Влез

View Full Version : Проблем..

mishona22
05-17-2012, 11:11
Здравейте, казвам се Катерина на 14 години.Брат ми е разбрал, че не съм девствена (което е така) и е казал на нашите. Баща ми иска да ме води на генеколог, защото аз отричам .. Каза ми, че повече да не го търся за нищо, ако е така (преувеличава) .. Аз осъзнавам грешката си. Няма нужда да ми казвате, че съм много малка и съм сгрешила. Аз самата не мога да си я простя, но в момента не искам нищо друго освен да се оправят нещата с родителите ми.Майка ми, ми каза че съм тръгнала по пътя на курвите . А аз изобщо не изпитвам желание да го повторя .. сеедно не е станало. Стана ведъж и повече няма да се повтори, докато не достигна до нормална възраст за това. Той ми каза, че ще изчака да ми минат изпитите и ако дотогава не съм си признала, ще ме отведе на генеколог иии .. после страшно. Дайте някакъв съвет Да споделя първо с майка ми и да и кажа , че ме е заболяло само и съм му казала че не мога ... или да изчакам да видя, дали баща ми блафира .. или .. незнам

Jannetty
05-17-2012, 11:52
mm poprincip nqma opredelena vuzrast za tova neshto ... ako si vlubena si gotova na vsichko za priqtelq ti :) no trqbwa da kaje6 na maika si , 6te ti e mnogo po spokoino a i ako ima nqkakuv problem tq 6te moje da ti pomogne,ne mojesh da se spravi6 sama!

DisappointedDreamer
05-17-2012, 11:55
Тук се пише на кирилица.

На колко е брат ти?

Съжалявам, но ще трябва да кажеш истината на родителите ти. То затова не трябва да разтваряте крачката преди да сте достатъчно големи и отговорни, та да може да си понесете последствията.

Зайче..
05-17-2012, 12:22
Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
Та, тя ще намери начин да му каже, че не си девствена и нещата може да минат и само с едно наказание и малко каране, докато ако продължаваш да не си признаваш и т.н. баща ти може да се ядоса много и да стане лошо.
И DisappointedDreamer е права. Щом не можеш да си понесеш последствията не прави такива работи. Но както и да е, това ще ти е обица на ухото за напред. :)

edDinstVenNa
05-17-2012, 12:31
Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
+1

иначе аз съм адски против родителите да се бъркат в това ... повечето каквото и да им говориш въобще не могат да ни разберат нас (децата им)...

иначе аз не виждам защо смяташ че на 14 си МНОГО малка ...

georgi.anev3
05-17-2012, 12:42
n[ma smisyl

mishona22
05-17-2012, 12:48
Родителите ми оценяват честността, но на баща ми просто такова нещо не мога да споделя и мисля с майка ми да измисля нещо, въпреки че не съм свикнала да споделям.. // edDinstVenNa .. смятам, че точно за това нещо съм малка .. и че за всичко си има време , но аз избързах ... // Иначе брат ми е на 17 ..

fluffy_^
05-17-2012, 12:49
+1

иначе аз съм адски против родителите да се бъркат в това ... повечето каквото и да им говориш въобще не могат да ни разберат нас (децата им)...

иначе аз не виждам защо смяташ че на 14 си МНОГО малка ...

Защо смята че на 14 е много малка ? О.О??хаха можеби защото Е ????

Иначе да трябва да им кажеш..:)те така или иначе ще разберат пък ис поред мен няма смисъл да ти се нервят то вече е станало факт!така че...

heartshapedbox
05-17-2012, 12:52
С гаджето ти ли беше,или просто с някой за 1 вечер?

edDinstVenNa
05-17-2012, 12:53
eми всеки по различно време чувства че е готов ... някой на 14 някой на 17 .. затова я питах , но тя най-добре си знае :))

fluffy_^
05-17-2012, 12:55
eми всеки по различно време чувства че е готов ... някой на 14 някой на 17 .. затова я питах , но тя най-добре си знае :))

Ти може да се чувстваш готова и на 11 но си има една граница на нормалното..Сешшаш се?!

edDinstVenNa
05-17-2012, 12:59
Ти може да се чустваш готова и на 11 но си има една граница на нормалното..Сешшаш се?!

