Влез

View Full Version : Потресен

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:15
Какво бихте направили, ако пратите на гаджето си много дълъг смс пълен с много хубави неща и обеснения в любов, но наистина много сериозни неща просто си кажете абсолютно всичко, което ви е на сърцето. И дадения човек не ви отговори нищо, дори ви се обажда 12-13 часа след тоя смс и ви пита как си кво правиш и нищо за тоя смс ?

П.П. Говорим за сериозна връзка

kalpazanka
05-06-2012, 14:16
Убеден ли си, че си го пратил на когото трябва?!

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:18
Да. Дори я питах защо не ми отговори на смс и получих отговор който просто ми разказа играта ... отговора беше "нали ти се обадих"

SisiStrange
05-06-2012, 14:20
От колко време сте заедно?

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:21
Доста е сложно има нема 5 години

kalpazanka
05-06-2012, 14:22
Да не би да имате различия в разбиранията, определящи връзката като сериозна? /сори, по-тактична не мога да бъда!/

SisiStrange
05-06-2012, 14:23
Леле... аз очаквах да кажеш няколко месеца. Тогава щях да те успокоя, че може още тя да не е на тоя етап, ама явно няма как да е това.

Иначе всичко наред ли ви е като цяло? Държи ли се хубаво с тебе, обръща ли ти внимание, добре ли ти е с нея?

TheBeliever
05-06-2012, 14:24
Може да се е стреснала и да не е знаела как да реагира. Особено ако не е очаквала подобни излияния на този етап и то поднесени по такъв начин.

А какво те подтикна да й се обясняваш в любов чрез смс-и и какво точно имаш предвид под "сериозна" връзка?

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:25
Не ... напълно сериозна ни е връзката, а смс-а го пратих на няколко момичета просто, защото помислих, че аз съм сгрешил някъде и те след като го прочетоха ми казаха, че няма човек който да не отговори на тва нещо ....

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:26
Преди да и прата смс си говорихме по телефона пак такива неща и тя ми отвръщаше ... Връзката ни е перфектна точно заради това и пратих такъв смс но уви какво се случи ....

Chacho
05-06-2012, 14:29
Все пак сигурен ли си, че го е получила и го е прочела?

Аз получавам много смс-и от мтел и понеже ми писна, ги проверявам много рядко. Може някой да ми прати и да разбера след седмица.

Щом сте заедно от толкова време, нищо ти не пречи да питаш дали е получила смс-а и какво мисли. В реда на нещата е да очакваш отговор на тоя въпрос.

SisiStrange
05-06-2012, 14:30
Щом иначе ви е перфектна връзката, не задълбавай и не си трови живота с глупости. Кой знае в какво настроение си я хванал. Хората не са нон стоп на романтична вълна.

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:31
Все пак сигурен ли си, че го е получила и го е прочела?

Аз получавам много смс-и от мтел и понеже ми писна, ги проверявам много рядко. Може някой да ми прати и да разбера след седмица.

Да обеден съм. Изчаках я някъде към 20 часа не се сети и я попитах "защо не ми отговори на дългия смс" отговора й беше "нали ти се обадих"

TheBeliever
05-06-2012, 14:32
След като връзката ви е "перфектна" и ти ги е говорила тея мили нещица какъв е проблемът? Може да е получила смс-а със закъснение, може да го видяла със закъснение, може да не е намерила подходящите думи да отговори, а може и да не е искала да го прави по телефона. Варианти много. Вместо да търсиш под вола теле се радвай на това, което имаш и не драматизирай толкова заради някакъв си смс.

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:35
След като връзката ви е "перфектна" и ти ги е говорила тея мили нещица какъв е проблемът? Може да е получила смс-а със закъснение, може да го видяла със закъснение, може да не е намерила подходящите думи да отговори, а може и да не е искала да го прави по телефона. Варианти много. Вместо да търсиш под вола теле се радвай на това, което имаш и не драматизирай толкова заради някакъв си смс.

Човек не е някакъв смс ... ! Аз и казвам такива неща който НЯМА КАК ДА НЕ ОТГОВОРИ !!! и после да ми каже нали ти се обадих ?!

Chacho
05-06-2012, 14:35
С две думи, дори да има нещо, по-добре не се вманиячавай в смс-а, щото само ще влошиш нещата. Едно съобщение е прекалено малко, за да размъти водата.

Едит: Другото е, че тук можем да ти дадем по-повърхностни мнения, щото ще си правим извода от 15 думи, които си казал за една конкретна ситуация. Връзката ви е по-дълга от тези, които повечето хора тук са имали. Познаваш я, знаеш как да говориш с нея, най-добър отговор можеш само ти да си дадеш.

