View Full Version : ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката при момчетата/мъжете ?
adskikomin
05-19-2012, 14:13
Здравейте, съфорумници! Може би има много такива теми, но все пак реших да отворя тази. Въпросът е ясен, ако може предимно момичета/жени да отговарят! Започвайте! ;)
П.П. Коментирайте за бръсненето и на мъжкия полов орган, ръцете, подмишниците и махането на веждите! :)
хилядната тема...на всяка и харесва различно , не се ли научихте...
не ми пука дали има,или няма.
kolegata88
05-19-2012, 14:53
По добре си е БЕЗ : )
ако си фен на азис ходи без
loveca777
05-19-2012, 16:12
гей поколение :D
Няма нищо гейско според мен момче да се бръсне където и да е било от посочените в темата места. Разбира се, всеки си решава, но аз лично обичам гладичко.
loveca777
05-19-2012, 16:20
Няма нищо гейско според мен момче да се бръсне където и да е било от посочените в темата места. Разбира се, всеки си решава, но аз лично обичам гладичко.
и на колко години си?????
Защо вместо мъж за приятел не си вземете зайче ?
И да - да си бръснеш краката освен , ако не са обраснали като на маймуна - си е гейско ..
ludata90
05-19-2012, 16:39
ПРОТИВ!!!!!!!!!
DragonLady
05-19-2012, 20:24
Против, за мене това си е педеращина.
Против съм.
Не го свързвам с хомосексуалност, просто е ужасно гнусно.
Има си ЛАЗЕРНИ ОПЕРАЦИИ за ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОСМИTE където и да ca! :shock:
PLEYGIRL
05-19-2012, 21:47
Аз харесвам без косми ... ,но честно казано доста често харесвам момчета които имат ,но това не ми пречи..
shadowcrew
05-20-2012, 01:28
Колкото и да се напъвам не виждам нищо привлекателно.
http://1.bp.blogspot.com/_ok8NpzNbzL0/TNS5C8lFiII/AAAAAAAAALo/iwiIMzT-nt8/s1600/dff099513c961d73_HairyMan.jpg
kolegata88
05-20-2012, 07:14
Темата е за краката.От кръста на горе не е гейско да се обръснеш
ако си фен на азис ходи без
Фен съм му, ще си ходя естествено както ми харесва : )
In*The*Face
05-20-2012, 11:46
За мен е важно пениса и подмишниците да са обезкосмени. От тук-натам ми е все едно, но ако мъжа ми ме пита дали да си премахне космите на краката бих отговорила с "не".
SmilezZz
05-20-2012, 14:08
Принципно нито съм "ЗА" , нито "ПРОТИВ". Всеки си има глава на раменете и може да мисли , и да реши кое е най - доброто за него.
Ако се приемаш по - добре без косми на ръце, крака - махай ги. За веждите вече ми става гнусно, когато момче си ги изтънява адски много. Разбирам да си ги маха само по средата, за да не се слеят двете вежди, ама другото вече си е гадно.
А за подмишниците - естествено, че е по - добре без. Поне за мен. По - добре е от хигиенна гледна точка, същата гледна тока е и за мъжкия полов орган.
краката и ръцете - с косми, иначе космати гърди, гръб, подмишници, курове и една вежда да не съм видяла :D
onlygiirl
06-09-2012, 23:04
http://1.bp.blogspot.com/_ok8NpzNbzL0/TNS5C8lFiII/AAAAAAAAALo/iwiIMzT-nt8/s1600/dff099513c961d73_HairyMan.jpg
десет букви
ilikeitdirtyX
06-09-2012, 23:18
Лол, не знам такава тема за кой път е пускана...
Не разбрахте ли, че е 50/50 за и не.
Едните гейове други спортисти.
Според мен, ако си спортист е приемливо.
Ако пък си супер космат и се чувстваш некомфортно не виждам къв е проблема да се избръснеш или както сега стана мода ,да си ги намалиш с машинка.