това граница на нормалното регламентирано ли е някъде ? доста относително е :) ....и все пак наистина трябва и тялото и да е готово физически ... но не ми се спори .. тя си знае най-добре

fluffy_^
05-17-2012, 13:04
Ние не спорим..аз просто ти казвам = )..Та не знам но за мене повечето сте лесни ако си на 14-15 наскоро наваршела 16 и си спала с 5..-1,2/+1,2 хаха ?!?!?^^

mishona22
05-17-2012, 13:09
Ами лошото е , че с момчето не бяхме точно гаджета ,но го познавах много добре и от 1 и половина година бяхме нещо като гаджета ..

edDinstVenNa
05-17-2012, 13:10
Ние не спорим..аз просто ти казвам = )..Та не знам но за мене повечето сте лесни ако си на 14-15 наскоро наваршела 16 и си спала с 5..-1,2/+1,2 хаха ?!?!?^^

ако мене имаше предвид .. да на 16 съм ... и съм спала с точно 3 ма :)) айде че напрайхме на момичето темата на чат

fluffy_^
05-17-2012, 13:15
хъх какво? да съм те питал нито съм намекнал теб....пфф:D първо сме спорели после съм говорел за нея ;д аз не те познавам..закво ми е да говоря за тебе!
Че и тръгва да ми се обеснява ;д все едно съм питал..добре добре

marin4itu
05-17-2012, 13:26
Признай си, обясни, че знаеш, че си сгрешила и че го чувстваш за нередно. Колкото повече отлагаш и отричаш, толкова по-зле ще стане.

Scarface_
05-17-2012, 14:05
Да... ситуацията , в която се намираш е кофти.Най-добрия вариант по принцип винаги е истината...само , че ние не познаваме родителите ти ... Др. вариант е гинеколога да излъже , но се съмнявам това да се случи , тъй като не би рискувал...3ти вариант е както ти каза да кажеш на майка си ,че нищо не е станало и/или сама си се отворила. и че съжаляваш и не мислиш да правиш секс по принцип за напред и така...пиши после какво се е случило

mishona22
05-17-2012, 14:22
А има ли възможност да накарам генеколога да излъже ?

Зайче..
05-17-2012, 14:27
Аз лично супер много се съмнявам гинеколога да се съгласи да излъже майка ти/баща ти. :)

Scarface_
05-17-2012, 15:02
зависи от гинеколога ... но не мисля ...

heartshapedbox
05-17-2012, 15:03
Щях да ти кажа,че вашите ще те разберат, ако ходехте (от повече време) и вашите знаеха за това, ама йок.

...да кажеш на майка си ,че нищо не е станало и/или сама си се отворила...
Това е вариант, ама по-добре им признай.
Станалото-станало.

marilyn
05-17-2012, 15:12
Поговори с майка си. Кажи й това, което каза на нас- че е било грешка и съжаляваш. Силно се съмнявам гинеколога да излъже.

Violenza
05-17-2012, 15:25
това граница на нормалното регламентирано ли е някъде ?
Разбира се, че е. За закони и наказателен кодекс дали си чувала?

Авторке, по принцип лекарят би трябвало да пази лекарска тайна и по твое желание да не каже на родителите ти, но много ме съмнява. При тези обстоятелства наистина е най-добре да си признаеш, да им кажеш, че и ти самата го отчиташ като грешка и да се кротнат. Така и така е свършен факт.

obuvkata21
05-17-2012, 16:22
ще ти дам 1 идея... налапай кура и на гинеколога и той ше излъже

don't say anything.
05-17-2012, 16:27
Т'ва, че си правила секс на 14, не те прави курва. Още повече, ако е било с гаджето ти и не сте,примерно, от интервала 2 седмици до 3-4 месеца заедно. Но той даже и това не е бил. Хмм, глупаво, да.
Няма как да излъжеш специалист или да го накараш да излъже. Признай си, ще им е гадно, да. Трудно ще го приемат, но след време ще оценят факта, че си казала истината. Защото рано или късно, всичко ще излезе точно и ясно и ще стане по-зле. Сама се опитваш да си направиш нещата по-труднички. Няма смисъл. Истината и т'ва е.

dream1707
05-17-2012, 16:43
Чакай сега, направила си го с момче с което година и половина си била нещо като гадже ? ... Просто говори с майка си, обясни и това, обясни и, че е било прибързано решение и не мислиш да повтаряш.. Говори с нея, не знаеш как може да реагира, може да ти даде съвет или да се опита да говори с баща ти ... И аз си мислех, че моята майка ще ме изгледа на криво, но факт, на 16 съм и майка ми знае и за 2те момчета с които съм била и се обръщам към нея ако има някакъв проблем.

mishona22
05-18-2012, 11:05
ще ти дам 1 идея... налапай кура и на гинеколога и той ше излъже Нали, това мислех да направя ;/ Абее ей не мога да ви разбера защо си правите регистраций тук като пишете само простотии .. избивай си комплексите някъде другаде :)

shadowcrew
05-18-2012, 12:46
Въобще не трябва да се притесняваш от това което си направила.

