View Full Version : Тъпото нещо заради което скъсахме
edDinstVenNa
05-11-2012, 20:14
Ходихме с приятела ми 4 месеца и скъсахме преди 2 седмици и то за нещо мега тъпо заради което съжалявах после. След няколко дни ми мина но ми е малко тъпо все още . Та всичко стана чисто и просто заради секса... смисъл ние си го правехме нормално често .. 3-4 пъти в седмицата... след 2 рия месец някъде започнах да имам чуввството че след всеки път все повече и повече се зарибяваше по мен. Все по често искаше да правим секс и то почнахме по-дълго по -продължително да го правим.. някак си все повече и повече го искаше а аз се съгласявах тъй като го обичах. Накрая вече бяхме стигнали до всеки ден и аз просто не издържах и се скарахме и така свърши всичко. След това почнах да се обвинявам викам си - майната му на тъпия секс ,ако трябва ше го правя по 4 пъти на ден ...обичам го (приятела ми -бившия)
А в последните няколко дни започнах да осъзнавам че не аз а той е глупакът :D явно само секс му е било в главата
Вие какво мислите правилно постъпих нали :)
anonymous708973
05-11-2012, 20:18
Не мисля, че има прав и крив в случая. Сексуалните ви апетити просто не са съвместими, не сте един за друг и вечно единият ще е прецакан - дали с по-малко или повече секс от този, от който се нуждае.
п.с. Виждаме в действие мисълта, че предизвикателните снимчици (преди известно време) не значат непременно, че зад монитора се крие ненаситна мръсница.
edDinstVenNa
05-11-2012, 20:22
да и аз стигнах до извода че не сме били един за друг .
ахах никога не съм искала да се показвам като мръсница, ненаситница, секс машина и тем подобни :D просто имам няколко такива снимки което не значи нищо
anonymous708973
05-11-2012, 20:28
Не се събирайте, само ще преливате от пусто в празно.
Била съм в такава ситуация, само че на мястото на партньора, който иска повече секс. Е, да ти кажа, не е приятно да се чувстваш отхвърлен. И съм убедена, че не е приятно да правиш секс едва ли не насила. Остави го, ще намериш момче, което да ти пасва на либидото.
edDinstVenNa
05-11-2012, 20:32
мм да наистина така се чувствах последните една-две седмици - едва ли не правя секс насила ... и наистина нямам намерение да се събирам с него :)
DisappointedDreamer
05-11-2012, 21:19
Не мисля, че има прав и крив в случая. Сексуалните ви апетити просто не са съвместими, не сте един за друг и вечно единият ще е прецакан - дали с по-малко или повече секс от този, от който се нуждае.
Нда. Няма какво да направиш по въпроса.
SmilezZz
05-12-2012, 05:40
Не сте били един за друг, така че няма какво да говорим.
cannibal.angie
05-12-2012, 13:44
След това почнах да се обвинявам викам си - майната му на тъпия секс ,ако трябва ше го правя по 4 пъти на ден ...обичам го (приятела ми -бившия)
казваш го все едно не ти харесва, когато хората се обичат трябва да обожават секса :D
правилно си направила, според мен не сте били един за друг
edDinstVenNa
05-12-2012, 16:06
ахах няма как да не ми харесва да правя секс :D просто е невъзможно ;d ама не ми харесваше количеството секс което правехме :)апък и ми беше станало тъпо че заради секса стана така че скъсахме и затова си го мислех
Явно не сте един за друг. И аз съм била на негово място иии много е кофти... не става просто. Сякаш аз винаги исках и още и още... а на него си му стигаше от малко...
Не се събирайте... няма да ви се получи според мен.
Не се събирайте. Явно само това му е било в главата. Ако те обичаше много щеше да се съгласи с мнението ти или да направи компромис !
DragonLady
05-12-2012, 20:47
Явно не сте един за друг. И аз съм била на негово място иии много е кофти... не става просто. Сякаш аз винаги исках и още и още... а на него си му стигаше от малко...
Не се събирайте... няма да ви се получи според мен.
и аз съм на това мнение
edDinstVenNa
05-13-2012, 10:28
Не се събирайте. Явно само това му е било в главата. Ако те обичаше много щеше да се съгласи с мнението ти или да направи компромис !