Ако за вас космите показват, че един мъж е педал или не аз съм трамвай. Но като цяло съм против.
бтв; Не разбирам, защо винаги добавяте и чалгата в темата? Какво има общо тя, все едно няма педали певци от друг жанр музика.
heartshapedbox
06-10-2012, 01:34
За мен е важно пениса и подмишниците да са обезкосмени. От тук-натам ми е все едно, но ако мъжа ми ме пита дали да си премахне космите на краката бих отговорила с "не".
И аз така мисля.
А пък колко ми е гадно да видя мъж без косми по ръцете, суупер хомо е :х
Зависи де, моят мъж не е много космат, затова.
Ако е като ония от снимката обаче, вече е кофти..
silentium_96
06-11-2012, 00:42
Темата е за краката.От кръста на горе не е гейско да се обръснеш
ахахаха баш по гейско е даси махаш космите от кръста на горе + тва аз си махам космите на краката до коляното, защото нося къси панталони до коляното и няма смисъл нагоре. Инече за гърди, ръце, кръст, корем, гръб тва вече е прекалено.. но на краката няма нищо гейско.. а и някой беше казал , закакво й е на жената да си легне с мъж с гладки крака, то така би могла даси легне с жена. Разликата е че жената няма пенис ако почнат жените даси имат пенисчета може и да стане хахахаха
rusoto_baby_f
06-11-2012, 04:22
Против, за мене това си е педеращина.
Съгласна!
Не знам на кое момиче ще му е приятно приятелят и да има по гладки крака от нейните.. цц
IseeDEADbodies
06-11-2012, 05:50
Уф, пак ли ?! Айде ще изкажа мнение и тук.
Ми принципно никой не може да те накара или да ти забрани каквото и да е, така че който иска - да си ги бръсне, който не иска - да не си ги бръсне. На мен лично ми е ужасно смешно и няма сила на света която да ме накара да го направя, но както е казал един велик българин цитирам : "Разни хора, разни идеали"...
едит - Моля Ви, не започвайте пак споровете с педерастиите (макар да споделям чат-пат мнението).
Все тая ми е. Ако иска да си ги бръсне - да ги бръсне. Всеки сам си решава.
Аз обичам да е гладко навсякъде.
Против. Не искам приятеля ми да е по-женствен от мен.
IseeDEADbodies
06-11-2012, 12:23
МЪженствен звучи по-малко обидно :lol:
МЪженствен звучи по-малко обидно :lol:
Wut? Това за мен ли се отнасяше? :D
в днешно време е модерно да си бръснеш крака, ръце и да скубиш вежди ... лично аз не понасям някакви шантавелковци с вежди като на някоя курва ...
ioannidis
06-26-2012, 05:04
За бръсненето на подмишниците и пениса съм съгласен, но да си обръснеш краката и гърдите, това съвсем не е нормално, освен ако не си окосмен като маймуна. Човек е най красив във естествения си вид.
vas4e3to0
06-26-2012, 09:31
Принципно нито съм "ЗА" , нито "ПРОТИВ". Всеки си има глава на раменете и може да мисли , и да реши кое е най - доброто за него.
Ако се приемаш по - добре без косми на ръце, крака - махай ги. За веждите вече ми става гнусно, когато момче си ги изтънява адски много. Разбирам да си ги маха само по средата, за да не се слеят двете вежди, ама другото вече си е гадно.
А за подмишниците - естествено, че е по - добре без. Поне за мен. По - добре е от хигиенна гледна точка, същата гледна тока е и за мъжкия полов орган.
+1
Всеки сам решава какво да прави.Някои ги махат,други не.Някои искат мъжете да си ги махат,други не,тъй че кой каквото си реши.
А за махането на космите на краката с машинка ? Остават малки косъмчета и не са по-гладки от на жена. Аз мисля, че с малко косъмчета тоест да ги махам с машинката е най-добре. :)
Man4estur
06-26-2012, 16:56
О, да...понеже ние всичките сме така?!
