View Full Version : объркана
cool_angel
05-09-2012, 18:00
Запознах се с едно момче в чата и се видяхме.. странното беше, че още на първата среща започнахме да се натискаме и иска все да излизаме вечер и да ходим някъде на тъмно. Пита ме още първата вечер дали иска да ходим и ревнувал от приятелите ми и ме попита какво бих направила, ако тръгне да прави нещо. И да спомена, че след като излязохме ме бил излъгал от къде е, само и само да се видим. Мисля, че прибързва и не знам дали не иска само секс. Някой с по-голям опит да сподели какво мисле, че аз нямам такъв.. ако е от значение аз съм на 18, той на 20
DisappointedDreamer
05-09-2012, 18:02
Много избързва. Ако не ти харесва, просто му го заяви в прав текст. Възможно е да иска само секс от теб, да.
cool_angel
05-09-2012, 18:12
Много избързва. Ако не ти харесва, просто му го заяви в прав текст. Възможно е да иска само секс от теб, да.
Аз съм имала един сериозен приятел и тогава бях на 17 и бая време ме изчака.. ама ми се струва странно още на втората среща да ми говори предимно за секс и да ми бърка под блузата...иначе е много готин :д
anonymous708973
05-09-2012, 18:15
Някъв смотан е тоя, махай го. Супер отблъскващо ми е такова поведение.
TheGuardian01
05-09-2012, 19:52
Някъв смотан е тоя, махай го. Супер отблъскващо ми е такова поведение.
Слушай кака си , човек да станеш ! :D
По темата- иска само да ти набие барабана... и после черта. Не се занимавай с глупости :)
ShtrudeL
05-09-2012, 19:56
И к'во ако иска само това, и що да е смотан?
Мен пък ме радват директните/нахалните, но по очарователен начин момченца.
Ако преди това не са си говорили за сериозни неща, къде е странното, че иска да й бърка под блузката и т.н?
TheGuardian01
05-09-2012, 20:03
И к'во ако иска само това, и що да е смотан?
Мен пък ме радват директните/нахалните, но по очарователен начин момченца.
Ако преди това не са си говорили за сериозни неща, къде е странното, че иска да й бърка под блузката и т.н?
Момичето иска съвет-аз и давам съвет като по- "опитен". Ако е от леките мадами - да си отваря краката и толкова, не да пита из форуми к'во да прави. На черното не можеш да кажеш бяло. Пичът иска да и метне 2-3 тека и повече я го види, я не. А ако ще го вижда, ще е пак само заради секс, тя си преценя.
П.П. : Изтървах си кебапчето от чинията значи... заради толкова писане :((((
Нищо очарователно не виждам в това,което е описала авторката...
Големи хора сте, ако ти е само за едното чукане- той явно е навит отдалече, въпросът е ,че ако търсиш нещо по-дълготрайно - едва ли той е това ,което търсиш.
Не всички напористи момчета са привлекателни,понякога мачовщината излиза налице и става гротеска!
DragonLady
05-09-2012, 20:09
Повече от ясно е, че пича иска да те мине. Ако ти е само за едното чукане и после чао, хващай си го, ако искаш нещо по сериозно бии му шута.
ShtrudeL
05-09-2012, 20:11
Ако е от леките мадами - да си отваря краката и толкова
meh
Защо ако си отвори краката това я прави лесна?
Значи момчетата могат да минават момичета ей тъй за кефа и за една нощ, ама момичетата излизат 'леки'?!
И пак питам... Какво ако иска да я метне? Защо всички гледате толкова дългосрочно на нещо, което е толкова неясно.
Ако тя е ок с т'ва, какъв е проблема?
Ако не е, да го реже и т'ва е.
Защо правите всичко по-сложно, от колкото е?
Нема да се ебете, така ли да разбирам?
TheGuardian01
05-09-2012, 20:28
meh
Защо ако си отвори краката това я прави лесна?
Значи момчетата могат да минават момичета ей тъй за кефа и за една нощ, ама момичетата излизат 'леки'?!
И пак питам... Какво ако иска да я метне? Защо всички гледате толкова дългосрочно на нещо, което е толкова неясно.
Ако тя е ок с т'ва, какъв е проблема?
Ако не е, да го реже и т'ва е.
Защо правите всичко по-сложно, от колкото е?
Нека не го започваме тоя разговор, моля те.
До колкото знам, по разбиранията на съвременното общество, ако едно момче излезе на дискотека, запознае се с някоя мацка и преспи с нея , е готин пич. Ако едно момиче направи същото, е мръсна курва.
Доста можем да си говорим по темата, но нямам особено голямо желание, честно. Точно т'ва е било предъвквано стотици пъти в тоя форум.
Каквото имах да кажа по темата го написах малко по-горе.
ShtrudeL
05-09-2012, 20:37
До колкото знам, по разбиранията на съвременното общество, ако едно момче излезе на дискотека, запознае се с някоя мацка и преспи с нея , е готин пич. Ако едно момиче направи същото, е мръсна курва.
Ето, че ме разбираш.
Точно за тази простотия говорех.
