Влез

View Full Version : какво подяволите..!!!?!

AnarchyBoy
05-17-2012, 19:20
Здравейте, пиша тук въпреки че не съм сигyрен дали е за правилния раздел.

та да минем по темата

От скоро , доста скоро ходя с едно момиче има няма 2-3 седмици, та тя ми каза че е девствена и че иска да изчакаме.. сагласих се с това , нормално е , но ето тук идва проблемът.
преди малко проверих смс-ите й Онлайн (не ме питайте как,сложно е)

и ето какво видях http://dox.bg/files/dw?a=7bd59b965c (ако не ви мързи свалете го)

за тези , който няма да го свалят г/д ще се опитам да обясня в кво се състоят...

тя е правила секс с някво момче ( и изглежда го правят редовно) което и се е празнило по тялото и т.н.. смс-ите са доста скорошни от 16 този месец..
с са някак брутални .. ! просто нямам думи изгубихх пълно доверие у хората..!

а мислех че тя е различна явно съм се лъгал..само немога да проумея защо трябваше да ме лъже и защо по дяволите се занимава с мен щом се ебе с друг.. просто ума ми не го побира

та въпроса ми е

вие какво бихте направили ? ако ви се случи нещо подобно..!???

После Драс: радвам се че не изгубих мн време с нея и че не се бях привързал , но да адски гадно ми е в момента ;ь !!

После Драс Но2 : Не ме съдете за правописа поради 2 причини 1во няма флех тайп и ползвам онлине кирилизатор, който е адски странен .. и 2ро хич не съм в настроение за правопис чесно да ви кажа!

Hayashi
05-17-2012, 19:25
Извинявай, ама какъв човек проверява смсите на момичето, което харесва без нейното позволение?

shadowcrew
05-17-2012, 19:26
Не мисля,че е редно да качват SMS контакти на човек,който дори не е уведомен.Мнението ми за нежната част не е изпълнено с хвалби,поради преобладаващият боклук сред тях.Единици са свестните и честни момичета,но да не забравяме,че не е изключено и те да те предадът.

PLEYGIRL
05-17-2012, 19:28
Добре ... няма да те съдя за правописа. Не успях да прочета файла излиза ми несъществуващ. Аз съм момиче и никога не бих направила нещо такова. Това наистина е абсурдно. Ако съм на теб няма да чакам нито секунда повече ще и се развикам ще я унижа и ще скъсам с нея още в същата минута. Това не е човек а нещо много по-гадно. Без да и искам обяснение или нещо такова....просто и казвам край..

Little_Lady93
05-17-2012, 19:29
Съжалявам за това, което ти се е случило. Зарежи я разбира се, друго няма какво да направиш. И и кажи ясно и точно защо го правиш, искай отговори защо е постъпила така. Ако не ти се разясни, то поне ще я поизпотиш докато се чуди как да се оправдава.

PLEYGIRL
05-17-2012, 19:30
Извинявай, ама какъв човек проверява смсите на момичето, което харесва без нейното позволение?

да това не е правилно ,но ако не го беше направил дали щеше да разбере ,че тя се подиграва по такъв начин с него??

AnarchyBoy
05-17-2012, 19:34
да това не е правилно ,но ако не го беше направил дали щеше да разбере ,че тя се подиграва по такъв начин с него??

мм направих го защото имах съмнение.. никога дo сега не съм го правил!
а какъв по лесен начин за проверка на съмнение от четене на смс-и

а и вече за 2-ри път губя приятелка брутално (почвам да си мисля че е нещо от мен)

Little_Lady :) няма кво да съжалявате :) смисал.. тя ме губи , а от цялата ситуация аз печеля щото се оттарвах от един "боклк" :)

AnarchyBoy
05-17-2012, 19:40
а защо веднаха се хванахте как се чуствам :) пуснах темата.. относно този въпрос

"вие какво бихте направили ? ако ви се случи нещо подобно..!???"

моля отговаряйте и на него!