Щом характера и естествените черти не стигат да ни забиват мацките, да пробваме да обръснем краците.
Аз съм момче и съм бръснал своите... изглеждаше ми гадно просто толкова гладко :D но за подстригване със специални машинки съм с по-позитивно мнение :)
AfraidToDream
07-02-2012, 22:04
Аз от скоро си ги бръсна, защото бяха МЕГА космати. Дори си открих няколко белези след като обръснах. :D
Малко съжалявам, защото често трябва да се занимавам с тях, а и доста време отнема да се обръснат както трябва.
Веждите не си оправям, само там където се сключват. Ръце никога няма да бръсна - гадно е. По корема и гърдите ми тръгват малко мъхове - но мисля и с тях да не се занимавам още.
А това доколко е свързано със сексуалността ми - мога да ви кажа. Преди да вляза в банята онзи ден харесвах жени, като излязох с гладки крака - пак ги харесвах. ЧУДО!
Natallie
07-02-2012, 22:39
ами на мен специално ми е доста отвратително когато видя момче с по-гладки крака от моите хаха. Така де, какво мъжествено има в това? а относно половия орган и подмишниците, ДА определено! ;д
kolegata88
07-03-2012, 15:42
Обръснете си краката и се напръскайте със рефан 192 за да бъдете истински мъже
lamer4e7o
07-03-2012, 15:50
Евала, приятел! Това е истината! ^^
Natallie
07-03-2012, 16:26
BOW! :D:D
краката и ръцете - с косми, иначе космати гърди, гръб, подмишници, курове и една вежда да не съм видяла :D
и аз така ;)
Приемам и двата варианта.
Нито за, нито против. Както му е удобно. ;)
ioannidis
07-07-2012, 09:22
Както ние не можем да си представим че можем да спим с жени с окосмени гърди и крака, така и жените не могат да си представят да спат с мъже с обръснати (разбирайте и гладки) гърди и крака. Това е все едно мъж да спи с мъж, или пък жена да спи с жена.
mihooooo_9
07-11-2012, 20:24
По принцип съм за! Но зависи от къде се погледне.. Разбира се, че е хубаво да нямаш косми по-красиво е! Но от МЪЖКА гледна точка това е мъжественост така да го кажа! Губи се мъжкото усещане така.. според мен!
mMemories
07-12-2012, 09:50
ЗА. десеттъпибукви
Аз ги поддържам на средно ниво с машинката :) Нито много къси , нито много дълги.От една страна си е въпрос на хигиена ;) едва ли на някой му е приятно да се поти като маймуна ...
Revenger
07-12-2012, 13:26
Аз си обръснах краката преди 2 години и съжалявам , няма да го направя отново. Според мен , космите на някои места са много кофти и ги махам. Например на гърдите , подмишниците. Веждите - абсурд , е това за мен е гейщина. А около оная работа мразя да махам нацяло космите , защото много кофти след т'ва. Иначе редовно се бръсна , но частично , не махам всички косми от тялото си. :D
na krakata moje nqma problem ako ima kosmi rucete su6to onaq rabota preporu4itelno-bez :D gurdite-bez i podmi6nicite-su6to bez kosmi :) a vejdite ako se suedinqvat samo nali po sredata kolkoto da ne e s edna vejda 4e (puke)
Има си ЛАЗЕРНИ ОПЕРАЦИИ за ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОСМИTE където и да ca! :shock:
uumm ne e li lazerna EPILACIQ
ahahaha to4no go kaza (rofl)
Нямам нищо против,защото и аз си махам космите на краката.
mynichka
08-09-2012, 14:07
за бръсненето на краката съм
scandalousLady
08-09-2012, 14:45
Подмишниците и 'онова' - да. Но ръцете и краката не обръщам голямо внимание, естествено няма да ми харесва да има по-гладки ръце и крака от моите :D
mir4eto93
08-09-2012, 15:40
Не харесвам косми под мишниците и по гениталиите, ама на краката няма проблем, даже би било странно ако и там няма. Някои дори махат и космите на ръцете :Х
black_lady11
08-09-2012, 16:24
Само да няма косми по гърдите, пениса, и мишниците.... другото може и да си е с косми ;)
AnarchyBoy
08-09-2012, 17:53
Темата се разглежда за 15 път :)
Ако е спортист (особено плувец) - Приемливо
Ако не е спортист а спИртист по БГ-чалготеките - е не-Приемливо и доста Педалско!