май май наистина се оказа че само секс му е бил в главата :x ама така е ..има доста такива момчета
DarkTemplar
05-13-2012, 10:44
То в секса няма нищо лошо, особено когато приятелката ти е яка мацка с хубаво тяло и те надъхва на макс. Просто в една връзка има нужда и от други неща - излизане насам-натам, споделяне, едно-друго. Пък и като сте различно сексуални личности наистина е кофти - единият се чувства използван, другият - незадоволен.
Обикновено когато една връзка се разпадне, причините са много по-сериозни от конкретния повод. Просто се иска време да се осъзнаят.
не е луд тоя,който яде баницата,а тоя къде му я дава
схвана ли :)
edDinstVenNa
05-14-2012, 14:22
споменах вече - давах му защото го обичах и не исках да го ограничавам :))
Ако той, е искал да правите секс всеки ден и ти като си му казала , че не ти харесва се е разсърдил и сте скъсали заради това , че не иска да те разбере наистина едно браво :) , но ако той се е съгласил да правите по-рядко секс само и само да сте заедно а ти въпреки тва си искала да скъсате, според мен не е трябвало :)
Ходихме с приятела ми 4 месеца и скъсахме преди 2 седмици и то за нещо мега тъпо заради което съжалявах после. След няколко дни ми мина но ми е малко тъпо все още . Та всичко стана чисто и просто заради секса... смисъл ние си го правехме нормално често .. 3-4 пъти в седмицата... след 2 рия месец някъде започнах да имам чуввството че след всеки път все повече и повече се зарибяваше по мен. Все по често искаше да правим секс и то почнахме по-дълго по -продължително да го правим.. някак си все повече и повече го искаше а аз се съгласявах тъй като го обичах. Накрая вече бяхме стигнали до всеки ден и аз просто не издържах и се скарахме и така свърши всичко. След това почнах да се обвинявам викам си - майната му на тъпия секс ,ако трябва ше го правя по 4 пъти на ден ...обичам го (приятела ми -бившия)
А в последните няколко дни започнах да осъзнавам че не аз а той е глупакът :D явно само секс му е било в главата
Вие какво мислите правилно постъпих нали :)
fluffy_^
05-14-2012, 14:36
Айде сега да се изредим целият форум казваики и че не са били един за друг.хахахаха
edDinstVenNa
05-14-2012, 15:20
Ако той, е искал да правите секс всеки ден и ти като си му казала , че не ти харесва се е разсърдил и сте скъсали заради това , че не иска да те разбере наистина едно браво :) , но ако той се е съгласил да правите по-рядко секс само и само да сте заедно а ти въпреки тва си искала да скъсате, според мен не е трябвало :)
точно първото което ти каза стана ... ако се беше съгласил само и само да сме заедно в никакъв случай нямаше да скъсам с него :)
anonymous708973
05-14-2012, 18:17
Това е пълна малоумщина. Абсолютно еднаква е жертвата да правиш повече секс отколкото искаш и да правиш по-малко секс отколкото искаш. Лично аз не бих прежалила нито едно от двете. Не е компромис дори, а си е баш жертва. Така че... колкото тя е можела да се сърди, толкова и той. А това "да се съгласи да правят по-малко секс, за да останат заедно" е толкова голяма глупост, че дори не ми го побира главата.
Ilikeliljon
05-15-2012, 09:25
Не е сигурно, че само секс му е бил в главата, но все пак ако наистина не се съвместявате и никой не е склонен на отстъпки (визирам него най вече, не се умира с по-малко секс), тогава това е добро решение. Отделно това си е полезен опит, така че дерзай!:)
treisi90
05-15-2012, 11:18
На тая възраст хормоните бушуват. А и повечето момчета искат много секс.. какво значи правехме го, защото го обичам? Пълна тъпотия. Радвай се, че го е правел с теб, щото лесно е могъл да отиде и да си го получи от друга. Не му е само това в главата, но предимно това удоволствие специално на тоя етап го вълнува.. и не си го иска. Но след като не ви съвпадат интересите, не се мъчете :)