PDA

View Full Version : След пиянство..

Unit1
05-06-2012, 20:38
здравейте,работата е там , че последната събота .. се напих до такава степен ,че да ме прибират вкъщи.Майка ми ме видя в това състояние.. разсърди ми се взе ми телефона,парите,всичко не иска да ме пуска навън.. обижда ме ,че съм пиянде,наркоман и още какво ли не.. заради ЕДНА единствена изцепка..
на 15 години съм ако е от значение искам да ми кажете как да и спечеля доверието отново.. още 1 шанс ,цвете ще помогне ли ?

Nakadah
05-07-2012, 00:28
1 цвете :razz:

По-скоро в следващите няколко години не се напивай...

anonymous708973
05-07-2012, 05:44
Като имаш мярка и не се правиш на келеш, за да си готин пред приятелите си. Пий, ама с мярка.
Ще го прибират у тях, 15-годишно леке...

nIkEnCeTy_bE
05-07-2012, 05:48
Да, поне като не можеш да пиеш, недей да пиеш, само за да се правиш на интересен. Извини и се, цвете и поднеси и гледай да няма друг път.

SmilezZz
05-08-2012, 17:41
Надали с едно цвете ще оправиш нещата, щом се напиваш до такава степен и то на 15-годишна възраст. Малък си , не можеш да пиеш и прекаляваш , само за да се правиш на интересен. Тука ти е грешката. На твое място бих й взела цвете и бих седнала да говоря с нея.

ParadOx
05-10-2012, 13:53
Случи ми се същото на 15 ми рожден ден (от кога не се бях сещала :lol:) и всичко просто отмина с времето. И гледай през това време да не правиш големи простотии.
Не може всеки път от сега нататък да се напиваш на свиня и после да й носиш букетчета. Просто се дръж добре и без повече такива показни изцепки

Колкото и да не искам да го призная в 99,99999999999999% от случаите родителите са прави...

thegreenzombie
05-10-2012, 15:38
и как по-точно с едно цвете ще оправиш всичко?

-Мамо, заповядай.. цвете.
-О, синко, благодаря ти.. пий си на воля !

съвсем нормално е като майка да ти се сърди .. никоя майка не иска да вижда детето си в такава светлина.. но има и такива моменти, които с времето отшумяват.. и все пак тя ще го помни доста дълго

Djenka
05-11-2012, 22:49
Нормално е жената да ти се ядосва.. Ти си само на 15 години, а да се напиваш, че чак да те прибират... Според мен едно цвете не би оправило нещата, само един разговор би... Поговорете, извини й се, обещай и, че няма да се повтаря... И гледай наистина да не се случва отново.

beach.ch
05-12-2012, 05:51
Хахахаха ОМГ
И златно да е цветето няма да изтрие това, което майка ти е изживяла. Въпроса не е, в това, че ти се сърди, а в това, че си я разочаровал.. И като гледам ти искаш тя да ти прости, за да те пуска пак.. Емии кво да ти кажа. Според мен трябва малко да се поставиш на нейно място и да видим тогава ти би ли пуснал детето си втори път, при положение, че няма да знаеш какво ще му се случи..

Tiin
05-13-2012, 06:04
здравейте,работата е там , че последната събота .. се напих до такава степен ,че да ме прибират вкъщи.Майка ми ме видя в това състояние.. разсърди ми се взе ми телефона,парите,всичко не иска да ме пуска навън.. обижда ме ,че съм пиянде,наркоман и още какво ли не.. заради ЕДНА единствена изцепка..
на 15 години съм ако е от значение искам да ми кажете как да и спечеля доверието отново.. още 1 шанс ,цвете ще помогне ли ?
Абе и у нас имаше такива моменти...Майка ми уж беше много сериозна,че няма да ми даде 2ри шанс,ноо... Поревах и малко,циркове разигравах и взе,че стана :Д

JonkataK
05-13-2012, 18:32
На 15 не е толкова рано да пиеш, но трябва по малко. Майка ти е права да ти се сърди и да те е ограничила от всичко. Не пии известно време, помагай и, покажи и по всякакви начини, че се опитваш да си възвърнеш доверието у нея. Извини и се за това, което си сторил и най-важното - не го повтаряй.

Joc
05-13-2012, 18:34
АХХАХХАХХАХАХХАХ деца

kikki
05-16-2012, 17:56
Хахахаха ОМГ
И златно да е цветето няма да изтрие това, което майка ти е изживяла. Въпроса не е, в това, че ти се сърди, а в това, че си я разочаровал.. И като гледам ти искаш тя да ти прости, за да те пуска пак.. Емии кво да ти кажа. Според мен трябва малко да се поставиш на нейно място и да видим тогава ти би ли пуснал детето си втори път, при положение, че няма да знаеш какво ще му се случи..

Много си прав! Не е до цветето. Просто тя ти е майка. Схващаш :) Знаеш колко се притеснява една майка за детето си.

li0n
05-18-2012, 10:39
Събирай пари цял живот и и отрупай къщата с цветя. Тогава може и да ти прости.

beach.ch
05-19-2012, 05:49
Много си прав! Не е до цветето. Просто тя ти е майка. Схващаш :) Знаеш колко се притеснява една майка за детето си.
ПравА :):)

WhyStopNow?!
05-24-2012, 17:34
цвете ще помогне ли ?

пхахахахахаахаха

чакай...

....

хахахахахахаха

ти сериозно ли?