DisappointedDreamer
05-06-2012, 14:37
Я, дай да видим какъв смс си и писал

TheBeliever
05-06-2012, 14:38
Явно има как да не отговори, щом не го е направила. Нали каза, че преди това сте си ги казвали същите тези работи по телефона - тогава какво значение има, че не ги е написала в смс?

И като цяло защо по дяволите й се обясняваш в любов по цял ден? Ако всеки ден си така нищо чудно, че не ти е отговорила.

SisiStrange
05-06-2012, 14:39
Ако сексът ви е хубав, отношението и е хубаво, смеете се още, личи си, че те обича и прочие, никакви смс-и не са от значение. Може да се намусиш мъничко, за да знае, че си се почувствал кофти, но не и да правиш драми. Важни са действията, не думите.

Glamour92
05-06-2012, 14:47
Може би тя няма твоя дар слово.
Не я упреквай за това,тъй като е дреболия-ако пък искаш,подскажи й по някакъв начин колко много си вложил в посланието,което си й изпратил.
Все пак СмС е,не всички приемат тоя вид комуникация насериозно...по-добре щеше да е да й го подадеш във вид на ръчно направена картичка или на писъмце-с разни драскулки или рисунчици отстрани(пък може и без тях)- по реакцията й щеше да разчетеш какво й се върти в главата много по-добре.

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:47
Не мога да съм същия аз ... казвам й че ми е част от семейстово казвам й че винаги ше съм до нея и още 100 такива неща смс-а е дълъг 9 смс-а и е пълен само с хубави неща .....

Chacho
05-06-2012, 14:50
И на мен да го пратят, и аз нямаше да знам кво да отвърна. Стигнахме до времето да обсъждаме само крайността "прекален романтик".

RoCkSpOt
05-06-2012, 14:52
И на мен да го пратят, и аз нямаше да знам кво да отвърна. Стигнахме до времето да обсъждаме само крайността "прекален романтик".

Едно е да не знаеш друго е да не го направиш !

TheBeliever
05-06-2012, 14:52

Точно. Макар, че на мен тази "романтика" малко на вманиачаване ми прилича.

SisiStrange
05-06-2012, 14:56
Мисля, че такива неща трябва да се казват очи в очи в подходящи моменти.

Chacho
05-06-2012, 14:57
Едно е да не знаеш друго е да не го направиш !

Според мен ти е спестила нещо по-лошо. Може би я натоварва, ако пишеш/говориш прекалено често. Плюс това Сиси го каза, действията са важни, а не думите. Малко като с вицовете - ако ги обясниш, си губят чара.

RoCkSpOt
05-06-2012, 15:04
Според мен ти е спестила нещо по-лошо. Може би я натоварва, ако пишеш/говориш прекалено често. Плюс това Сиси го каза, действията са важни, а не думите. Малко като с вицовете - ако ги обясниш, си губят чара.

Може ли да ми пишеш на лично за малко

Chacho
05-06-2012, 15:05
Може, пиши.

RoCkSpOt
05-06-2012, 15:08
Може, пиши.

Не ми дава пише, че имаш прекалено много съобщения

Chacho
05-06-2012, 15:09
Опа, да. Изчистих вече.

Sh@d0w
05-06-2012, 15:21
Мисля, че такива неща трябва да се казват очи в очи в подходящи моменти.

Взе ми думите от устата Сиси, тамън това исках да напиша в темата веднага щом я прочетах. Тези неща не се пишат в смс,фб или по мейла казват се очи в очи.

И даже се чудиш защо е такава реакцията и. Еми нормално.

marilyn
05-06-2012, 16:01
Тия работи наистина не се казват със смс-и. Ииии освен това ако на мен някои ми ги заобяснява с 9смс-а тия неща... няма да знам как да отговоря...

Goddess
05-06-2012, 17:01
Взе ми думите от устата Сиси, тамън това исках да напиша в темата веднага щом я прочетах. Тези неща не се пишат в смс,фб или по мейла казват се очи в очи.

И даже се чудиш защо е такава реакцията и. Еми нормално.

Е...не е баш така. Ти ако получиш подобен смс от Сиси (естествено, не ви знам точно отношенията и по какъв начин си изразявате чувствата и дали е присъщо за нея да ти напише нещо подобно в смс, но примерно), толкова никаква ли ще ти е реакцията все пак ? Иначе не споря, напълно съгласна съм, че такива неща трябва да се казват очи в очи, но когато си с някого от толкова време, не е съвсем пък нормално такъв игнор - независимо чрез какво е казано, дали смс-и, фейсбук и пр. И на мен биха ми били натоварващи такива словоизлияния ако ми се пишат/говорят постоянно, но все някакъв отговор щях да върна.