Ако е като Горила - е може би желатено да се мине с машинка
ВНИМАНИЕ!! НЕ ДА СЕ ОБРЪСНЕ , ПРОСТО ДА НАМАЛИ МАЛКО
Енд Ъф Дискашън!! :lol:
flowerlina
08-09-2012, 20:13
Стига да не е наложително съм против. Немъжествено ми е
lamer4e7o
08-09-2012, 21:08
Само да няма косми по гърдите, пениса, и мишниците.... другото може и да си е с косми ;)
Да няма да го ближеш по гърдите, че и там искаш да е обезкосмен?
П.С.: Отивам да се правя като гол охлюв. :-&
Furious?
08-09-2012, 21:12
Преди бях объркан и го раздавах малко фешъм и ходех на кола маска за краката , обаче вече няма момиче , което да ме накара да си махна космите от краката.Твърдо за
аз гърдите и корема не си бръсна (само ги подстригвам) камо ли краката да обръсна
И аз ще изкажа мнение.. Ръцете не бих ги обезкосмил за сега никога, + това космите вече там са руси, а и както не са много... И съм против и за другите да го правят... Краката... Е, ще си призная, някво тъпо ми е като ме бъзикат, понеже от приятелите си съм най-космат там а и не само, ама предпочитам само намаляне с машинка.. Въпреки, че ако намалиш много стават на вид сякаш са били бръснати и са порастнали тъкмо ;D Подмишници - добре, ама само не бръснене (puke)
Колкото до частите около корема - за някой пич, дето е с яко тяло там и лично аз ако бях тоя пич ама и окосмен там, понеже сега не съм, щях да отида на кола маска да ми ги махнат и да питам за начин вкъщи, за да го правя по-често, но ако няма тяло, няма смисъл... Просто казвам, че ми е гадно да съм с/да гледам яко тяло и с някви косми по него. дори на горната част на ръцете ако бях голям и имах там косми и мускули, бих ги махал космите... Иначе като цяло против мазните гейчета, дето навсякъде, без да знаят дори как...
Междудругото днес видях някъв пич нали на баща ми на работата, нали клиент му беше, който навсякъде беше гол... Никаква брада, никакви косми по бузите. никаква коса. Никакви вежди. Никакви косми по краката, ръцете. Никакви косми НИКЪДЕ. Обяснявам после на сестра ми и чак тогава се сетих, че може да е имал рак, след като тя ми каза... Много лошо, дано наистина е ИМАЛ, а не има :(
ForzaFelipe
08-09-2012, 22:47
Бръсна се под мишниците и оная работа.Веждите един път в годината,просто понякога стават много космати и чак ме дразнаят и ходя да ги почистят само.Краката ми не ги барам с какъвто и да е остър предмет.Според мен е адски гейско да си обръснеш краката,въпреки че вече си е нормално май...и въпреки тва предпочитам да не ги бръсна моите.. :) Ръцете ми същата работа,въпреки че на ръцете ми не личат много.
