Влез

View Full Version : Как да познаем дали едно момче е влюбено ?

HellenS
05-05-2012, 20:12
Амии ... моят случай е сложен ии ми трябва, мисля някаква помощ или мнение хДД както и да е :
Той си има гадже, но казва че харесва мен, прекарва повече време с мен, ноо аз винаги съм съмнителна ! Смисъл когато си резервния план винаги имаш чувството че той не те харесва и винаги нещо не е наред. Затова реших да потърся накакви мнения от личен опит или просто някакви признаци дали въобще ме харесва .. :)

П.П: Извинявам се, ако преди е имало такава тема ..

nadetee
05-05-2012, 20:24
пише ти много често, пита те какво не е наред(ако ти има нещо), търси вниманието ти, гледа те и се усмихва, държи се добре с теб, говори ти хубави неща, показва ти,че си важна за него... е те такива дребни неща..

SugarCane
05-05-2012, 20:36
Щом е намесено още едно трето лице , не се занимавай ;)

djipsito
05-05-2012, 20:59
Ако беше влюбен в теб, нямаше да има гадже.

SmilezZz
05-06-2012, 07:16
Не си струва да се занимаваш с него. Той един вид се опитва да върти и двете ви на малките си пръсти, и от теб зависи да не му позволиш. Пък и каква ти е гаранцията, че ако с него се получат нещата - няма да стане отново така, да се зарибява по тоя начин (както се зарибява с теб) зад гърба ти. Би ли се почувствала добре? Не, нали? Тогава се отдръпни , докато е време и си търси някое свястно момче.

Nakadah
05-06-2012, 07:18
Боба ми казва, че не те харесва

a1a2b3v
05-06-2012, 07:20
Ако беше влюбен в теб, нямаше да има гадже.

Мдамм най-добре е да не се захващаш с него. Аа и по принцип само думите не са достатъчни. Това което ти е казал не е сигурно дали изобщо си го мисли или го говори на всяка 2ра. По-добре се доверявай на езика на тялото, той не лъже стига да умееш да го разчетеш правилно.

NomNomNom
05-06-2012, 07:23
Може да е влюбен в нея и/или да иска да я чука, което не пречи да има друга, все пак не знаем защо не се е разделил още с другата.

GLaDOS
05-06-2012, 09:05
Правило №5 : Има ли си приятел/ка ,не се занимавай.

kinkygirl
05-06-2012, 11:01
Не си заслужава да се занимаваш с такива като него..Какво ще стане накрая? Пак ти ще го отнесеш защото си имала чувства и ако се е захванал с теб,би излезнала виновна че едва ли не ти си ги разделила..И какво дори да е с теб,щом му е слаб ангела пак ще клони от пътя,затова че изобщо не се занимавай,а си намери някого който ще те заслужава и цени!!! :)

shmatarok
05-06-2012, 11:23
Дръпни се, преди да си се изгорила. Щом си има приятелка и продължава да се занимава с теб - това не му прави никаква чест, а накрая от цялата история ще излезеш виновна ти.
А дори и той да скъса с нея и да тръгне с теб - от къде можеш да знаеш дали след седмица-две няма да си намери ново трето лице?

assd
05-07-2012, 09:36
що, какво пречи да си имаш гадже и да си се занимаваш с други междувременно?

error92
05-07-2012, 10:05
Хвърляй монета, ако се падне ези - влюбен е, ако се падне тора значи не е

Действа..честно !

marilyn
05-08-2012, 07:36
Ако толкова искаше да е с теб и те харесваше, щеше да зареже гаджето. Не се занимавай с него, нищо хубаво не излиза от тия работи.

In*The*Face
05-08-2012, 11:45
И аз те съветвам да се отдръпнеш. Вместо да четеш знаци му дай ясно да разбере, че не искаш да бъдеш третата. Има си приятелка, а харесва теб, ами да спре да лъже нея. Или обратното. Все тая кое от двете, важното е да няма трети, защото от подобна ситуация поне един излиза наранен.