За майка ти и баща ти е нормално да правиш секс след сватбата си,защото те така са правили.Годините се сменят и сексът на 14 години не е нещо невероятно.Признай си съвсем спокойно и им обясни,че така си решила и си го направила,няма как да го върнат дори и да искат.Ако не те разбират,проблемът е техен,не твой.

ShtrudeL
05-18-2012, 12:55
Родителите ти са кофти. Сори.

shadowcrew
05-18-2012, 13:00
Родителите ти са кофти. Сори.

Пълно е с такива,ще минат десетина години докато останат малко такива.Свидетел съм на вечерни часове на 20 годишни хора,други не са излизали никога по нощни заведения или такива които са ходили само с родителите си.

Моят съвет е да не спазвате много забраните на родителите Ви,защото това може да доведе до неуспех в голяма част от живота Ви.
Не ви казвам да си слагате ръката на горещия котлон,а да пренебрегвате забрани за излизане с приятели.Може да дойде момент в който да нямате такива.

ShtrudeL
05-18-2012, 13:06
Моят съвет е да не спазвате много забраните на родителите Ви,защото това може да доведе до неуспех в голяма част от живота Ви.
Не ви казвам да си слагате ръката на горещия котлон,а да пренебрегвате забрани за излизане с приятели.Може да дойде момент в който да нямате такива.

Абсолютно.

DragonLady
05-18-2012, 13:06
Поговори с майка си. Кажи й това, което каза на нас- че е било грешка и съжаляваш. Силно се съмнявам гинеколога да излъже.

+1
10 буквииииииии

DragonLady
05-18-2012, 13:11

Много точно казано!!! В тая връзка ще споделя нещо от личният си опит.
Преди родителите ми се опитваха да ме ограничават колко време да оставам на гости при приятелят ми, колко често да ходя там с преспиване и тн. В един прекрасен момент ( може би малко след 2рият ни месец заедно ) ми писна и спрях да спазвам всякакви правила в това отношение. От тогава насам никой не смее и дума да ми каже, независимо кога ще се прибера или кога ще спя у тях.

Ilikeliljon
05-18-2012, 14:25
Не се надявай гинеколога да излъже. Та ти си на 14, това е почти подсъдно. Ще му увехне китката, ако разберат, че е излъгал. Иначе и моя съвет е да поговориш първо с майка си и да и обясниш какво се е случило и какво мислиш по въпроса.

Violenza
05-18-2012, 14:31

Върховна простотия.
Докато живеете под покрива на мама и татко и докато те ви хранят са в пълното си право да ви се бъркат. Тия на 20, чиито родители все още ги командват, сами са си виновни, че не са се отделили от тях. Станете самостоятелни и няма да имате никакви проблеми и никакви забрани.
В случая родителите на авторката са напълно прави да се притесняват за нея.

kolegata88
05-18-2012, 16:51
Когато пораснеш и разбереш че детето ти е правило секс на 14 със някакъв тип дето не знаеш приятел ли е гадже ли е ебач ли е кво е,не знам дали ще ти стане приятно.Истината обаче е че си загазила много.Родителите искат най доброто за детето си искат да бъдат такива каквито те не са били,Сега когато направих много грешки разбирам баща ми които също тогава беще кофти тип,а сега съжелявам че не го слушах.

mishona22
05-20-2012, 09:12
Проблема е там, че досега не съм им правила почти никакви проблеми и може би брат ми от завист или не знам от какво .. им каза , за да не му викат само на него .. И сега това изведнъж им го изтресе и баща ми ми каза " в теб ми беше надеждата" .. те не го очакваха от мен .. и сега даже ми е кофти как да започна тая тема с майка ми и все отлагам ..

elenka0093
05-20-2012, 09:47
омръзна ми да чета и не знам дали някой е споменал че девствената ципа може да се скъса при спорт например,та ако те откарат на гинеколог можеш най-спокойно да кажеш това ;-)

едит:а за тва,че брат ти им е казал....можеш да им кажеш същото като това горе,че от завист е излъгал