PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

heartshapedbox
06-09-2012, 18:02
Оздравявам малко по малко и някак си ми е по-щастливо.
Ще хапна и отивам до тях да го видя, че и той ми е болничък.

Зайче..
06-09-2012, 18:22
Бахти лятното настроение, дето ме е обвзело. Тъпото е, че не мога да разбера в крайна сметка дискотеката работи ли вече или ако не, поне кога ще отвори врати, за да посрещне такива неиздържали като мен. 8-)
Иначе имам планове някоя вечер от този месец и към Слънчев бряг да отида, че съм си набелязала някой работи и атракции, които изобщо не са за изпускане.
Кофти, че в понеделник ще ме изпитват по бг, за да ме оформят. Още не знам дали да сядам да уча или няма смисъл. 8-)

valdesbg
06-09-2012, 18:22
Днес се качих на скайрънъри. Чудесно изживяване и много бързо човек свиква с тях и започва да пази равновесие. Иначе карах доста време колелото из София.

Всъщност ако има други софийски колоездачи - да свиркат. Някой път ще си направим велоразходка :)

IseeDEADbodies
06-09-2012, 19:43
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!!!!!

Blab
06-09-2012, 19:45
усещам, че го разочаровам. несигурността така ми влияе... давам си дедлайн до полунощ и се превръщам в принцеса:Д
не, сериозно, адски съм сбъркана. все си мислех, че има някакъв предел, но явно съм свръхчовек в това отношение...

shmatarok
06-09-2012, 19:48
Хубаво ми е.. и не съвсем. Липсва ми тръпката да съм около някое момченце. В другите отношения всичко засега е окей, напоследък се грижа за себе си, позволявам си неща, които преди съм ограничавала заради липса на време или нещо друго и наистина се чувствам добре. Дано да се задържи това настроение.

TheBeliever
06-09-2012, 19:51
Обичливо ми е. И мотивирано. Дано резултатите да не закъснеят.

granger
06-09-2012, 19:54
БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИ!
ОФ,ЩЕ МУ СЕ ОБАДЯ СЛЕД МАЛКО, НЕ ИЗДЪРЖАМ!!!!
пф...инак бивам

draid
06-09-2012, 19:55
Прекосих половин Рила с мотора и сега гледам в точка и съм бездеен.

granger
06-09-2012, 20:42
ЯКО ЩАСТЛИВААА И СИ ГО ЧУУУХ ,И ДОЙЧОВЦИТЕ МИ БИХААА! ИИИ МАРИО ГОМЕЕЕЕЕЕЗ И БИРА,И ЧИПС! О,ДА...

DarkTemplar
06-09-2012, 21:25
Пффф напоследък спортните емоции ме зареждат на макс. А да чуеш и видиш как 12 хиляди души викат, скачат и се радват на макс наистина е безценно. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

marilyn
06-09-2012, 21:31
Цял ден ми е поспаливо... ебаси, тотално си развалих режима...
И колко беше странно като Го видях снощи. Не се бях сещала за Него от толкова време... да ми се чуди човек на акъла как съм го харесвала... дечко си е и сега, само дето самочувствието му е пораснало. И все пак... хубаво ни беше заедно! :)

3oPuTy
06-09-2012, 21:46
Чувствам се щастлива :)
Не е истина,колко положителни емоции може да предизвика едно "Здрасти :)".Писахме си,зареди ме с позитивната си енергия и като за капак ми донесе късмет ... Аз като казвам,че е У-Н-И-К-А-Л-Е-Н!!!
Сега мисля да си лягам,че утре ще трябва да ставам рано,а и взе да ми се доспива ... Доста странно при условие,че няма дори 03:00ч. ама айде ...

DragonLady
06-09-2012, 22:13
Деня ми беше пълно лентяйство ... Намерих си и литературен източник за курсовата работа и съм много доволна от тоя факт :) А утре ме чака една еднодневна екскурзиика, която се очертава да е в стил романтична вечер :) Чак нямам търпение да дойде утре. Ама май е по добре да се ориентирам към леглото, че иначе никакъв шанс утре да се дигна навреме.

Life_is_good_
06-09-2012, 22:19
Спи ми се...иначе съм горе-долу добре.

heartshapedbox
06-10-2012, 00:52
...скайрънъри.
Що е то? :Д

DisappointedDreamer
06-10-2012, 00:57
Гугъл ит.

Не ми се спи, а е 3 часа. Чака ме кино, приятелка и концерт днес. НЕ знам как ще издържа. 3 часа е, а вече от 1 час насам е светло като посред бял ден. Баси майката и белите нощи. 8-)

Irti
06-10-2012, 08:09
Майчице, защо ми е толкова лошо? Не съм се родил добро момче...

Нощес ми се обади братовчед ми с който не съм се виждал две години. И като седнахме от 1 нощес до 4 и нещо.. стана лошо. Разделихме кило и половина някаква лоша домашнярка 52 градуса.

Майчице, колко пъти се отрязвах и се размазвах?

Колко пъти с теб се разбивахме..

Леле, цигари не ми се пушат и кафе не ми се пие. Пф!

