. Kaкто е чисто голя, я хващам ... и директно на улицата,там да се облича като уличница. К'ви са тия глупости бе?
Оргазмът, като финал на секса, е едно от най-истинските и приятни неща на тоя свят... а тя ще ми прави циркаджийски номера... я излезте от филмите малко :S

Chacho
05-03-2012, 22:56
Тийз-ът е най-успешната тактика за флиртуване и докарване до оргазъм. Може би не са баш глупости.

DarkTemplar
05-04-2012, 05:26
Мисля, че се мъчиш да играеш игрички, които не са ти по силите и рано или късно ще си изпатиш.

anonymous708973
05-04-2012, 06:02
Не знам за вас, ама под "тийзване" аз разбирам доста по-различно нещо от това да го държа без оргазъм сума ти време.

Claymore
05-04-2012, 06:08
Kaкто е чисто голя, я хващам ... и директно на улицата,там да се облича като уличница.

лолнах на това :lol:

DisappointedDreamer
05-04-2012, 06:09
Не знам за вас, ама под "тийзване" аз разбирам доста по-различно нещо от това да го държа без оргазъм сума ти време.

И аз съм на това мнение.

thefreak
05-04-2012, 10:18
Момичета случвало ли ви се е да прилагате на гаджето си ''оргазмен контрол"? Това е когато за известен период от време го държите без да му позволявате да свършва по никакъв начин(дни,седмици),след което да го възбуждате по различни начини да го докарвате многобройни пъти на косъм от оргазъм ,но да спирате в последния момент без да му позволявате да го получи.Това е само един от начините за оргазмен контрол.Кажете опитвали ли сте го харесва ли ви споделете ако сте опитвали друг вид или ако не сте бихте ли го опитали ?

И ще ме спреш да не си набия една сабя как по точно?

anonymous708973
05-04-2012, 20:55
Ще разчита на честната ти дума сигурно :D

SmilezZz
05-05-2012, 12:35
Не бих причинила това на приятеля си , независимо защо. Харесва ми , когато знам, че е свършил , заради мен и съм му доставила удоволствие. Този "оргазмен контрол" ми се струва пълна тъпотия и не бих го направила никога.