обожавам космите на ръцете си
за мен те са израз за мъжественост,както и брадата и всяко косъмче по мъжкото тяло
не говоря за разни гейчета,дет само мигли са им останали
alex_alexiewa
08-09-2012, 22:59
аз съм за не ми харесва мъж с косми на краката, подмишниците и долу !
lamer4e7o
08-09-2012, 23:01
обожавам космите на ръцете си
за мен те са израз за мъжественост,както и брадата и всяко косъмче по мъжкото тяло
не говоря за разни гейчета,дет само мигли са им останали
Евалата!
ccdesigns
08-10-2012, 01:02
Всеки ще ходи както си поиска. Тук сте да казвате дали сте За или Против бръсненето на краката, а не кой е педал и кой истински мъж. За мен - който иска - да ги бръсне, който не - да не ги. Просто и ясно. През хуя ми е дали ги е избръснал или не, още повече, че и аз съм момче, докато за момичетата по-би имало значение. Това дали си бръсне краката, скубе веждите или епилира патката не ме интересува, то не го променя като човек. То човек може да е педал и да е горила едновременно. Па и така да е, треа ли да го обиждате?
Търсачката не е за украса ..
Ако момчето/мъжът е видимо доста окосмен тогава може би, но наистина в краен случай! Твърдя и ще продължавам да го казвам - не е нормално момчето да има по-малко косми от мен! За обезкосмяване на ръцете и дума да не става, изключително смешно е да видиш момче без косми по ръцете..нали все нещо трябва да ги отличава от момичетата (като изключим това в гащите :) ) За краката съм склонна да направя компромис, но ако наистина си заслужава момчето. Лично на мен ми харесва да е с косми по краката - мъжествено е. А за слабините мисля, че е излишно да се коментира - това е хигиена просто. :)
black_lady11
08-10-2012, 12:52
Не, че ще го ближа, но ми е по-добре без косми :P
Ще боцка ако са махани преди космите..мен не ме дразни боцкането, а самият факт,че момчето се обезкосмява почти навсякъде. Аз съм "ЗА" само в областта на слабините и подмишниците.
И да, прав си, индивидуално е :)
предпочитам мъже с косми по краката и ръцете, никога да не са махани
много ми е готино да има косми по ръцете
иначе се чувствам гадно, особено ако се старае повече и от мен
обезкосмяването да е само в зоната на мишниците и интимната зона (за брадата е индивидуално и не я включвам)
иначе-не.
бaхти колко е гейско да си по-гладък от момиче
както вече казах,обожавам космите по ръцете ми и ниииикога (и пари да ми даде някои) нема да ги махна
що да е грозно да имаш косми ако си момче?
бaхти колко е гейско да си по-гладък от момиче
както вече казах,обожавам космите по ръцете ми и ниииикога (и пари да ми даде някои) нема да ги махна
що да е грозно да имаш косми ако си момче?
кой е казал, че е грозно? още повече за ръцете..
alexilaiho61
08-10-2012, 14:48
еми аз винаги съм бил привърженик на "небръснатите" крака. Въпреки че целия ми клас е изпедерастял и се удрят по задниците а момичетата ги гледат тъпо разбира се. Каква е тази мания да си бръснете краката бе хора.. жалко за вас, тфа е част от мъжкото естество а вие се лишавате от него.Бръснете се, ако искате и гъзъ си обръснете .. изпедерастял народ, изпедерастяла държава :/
alexilaiho61
08-10-2012, 14:49
окосмяването по краката е част от мъжкото естество... а вие се лишавате от него :/ и гъзъ си обръснете поне да сте си баш противни и лагави педалчета
New_Teen_Mashine
08-10-2012, 17:44
Според мен с косми е по-добре и не знам как може да си обръсна пениса имаш грешка горе, но няма значение.
1- во гърдите бих приел да се бръснат ако са много космати прекалено под пъпа не краката не това са някакви фобия да си по-привлекателен, но мен ми е гадно да гледам такива работи особено като всички почват да копират един от друг и вече рядко виждам момче до 18 години без обръснати крака и затова се гордея с това че си имам космарлаци макар и малко
wildcatt
08-10-2012, 18:10
"ЗА" и престанете да казвате, че тези които се обезкосмяват са гейове, няма нищо такова .. просто вие сте мъже не знам защо го приемате така, но да ви кажа повечето момичета харесват обезкосмени мъже !
повечето момичета харесват обезкосмени крака?