Пак си казваме " КРАЙ Алкохол НИКОГА! Само айран и вода, но се връщаме по-жадни от всякога! Да обърнем еднааа! Бира и коняк.. от сутрин чак до мрак! Пияни, като свине и много, много зле! Даже да смърдим на джибре цял живот.. ракия и коняк и на нас ще ни е гот! "

Ох! Лошо куче съм!

babity
06-10-2012, 08:25
Пфу, днеска пак никакви няма да ги свърша. С'а де, само да си допия кафето с мойто съкровищенценценценценце и ш' седна. Вече ме удари предстартовата треска :D

nepowtorima
06-10-2012, 08:39
Болна съм все още, но .. съм сууупер щастлива!!!
Вчера .. то направо си е днеска де, но снощи тка да го кажа.. съм се превивала от смях ... супер яко ми беше :ДД
Голям е сладур <3333

valdesbg
06-10-2012, 08:40
Що е то? :Д

Link (http://youtu.be/rbJc2Hdv4jQ)

Добре спах, малко ми е мързеливо и ще ходя да се къпя :)

Зайче..
06-10-2012, 08:44
Оф, трябва да уча по Бълграски :(((.
Иначе - тъпо ми е. Имам някв'и тъпи планове за утре, ама като не са сигурни сърцето ми се къса.
Мразя да имам уговорка с някой и да не си я спазва!! Вярно, че и аз го правя същото неведнъж дори, но.. 8-)

heartshapedbox
06-10-2012, 09:35
Link (http://youtu.be/rbJc2Hdv4jQ)

Ебаси якото. :О

NambyPamby
06-10-2012, 09:41
Събуди ме някаква бормашина и в момента нито съм будна, нито спя. Допивам си поредното кафе и сядам да чета. Пък колко много имам... Цял ден в нас трябва да вися и пак не съм сигурна, че ще ми стигне времето, а навън грее слънчице и е топличко... Мъка. Не знам дали ако ми се обадят с няква атрактивна оферта за довечера, ще успея да откажа. ;\

nIkEnCeTy_bE
06-10-2012, 12:28
Добро плажче си направих. :))) Изгорях стабилно, но това беше целта. Хем съм раче, ама хич не обичам да се кисна в тая вода, а и си беше студеничка. Бих на табла с 4:1, върви ми днес. хахах Сега излизам да си накупя малко козметика и на репетиция. :)

SisiStrange
06-10-2012, 13:28
Ииии тази вечер с нощния влак заминавам. :( 8 дена без него. Ще опитам все пак да си изкарам хубаво, ама...

Зайче..
06-10-2012, 13:50
Искаааам, искам, искам, искам!
Мноооого искам !
8-)

IseeDEADbodies
06-10-2012, 14:35
Скукааааааа, преглеждам стари епизоди на едно аниме :lol: Утре да видим какво ще стане с поредното интервю...

xco0kie_
06-10-2012, 15:03
Офф, утре 2 теста, вторник изходно ниво, да идва 15-ти и дим да ме няма! :D

babity
06-10-2012, 15:40
Отново супер пропиляния ден. Ама вече супер много ме хваща нервата и не става да чета още. Дано утре денят ми стигне!

bloodyF
06-10-2012, 17:45
утре-да звъня на обяви + класно
вдругиден-обсерватория + контролно +реферат
тая седмица ми се очертава мега яка, а пък другата още повече
оф, уикенда беше уникален
той е страхотен, прекарахме си супер
вече много ми липсва.. :( искам да си го видя, ама ще е най-рано в края на месеца..тъжничко ми е , ама се знаеше , че ще е трудно, няма как..

DisappointedDreamer
06-10-2012, 17:48
ресухдфгку нфсъдиктгжсйдфхгукдфху видях Dead By April!!! Аааа, колко съм щастлива 8-)

xoxi
06-10-2012, 17:58
В този период от месеца се предполага, че трябва да ми е нервно. Обаче за първи път от много време ми е весело, щастливо и дори съм приятна компания. Имам желание да творя, да пресъздавам идеите си на разбираем език... Много ми е хубаво.
И той е прекрасен. Разбира ме иии наистина знае как да се държи в такива извънредни ситуации.
:D

bebe7o
06-10-2012, 18:30
Толкова ме мързи, че не е истина. |( Даскалите праят всичко възможно да им намразя предметите. Толкова са ми противни повечето, че почва да ми става се тая... а т'ва е лошо 'щото тъпата диплома ми трябва. Идилия просто. |( Иначе, като цяло съм добре. ;д

babity
06-10-2012, 19:33
Разнежвам се, а т'ва ме кара да се отчайвам от себе си. Не е хубаво така!

IseeDEADbodies
06-10-2012, 20:01
Ке се видиме у ЛондонO ... :grin: :grin:, много се гордея с момчета ! Наистина го заслужават ! И стискаме палци на Олимпиадата !

Някои хора просто не мога да ги разбера и т'ва си е !!

Furious?
06-10-2012, 23:14
нещо съм в неочаквано добро настроение днес

направо ми блеснаха очите , когато разбрав връзките за тангетна син и кос

ForzaFelipe
06-11-2012, 00:06
Оборудвах си компа с безжична клавиатура и мишка,както и с нови слушалки.Повече мишки за 5 лева няма да си взимам,или скроловете им отказват или бутоните...като видях днеска безжичната клавиатура и мишка не се поколебах,все едно имам нов комп,всички копчета бачкат,чиста е,аз старата спрях да я вадя копчетата и да я чистя щото стана невъзможно..пък и все пак от 7-8 години бях с нея...Ама сега вече ще си свързвам компа с 32 инчовия телевизор,сядам си на диванчето в стаята с клавиатурата и пей сърце :D само сега мъдря как да си преместя и нета до там,че телевизора е в другият край на стаята...трябва да измисля нещо което се мести лесно че иначе ще ме мързи и ще си остане там за дълго :D
Иначе днеска спокоен ден,релакс и те такива ти му работи :D

Sh@d0w
06-11-2012, 03:56
^Рутер?

По темата: Пак понеделник, пак на работа. Имам бая неща да свърша. Отделно че тя ми липсва адски много, мисля да и звънна след малко да си я чуя. Хм да.

Лек ден на всички.

IseeDEADbodies
06-11-2012, 05:21
Т'ва па да си купуваш мишки за по 5 лева излиза много по-скъпо отколкото да си вземеш една за 40-50лв. Вече може и да са станали 5 години от както си взех моята и още си работи перфектно. Сега сметни за тия има-няма 5 години, ако през 3 месеца сменях мишки за по 5 лева, каква сума се получава...

По темата - Днес е важен ден ! Няма да тръгвам с нагласи... каквото стане !

