.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Девствена приятелка и фингъринг

Здравейте аз съм на 19, а приятелката ми е на 17 и казваше, че е девствена. Склонен съм да и вярвам, защото от доста време сме заедно, но преди няколко седмици се случи нещо странно. Бяхме доста добре предразположени и аз тръгнах с ръката си надолу и този път не ме спря. Бръкнах с пръста внимателно и се изненадах, защото влезна доста лесно и до колкото си спомням я усещах от вътре нормално, без да усещам да има химена (макс ~6см). Питах я отново дали наистина е девствена и ако не е е по- добре да ми каже, вместо да ми крие. Тя твърди, че не е правила секс преди това. След 3 дни стигнахе и до положение за секс... Бяхме на мисионерска и бавно започнах да го вкарвам. Влезна без проблеми 3-4 санта и после тя започна да казва че я боли и да внимавам, та чак ми останаха следи по гърба от стискане. Почнах внимателно да влизам все по- навътре и в един момент го вкарах целия. През цялото време я болеше много. Като го изкарах имаше кръв по пениса ми, беше вече по- лесно но все още я болеше доста. Правихме секс всеки ден (ако може така да се каже де, заради болките) и чак към 8-мия ден спря да я боли и да изпитва удоволствие. Първите няколко дни кървеше по малко. Та въпроса ми е възможно ли е да не е била девствена преди да го направим. Този въпрос ме тормози вече доста време и реших да го споделя. Мисълта, че толкова лесно и дълбоко си влизаше пръста ме кара си мисля, че ме е лъгала, а фактът, че после я болеше и имаше кръв като го правихме ме навява на мисълта, че не е била отваряна. Практически обаче си мисля, че е невъзможна цялата концепция с девствеността и фингъринг-а. Някой компетентен или с опит ако може да сподели ще съм много благодарен.
    Последно редактирано от boomerfan : 05-06-2012 на 01:17

Леле не знам кво да кажа. 100% не е била девствена

Добре де, тогава кръвта, болката и трудното проникване след това от какво са ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Сигурно нокти
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сигурно нокти
    Нямам нокти по оная работа

Това, че няма ципа не означава, че не е девствена

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Пръста ти е по-тънък, а и съм чувал, че ако се бръкне с пръст, ако е девствена има шанс някак си не да скъсаш химена, а да преминеш през него без да го разкъсваш.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Момичето не те е излъгало. И мен до колкото си спомням от един прост не ме боля. Също така не знам колко се усеща хименът.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Момичето не те е излъгало. И мен до колкото си спомням от един прост не ме боля. Също така не знам колко се усеща хименът.
    Ей, мерси много за отговорите. Наистина много ви благодаря. Случайно попаднах и на една друга стара тема във форума на момче със същия въпрос и явно не ме е излъгала. Пък за усещане - и аз много не помня какво усещах честно да си кажа, но съм сигурен, че грапавината на Г-точката я стигах без проблем.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Момичето не те е излъгало. И аз докато бях девствена можех да вкарам пръст и дори два.

Мега фен Аватара на Chacho
    А ако не беше девствена, какво?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на alchy
    Щом е кървяла, нормално да е била девствена.. Недей да имаш притеснения.. най-гадно е сам да си набиваш филма и да се затормозяваш.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    виж са различни момичета-различни химени
    едни са по-здрави други пък са частични
    а и щом е кървяла значи е била девственица

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А ако не беше девствена, какво?
    Няма нищо лошо. Предишната ми приятелка не беше девствена. Гадно е обаче да се започва една връзка с лъжа. Това беше проблемът. Пък и така като съм и първият, поне за мен, а съм сигурен, че и за нея връзката ни е по- силна и искам този път нещо сериозно, трайно и чувствено- тя също. Така започваме на чисто и знам, че почти всяко момиче има огромни планове за живота си с първия си. Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви. Благодаря ви отново за коментарите.

Споко, не те е излъгала, не се притеснявай... цялата тая кръв и болки...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хименът е еластичен по принцип
    не е греда, за да не можеш да вкараш пръст вътре
    пък и замисли се малко, девствените момичета ползват тампони, според теб как си ги вкарват?!
    щом е имало кръв, боляло я е и т.н. значи не те е излъгала
    имайте си малко доверие в крайна сметка..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Има ли значение дали е девствена или не?!?

Цитирай Първоначално написано от flamesoulbgr Виж мнението
    Има ли значение дали е девствена или не?!?
    И аз като четох този въпрос си задавах, но по-скоро е важно просто дали го е излъгала.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от boomerfan Виж мнението
    Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви.
    Трънци. Вярвай си.

Цитирай Първоначално написано от boomerfan Виж мнението
    Няма нищо лошо. Предишната ми приятелка не беше девствена. Гадно е обаче да се започва една връзка с лъжа. Това беше проблемът. Пък и така като съм и първият, поне за мен, а съм сигурен, че и за нея връзката ни е по- силна и искам този път нещо сериозно, трайно и чувствено- тя също. Така започваме на чисто и знам, че почти всяко момиче има огромни планове за живота си с първия си. Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви. Благодаря ви отново за коментарите.
    Епаа... ти ме изпълни Хубаво да е чуеш, че едно момче мисли по тази начин. Много е сладко

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    виж са различни момичета-различни химени
    едни са по-здрави други пък са частични
    а и щом е кървяла значи е била девственица
    +1
    Има различни типове химени
    http://www.love-secret.eu/wp-content...types-wiki.jpg

Град
    София, България
    Колко интересно.

Едно момиче ми казваше, че когато приятелят й проникнал с пръст нямало нищо, а после само главичката ли колко като вкарал имало. Така че е нормално, не те е излъгала. Все пак е имало кръв

anonymous708973
    Guest
    Спри се, бе :д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Пръстът е достатъчно тънък, за да влезе дори ако е девствена. А тампон как влиза според теб? Кво се филмираш, не знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си