TheGuardian01
05-09-2012, 20:46
Ето, че ме разбираш.
Точно за тази простотия говорех.
Такова е обществото днес. Ако не и дреме от хорското мнение, скрупули и такива работи - може да си прави к'вото и душа иска.
Лично аз , бях възпитан и отгледан от хора от "старата школа" - баба ми и дядо ми. Всичко е строго индивидуални при тези неща. Различни хора- различни виждания. Моето мнение е, че на този свят има правила, които е задължително да се спазват- морални, етични , човешки , професионални и така нататък. Защото без тях , светът ще рухне :) .
cool_angel
05-09-2012, 21:21
Нема да се ебете, така ли да разбирам?
хаха на мен ми е ясно, че ако има връзка няма как да мине без това... чудех се просто дали е нормално още на първата среща да говори за това, е дълго си говорехме общи неща де.. стана му още тогава, ако е от значение :D
Такова е обществото днес. Ако не и дреме от хорското мнение, скрупули и такива работи - може да си прави к'вото и душа иска.
Лично аз , бях възпитан и отгледан от хора от "старата школа" - баба ми и дядо ми. Всичко е строго индивидуални при тези неща. Различни хора- различни виждания. Моето мнение е, че на този свят има правила, които е задължително да се спазват- морални, етични , човешки , професионални и така нататък. Защото без тях , светът ще рухне :) .
Които, съдейки по коментарите ти, предполагам не оставяш да ти се спускат наготово, а все пак сам премисляш? "Лесна" ми е противна думичка, но за мен не е лека жена тази, която пробира според това, което тя иска, има изискан вкус и знае как да си го получава.
TheGuardian01
05-09-2012, 21:44
Които, съдейки по коментарите ти, предполагам не оставяш да ти се спускат наготово, а все пак сам премисляш? "Лесна" ми е противна думичка, но за мен не е лека жена тази, която пробира според това, което тя иска, има изискан вкус и знае как да си го получава.
Разбира се, че ги преосмислям. С някои съм съгласен , с други не. Но понякога трябва да изпълнявам дори правилата, с които не съм съгласен,това имах предвид.
Навсякъде е така- семейство, работа, приятелски кръг ,познати.
Не че е важно де, но най-вероятно на момичето ще и стане ясно , защо примерно не одобрявам да си легне с него, само ако е заради едното ебане - винаги съм гледал с насмешка, даже с много лошо око на курвенското поведение- било то при момичетата или момчетата. Сега ще кажеш - "ама сме млади и трябва да си живеем живота" . Така е , млади сме, т'ва обаче не значи да си веем байряците , където ни падне и където ударим къоравото.
След около 5 -6 години водене активен полов живот , с не едно-две момичета, се убедих в едно - на колкото по-малко хора на този свят даваш част от себе си, толкова по-добре. Така ,някой ден, ще можеш да дадеш всичко на един "специален" човек в живота си. Иначе се изчерпваш постепонно, с времето и с... бройките.
Жалко , че като бях по-малък, мен нямаше кой да ме научи на тия работи. Сега мъничко съжалявам, но ... к'во пък- станалото - станало :D . Зат'ва се опитвам да помагам на хора като т'ва момиче- за да не върви по грешния път :)
DragonLady
05-09-2012, 21:44
хаха на мен ми е ясно, че ако има връзка няма как да мине без това... чудех се просто дали е нормално още на първата среща да говори за това, е дълго си говорехме общи неща де.. стана му още тогава, ако е от значение :D
Щом от 1вата среща е подхванал да ти говори за секс и тн. не се надявай на нищо по сериозно от негова страна.
bloodman
05-10-2012, 00:53
И накрая всичко опира до теб (авторката) помисли си над вапроса искаш ли да спиш с него или искаш нещо сериозно пак с него и поговорете ако той иска само да преспите и да сте непознати после то според мен неси заслужава та имах предвит от теб зависи какво искаш ти да стане а не той какво иска :)
Повече от ясно е, че пича иска да те мине. Ако ти е само за едното чукане и после чао, хващай си го, ако искаш нещо по сериозно бии му шута.
Кратко, точно и ясно! Без излишни философии!
IseeDEADbodies
05-10-2012, 07:13
Доста прибързани действия като за първа среща. Май яко му се ебе на човекО :lol:
Не ме притеснява толкова, че иска да те води на тъмно, а първо - че ревнува и второ - че те е излъгал ВЕЧЕ. Не знам какво искаш и целиш, но ако не ти е за едното чу*ане не прибързвайте.
SexyBody
05-10-2012, 09:27
Може да е девствен и да му се прави много секс
IseeDEADbodies
05-10-2012, 09:32
Може да е девствен и да му се прави много секс
Мисуиш уи ? :D
SexyBody
05-10-2012, 13:44
Мисуим от собствен опит го знам :D
SexyBody
05-10-2012, 13:46
Мисуим от собствен опит гу знайм :D
cool_angel
05-13-2012, 08:00
сега пък ми каза, че искал сериозна приятелка и като го направя ще разбере, че и аз иска да съм само с него. Трета среща ще е и не се познаваме преди това..