- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена приятелка и фингъринг
Здравейте аз съм на 19, а приятелката ми е на 17 и казваше, че е девствена. Склонен съм да и вярвам, защото от доста време сме заедно, но преди няколко седмици се случи нещо странно. Бяхме доста добре предразположени и аз тръгнах с ръката си надолу и този път не ме спря. Бръкнах с пръста внимателно и се изненадах, защото влезна доста лесно и до колкото си спомням я усещах от вътре нормално, без да усещам да има химена (макс ~6см). Питах я отново дали наистина е девствена и ако не е е по- добре да ми каже, вместо да ми крие. Тя твърди, че не е правила секс преди това. След 3 дни стигнахе и до положение за секс... Бяхме на мисионерска и бавно започнах да го вкарвам. Влезна без проблеми 3-4 санта и после тя започна да казва че я боли и да внимавам, та чак ми останаха следи по гърба от стискане. Почнах внимателно да влизам все по- навътре и в един момент го вкарах целия. През цялото време я болеше много. Като го изкарах имаше кръв по пениса ми, беше вече по- лесно но все още я болеше доста. Правихме секс всеки ден (ако може така да се каже де, заради болките) и чак към 8-мия ден спря да я боли и да изпитва удоволствие. Първите няколко дни кървеше по малко. Та въпроса ми е възможно ли е да не е била девствена преди да го направим. Този въпрос ме тормози вече доста време и реших да го споделя. Мисълта, че толкова лесно и дълбоко си влизаше пръста ме кара си мисля, че ме е лъгала, а фактът, че после я болеше и имаше кръв като го правихме ме навява на мисълта, че не е била отваряна. Практически обаче си мисля, че е невъзможна цялата концепция с девствеността и фингъринг-а. Някой компетентен или с опит ако може да сподели ще съм много благодарен.
Последно редактирано от boomerfan : 05-06-2012 на 01:17
Добре де, тогава кръвта, болката и трудното проникване след това от какво са ?
Сигурно нокти
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пръста ти е по-тънък, а и съм чувал, че ако се бръкне с пръст, ако е девствена има шанс някак си не да скъсаш химена, а да преминеш през него без да го разкъсваш.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Момичето не те е излъгало. И мен до колкото си спомням от един прост не ме боля. Също така не знам колко се усеща хименът.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ей, мерси много за отговорите. Наистина много ви благодаря. Случайно попаднах и на една друга стара тема във форума на момче със същия въпрос и явно не ме е излъгала. Пък за усещане - и аз много не помня какво усещах честно да си кажа, но съм сигурен, че грапавината на Г-точката я стигах без проблем.
Момичето не те е излъгало. И аз докато бях девствена можех да вкарам пръст и дори два.
А ако не беше девствена, какво?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щом е кървяла, нормално да е била девствена.. Недей да имаш притеснения.. най-гадно е сам да си набиваш филма и да се затормозяваш.
виж са различни момичета-различни химени
едни са по-здрави други пък са частични
а и щом е кървяла значи е била девственица
Няма нищо лошо. Предишната ми приятелка не беше девствена. Гадно е обаче да се започва една връзка с лъжа. Това беше проблемът. Пък и така като съм и първият, поне за мен, а съм сигурен, че и за нея връзката ни е по- силна и искам този път нещо сериозно, трайно и чувствено- тя също. Така започваме на чисто и знам, че почти всяко момиче има огромни планове за живота си с първия си. Проблемът е, че повечето момчета просто ги използват и им разбиват разбирането за романтика за целия им живот. Е аз не съм от този тип и искам да и дам всичко. Така нещата са още по- красиви. Благодаря ви отново за коментарите.
Споко, не те е излъгала, не се притеснявай... цялата тая кръв и болки...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
хименът е еластичен по принцип
не е греда, за да не можеш да вкараш пръст вътре
пък и замисли се малко, девствените момичета ползват тампони, според теб как си ги вкарват?!
щом е имало кръв, боляло я е и т.н. значи не те е излъгала
имайте си малко доверие в крайна сметка..
+1
Има различни типове химени
http://www.love-secret.eu/wp-content...types-wiki.jpg
Едно момиче ми казваше, че когато приятелят й проникнал с пръст нямало нищо, а после само главичката ли колко като вкарал имало. Така че е нормално, не те е излъгала. Все пак е имало кръв
Спри се, бе :д
Пръстът е достатъчно тънък, за да влезе дори ако е девствена. А тампон как влиза според теб? Кво се филмираш, не знам...