не мисля така
alex_alexiewa
08-10-2012, 18:18
защо това че не се обезкосмявате си мислите че ви прави мъже, по скоро горили не мисля че на момичетата им харесват космати гърди или пък косми по гениталите или пък под мишниците :) Преброй колко момичета са за и колко против в темата :)
Violenza
08-10-2012, 18:22
Против. Много мразя обезкосмени мъже, кошмарно ми е. Долу и подмишниците - да, там да ги маха. Другаде в никакъв случай.
Преброй колко момичета са за и колко против в темата :)
кой говори за тема?
DarkTemplar
08-10-2012, 18:41
защо това че не се обезкосмявате си мислите че ви прави мъже, по скоро горили не мисля че на момичетата им харесват космати гърди или пък косми по гениталите или пък под мишниците :) Преброй колко момичета са за и колко против в темата :)
На момичетата не им харесва, на жените им харесва. ;)
Добре е един мъж да се поддържа, но не и да по-суетен от половинката си, нито пък да използва повече козметика от нея. Хигиената е задължителна за абсолютно всички, но космите по краката, ръцете и гърдите нямат много общо с нея. За мишниците и гениталиите е ясно, че трябва да се обработват.
Казвал съм го много пъти и пак ще го повторя - обезкосмяването навсякъде е задължително най-вече за спортисти и известни личности, чиито тела са инструмент за печелене на пари и слава. Повръща ми се от обикновени момчета/мъже с изскубани вежди, страшно нелепо е.
DisappointedDreamer
08-10-2012, 18:43
На момичетата не им харесва, на жените им харесва. ;)
Обожавам космати гърди и ръце иии крака.
wildcatt
08-10-2012, 18:43
+1
DarkTemplar
08-10-2012, 18:45
Обожавам космати гърди и ръце иии крака.
И не си падаш по разни метросексуални пинсетковци?? О, каква загуба...
DisappointedDreamer
08-10-2012, 18:45
МомиченЦА,
вие не разбирате. Една жена няма да иска гол охлюв до себе си. Ужасно грозно е да видиш мъж с гладки крака или ръце. когато пораснете, ще го осъзнаете.
колкото и да обяснявате няма кой да ви разбере
"ЗА" и престанете да казвате, че тези които се обезкосмяват са гейове, няма нищо такова .. просто вие сте мъже не знам защо го приемате така, но да ви кажа повечето момичета харесват обезкосмени мъже !
аз и нито една от всичките ми приятелки и познати не харесваме обезкосмени мъже
ако си кифла и си падаш по педросексуални е отделен въпрос, съжалявам те :/
горили -силно казано
на мен ми харесват косматите гърди :lol:
а за гениталиите и мишниците-това е хигиена по-скоро
DisappointedDreamer
08-10-2012, 18:54
И не си падаш по разни метросексуални пинсетковци?? О, каква загуба...
Е, ти к'во очакваш от жена с косми по коленете?!
Искам и мъжа до мен да е косматко! Като килимче и пуловер, да му сплитам космаците и да ги въртя на пръста си.
IncendiaSanctus
08-10-2012, 18:54
Боли ме фара какво мислят някакви 15-годишни пикли за мен...
Аз съм си космат, и не си махам космите освен в областта под кръста ( отпред, не отзад xD ) и подмишниците. И двете от хигиенна гледна точка ( по-лесно се спарва, ако има косми, особено в жегата ) и от това, че на мен ми е по-приятно да нямам косми там. По гърдите, ръцете, краката, и т.н. не съм ги махал. И както казах, не ме интересува мнението на някакви момиченце - единственото, с което мога да се съобразя, е мнението на тази, която ме гледа гол - а тя няма нищо против да не съм избръснат като оскубано пиле.
И тая тема я дърлим вече за 30-ти път...
с риск да се повторя
брадата,космите по ръцете,по гърдите и корема са признак на мъжество
нямам предвид некви космяци по метър дълги нито проскубани косъмчета през няколко сантиметра
Само на две места съм съгласна да си махат космите - мишници и между краката.