Irti
06-11-2012, 06:14
По темата - Днес е важен ден ! Няма да тръгвам с нагласи... каквото стане !

Така трябва за всяко нещо да си. Имаш ли много големи очаквания - ядеш дървото. Успех!

Добре съм. Изтрезнях най-после. След малко хващам пътя.

ForzaFelipe
06-11-2012, 06:51
Станах,пих кафе,изкъпах се...бре бре бре,много съм добър :D сега остава и да се натъкмя да се раздвижа и да отида на урок и няма да имам грешка :D

bebe7o
06-11-2012, 07:30
Мммм станах, пих кафе, малко фб, из форума.. иии сега е време да си седна на задника и да пиша домашна... Стига беее юни месец е писна миииии.... :( Искам да идва вече 30 и да ходим да посрещаме July-a. Мега якото ще е. Нооо първо да оцелеем в даскало. |(

jghgh
06-11-2012, 07:30
WHOS THE BAWS NAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
две шестици на матурите!!! във възторг съм, копеленца! очаквах много по-малко на тази по БЕЛ, но не би!!
fuck yeaaaaaaaaa bitchezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
в такъв възторг съм!!! ще си кандидатствам направо с тях :ь

бел - 5,64
италиански - 5,75

kalpazanka
06-11-2012, 08:05
^^ Браво! :)

Изкушавам се да си направя второ кафе или направо Нескуик 3в1.

jghgh
06-11-2012, 08:10
Е, помрачи се щастието, като изчислих, че за СУ доста мъчно ще ми стигнат тези оценки. Но пак ще полея шестиците. По БЕЛ не очаквах толкова с тази тема.

kindergarden
06-11-2012, 09:40
доволна съм.... влизам в университета, който искам... йес беее мамка вии... (sun) (party) :D :D :D вътре съъъъъъъъъъъъъъъм :D:D

valdesbg
06-11-2012, 09:42
Днеска почвам новата работа, да видим аккво и как. Кало - мойта мишка вече четвърта година си бачка без проблемации, а навремето съм дал 7 лева и 99 стотинки за нея :)

Инак честито за отличните матури :)

kindergarden
06-11-2012, 09:46
успех с работата :D:D

kuklichka_bg
06-11-2012, 10:21
Изнервена тотално,супер тъп сайт исках перди да ида на работа да си видя резултата,но...
Инъче адски ми е щастлливоо..

anonymous708973
06-11-2012, 12:02
Е, помрачи се щастието, като изчислих, че за СУ доста мъчно ще ми стигнат тези оценки. Но пак ще полея шестиците. По БЕЛ не очаквах толкова с тази тема.

Недей да кандидатстваш с матура, тъпо е.
Сама го сметни. Матурата при кандидатстване се умножава по 2 (5.64 х 2 = 11.28), а ако държиш изпит по английски, например, оценката се умножава по три. Тоест това 5.64 от матурата е като да изкараш 3.76 на изпита, а съм сигурна, че можеш повече :)

След час и 38 минути съм на устен по английски. Усетих се тая сутрин, че днес е 11-ти, мислех, че е утре и новината леко неприятно ме сюрпризира, но карай. Хапнахме, бодри сме... стискайте палци :)

shmatarok
06-11-2012, 12:12
Стискаме!

Ба, видях си оценките... Абе, хубави са, много даже, ама аз не се чувствам удовлетворена, като знам, че можеше да са пълни шестици и ми иде да си скъсам дипломата. :D (5.72 по бел и 5.91 по английски)
Както и да е, ще се полива.

PullMeCloser
06-11-2012, 12:14
^ Поне си се сетила навреме. Успех, дано всичко мине добре.

Боли ме корема, повръща ми се, зле ми е, заспало(при положение, че спя почти цял ден)... Пропуснах училище днес, ще видя как ще се оправям с отсъствията, че с тия бележки е някаква лудница...

А, честито ви за матурите. :)

xoxi
06-11-2012, 13:08
Летя, летя, летя от щастие.
По-перфектно не може да бъде.
Коремът ме заболя от толкова емоции днес.
Сега ще хвърля поглед-два върху задачите и формулите, които ще ми трябват утре и се хвърлям в леглото с книгите, които си взех днес от библиотеката.

DisappointedDreamer
06-11-2012, 13:28
Супер съм. Утре завършвам, и след това остава само 7 дни докато крачката ми стъпят върху БГ земя. Нямам търпение!

Irti
06-11-2012, 14:00
Днеска почвам новата работа, да видим аккво и как.

Каква е новата работа, господине?

5 кибрита имам по джобовете и нито една цигара.

ForzaFelipe
06-11-2012, 14:15
Матурите...издънка..2 4ворки...по Бел се надявах на 4.50 поне,ама не ми се е получило...добре че не ми трябват матурите,ся ми е по важно изпитите ми...сега ми вкараха и една муха...добре е че ме информираха за филма,може би трябва да си пратя документите...филма е интересен де,космически кораби ала бала,бюджета е 300 хиляди долара,фен филм подобие на Стар Трек,поне това разбрах от тва което ми обясниха,дадоха ми реплики,сега ще ги разуча и ще си пратя там квото трябва...малко английския ми куца,но ако ме изберат ще се справя :D пък и ролята така...ще ми подхожда :D

Sh@d0w
06-11-2012, 17:02
Бахти жегата беше навън днес!

Иначе бивам, чух си я преди малко, нямам търпение вече да се прибере и да си я нагушкам. Липсва ми много.

