View Full Version : Помощ какво да правя....
Значи така... от около седмица почнах да харесвам едно момче той е от моето училище тои е 8 клас а аз в 9ти ние сме в една смяна но тои е на 1вия етаж а аз на 4тия етаж и не се виждаме много често снего се возим в един автобус но само на връщане... преди 2 дена му намерих facebooka и днес му писах здр но той не ми писа дали ще потръгнат нещата между нас или не мерси предварително.... :) :) :)
Има два варианта, заради които да не ти е отговорил:
а) Отрязал те е.
б) не е бил на компютъра си в момента и когато го е видял вече е било късно.
Обаче сигурно знаеш, че вторият вариант е почти невъзможен или е по-точно е голяма случайност.
Според мен е било по-добре да се запознаете в училище или в автобуса. Например да го поздравиш в коридора или да седнеш до него на седалката в автобуса и да завържеш тема за разговор. Ти малко си се поизложила, но ако искаш ходи се запознай с него на живо.
да ли пак ще стане ако го заговоря в автобуса.... дано да не съм се изложила аз го виждам само два пъти на ден
Ти прочете ли ми поста? Питаш неща, които съм споменала в поста си.
1.Изчакай да се запознаете реално и наистина, и чак тогава си прави планове да ставате гаджета и т.н.
2.Вече ти казах - поизложила си се малко, защото не е като да не се виждате на живо и заради това да решиш да му пишеш.
SmilezZz
05-06-2012, 07:19
^ Защо пък да се е изложила? Напротив - постъпила е правилно и се е опитала да се запознае с него чрез фейсбук, за да й стане по-лесно да завърже някакъв разговор. Та, авторке - щом толкова си решена, заговори го на живо и все някак си ще завържете разговор.
Изложила се е, защото се виждат на живо и тя е решила да се запознаят чрез фейсбук. ;)
Все повече продължавам да се убеждавам ...
абе като сте в автобуса се направи на ударена лепни си най-чаровната усмивка и го попитай колко е часа че уж твоя не е точен после каже хей ама не сме ли от едно училище я да се запознаем :D
абе като сте в автобуса се направи на ударена лепни си най-чаровната усмивка и го попитай колко е часа че уж твоя не е точен после каже хей ама не сме ли от едно училище я да се запознаем :D
Е, тя нали е в автобуса. По пътя на логиката си знае разписанието и знае в колко часа трябва да дойде автобуса, за да се качи на него. И ако тоя се досети ще се получи много тъпо. :D
Просто сядай до него на седалката и го поздрави. Гледай да не настава пълно мълчание. Опитай се да насочиш темата за училище. Така аз мисля, че е най-лесно. :)
DisappointedDreamer
05-07-2012, 06:09
О, боже, ние не сме врачки, за да знаем как нещата ще се развият от тук насетне. Не притежаваме способността да гледаме в бъдещото. Продължавай да му пишеш, излизайте, и чаааак тогава може да се говори за нещо.