После Драс: а пък как се чуствам и кво ще направя само аз си знам! :) определено няма да и падна на нивото.. и няма да правя циркове честно казано въобще няма да се занимавам с нея просто късаме и край! :)

ss9
05-17-2012, 20:05
Първоначално се представя като някакъв супер "хакер"; видял й бил съобщенията от интернет - доста трудно, освен ако нямаш (или си имал) пряк и НЕОБЕЗПОКОЯВАН достъп до телефона й, а ако ти си го имал, чисто и просто е можело от там да ги погледнеш, защо ще се занимаваш чрез интернет? Да не говорим, че тези проследяващи устройства, които се слагат на телефоните, изобщо не са евтини.
И после, "хакера" не може да публикува правилно линк към dox? Аз не че го ползвам де, ама като такава грешка я направят 214123 пъти, се научаваш, че не може да копираш просто линка, който ти е горе в адрес-бара, а си има друг начин за споделяне. Вярно, нормално е простите хора да го объркат, но щом разбираш толкова, че да успееш да хакнеш чужд телефон чрез интернет.. не вярвам да не видиш, че http://dox.abv.bg/files/listtree е невъзможно да бъде линк към ТВОИТЕ файлове, най-малкото като си преведеш files/listtree - т.е. (груб превод) файлов мениджър.

Да не си отворил някакъв сайт, който срещу няколко СМС за 2,40 ти предлага да "видиш" чуждите СМС-и?

AnarchyBoy
05-17-2012, 20:11
ами не се правя на хакер просто е сложно за обяснение... а ти нз кво хейтваш пиши по темата..! ако обичаш

ss9
05-17-2012, 20:27
ами не се правя на хакер просто е сложно за обяснение... а ти нз кво хейтваш пиши по темата..! ако обичаш
Не хейтвам, а ти казвам мнението си. Иначе за въпроса ти - ако всичко това е истина (пак ти казвам, ако си го направил от някакъв съмнителен сайт, след пращане на СМС-и, не вярвай), значи тя е с теб за да те използва - и решението е само едно - зарязваш я, преди тя да вземе всичко, което може от теб (какво точно не мога да предложа, но обикновено става въпрос за пари), и да си тръгне сама.

AnarchyBoy
05-17-2012, 21:01
оф съжалявам , ся видях че съм объркал линка , не внимавах много докат правех темата ето го ся вече баш линкОт!
http://dox.bg/files/dw?a=7bd59b965c !!

а относно "сайтовете" споко аз на такива не вярвам!не се тревожи!

и by THE way аз не ви питам какво да направя аз :Д аз си знам кво ще си правя.. интересно ми как вие бихте постъпили

После Драс: няма начин да е за пари аз съм на 17 нашите имат пари.. ама някак не ми се връзва да е за пари при условие че имам "не стабилни" доходи зависещи от настроението на майка ми! !
;д а пък и тя си е малка "пикла" за кво са и пари! ;д

После Драс Но2: единствения ми въпрос относно мен самия ми е..! преди няколко дни разбрах че има момиче (доста симпатично) хлътнало мн здраво по мен (една нейна приятелка ми каза на 4-ти очи) според вас как ще изглежда отстрани ако хукна да се зарибявам с другата?!

anonymous708973
05-18-2012, 05:46
Изключително много ме съмнява това да са нейните смс-и. Съгласна съм с ss9.

don't say anything.
05-18-2012, 06:10
Изключително много ме съмнява това да са нейните смс-и. Съгласна съм с ss9.

Ами, ако са? Авторе, я направо й виж и телефона за по-сигурно.
Звучи ужасно, ама току-що се роди едно съмнение.. ако са нейните и я оставиш - ок, обаче ето го и проблема..
Ако я оставиш и смс-те не са били нейни? Пропусната възможност.