IseeDEADbodies
06-11-2012, 17:57
Честито на всички за хубавите оценки от маДурите :lol:, честито и на теб Влади за новата работа.
В този ред на мисли, това ми беше и важния ден днес. Макар че на едното място искаха да почвам едва ли не от утре, им отказах защото втората оферта беше много по-добра. А и също е почти сигурно, че ще ме вземат, но да не казвам ЧАК толкова голяма приказка. До ден, два ще имам окончателен отговор. Инак, платих си и гражданската, което е много добре и останалите пари отидоха в резервоара :D

П.П. - 05.30 Дързост и красота - тв филм /2994 епизод /п/ - Т'ва просто ме разби :lol: :lol:

marilyn
06-11-2012, 18:05
Радвам се на резултатите от матурите. И без това напоследък съм такъв безделник...нужно беше да има някво събитие. :D Очертава се утре да е интересен ден... чакам с нетърпение вече...

jghgh
06-11-2012, 18:10
Недей да кандидатстваш с матура, тъпо е.
Сама го сметни. Матурата при кандидатстване се умножава по 2 (5.64 х 2 = 11.28), а ако държиш изпит по английски, например, оценката се умножава по три. Тоест това 5.64 от матурата е като да изкараш 3.76 на изпита, а съм сигурна, че можеш повече :)

да, затова и си платих 2 изпита, надявам се на най-доброто .

jghgh
06-11-2012, 18:11
доволна съм.... влизам в университета, който искам... йес беее мамка вии... (sun) (party) :D :D :D вътре съъъъъъъъъъъъъъъм :D:D

някой май ще кандидатства в UK?:)

bloodyF
06-11-2012, 18:22
честито на всички зрелостници, доволни от оценките си на матурите :)

аз съм си супер, липсва ми , ама съм добре
скоро ще се видим пак (да се надяваме)
утре ще е един дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълъ г ден, така че ще легна по -раничко днес (уж)

aks13v
06-11-2012, 18:42
Любовната ситуация си е предсамоубийствена (ебало си майката). Сесия ... поне един поправителен следва ... и то в момента съм оптимистично настроен.

Dagichka
06-11-2012, 19:15
щастлива съм, ааа ^^ не вярвах, че един дъбстеп микс направен от него специално за МЕН може да ме усмихне тоолкова много! и ще ме държи с дни сега, сигурна съм ;д ето че имаше полза от това аз първа да му пиша.
иначе ми е адска жега, чатя си с един позабравен приятел и ми е толкожа хубавко, съвсем забравих колко бях ядосана заради мързела, че и арогантността на всичкото отгоре, на някои индивиди! и се подготвям емоционално за многоо мазнене на госпожите, че с повечко късмет ще имам 5,94 среден успех :Д

NambyPamby
06-11-2012, 19:36
^Кой ще се изгаври толкова, за да не ти достигнат 0,06 стотни?

'Бало си е майката. Да имам тоолкова много неща за четене/писане/правене, пък да съм толкова мързелива. Не ми се занимава вече бе, сиктир. Постоянството не е и никога не ми е било характерна черта. Плюс това дваЖ повече ми се доубива ентусиазма, когато работя с някакви хора и оценката за моята работа зависи пряко от тях, а те пръста не си мръдват. Въобще и изобщо, не ми дреме, че е лято, слънчево, приятно, дискотеки, кафета, басейни, взимам си една седмица минимум, взимам си хубава книга(или две) и се затварям в нас. Е, ще прибягвам инцидентно за цигари и сладолед, но като цяло ще си спра от раз социалния живот. Писнаха ми всичките.
И аз самата си писнах, ама как да избягам от себе си? През 5 минути си сменям мнението и това, което си мисля, че не ми е нужно днес, решавам, че спешно се нуждая от него утре. Вечната борба разум - сърце. Да се таковам, колко съм сложна.

granger
06-11-2012, 19:51
Що пък трябва да се сети за мен,коя съм аз...
зле ми е
боли ме гърба,спи ми се...
трябва да се къпя и да мия съдове, а той така и така няма да звънне.
Пф...дейба и гърба,боли ме
Хубава нощ ви желая.

IseeDEADbodies
06-11-2012, 20:17
Мен пък краката ужасно много ме болят, и по-точно прасците... не знам що, дори не съм вървял Бог знае колко, да не кажа изобщо. Трябва и аз да се изкъпя, че съм се вмирисал, ама ще го оставя за преди лягане, в момента дори и за това ме мързи !

xoxi
06-11-2012, 20:45
Мда, информацията, която получих днес ми подейства като удар с чук... Чак сега го осъзнах.
Само след 2-3 месеца усещам, че животът ми ще започне да тече по съвсем различен начин.
Мислех, че съм готова за всичко това, но сега когато започна да става реално, аз започнах да се плаша и да отстъпвам с крачка назад, което е грешка.
Останаха ми 2-3 месеца да си стъпя на краката, за да се подготвя и да започна да мисля наистина трезво.

valdesbg
06-11-2012, 22:28
Не ви ли омръзна да пускате тъпите игри с кликания? Пари ли печелите, луканки ли ви дават, безплатна бира ли получавате?

jghgh
06-11-2012, 22:36
тъпичко. да имаш интуиция и да не я послушаш е най-големият шит евър

ForzaFelipe
06-11-2012, 23:52
Тайм ту слиип...Начетох се на глупости във форума и е време да си лягам че утре сутринта сиг ще ме дигнат от леглото да ходя да си оправя вратата на лъвчето.Обвзела ме е някаква ужасна скука,дано утре да ми мине,ама с хубави моменти :Д А с тая клавиатура съм кат малко дИети...ходя в другата стая и пиша от там да тествам от де хваща :Д ако си свържа компа с телевизора и си пренеса нета до там,няма да ми са налага да ставам от леглото :Д

babati
06-12-2012, 00:06
Боли ме гърло, но настинката ми почти мина. Настроението е супер.

Sh@d0w
06-12-2012, 03:53
Доста тъпо. Както и да е, излизам на работа. Поне днес дано не е такава убийствена жега като вчера...

DS
06-12-2012, 04:17
СТРАХОТНО!!!
Почивен ден! :D
най-хубавото е че тепътва ще започва... излежаване, басейнче с книжка, готина музика, брифинг (бира с приятели)!