Краката мога да ги прежаля ако толкова държи да ги няма или има татус на пръсеца,примерно.
Оформянето на веждите го намирам за гейско :? Нямам нищо против да си ги почистват (леко отдолу,лека подстрижка ако са дълги и пространството между двете),но да ги оформят и да са с по-тънки от моите - не,мерси :lol:
Махането на космите от ръцете при мъжете ми е странно и бих го приела само ако се прави заради татус,в противен случай - не :?
Като цяло нямам нищо против космите по ръце/крака/гърди и предпочитам половинката ми да си е естествен там.Да не говорим,че на някои мъже космите по ръцете им стоят убийствено <3
Wednesday666
08-10-2012, 19:11
А обезкосмяването мъже ли ги прави? Ти какво, искаш да спиш с мъж, който има по-гладка кожа от теб ли? Мен това би ме отвратило.
Мъжете имат чар в тази област точно, ако мъжа е с обезкосмени ръце най-вече ма въобще няма и да ми привлече вниманието. За гениталиите и подмишниците съм съгласна, но за краката, гърдите и особено ръцете ама въобще. Никога няма да обърна внимание на някъв такъв .. Приличат ми на гейове най-малкото, пък и едва ли не да са по-големи жени от мен .. Не, благодаря.
Ти като толкова харесваш обезкосмените хубаво, остави истинските мъже на нас ;)
lamer4e7o
08-10-2012, 21:20
Ебал съм ги какво харесват. Мен ме мързи да се обръсна по лицето, пък камоли да си бръсна краката, ръцете и да ставам като гол охлюв.
PullMeCloser
08-11-2012, 06:08
А обезкосмяването мъже ли ги прави? Ти какво, искаш да спиш с мъж, който има по-гладка кожа от теб ли? Мен това би ме отвратило.
Мъжете имат чар в тази област точно, ако мъжа е с обезкосмени ръце най-вече ма въобще няма и да ми привлече вниманието. За гениталиите и подмишниците съм съгласна, но за краката, гърдите и особено ръцете ама въобще. Никога няма да обърна внимание на някъв такъв .. Приличат ми на гейове най-малкото, пък и едва ли не да са по-големи жени от мен .. Не, благодаря.
Ти като толкова харесваш обезкосмените хубаво, остави истинските мъже на нас ;)
Да, щото от космите зависи дали един мъж е 'истински', хаха.
Всеки си има предпочитания. На теб не ти харесват обезкосмени мъже-окей, други мацки ги предпочитат така. Ама да наричаш някого 'гей' или 'по-голяма жена от теб' е тъпо. Иначе и аз ги предпочитам необезкосмени, специално по ръцете и краката, но всеки да си се носи както му харесва.
mim4ety_sara
08-11-2012, 10:23
За бръсненето съм. Крака,ръце,подмишници,гърд .. Просто не ми допада да е като горила по гърдите или краката.... Въпрос на поддържане,а не дали е мъж или не, все пак сме 21 век,но някои хора не са го осъзнали май. :)
Wednesday666
08-11-2012, 10:33
Да, щото от космите зависи дали един мъж е 'истински', хаха.
Всеки си има предпочитания. На теб не ти харесват обезкосмени мъже-окей, други мацки ги предпочитат така. Ама да наричаш някого 'гей' или 'по-голяма жена от теб' е тъпо. Иначе и аз ги предпочитам необезкосмени, специално по ръцете и краката, но всеки да си се носи както му харесва.
Аха, ама ще ти е много приятно с един гол охлюв до теб така ли? Хубаво тогава.
Нда, точно истински ще си ги наричам. Защото и преди мен го казаха - точно космите по определени места правят мъжа мъжествен. Пък то ако не е мъжествен може ли да се нарече мъж?
Мда, всеки да се носи както пожелае, аз съм си изразила мнението и съм си доволна от избора, толкоз.