Torn
05-18-2012, 06:27
Първото решение винаги е правилното, колкото повече мислиш по-зле ще става, защото сам се убеждаваш ... късай направо и да не ти пука.

xxjust_believexx
05-18-2012, 07:23
Ехе смятай, прочетох СМС-ите и просто не знам какво да мисля.. А тя впрочем на колко е? Пише доста недодялано, но то не е в това проблема в момента. Ако това наистина са нейните смс-и, ЗАРЕЖИ Я! Няма какво да се чудиш и маеш, явно е просто поредната ... ;)

In*The*Face
05-18-2012, 11:04
Не знам на колко е въпросната, но можеш да й пуснеш снимката във скайп и фейсбук и да й искаш обяснение. Имаш право да го направиш, след като тези смс-и ги е изпращала докато сте били заедно. Аз лично, понеже съм цербер в това отношение, щях да прозвъня и на номера, към който са изпращани и да поискам да се видя с този човек, за да разбера неговата теза. Представи си, че се окаже, че е нейна приятелка с която са се лигавили или пък друго момче, което изобщо не е било наясно със съществуването ти. Избеснявам в подобни ситуации, честно. Няма нищо по-отвратително от това да се подиграват с теб зад гърба ти. Аз обаче бих разнищила ситуацията до край.

kolegata88
05-18-2012, 15:41
приятелю ебеш,свършваш и в устата,и бегаш без да даваш обяснения.

djipsito
05-18-2012, 15:51
Смятай... Аз бих искала обяснения, после късам.

Ilikeliljon
05-18-2012, 19:25
Момче бий си камшика и чао. Аз ако бях на твое място щях все пак да попитам за тези неща. Просто ще искам да видя докъде стига честността. Иначе не се отчайвай, това че си се заблудил в нея, не значи, че всички са като нея. Не забравяй, че заблудата е твоя.

marilyn
05-18-2012, 21:40
Не ви разбирам, знаете ли кво значи "лично пространство"? Да четеш чужда кореспонденция е грозно и долно! Ако тя наистина те е лъгала... споко, ти си паднал на нейното ниво като си й чел какво е писала. И не вярвай на всичко, което четеш. Ако някой се зарови и в моята кутия с входящи и изходящи сигурно би се изплашил. Но това не ме прави невярна или нз си ква си...

ShtrudeL
05-18-2012, 21:45
Тъпо/грозно е да й ровиш в смс-ите.
А ако е вярно всичкото й го кажи, чуй какво ще ти каже (изслушай я) и ако подтвърди и не съжалява така че да го усетиш, я режи.

sPri7e
05-19-2012, 06:17
Здравейте ;)

Защо да е грозно, че се е ровил в смс-ите ? Ами, ако това е истина и той не го беше осъзнал ? Да и ходи зад гъза и тя да си играе с него.... Аз бих ти предложил(към автора) Защо не провериш дали наистина е девствена ;), защото тия неща може и да са лъжи :)
Абсолютно съм съгласен със In*The*Face :)

БожиятАгнец
05-19-2012, 06:45
Реално погледнато те имат връзка от 2 седмици, вероятно не се познават от много време. И никой не дължи нищо на другият. Тя по никакъв начин не ти е длъжна - нито да ти казва с кой се ебе, нито с кой си пише СМСи. Защото в истинският свят, за разлика от пуберската ви драма, която наричате живот, никой не си зарязва любовниците за всеки Сульо и Пульо с който се запознае. Защото хората си гледат интересите и се пазят. И това дори и да е долно, ти, авторе, не можеш да го кометираш. Ти си направил същото - гледал си си интересите и си си се пазил, преглеждайки СМСите на една почти непозната. И както ти не искаш да те наранят и тя не иска. И в случая двамата сте се постарали добре. Сега ти ще я зарежеш на време, а тя ще си остане с любовника. До това води предпазливостта.
И двамата сте един дол дренки, така че препоръчвам да останете заедно.

dream1707
05-19-2012, 10:27
Ти сигурен ли си, че си на 17 ? .. Тя да не е на 12 случайно... Защото по начините ви на писане, и на теб и на нея (не говоря граматически), не ми изглеждате особено пораснали... xixixi |(