п.п. Чак си завидях! (sun)

Blab
06-12-2012, 06:26
http://emoticoner.com/files/emoticons/rice_ball/rice-ball-smiley-09.gif
хубав ден на всички!

nIkEnCeTy_bE
06-12-2012, 07:14
Последна седмица на училище. Последно оформяния, последни часове. Готино. :))) И тази година явно ще си празнувам рожденият ден извън България на път, шанс... Сега мисля да си оправя малко ноктите и така.

П.П Хубав ден и много усмивки на всички! :)))

bloodyF
06-12-2012, 07:23
реферат-нула реда
краен срок:утре-00.00
чудесно просто
бахти тъпата интеграция и всичко :X
довечера ще е яко
дано ни пусне и тая по БЕЛ , за да е всичко окей
а пък сега си пия кафето и май ще почвам с тоя шибан реферат..дано успея да напиша нещичко днес

heartshapedbox
06-12-2012, 07:25
Добро утро!
Изключително слънчево ми е,
отивам на полянка с любимото ми човече,
сънувах шарени неща и съм щастлива. ((:

bebe7o
06-12-2012, 09:02
Изкъпах се, сега ще се оправям и айдее на даскало пак. Аман. Писна ми. :? Няма ли край, беееее? :? Та като изключим ненавистта ми към даскало тея дни, всичко е ОК. После тренировка и релакс. Finally.

marilyn
06-12-2012, 09:19
Добре съм си. От 2 седмици, че и повече не мога да стана преди обяд иии днес успях!!! Телефона ме събуди с приятен смс! Мдаа... май ще е интересно днес. (sun)(sun)(sun)

DisappointedDreamer
06-12-2012, 09:58
Супер съм! Завърших и от днес кеф кеф кеф! А точно след 1 седмица си и идвам. :)

IseeDEADbodies
06-12-2012, 10:25
Пфуууу най-накрая малко радост и за мен ! В Четвъртък почвам работата в Равда... Най-накрая ще се разкарам от тук ! Поне за лятото де ;д

NambyPamby
06-12-2012, 11:28
Като посърнало намбипамби. Пия кола, ям сурови бадеми и чета Космо в отчаян опит да намеря отговорите на най-сакралните си въпроси. Не просто съм стигнала дъното - аз съм го създала. 8-)
Надявах се поне като отидем на хижа да се поразсея малко, да се позабавлявам, пък то... Ни хижа, ни дявол. Влизам им в положението донякъде, ама от толкова време го говорим тва, бях се навила като пружинка и отведнъж ми подрязаха крилцата. Правя някакви планове, заемам се да организирам тУЙ, онУЙ и накрая...
На умопомрачение ме избива вече, честно.
Не ми е нещастно, не съм огорчена, нито разочарована, просто ми е тъпо. Всичко върви нормално до един момент, после закриволичва нанякъде и... става тъпо.
Има ли смисъл, когато няма значение, всъщност?

anonymous708973
06-12-2012, 12:00
Благодарна, че съм на хладничко вкъщи... Бих си теглила един студен душ, ама след солариума не бивало. Ще си сваля някое филмче и ще релаксирам. Нямам търпение да мине утре, да се свърши с тоя изпит, че ми омръзна вече...

xoxi
06-12-2012, 12:35
Такъв късмет извадих днес, че още не мога да си повярвам и да се накефя.
Прекарах 2 часа с приятелка в едно заведение, говорейки си за момчетата ни.
Бяхме си само ние вътре и беше мноооого приятно.
Сега го чакам и него да се появи всеки момент на линия, да го видя, да му разкажа как ми е минал деня и ще ставам да си правя тортичка.

ShtrudeL
06-12-2012, 12:41
Не съм излизала от нас от 5 дни. На ръба да отчаянието съм. Самотно е.
Очертава се едно изключително тъпо лято. По-тъпо от всяко друго.
Мога да изляза и да ми е хубаво насилствено. Ще пробвам.
Липсва.
Не мога да спя от пет дена. Искам да спя. Побърквам се нощем. Мисля за хиляди неща.
Стоя на едно място.
Лесно е на думи.
Какво да направя?
Лесно е на думи.
Да, знам, че...
Не ми се яде нищо от пет дена.
Ям, защото трябва.
Уча се.
Ще се науча.
И все пак вярвам в хубавите неща.
Не съм оптимист.
Нито песимист.
Вярвам.

eclipse3
06-12-2012, 13:27
разочарована от държанието на твърде скъп за мен човек!

ForzaFelipe
06-12-2012, 15:03
Не съм излизала от нас от 5 дни. На ръба да отчаянието съм. Самотно е.
Очертава се едно изключително тъпо лято. По-тъпо от всяко друго.
Мога да изляза и да ми е хубаво насилствено. Ще пробвам.
Липсва.
Не мога да спя от пет дена. Искам да спя. Побърквам се нощем. Мисля за хиляди неща.
Стоя на едно място.
Лесно е на думи.
Какво да направя?
Лесно е на думи.
Да, знам, че...
Не ми се яде нищо от пет дена.
Ям, защото трябва.
Уча се.
Ще се науча.
И все пак вярвам в хубавите неща.
Не съм оптимист.
Нито песимист.
Вярвам.
Не трябва такова хубаво момиче като теб да е тъжно :( трябва да е забранено :Х

Иначе,днеска се оказа егати скучния ден,всичките ми планове отпаднаха и цял ден тъпях в къщи...и ква е тая жега...

babity
06-12-2012, 15:57
Не ми се мисли вече. Една дупка се запълни, още 3540465313541354543104155 зейнат отнякъде. Мноооооого имам нужда от всяк'ви работи, ама няма как. И няма и с кой да говоря... Супер в гъза е всичко!

shmatarok
06-12-2012, 15:58
Въх, бахти жегата. Щом дори на мен ми стана някакво отнесено като пред припад-припад, значи вярно беше мега горещо х.х
Бях на плаж.. някакво напрежение усетих. Бахти ситуацията.
Сега се оправям и след час отивам да се разбивам. Дано да се получи добре, защото вече ще почна да се отчайвам.

