Влез

View Full Version : Несигурност

lili321
05-07-2012, 18:44
Цялата история е малко объркана, но имам нужда да чуя от някой обективен мнение.
Миналата година се запознах със страхотно момче.Забавен, харизматичен, спонтанен!Тогава обаче постъпих, като пълна глупачка и го игнорирах и уредих с едно моя приятелка, а аз се хванах с друг.
В края на лятото той си тръгна от моя град и си замина в неговия.Дооста далеч от тук.
Естествено миналия месец, когато си дойде отново,разбрах от майка ми (тъй като сме приятелски семейства)и го потърсих.След като не го бях виждала от около година бях успяла да осъзная, че всъщност той съдържа всичко, което бих могла да търся в едно момче.
Още в първия момент, обаче когато го видях той попита за нея.Отговорих му, че си е хванала сериозен приятел(както и е), а на нея не казах нищо, тъй като така и така тя няма интерес, понеже сериозно е хлътнала по гаджето си в момента.
Както и да е.Ще се запитате какво ме притеснява в тази история?Ами това, че искам да съм с него, но понеже бях свидетел на тяхната кратка афера все ще се чудя защо той не ме търси, както тичаше по нея, защо не ми звъни, защо не ме гледа така и пр.От миналото лято се е променил.Станал е по-сериозен и с него найстина се разбираме.Бях на рождения му ден и усетих нещо, като че има симпатия.Седяхме заедно,прегърна ме и като цяло изкарването беше супер.
Как обаче да процедирам, като все сравнявам отношенията ни с техните.Може би ревнувам от призрак, но е така.След седмица трябва да си дойде и се уговорихме да ми звънне, но дали ще го направи?Найстина го харесвам, но не мога да избия от главата си това, че аз го бутнах към нея.Сега всичко, което изпитвам е някаква несигурост дали няма да свърза това, което имаме с това което са имали...
Съжалявам, че е така дълга темата просто изливам някъде мислите си.Благодаря на тези, които са имали търпението да я изчетат!

kinkygirl
05-07-2012, 19:51
Не ми стана ясно само за кого е питало момчето но предполагам че ти е приятелка тази за която е попитал :D .. Малко глупаво си постъпила че си предложила приятелката си и не си помислила за себе си задгърбвайки щастието си.. А относно момчето бъди търпелива ! Всичко ще проличи по това дали ще се обади..А ако стане това нещо,се вижте поговорете си относно вас..Тъй като признаците все още са неясни..От там си направи извод какво искаш и какво ще стане..Но преди това си помисли относно него и кратката му афера..Познаваш ли го добре и знаеш ли как протичат повечето му връзки и си извади извода би ли рискувала с него..Успех и дано ти се обади! :))

DisappointedDreamer
05-07-2012, 19:56
Ми ти си го игнорирала, хванала си се с друг и си го пробутала най-долно на своя приятелка, а сега се чудиш защо той не ти звъни и не се интересува. Защото си мисли, че нямаш никакви симпатии към него след случилото се. Сама си си виновна. Сега можеш просто да се опиташ да му намекваш, че наистина го харесваш, и да се надяваш че той ще ти отвърне със същото, макар това силно да ме съмнява.

marilyn
05-07-2012, 20:02
Ти си го уредила с приятелка, а искаш да ти звъни на теб?? Явно му е ясно, че не го харесваш, щом си го пробутала на нея...

ZeroTolerance
05-07-2012, 20:09
Просто спри да мислиш какво е било преди и живей в настоящето. Замисли се - с който и човек да имаш връзка, почти сигурно е, че той преди теб ще е бил и с други момичета. Както и ти си била с други момчета. Филмираш се излишно. Каквото било, било. Миналото си е минало. Не изпускай за втори път шанса си с това момче.

lili321
05-07-2012, 20:48
Изразила съм се грешно.Не съм буквално го уредила, когато се запознахме бях с това момиче и в началото той показваше някакъв интерес към мен, но аз не отвърнах и оставих нещата между тях да се рзвият.Знам, че е сложно.Просто толкова си допаднахме, като характери още в началото, че го приех по братски, а сега осъзнавам, че вероятно би ни било и на двамата хубаво заедно.
Освен всичко тук идва и друга дилема.Ако той не ми звънне да го потърся ли все пак, понеже той си отива пак и се връща чак Юни и то сигурно ще дебне някой свободен момент.Т.е. сега е момента, после ще стане вероятно много протакано.
Иначе семействата ни са близки и най-малкото ни крепи страхотното уважение и аз знам, че той никога не би ме наранил умишлено.
Относно предишниет му връзки имал е и сериозни, но той е от хората, които се остават на течението, докато види, че нещата не си струват найстина.

