Влез

View Full Version : Давайте съвети !!!!!!!!

rambogaze
05-17-2012, 16:54
Здравейте! запознах се скоро с едно момиче по фейсбук и си пишем вече няколко дена. Скоро мисля да я поканя да излезем да се разходим .. та въпросите са за какво да си говоря с нея на какви теми тва ми е най трудно в срещите.. пък не става да мълчим и да се гледаме . :) моля помогнете и учтиво ви моля да не ме храните !

N1ksun
05-17-2012, 16:58
"моля да не ме храните !"

Не си го и помисляй , тепърва те почват .

rambogaze
05-17-2012, 17:01
Искам да ми отговорите на въпроса ако някой ще ме храни да ми пише на лс да се разберем !

пAteNцЕ
05-17-2012, 17:02
ох просто си говорете общи теми и гледай да оставиш добро впечатление

In*The*Face
05-17-2012, 17:03
Писала съм го в подобни теми, но ще го напиша пак. Ако мислиш предварително какво да правиш и едва ли не си пишеш смислов сценарии, шанса да забравиш всичко и да се паникьосаш, когато моментът дойде е огромен. За това се отпусни и бъди себе си. Разкажи й какво обичаш да правиш, кои са любимите ти филми, каква музика слушаш, попитай я как е при нея. Дали има филм от тези които са по кината или предстоят да излязат, който иска да гледа, защото може да отидете заедно. С какво се занимава в свободното си време. Дали има мечта. Нормални и естествени въпроси, които се задават на човек, за когот не знаеш много. Просто се опитай да бъдеш спокоен.

valdesbg
05-17-2012, 17:04
Няма значение какво казваш а как го казваш. Особено при първи срещи. Дръж се така сякаш излизаш с някоя стара приятелка. без много притеснения, спокоен и ведър. Усмихвай се.

Конкретни теми няма да ти казвам, защото ще се придържаш само към тях а това е лошо. Импровизирай, важното е да говориш с хъс и да звучи грабващо. Не забравяй физическия контакт и ескалацията на поведението.

rambogaze
05-17-2012, 17:05
Смисъл как да и оставя добро впечетлени какво да правя ? :)

valdesbg
05-17-2012, 17:18
Авторе.. не че нещо ама.. четеш ли изобщо кво ти се пише? Дразниш като пишеш едни и същи въпроси. Излизал ли си изобщо на среща с момиче някога?

Питам щото това е важно и от това зависи какви съвети ще ти дадем. И колко ще ни повярваш. А и на по колко сте?

N1ksun
05-17-2012, 17:22
Бас на > или = 14 е !

faithh
05-17-2012, 17:25
Съгласна съм с In*The*Face ;) Може да я поканиш направо на кино, ако си харесате някой филм :)

rambogaze
05-17-2012, 17:30
Валдесчо на 16 съм ! излизъл съм с момичета .. мисля да я поканя и да се разходим някаде с мотора.. ии да виждам какво ми се пише бъди спокоен :)

rambogaze
05-17-2012, 17:31
аа и забравих да кажа тя е с 5 месца по голяма от мене , ама тва не е проблем нито за нея нито за мен , защото предното и гадже беше по малък от мене !

N1ksun
05-17-2012, 17:32
Моля , моля , дами и господа да не се излагаме , КИНО на 1 среща, я пак помислете ?

valdesbg
05-17-2012, 17:39
С мАтора е лоша идея. Щом си излизал с други би трябвало да знаеш какво се прави. Кино също е лоша идея. Разходка пеша някъде, билярд, боулинг, дартс, в някоя сладкарница. Всичко предразполагащо разговор и физически контакт е добре дошло :)

На 16 и мотор? Не е ли скутерче?

ViVi Smile
05-17-2012, 17:40
Моля , моля , дами и господа да не се излагаме , КИНО на 1 среща, я пак помислете ?

Мхм, целта на 1-вата среща е да се опознаете... Киното не е добра идея. :)

In*The*Face
05-17-2012, 17:54

Не на първа среща, а "запис" за втора. Ако завъртят тема около филмите, просто може да й го предложи за следващото им излизане например. Това беше идеята ми.

rambogaze
05-17-2012, 18:01
На 16 и мотор? Не е ли скутерче?
Пич карам мотор 250 кубика с докоменти за 50 ;)) не ми се спори на тея теми щото са ми болни !

valdesbg
05-17-2012, 18:13
Ъх... оттеглям всички мои коментари по темата.

N1ksun
05-17-2012, 18:35
Не на първа среща, а "запис" за втора. Ако завъртят тема около филмите, просто може да й го предложи за следващото им излизане например. Това беше идеята ми.

По време на първа среща е доста (леко казано ), нетактично да си уговаряш следващата среща . Сама се замисли защо.