Sh@d0w
06-12-2012, 16:02
sad .

kindergarden
06-12-2012, 16:42
някой май ще кандидатства в UK?:)
някой вече е приет в UK :D:D:D ахаха :)

gabi_94
06-12-2012, 16:59
доста ми е самотно, но вече почвам да свиквам...чакам с нетърпение да свърши тая скапана седмица и всички скапани изпитвания и контролни в училище..

Dagichka
06-12-2012, 17:14
^Кой ще се изгаври толкова, за да не ти достигнат 0,06 стотни?

за жалост аз сама си прецаках нещата, по математика ще ми остави 5, ама с право - имам 4,5,4,5,5, направо съм железна ;д а преди математиката ми беше любимия предмет, ирония.. ;д

охх как може да е толкова топлоо, как може да ми е толкова топло! :Д имам чувството, че съм се разплула от тая жега и макар кантара да показва минус още 1 кило, аз в огледалото се виждам тройна. Иначе днес пак бях на вълни, писна ми бахти! знам какво трябва да чувствам, знам и си го повтарям, ама тц. някви надежди, фантазии си правя, после пак ме удря реалността по кухата тиква ии мда.. искам да свършим училище и поне да не виждам всеки ден тия лицемери, че съвсем скоро ще ми скъсат и последния нерв и ще им излезе през носа. де*а и подлизурковците, използвачи гадни. ама поне направих презентацията на един фр и утре ще ми купи шоколад :33 :Д

granger
06-12-2012, 17:21
Тъпо ми е .
Представете си картинката...прибирам се аз вечерта след като зяпах мач, влизам да се къпя, а бащаткото ми не си измил сапуневката от банята... влизам си естествено ,аз, като цар Освободител и се хвърлям така мощно по гръб,че 5 минути давам заето. Дали не се пребих сиромашката!?
Искам да си чуя човеченцето беееееееееееееееееееееее ;(;(;( реве ми се. Боли ме гърба,като ходя скърцам.
Искам го,fuck...ще си го имам пък!

IseeDEADbodies
06-12-2012, 17:31
'Лъзнала си се в банята ? Кофтиии ;с

Гледам мача, който не е особено интересен, ама така или иначе нямам какво друго да правя. Излегнал съм се тука на кревата с лаптопа и му'абетчийската :lol:

granger
06-12-2012, 17:32
Лъзнах се, паднах по гръб,ама баш като по анимационните филми...краката нагоре,главата и гърба в плчките,чудя се как се не пречуках?!...
lucky me...
Хубаво си наместих прешлените,скърцам като ходя,като ръчна количка :D

IseeDEADbodies
06-12-2012, 17:39
Като го четох и аз така си го представях, лол. Ама нека не се смея на хорското нещастие. Не такъв човек, а и не е възпитано, хъх.

granger
06-12-2012, 17:39
То отстрани погледнато е смешно,даже като си го представям ми е смешно,амааа като мръдна и като усетя болката...и ми секва смеха.

IseeDEADbodies
06-12-2012, 17:46
Мега скучния мач ! Жалко за гърците, пак ги резнаха...

ОООООООООООООО ТЪПО МИ ЕЕЕЕ !!! ГРРР, МРАЗЯ ДА МИ Е СКУЧНО *angry face*

babity
06-12-2012, 21:23
Едно идилично и спокойно ми е такова.... Бих се зарадвала на определени хора, ама уви, няма да ме огрее.

Sh@d0w
06-13-2012, 03:42
Мега тъпо. Няма ли да се прибира вече.................

Както и да е. Излизам на работа, лек ден на всички.

kalpazanka
06-13-2012, 07:17
Пак се размечтах за четки и гримове... направо вече ме е срам *бърша клавиатурата, че зяпах оферти с отворена уста* :D Толкова много козметика имам-сенки, гланцове, лосиони, а аз искам още...

bloodyF
06-13-2012, 07:39
уф, трябва да отида до пощата да си взема паричките и да й изпратя ризата, после до еконт да си взема нещата, ама май ще е утре тая работа
реферат-1 страница, deadline-довечера в 12, nice huh
трябва да са 10...
и ще ме изпитват по математика на малоумни задачи, които не разбирам, а трябва, за да имам 6 ...шита е отвсякъде
поне вчера беше яко,,,видях нещо жълто,което не беше марс, но малшанс :Д през август пак, барем тогава видя нещо хубаво
едит:видях светулка за първи път в живота си, беше прекрасТна <3

babity
06-13-2012, 07:42
Събудих се адски щастлива и доволна от живота. Ако по - честичко се отнасят така с мен, не виждам възможност да съм недоволна от каквото и да е. Проблеми - бол. Ебала съм го, не мога да си живея живота само с нерви. Единствения начин да достигна пълното щастие е тя да си е при мен, но скоро и това ще стане. Животът е тоооолкова прекрасен!!! (sun)

Blab
06-13-2012, 09:38
чувствам как всичко се изплъзва, тъкмо когато съм се престрашила да извадя ръцете си от джобовете. пейтъновото всички си тръгват кръжи около живота ми и ме замайва, губя равновесие. чудя се къде да избягам това лято, не ми се търси нищо, поставят ми се точки. ще се командировам някъде и ще потъна в писането си. а наесен - не с песен, плодове. откъслечните му откровения ме натъжават. струва ми се, в главата ми, опитите ни бяха единствен хоризонт, на който се подпирах. осъзнавам екзистенциалната самота, тя не ми тежи, но ме опитомява по един смъртоносен начин.