In*The*Face
05-08-2012, 12:39
Бил е с приятелката ти преди време и за кратко. Сега тя има друга връзка, а той показва симпатии към теб. Аз драма не виждам. Действай. ако не ти се обади, обади му се ти. Няма какво да губиш. Покажи малко по-смело, че имаш увлечение към него. Излезте само двамата, говорете, ако стигнеш до подходящ момент му кажи колко добре се чувстваш в компанията му или нещо от този род. А това, че сръвняваш вашите взаимоотношения с неща от миналото е глупава грешка от която сама можеш да се измъкнеш. Просто приеми, че това е зад него, че сега и той и приятелката ти си имат отделен живот и се опитай да се наслаждаваш на вашата комуникация без да се връщаш към минали моменти и неща.

SmilezZz
05-08-2012, 14:24
Това, че те е прегърнал не означава чак нещо - възможно е да го е направил чисто приятелски, може и наистина да има симпатии към теб. Затова излизай по-често с него и виж как ще се развият нещата. Грешно е било да се опитваш да го уреждаш с която и да е - при условие, че той показвал интерес към теб. Но каквото било - било, опитай: нищо не губиш.

Evterpa
05-08-2012, 15:33
Оф, бе. Ако той не те потърси, обади му се ти. Тоя страх от отхвърляне вЕрно много спъва; статичността и забиването в мисли за миналото не могат нищо да ти донесат, най-много да пропуснеш възможности заради тях. Английската дума за рай (paradice), разделена, се превежда като "чифт зарове" - pair of dice. :)
В най-лошия случай няма да се получи, на теб ше ти е кофти известно време, пък ше ти мине.

lili321
05-09-2012, 12:21
Мерси за съветите,всеки е важен за мен

treisi90
05-09-2012, 14:20
Минало е време от тогава до сега. Имайки предвид ситуацията, в която сте били тогава, явно той е разбрал, че ти не го харесваш и затова и не се опитва да се натрапва повече. Покажи му, че имаш симпатии към него и че си израснала и вече осъзнаваш какво искаш да имаш, и не би искала да пропуснеш и тази възможност. Go for it girl ;)

lili321
05-12-2012, 12:36
Звъннах му(естествено аз), н не излезнахме.Първо каза, че ще излезнем после обаче братовчед му го убеди да гледат някакъв мач.Каза, че ще ми звънне след това, но аз казах, че се прибирам.Ок уж пак щял да звънне.
Еми не ми звънна.
Да му пиша ли според вас смс защо се е направил на шантав или ще изглежда твърде агресивно.
Незнам, но дори от приятелска гледна точка е тъпо, понеже го потърсих и уж да излезем и след часму звъна той седнал да гледа мач.Нарая не се и обади.Някак тъпо ми стана.
Т да му пиша ли или да изчакам да си дойде и да се видим.

a1a2b3v
05-12-2012, 13:31
Емм ако все пак му пишеш пиши му все едно нищо не се е случило и предложението за излизане просто остава, иначе ще си вкараш автогол. Нали се сещаш, той и без това не се е залетял да излиза с теб надали ще иска и драми. Просто ако ти каже "вчера не ти се обадих, защото ...(на празното място секви глупави причини)", отговори нещо неангажиращо като " една приятелка ми звънна излезнахме ии дори бях забравила", така де ти си имаш личен живот и не е хубаво той да си мисли, че само и единствено чакаш обаждането му.

vickygxox
05-12-2012, 14:33
Най-лесното е да отидеш и да му кажеш "Аз те харесвам и миналото лято те харесвах, не искам да си губя времето и това лято." и чакай отговор.

a1a2b3v
05-12-2012, 14:52
Най-лесното е да отидеш и да му кажеш "Аз те харесвам и миналото лято те харесвах, не искам да си губя времето и това лято." и чакай отговор.

Тва е най-тъпото нещо дето може да направи...

scandalousLady
05-12-2012, 14:52
Не го мисли толкова и не се тормози. Ще имате още възможности да излезете и намеквай за симпатийте си,но постепенно. Успех .