Sh@d0w
05-06-2012, 17:05
^Именно тя не би написала такова нещо на смс. Да писали сме си сладникави смс-и, че се обичаме, че си липсваме и прочие, но в рамките на нормалното. Важните неща си ги казваме на живо, така както би трябвало да бъде.

В случая на автора при 5 годишна връзка и то някакви големи излияния доколкото разбирам да ги напише на смс е един вид неуважение към чувствата на другия, поне аз така го тълкувам. Ако ще казва нещо толкова важно и иска да не остане криворазбран - пали колата и отива при нея и и го казва в очите.

SisiStrange
05-06-2012, 17:14
Представяте ли си как я е хванал, докато си пише домашното по математика и получава смс след смс, 9 поред. Ем... аз бих погледнала със странно изражение и бих си дорешила задачите. Ако е един смс с нещо мило и игриво, бих се ухилила и отговорила набързо. На 9 драматични излияния, обаче, бих си казала, че нещо го е треснало и бих оставила отговора за като се видим. Та да видя откъде е излязло това на място.

NomNomNom
05-06-2012, 17:52
Може да си й досадил нещо, момичетата не обичат романтично-отчаяни-обсебени момчета, ако сте си първи, може и да не изтраете, защото на нея може да й се скита.
Няма как да знам последното, но така ми се вижда.

kindergarden
05-06-2012, 18:36
Е, добре де щом сте си го казали това по телефона, защо след това й пишеш СМС с любовно излияние дълго 9 СМС??? Това минава границата на романтичното и сладкото, и милото, и хубавото! В един момент такива лигави неща, казвани постоянно стават доста досадни. Способни са дори да отблъснат даден човек.
А каква толкова е драмата,че не ти е отговорила?! Щом сте заедно 5 години и взаимоотношенията са ви добри, и тя отговаря на чувствата ти не виждам защо трябва да задълбаваш толкова в един СМС. Както казаха и по-горе СМС-а не е най-подходящия начин за изразяване на чувствата, още повече, ако се превърне в нещо системно и непрестанно.
Бих те посъветвала да не продължаваш в същия дух, защото има огромен шанс да я отблъснеш. Не реагирай пресилено, не ставай досаден, дръж се като възрастен ;)

anonymous708973
05-06-2012, 18:40
Почувствала се е обсебена, дошло й е лигаво.
Би ли пуснал смс-а?

Furious?
05-07-2012, 00:23
Убеден ли си, че си го пратил на когото трябва?!

хахахха тва е раби харабия 4овек

по темата цветя съм давал на 2 моми4ете и на майками на с66ттие 2 моми4етА оисах не6та които може би всяко моми4е би искало в 1момент да про4ете ноо и 2та отгова се разли4аваха от желания отмен

давай напред не му мисли

valdesbg
05-07-2012, 07:00
Ех.... мине не мине време и току пускаш нова тема за същата девойка. Имаш късмет че повечето потребители са други та ти се връзват на глупостите.

Поровете се из мненията за по старите теми да видите каква "сериозна" връзка имат.

mMemories
05-07-2012, 07:36
може би не е сигурна че чувства точно това към теб и затова е сметнала за по-добре да не казва нищо отколкото да те залъгва :))

assd
05-07-2012, 07:49
ми не пиши. хабиш пари за смс-и, ползвай whatsApp :Д

cyclops
05-07-2012, 08:15
Ето защо такива сериозни неща ги казвам винаги очи в очи. Най-малкото, защото за мен реакцията е важна. ДУмите, погледът...
Но както и да е. Ами какво да ти кажа...според мен трябва да си поговорите очи в очи защо не е откликнала на думите ти? Иначе за мен вариантите са няколко. Или ти е ядосана за нещо и нарочно се държи така.Или ти е била ядосана преди , защото не я даряваш достатъчно любов и сега си е казала, че ти си този, който трябва да поеме нещата в свои ръце(и съответно не откликва нарочно , за да се побъркаш и продължаваш да й говориш такива неща). Или (искрено се надявам да не е това) вече не чувства същото или най-малкото се колебае дали изпитва тези чувства.
Но няма как да гадаем, така че си поговорете.

SmilezZz
05-07-2012, 16:20
Може би просто обича да ги чува, не да ги чете. Не знам, заедно сте от 5 години и мисля, че съвсем нормално и без притеснения, и излишни драми - можеш да я питаш.