PullMeCloser
08-11-2012, 11:26
^ Напротив, няма да ми е приятно. Препрочети мнението и може би ще схванеш какво казвам- точно в последното изречение споменавам, че и аз харесвам окосмени мъже. Което не прави останалите гейове. За мен може да е секси, но за други е отблъскващо. Плюс това мъжествеността не се определя от едни косми. Тъпо е.
Сега четох и последните няколко страници и видях, че обсъждате, че само момиченцата харесват гладки мъже. Скоро четох същата тема в БГ Мамма и ще се изненадате колко много ЖЕНИ предпочитат мъжете си обезкосмени.
lamer4e7o
08-11-2012, 12:06
Знам, че повечето момичета от 14-18 годинки харесват голи охлюви, но не ми пука.
Ако ще и сам да остана, аз няма да си обръсна краката, нито гърдите и ръцете (аз не че по ръцете имам много косми де…).
ccdesigns
08-11-2012, 15:02
окосмяването по краката е част от мъжкото естество... а вие се лишавате от него :/ и гъзъ си обръснете поне да сте си баш противни и лагави педалчета
аха то и косата и брадата са част от мъжкото естество, както и космите около хуя, ма много хора се лишават оттях.
ccdesigns
08-11-2012, 15:04
не виждам причина да обиждате когото и да е, независимо дали има косми по ръцете и краката или не. от едната страна се чуват коментари от рода на "космясало йети", а от другата - "гейче" , "педалче" и т.н. кажете как вие предпочитате и не обиждайте останалите, моля.
anonymous708973
08-11-2012, 15:17
защо това че не се обезкосмявате си мислите че ви прави мъже
Това е абсолютно вярно.
Ако определяте дали приятелят ви е мъж по количеството косми по тялото му... чувствам се зле за вас. И преди да отворите усти, да вметна, че приятелят ми далеч не е от гладките.
Да речем, че за брадата и ръцете съм съгласна.
MagicSmiles23
08-11-2012, 23:05
По добре си е БЕЗ : ).
lamer4e7o
08-12-2012, 07:17
Това е абсолютно вярно.
Ако определяте дали приятелят ви е мъж по количеството косми по тялото му... чувствам се зле за вас. И преди да отворите усти, да вметна, че приятелят ми далеч не е от гладките.
Да речем, че за брадата и ръцете съм съгласна.
А ние как да ти вярваме?
likegirl92
08-12-2012, 07:28
Ебал съм ги какво харесват. Мен ме мързи да се обръсна по лицето, пък камоли да си бръсна краката, ръцете и да ставам като гол охлюв.
Ахахах браво, повода да се регистрирам е да ти благодаря за този пост :D
lamer4e7o
08-12-2012, 08:11
А ти момиче ли си и на какво мнение си?
SunnyBlue
08-12-2012, 11:18
За мен е важно пениса и подмишниците да са обезкосмени.
+1 :)
awe_mahaise
08-12-2012, 17:26
Твърдо против. Супер, гейско е...странно е просто...за момче, единствено гърба(ако е космат). Иначе, не че ако е обръснат, ще му бия шута :D ,просто предпочитам да си е космат. :)
anonymous708973
08-14-2012, 13:35
А ние как да ти вярваме?
Че ти пратиме снимка на гъзо.
П.С. Дело на umri, естествено.
lamer4e7o
08-14-2012, 13:40
Нещо не ти схващам Пловдивските диалекти. Пиши на нормален български поне.
anonymous708973
08-15-2012, 08:47
Това не е пловдивски диалект :D :D :D
rarbitch
08-15-2012, 08:52
Аз съм ЗА и въобще не е гейско ;)
По-скоро против ...освен ако не е прекалено и да прилича на горЪ
lamer4e7o
08-15-2012, 10:35
Аз съм ЗА и въобще не е гейско ;)
На 14 си… Порасни още малко и изкажи отново мнението си в тази тема след някоя друга година.
Ако срещнеш едно момче и всичко в него ти харесва, но има косми по краката, какво ще направиш? Ще го зарежеш или ще му се молиш да се обръсне? lol…