IseeDEADbodies
05-17-2012, 19:39
Глобалното затопляне е много приятна тема ^_^

Elinaaa
05-17-2012, 20:09
И аз мисля направо на кино да поканиш :)

ViVi Smile
05-17-2012, 20:14
И аз мисля направо на кино да поканиш :)
Как на кино, бе? Нали трябва да си говорят, да се опознаят? Малко трудно ще стане по време на филма. Според мен киното е за 3-4 среща.

maks90
05-17-2012, 20:17
Щом го има въпроса "Какво да говоря?", обезателно срещата няма да мине гладко. Ако имате втора такава непременно да се похвалиш.
Впрочем във фейса какво си говорите? асл плс, име... друго какво, че съм забравил?

rambogaze
05-17-2012, 20:39
Щом го има въпроса "Какво да говоря?", обезателно срещата няма да мине гладко. Ако имате втора такава непременно да се похвалиш.
Впрочем във фейса какво си говорите? асл плс, име... друго какво, че съм забравил?

емм говорим си за разни клипове песни, за АСК.фм , за балове , за даскалото и ткива :)

maks90
05-17-2012, 20:51
емм говорим си за разни клипове песни, за АСК.фм , за балове , за даскалото и ткива :)

Еми ето ти теми.. разтягай повече локуми около тях. Само не бъди натрапчиво досаден. ;)

Torn
05-17-2012, 21:11
valdesbg много добре си ги обясни нещата :)

heartshapedbox
05-17-2012, 22:22
Общи познати.
Винаги е най-вървежната тема, заедно с книги, филми, времето,даскало и бъдещи планове.
Не се притеснявай, в повечето случаи разговорът тръгва естествено и няма нужда да се шашкаш.

Nakadah
05-18-2012, 07:07
Обичайните неща... Коли, игри, часовници, вина, изкуство, класическа музика, различно кътчета от света, политика, икономика и тн...

kalpazanka
05-18-2012, 07:17
Говори за това как караш 250 кубика с докОменти за 50, щом ти е цел да парадираш с мотора и искаш да я повозиш.

In*The*Face
05-18-2012, 08:44
По време на първа среща е доста (леко казано ), нетактично да си уговаряш следващата среща . Сама се замисли защо.

Мислих, мислих и нищо не измислих. Много от първите ми срещи са приключвали с уговорка за втори. "Беше ми много приятно, ще се радвам да се видим отново. Другата седмица ще дават еди кой си филм, искаш ли да отидем заедно"...Не разбирам кое му е нетактичното.

valdesbg
05-18-2012, 08:53
Ами.. аз мисля че ако не си уговориш втора среща ще е странно. Най-малкото ще показва липса на интерес.

N1ksun
05-18-2012, 09:16
Странно не , някой го правят други не . Доводите са ми такива че момичето може да не ти се е изкефило, и ти вече аре бързо 2ра среща вече наясно с това къде ще и ходите ( някой се филмират , даже не са малко ) . За тва не мен мисълта ми е да изчакаш 2-3 дена да премисли нещата , звънкаш и . Просто представете си някой не ви кефи и ви се натиска , пък и му е неприятно и се притеяснява да ви го каже в очите .

In*The*Face
05-18-2012, 10:16
Странно не , някой го правят други не . Доводите са ми такива че момичето може да не ти се е изкефило, и ти вече аре бързо 2ра среща вече наясно с това къде ще и ходите ( някой се филмират , даже не са малко ) . За тва не мен мисълта ми е да изчакаш 2-3 дена да премисли нещата , звънкаш и . Просто представете си някой не ви кефи и ви се натиска , пък и му е неприятно и се притеяснява да ви го каже в очите .

E то това до края на срещата става ясно. Да сте заедно 2-3 часа и да не си разбрал дали отсрещния ти се кефи ми се струва по-странно. Лично мнение.

Ilikeliljon
05-18-2012, 10:25
Просто бъди себе си. Темите сами ще дойдат....Банално, но вярно

valdesbg
05-18-2012, 10:38
Ин дъ фейс е права. Ако за 2-3 часа не се усетиш дали се кефите взаимно не знам. Ако не се кефя на момата.. общо взето не обещавам нищо, а ако тя предложи ще откажа. Ако тя не ми се кефи (а това е очевидно) няма да се бутам.

Та... тия 2-3 дена са прекалено много за мен. Или на момента ще се уговорим ако си се кефим, или не се кефим и няма да се видим повече. И в двата случая няма защо да се протаква.

N1ksun
05-18-2012, 11:15
Попринцип сте прави, ама хора много и много от тях са различни и реагират различно , аз винаги попадам на хора дето не са наясно със себе си и какво искат , нещата се проточват дълго ( много повече от 1-2 дена ) . Така де тва е щото им давам време , не бързам и аз самия .

SmilezZz
05-20-2012, 12:23
Бъди себе си. Няма смисъл да си правиш предварителни планове и сценарии , относно какво ще кажеш и какво ще направиш. Защото когато дойде момента, шанса да го забравиш , е повече от огромен. Отпускаш се и не му мислиш много. Говорете си за общи неща, интересувай се от нейните хобита и интереси. Убедена съм, че по тоя начин ще се получи доста добър разговор.