View Full Version : КОЛКО ВРЕМЕ ? и проблем....
Колко време продължи първата ми връзка и сериозна ли беше ?
Имам 1 проблем... ходя с 1 момиче тя ми е първата.. на 17 сме ,тя ме хареса и тя ме свали не съм се дърпал и нали :D тръгнахме ,но аз не я харесвам много... характера и е хубав.. малко е мълчелива де ,но не е чак такъв проблем... мисълта ми е ,че хем не искам да късам с нея ( защото искам да изпитам всичко... все пак ми е първата ,а от друга страна не ми харесва чак толкова много) какво да правя и аз не знам.. за това ви питам колко време ви беше 1вата връзка... стах ме е ,че ако скъсаме пак ще бъда сам...
дърпай wow и да не те притеснява че си сам
ох по-добре да си сам отколкото с грешната/грешния
кажи й че не си сигурен в чувствата си и прекратете взаимоотношенията си преди да е станало късно
аа междодругото от колко време ходите?
аз сериозни не съм имала до сега - до месец макс но аз не ги броя изобщо защото знам че не си заслужава
а и кво като ти е първата? тва че ти е първата не значи че трябва да сте форевър заедно
SisiStrange
05-06-2012, 16:49
Най-най-най първата - 3-4 месеца.
Ако не я харесваш, късай я.
И на 17 години написа това .... Я се стегни , за кво ходиш с човек дето не те кефи , но всъшност твоя си работа . Сега кво въпросът ти е да я къкаш или да не я късаш ?
DisappointedDreamer
05-06-2012, 17:22
Първата връзка никъде не е казано, че по закон трябва да е дълга. Стегни се, мъжки. Щом не ти харесва момичето толкова много, то тогава я остави. Не лъжи нея, нито себе си.
Иначе мойта първа връзка трая почти година.
ами мисля си ,че след като мине малко време може и да се промени мнението ми.. ддз ходим от има няма 2 седмици
Ми щом не те кефи за какво ти е? На 17 си за бога, имаш целия си живот пред себе си!
kindergarden
05-06-2012, 18:41
От личен опит мога да ти кажа, че това е най-голямата грешка на света...остави я!
djipsito
05-06-2012, 20:42
2 месеца ми беше първата връзка.
NomNomNom
05-06-2012, 20:55
Мая, я си представи, че недай боже ти родиш детенце, ама и с теб нещо се случи и те няма на този свят, недей така, детето достатъчно страда и ще страда за в бъдеще, че няма майчица. Какво значи чуждо, да не мислиш, че всичко около едно дете е кой го е направил? Обичта възниква в следствие на емоции с даденото дете, със споделения, общ живот, с радостите от успехите на някой от вас, с тревогите и трудностите, които преодолявате заедно. Това, че не си го родила, не означава, че не можеш да се привържеш и да му дадеш цялата си любов на която си способна! Мисля, че не обичаш истински мъжа до теб, иначе с радост би се грижила за дъщеря му!
не ги слушай, дръж си я и междувременно търси друга. това е като с работата, не трябва да напускаш преди да си си намерил друга, освен ако не си голем тарикат
^ хахахаххах good point :D
SmilezZz
05-07-2012, 13:44
Това, че ти е първата ти връзка - не означава, че тя задължително трябва да е дълга и сериозна. Даже в повечето случаи , първите връзки не оцеляват, поради липса на опит или нещо подобно.