PDA

View Full Version : Сега какво да правя...!?

wannago0
05-08-2012, 10:29
Здравейте, някои могат да ме помнят с историята, която разказвах, може би миналата седмица. Тя гласеше, че харесвам едно момче, което познавам цяла вечност и е странно ако му пиша или ако го поканя да излезем на кафе. Сега аз си продължавам историята, защото много неща станаха и отново чакам отговори от вас. Благодаря Ви предварително.
Та след това се видяхме много пъти в парковете - аз с мойта компания, той с неговата. Говорихме си, базикахме се.. обещахме си разни работи ( хаха за един базик) хаха.. След в понеделник(вчера) се видяхме в училище и се поздравихме, говорихме си малко пред стаята си, но нищо конкретно, празни приказки. И снощи реших да му пиша. Цяла вечер се базикахме, че днеска ще се мокрим. Че ще ме прибере като мокра кокошка. :D Беше забавно. Днеска само по една усмивка си разменихме, може би защото бяхме далеч един от друг, може би.. не знам! Та искам да попитам какво да правя сега?! :)

In*The*Face
05-08-2012, 11:24
Продължавай да подържаш разговора и искрата. И да има нещо между вас трябва време за тези неща. Не може понеже 2-3 пъти сте се засекли и на 4-тия да сте гаджета. Давай смело и спокойно. Каквото има да става, ще стане.

SmilezZz
05-08-2012, 11:38
^ Съгласна съм с горния коментар. Бих добавила и да излизате заедно насаме, без компании и подобни.