PDA

View Full Version : Има си гадже : (

soshy97
05-11-2012, 19:56
Какво да правя ?! Харесвам едно момче, но той си има приятелка. От моя клас е и доста често се закача с мен намига ми поглежда ме през часовете.Знам че е глупаво да си мисля, че това значи нещо, но е така.Най-добрата ми приятелка знае за това и понеже тя е по близка с тях двамата ми споделя доста неща. Каза ми че не мисли че те скоро ще скъсат, но пък мислела че той гледа на мен не само като на приятел. всичко това е според нея. Моля посъветвайте ме нещо : )Благодаря ви предварително.

irr3plac3able
05-11-2012, 20:58
Това е края на света - срежи си вените!!!!

kinkygirl
05-11-2012, 21:22
засега си трай и не прави нищо,щом си има приятелка да има..Не се унижавай никога да си признаваш 1ва..И не се трови а се огледай за някой друг!! :)

rusoto_baby_f
05-12-2012, 00:03
Малко звучи като в сапунен сериал.Има си приятелка, закача се с теб, ти го харесваш..И сигурно накрая ще зареже приятелката си заради теб..Нищо лично.Не се обиждай.
Но ако погледнеш от реалната страна на нещата..Ами ако ти си на нейното място..И той се закача с други..Аман от такива лигльовци..
От друга страна, е съвсем нормално..Защото сте в един клас..Така като се замисля ме връща назад във времето, когато бях в училище..Винаги сме си правили закачки със съученици..Но това не значи, че е имало нещо повече..Зависи ти как го приемаш..Но той едва ли гледа по твоя начин на нещата..Може би те приема като съученичка и нищо повече, все пак си има приятелка..

SisiStrange
05-12-2012, 05:14
Аз не бих се бутала между шамарите особено в училище, където ще ти лепнат слава как си к*рвичката, крадяща гаджета.

SmilezZz
05-12-2012, 05:33
Не се занимавай с него.

li0n
05-12-2012, 07:10
Щом има приятелка, която е от класа ви и вижда всичко - не се занимавай! Едва ли и е особено приятно да гледа как приятеля и зарибява друга в нейно присъствие.

DisappointedDreamer
05-12-2012, 09:56
Не се занимавай с него. Насочи си приоритети към друго момче.

megiasas
05-29-2012, 11:09
Не му обръщай внимание ! Не се занимавай с него ! Защото ще имаш проблеми с приятелката му ! Прави се на недостъпна и така ще бъде по-добре !