PDA

View Full Version : Не знам какво да правя ..

Pecii
05-17-2012, 11:50
Амм .. Здравейте на всички , които са потребители на този сайт .. Искам да споделя една история , защото мисля, че тук ще намеря отговор на проблема си ..Ето какъв е : Повреме на пролетната ваканция се запознах с едно момче .. Понеже той е от града , където са баба и дядо не се виждаме често , но пък затова е интернета .. Завързахме контатки във фейсбук и скайп . Пишем си всеки ден .. Станахме доста близки последните няколко дни .. Той започна да ми се обажда . Самият проблем е че го харесвам още от мига , когато се запознахме , но той мисли , че съм влюбена в друг .. Иска ми се да му кажа , че нямам чувства към другото момче , но не знам как , защото това е от малкото теми , които не обсъждаме .. ;Х .. Знам , че е глупаво , но си е моята драма и ще ви помоля без глупави коментари ! ( :

ivcheto0o
05-17-2012, 14:32
Питай го дали той има нещо към някое момиче и се надявай да ти върне въпроса.А той защо си мисли,че имаш нещо към друг,излъгала ли си го или какво?

Pecii
05-17-2012, 15:26
Mii ne tochnoo .. Poneje s edin obsht poznat izlizahme 2ta, pregrydki a/u .. I wyprosnoto momche (koeto hareswam) misli, che go hareswam toq obsht poznat , koeto ne e wqrno ot 1 mesec nasam ( :

Torn
05-17-2012, 15:59
интересноо

ivcheto0o
05-17-2012, 16:02
Аха а преди си го харесвала?

valdesbg
05-17-2012, 16:18
Еми почнете да я обсъждате тая тема бе. That simple. Кво толкова страшно има да кажеш "Име, харесвам те"?

Elinaaa
05-17-2012, 16:51
Питай го дали харесва някое момиче ?

In*The*Face
05-17-2012, 17:33
^ или просто като ти звънне и те попита какво правиш му кажи, че мислиш за него. Така ще му стане ясно.

Anarchia
05-17-2012, 18:43
Говорете си,опитай се да намекнеш,че имаш нещо към него . Говорете си ... и ако стане дума,сподели му,че нямаш чувства съм въпросното момче .. или пък просто като се видите не се дръж така с това момче.. искам да кажа не го прегръщай итнт .. Например когато се запознах със сегашния си приятел,ходех с друго момче... Той ми даваше съвети,изслушваше ме .. Но го беше страх да ми признае чувствата си ,защото мислеше ,че съм щастлива с дргото момче... но накрая се престраши .. и сега всичко е страхотно .. Надявам се разбираш какво се опитвам да ти кажа .. Бъди

Pecii
05-18-2012, 08:50
Амм .. Да,права си Anarchia . Питала съм го дали има чувства към някое момиче и той ми е отговарял, че е объркан и още не знае и оттогва не се сме отваряли темата .. Ще му намекна някой път пък - каквото стане ! Благодаря на всички ! Наистина ми помогнахте !

djipsito
05-18-2012, 13:52
^ или просто като ти звънне и те попита какво правиш му кажи, че мислиш за него. Така ще му стане ясно.

Ей тва направи ;р

Pecii
05-18-2012, 14:07
Амии .. Това 1то няма да го направя , защото нямам смелост .. Просто ще чакам да ми се обади или да ми пише и ще повдигна темата ( :

SmilezZz
05-20-2012, 06:04
Намекни му , че харесваш него, но по-добре е на телефона и още по-добре на живо.