Colouring
06-13-2012, 09:40
Изпълних си целите за деня и съм доволна от себе си. Ядосах се, че за някои неща майка ми ме накара да изчакам чак до сега, и днес и на двете носовете ни се натриха, ама тя е виновна. Сега ще трябва да отидат повече пари, които са болна тема в момента.
Хубавото е, че няма да се вясвам тая седмица на училище, че е голяма жега, а аз от вчера съм оформена по всичко.

tenismaster
06-13-2012, 09:51
Чувствам се отвратително. Това акне ме побърква просто. Каквото и да направя се обривам. Обръсна си лицето хоп айде пъпки. Кола маска на краката - пъпки. Веднъж се изкъпах с някакъв душгел нивеа спорт - гърди, гръб и ръце в пъпки, И това от 2 години. Изобщо не ям сладко и мазно, само зеленчуци и плодове, ходя сутрин да бягам, правя упражнения. Минах през всякакви козметики - зинерит, акне аут, гарниери , орифлейм нищо. На козметик ходя всяка седмица на почистване на лице и пак нищо. Къпя се само с бебешки сапун Бочко и дори без губа и пак нищооо. Ма*ка му! Депресиран съм, искам да си изтръгна кожата и да се самоубия. На плаж не мога да отида срам ме е, комплексиран съм. Полудявам! :x :(

Violenza
06-13-2012, 11:41
Настроението ми е... средна работа. Приятелят ми днес ще идва на вечеря вкъщи и се чудя какво да готвя. От съвсем скоро сме заедно и все още не познавам кой знае колко вкуса му, дано да уцеля нещо, което да му хареса.
Междувременно трябва малко да си подредя къщата, че всичко мен си чака. На всичкото отгоре ми се развали миялната, та и с техници ще трябва да се занимавам.

xoxi
06-13-2012, 12:58
Влюбено ми е.
Напоследък все по-често започнах да губя конрол над усмивката си и всичките тия шантави неща в корема, за които се пишат разкази и т.н. :D
Не сме се виждали от седмица и половина, но и от толкова далеч пак успява да ме изненадва с нещо всеки ден.
Още два дни останаха... Късметлийка съм.

Иначе като изключа проблемите в нас, всичко друго ми е просто п-е-р-ф-е-к-т-н-о.

cyclops
06-13-2012, 13:18
Днес ми е супер якото ! Някакви готини новини научавам цял ден, които ми оправят настроението. Ухх така ми се иска да е всеки ден !

Зайче..
06-13-2012, 13:22
Спи ми се.
Ядосана съм.
Някой ще го отнесе и даже имам предположения кой ще е. 8-)

MoulinRouge
06-13-2012, 13:27
Добре съм . Малко размисли в главата ми . Баба ми има рожден ден и ще ядем пицаАА . Скоро трябва да тръгвам натам .

babity
06-13-2012, 15:09
Оф, не мога да седна да чета от тия моите нагони, мама му стара. Мисля да си финализирам ученето за днес и да се отдам на домакинстване.

jghgh
06-13-2012, 15:41
някой вече е приет в UK :D:D:D ахаха :)

чАстито ;)

тези жеги ще ме уморят! наистина, ще ме уморят!
а сега излизам.. българските поети ме чакат да ги преговоря : D

театърче, това е просто период -.-
всичко ще ти се нареди, ще си щастлива, ще си доволна, ще се чувстваш пълна и засмяна. нали, ин-ян, а у. след лошото идва добро и т.н.
вярвай!
колелото на съдбата, все пак:)

Зайче..
06-13-2012, 15:45
Уф, наспах се. Сега се чувствам като пребито куче. 8-)
Току що се сетих, че утре ще ме изпитват по математика, което пък изобщо не ми хареса.
Много ми е кофти. Трябва да реша черни обувки или син потник да си купя, а почти не остана време. По малко от 24 часа вече, а аз още не съм решила.
Все повече усещам как някой ще го яде големия, ама ай да видим кой ще е. 8-)

xXxAngerfisTxXx
06-13-2012, 15:57
строшен, със набити навътре китки, и болки в гърба :) харесва ми

Goddess
06-13-2012, 16:00
Много тъп ден, трябва да чета по икономика, ама като знам, че имам около седмица и все отлагам, а то не е само по т'ва деба...както и да е, поне да дойде утре да се разходя малко по центъра и магазините и да ям KFC! : D

IseeDEADbodies
06-13-2012, 16:06
Сбогом съфорумци, до след ~4 месеца. ;д

Ухххх трябва и багаж да стягам.. И т'ва, и онова... аааа, си ебало майката !

Ц ц, как ще изкарам толкова много време без интернет... просто не ми се мисли О_O

Cloud9
06-13-2012, 16:08
Тъпо ми е. Него го няма. Поне се оправихме след вчерашния бурен скандал. Явно техниката на изключване на телефона действа хахах.
Трябва да ми дойде, защото ще се побъркам вече. Изпих какви ли не отвари- кола с ванилия, отвара от магданоз, канела....сега ми се иде да повърна. Поне ме боли корема, което в извратения ми свят е добра новина. Чакам да дойде време да изляза да поскачам, макар че ми е много ниско кръвното и висока жегата!

Sh@d0w
06-13-2012, 17:08
Скучно .

DisappointedDreamer
06-13-2012, 17:12
Сбогом съфорумци, до след ~4 месеца. ;д

Ухххх трябва и багаж да стягам.. И т'ва, и онова... аааа, си ебало майката !

Ц ц, как ще изкарам толкова много време без интернет... просто не ми се мисли О_O

Аааа, ти сериозно ли? :/ приятно прекарване, каквото и ще вършиш, и да се върнеш жив и здравичък! :)

Аз бивам. Цял ден спя. Лятна ваканция е. След 6 дена си идвам. И това е.

babity
06-13-2012, 17:36
Искам ощиииииии! Много ми е горещо и скучно.

IseeDEADbodies
06-13-2012, 17:38
Аааа, ти сериозно ли? :/ приятно прекарване, каквото и ще вършиш, и да се върнеш жив и здравичък! :)

Аз бивам. Цял ден спя. Лятна ваканция е. След 6 дена си идвам. И това е.

