Влез

View Full Version : Косаа....

L0okAtMe_N0w
05-16-2012, 14:25
здравейтеее.Косата ми е някъде до средата на гърба, не съм се постригвала от декември и се е обезформила.Сега се чудя дали да се пострижа (някъде под раменете както ми беше преди) или да си оставя да ми расте дълга.Според вас как е по модерно - средно дълга или дълга??

Elinaaa
05-16-2012, 14:34
Ти как се харесваш повече?

strawberry88
05-16-2012, 15:05
На всеки различна прическа му отива :? пусни твои снимки.

faithh
05-16-2012, 17:21
Ами виж какво повече на теб ти отива :) Ако искаш си сложи снимки със по-къса коса и сега с дългата и ще ти помогнем :) Аз лично МЕЧТАЯ за дълга коса и когато някой си подстриже хубавата дълга коса и направо .. :D Иначе хората са казали, че чара на жената е в косата :P
Можеш да си я оформиш и малко да я скъсиш по този начин, но косата си е твоя и ти си решаваш! :)

Hilary_
05-16-2012, 18:27
Нацъфтяла ли е? Ако да - иди се подстрижи.
А дори и да не е - по - добре оформена прическа с по - къса дължина, отколкото безформено "нещо" ..

marin4itu
05-17-2012, 11:39
Ид а искаш да я оставиш дълга, върви я освежи. Не мога да разбера защо си мислите, че косата, ако се пуска дълга, не трябва да се подстригва?!

Mirelaa
05-17-2012, 12:19
Според мен я пускай да расте,ама я поддържай с маски и намали употребата на разни уреди за коса. :) Аз лично така правя,моята коса не съм я подстригвала от година и нещо и не смятам да го правя скоро,но се грижа за нея. :) Ето и снимка http://prikachi.com/images/112/4776112c.jpg

MegiBoOm
05-17-2012, 17:27
Иди да ти я освежат малко и остави да си расте.
Аз лично харесвам дългите коси хаха. (:

bani4ka
05-22-2012, 11:28
Аз винаги съм била с дълга коса и сега я скасих.... до раменете ми е сега! А за мен това е къса коса!!!! И сега съм се надъхала да я режа още повече. Това е коса..расте! А и ако отидеш при добър фризьор той ще ти каже какво ще отива на лицето ти! Мойта коса много живна като я подстригах и даже почнах да й обръщзам повече внимание.
http://www.ecomedia.bg/be-eco/health-and-food/article/3951 -това е статия за храните, които непременно трябва да включим в менюто си, за да имаме по-малко проблеми с косата ;)