Влез

View Full Version : Девствена приятелка и фингъринг

boomerfan
05-06-2012, 00:47
Здравейте аз съм на 19, а приятелката ми е на 17 и казваше, че е девствена. Склонен съм да и вярвам, защото от доста време сме заедно, но преди няколко седмици се случи нещо странно. Бяхме доста добре предразположени и аз тръгнах с ръката си надолу и този път не ме спря. Бръкнах с пръста внимателно и се изненадах, защото влезна доста лесно и до колкото си спомням я усещах от вътре нормално, без да усещам да има химена (макс ~6см). Питах я отново дали наистина е девствена и ако не е е по- добре да ми каже, вместо да ми крие. Тя твърди, че не е правила секс преди това. След 3 дни стигнахе и до положение за секс... Бяхме на мисионерска и бавно започнах да го вкарвам. Влезна без проблеми 3-4 санта и после тя започна да казва че я боли и да внимавам, та чак ми останаха следи по гърба от стискане. Почнах внимателно да влизам все по- навътре и в един момент го вкарах целия. През цялото време я болеше много. Като го изкарах имаше кръв по пениса ми, беше вече по- лесно но все още я болеше доста. Правихме секс всеки ден (ако може така да се каже де, заради болките) и чак към 8-мия ден спря да я боли и да изпитва удоволствие. Първите няколко дни кървеше по малко. Та въпроса ми е възможно ли е да не е била девствена преди да го направим. Този въпрос ме тормози вече доста време и реших да го споделя. Мисълта, че толкова лесно и дълбоко си влизаше пръста ме кара си мисля, че ме е лъгала, а фактът, че после я болеше и имаше кръв като го правихме ме навява на мисълта, че не е била отваряна. Практически обаче си мисля, че е невъзможна цялата концепция с девствеността и фингъринг-а. Някой компетентен или с опит ако може да сподели ще съм много благодарен.

PetarN
05-06-2012, 00:55
Леле не знам кво да кажа. 100% не е била девствена :D

boomerfan
05-06-2012, 01:00
Добре де, тогава кръвта, болката и трудното проникване след това от какво са ?

Chacho
05-06-2012, 01:03
Сигурно нокти

boomerfan
05-06-2012, 01:05
Сигурно нокти
Нямам нокти по оная работа :D :D :D

ludata90
05-06-2012, 05:47
Това, че няма ципа не означава, че не е девствена

awerw
05-06-2012, 05:58
Пръста ти е по-тънък, а и съм чувал, че ако се бръкне с пръст, ако е девствена има шанс някак си не да скъсаш химена, а да преминеш през него без да го разкъсваш.

MaLkaTa_LaDy
05-06-2012, 06:24
Момичето не те е излъгало. И мен до колкото си спомням от един прост не ме боля. Също така не знам колко се усеща хименът.

boomerfan
05-06-2012, 07:11
Момичето не те е излъгало. И мен до колкото си спомням от един прост не ме боля. Също така не знам колко се усеща хименът.
Ей, мерси много за отговорите. Наистина много ви благодаря. Случайно попаднах и на една друга стара тема във форума на момче със същия въпрос и явно не ме е излъгала. Пък за усещане - и аз много не помня какво усещах честно да си кажа, но съм сигурен, че грапавината на Г-точката я стигах без проблем.

DisappointedDreamer
05-06-2012, 07:24
Момичето не те е излъгало. И аз докато бях девствена можех да вкарам пръст и дори два.

Chacho
05-06-2012, 08:23
А ако не беше девствена, какво?

alchy
05-06-2012, 08:46
Щом е кървяла, нормално да е била девствена.. Недей да имаш притеснения.. най-гадно е сам да си набиваш филма и да се затормозяваш.

пAteNцЕ
05-06-2012, 08:51
виж са различни момичета-различни химени
едни са по-здрави други пък са частични
а и щом е кървяла значи е била девственица

boomerfan
05-06-2012, 09:13
А ако не беше девствена, какво?
Няма нищо лошо. Предишната ми приятелка не беше девствена. Гадно е обаче да се започва една връзка с лъжа. Това беше проблемът. Пък и така като съм и първият, поне за мен, а съм сигурен, че и за нея връзката ни е по- силна и искам този път нещо сериозно, трайно и чувствено- тя също. Така започваме на чисто и знам, че почти всяко момиче има огромни планове за живота си с първия си. Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви. Благодаря ви отново за коментарите.

marilyn
05-06-2012, 09:27
Споко, не те е излъгала, не се притеснявай... цялата тая кръв и болки...

bloodyF
05-06-2012, 09:33
хименът е еластичен по принцип
не е греда, за да не можеш да вкараш пръст вътре
пък и замисли се малко, девствените момичета ползват тампони, според теб как си ги вкарват?!
щом е имало кръв, боляло я е и т.н. значи не те е излъгала
имайте си малко доверие в крайна сметка..

flamesoulbgr
05-06-2012, 17:37
Има ли значение дали е девствена или не?!?

Sisxx
05-06-2012, 17:39
Има ли значение дали е девствена или не?!?

И аз като четох този въпрос си задавах, но по-скоро е важно просто дали го е излъгала.

DisappointedDreamer
05-06-2012, 17:40
Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви.

Трънци. Вярвай си.

kikki
05-06-2012, 17:55
Няма нищо лошо. Предишната ми приятелка не беше девствена. Гадно е обаче да се започва една връзка с лъжа. Това беше проблемът. Пък и така като съм и първият, поне за мен, а съм сигурен, че и за нея връзката ни е по- силна и искам този път нещо сериозно, трайно и чувствено- тя също. Така започваме на чисто и знам, че почти всяко момиче има огромни планове за живота си с първия си. Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви. Благодаря ви отново за коментарите.

Епаа... ти ме изпълни :) Хубаво да е чуеш, че едно момче мисли по тази начин. Много е сладко :)

DragonLady
05-06-2012, 18:10
виж са различни момичета-различни химени
едни са по-здрави други пък са частични
а и щом е кървяла значи е била девственица

+1
Има различни типове химени ;)
http://www.love-secret.eu/wp-content/uploads/2012/04/hymen-types-wiki.jpg

DisappointedDreamer
05-06-2012, 18:10
Колко интересно.

barbiee96
05-06-2012, 19:38
Едно момиче ми казваше, че когато приятелят й проникнал с пръст нямало нищо, а после само главичката ли колко като вкарал имало. Така че е нормално, не те е излъгала. Все пак е имало кръв

anonymous708973
05-06-2012, 21:12
Спри се, бе :д

therichbitch
05-06-2012, 22:08
Пръстът е достатъчно тънък, за да влезе дори ако е девствена. А тампон как влиза според теб? Кво се филмираш, не знам...