View Full Version : Как трябва да постъпя ?
hopeIneverloseyou
05-19-2012, 10:39
Здравейте , имам един проблем :) От скоро си харесвам едно момче . Прекрасен е ! Но един ден майка ми го видя и каза,че той ми е 3ти братовчед . Знам , че звучи като по турските сериали, но ужасно много го харесвам . Трябва ли да му кажа че ми е братовчед и редно ли е да продължим да се срещаме ? :))
До колкото знам проблема е до втори братовчеди. Ако е трети няма нищо нередно.
valdesbg
05-19-2012, 10:57
Трети братовчеди няма проблем. Не е задължително да му казваш, но определено няма проблем да се срещате.
SmilezZz
05-19-2012, 15:45
Ти си решаваш. Не съм сигурна до коя линия беше проблем, но мисля, че при вас няма проблеми, не съм сигурна. Няма проблем да си излизате, ама за нещо повече трябва заедно да решите.
In*The*Face
05-19-2012, 16:51
Моя близка се сгоди за третия си братовчед, така че изобщо не го мисли. Що се отнася до това дали трябва да му кажеш или не, преценката си е лично твоя, но ако целиш някакви сериозни взаимоотношения мисля, че той рано или късно ще разбере и това, че сте братовчеди, и това, че си знаела, а не си му казала. Не е хубаво еедна връзка да започва с премълчаване или лъжа. Лично мнение.
hopeIneverloseyou
05-19-2012, 17:47
Искам нещата да се получат и затова мисля да му кажа ! Страхувам се от реакцията на майка ми . Ако нещата потръгнат не може да се крием нали така ?
In*The*Face
05-19-2012, 18:50
Искам нещата да се получат и затова мисля да му кажа ! Страхувам се от реакцията на майка ми . Ако нещата потръгнат не може да се крием нали така ?
Tака......
abso0lut_
05-20-2012, 06:05
Моето мнение,че трябва да му кажеш.По-добре да бъдеш честна,а колкото до останалото не мисля,че е лошо да продължите да се срещате :)
hopeIneverloseyou
05-20-2012, 07:27
Ако майка ми разбере ? Как ще реагира ? Какво трябва да и кажа ? :)
CrazyBabyDoll
05-20-2012, 07:45
Никой не знае как ще реаргира майка ти,като не я познаваме като човек.Ако реаргира отрицателно към връзката ви ,ще и обясниш какво чувствате двамата и това че сте трети братовчеди не преи на взаимоотношенията ви .И аз съм увала ,че ако сте до втори братовчеди е проблем да имате връзка иначе не пречи.Така че давай смело :)
DisappointedDreamer
05-20-2012, 08:03
Ако семействата ви не са ужасно близки, не мисля че би било проблем за майка ти. Рядкост е 1-ви братовчеди да се събират и поддържат връзка, камо ли пък 3-ти да го правят.
И сподели какво знаеш с момчето, преди да правите каквото и да е било. За теб това може да не е проблем, но при него нещата може да стоят другояче.