Мии няма да си правя кефа ;д Почвам работа иии така. Не виждам причина поради която да не се върна жив и здрав, но благодаря все пак ;д

granger
06-13-2012, 17:53
ПЕРФЕКЦИОЗНОООООООО
Боли ме гърба.
Като ходя скърцам.
Но съм щастлива.
Дано Швабите бият !
Але,але!

Irti
06-13-2012, 19:53
Много мразя, когато някой ме прекара. Макар, че е тъпо да мразиш каквото и да е.

Лошо.

Големия камък ще бутам до край!

DragonLady
06-13-2012, 20:10
Предадена ... Така е като се доверявам на друг, освен на себе си. Вече доверие никому!!! А съкровището ми пак замина ... мразя чакането докато се върне ... това направо ме убива ... Дано тоя път да е за няколко дни, а не като преди за 1 седмица и половина ...

shmatarok
06-13-2012, 20:19
Размазахме се, да.
Да, беше яко. Много.
Ама... оф. Разочаровах се. Просто... пф. Веднъж да си поискам и аз нещо и после да не го получа. ПФ.

Утре отивам при козметичката да й се оплача. Пфф. Може и на фризьор, ще видим.

kalpazanka
06-13-2012, 20:21
Чувствам се отвратително. Това акне ме побърква просто. Каквото и да направя се обривам. Обръсна си лицето хоп айде пъпки. Кола маска на краката - пъпки. Веднъж се изкъпах с някакъв душгел нивеа спорт - гърди, гръб и ръце в пъпки, И това от 2 години. Изобщо не ям сладко и мазно, само зеленчуци и плодове, ходя сутрин да бягам, правя упражнения. Минах през всякакви козметики - зинерит, акне аут, гарниери , орифлейм нищо. На козметик ходя всяка седмица на почистване на лице и пак нищо. Къпя се само с бебешки сапун Бочко и дори без губа и пак нищооо. Ма*ка му! Депресиран съм, искам да си изтръгна кожата и да се самоубия. На плаж не мога да отида срам ме е, комплексиран съм. Полудявам! :x :(

Акне аут лосион, крем или сапун?!
:)

Фитнес маниак ли си?

Доволна съм. Лъснах всичко! :D Не ме мързи да чистя с прахосмукачка, да мия пода, да бърша прах, но само не и да пера на ръка!

ShtrudeL
06-13-2012, 20:21
Прекалено обсебена.

Не! Глупости! Това моето не е обсебване! Просто съм човешко същество и имам чувства!
Просто ми е тъжно.
Просто...
Някои периоди са трудни. Всъщност са лесни, но аз си ги правя трудни! Тъпачка.
Искам да удуша прекалено обичливата част от себе си. Прекалено вълнуващата се за розови глупости. Не я понасям в честите моменти, когато ме прави ...по-слаба от колкото съм. Всячески се опитвам да я задържам, но едва успявам...
Писна ми от мен си.
ПИСНА МИ МАМКА МУ!
Искам да не завися от никого, искам главата ми да се изпразни за малко. Не искам да споделям с никой тъжните си моменти, не искам да ме виждат слаба. Не искам да съм това, което съм. омг колко съм тъпа, повече няма да съм онова парче от себе си, което си излива душичката и очаква да му дадат съвет. Вече наистина ще си слушам сърчицето. Край.

babity
06-13-2012, 20:48
Т'ва животно ме вбесява! Не стига, че ми отне цяла серия панаири да го спра от глупостите, които беше наумил, ами сега пак се мъчи да ми се качва на главата. Което... няма как да му позволя. Суууупер много ме нервира, пък вече не можем да си играем на нерви, 'щото моите са доста калени.

granger
06-13-2012, 21:00
Перфектно ,обичаща съм и съм в перфекциозно настроение - ГЕРМАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ БАТЕНЦЕ, МИРИШЕ МИ НА СТЪПКАНИ ЛАЛЕНЦАААААААА.
Утре часове по 30 минути , голЕм кеф.
Ох, сладуресто ми е.

ForzaFelipe
06-13-2012, 23:53
Ще си лягам вече че утре трябва да стана рано...скучно ми е,утре поне съм на дискотека,няма да ми е скучно със сигурност,още не съм се виждал с момичето което отрязах,ама утре вече ще се видим...сигурно ще проведем някой разговор но...
Не мога да си обясня що съм такъв...има поне 2 момичета който ми признаха че имат чувства към мен и искат връзка,а аз ги отрязах,а и двете са готини..ама не си пасваме....и все пак адски много искам най-накрая да имам приятелка отново...липсва ми някой да ме дразни...някой да ми се сърди че не съм я чувал от повече от час...липсва ми и това да има на кого да правя мили жестове...обичам да правя мили жестове с който да карам едно момиче да се усмихва :) най-хубавото нещо на света е да видиш усмивката,предизвикана от теб, на лицето на любимата :)

Sh@d0w
06-14-2012, 03:39
Тъпо. Липсва ми. Нямам търпение да дойде понеделник.

IseeDEADbodies
06-14-2012, 03:42
Блах... пия едно кафе и паля кеца. От една страна въобще, ама въобще не ми се заминава като знам какво ме чака. Но пък от друга... ще си заслужава !

tenismaster
06-14-2012, 06:19
Акне аут лосион, крем или сапун?!
:)

Фитнес маниак ли си?

Доволна съм. Лъснах всичко! :D Не ме мързи да чистя с прахосмукачка, да мия пода, да бърша прах, но само не и да пера на ръка!

И акне аут не помага. Не съм фитнес манияк просто ходя да бягам за здраве и някви упражнения правя уж за плочки.

babity
06-14-2012, 07:23
Нещо пак ми е любовно. Ши 'зема да си направя едно кафе по тоя повод! :D И се разболявам, мамка му

bebe7o
06-14-2012, 08:19
Мммм първи работен ден. :D Не е като да е кой знае каква работа, ама пак ми е притеснено. :? До сега не съм бачкала иии ще видим докъде ще я докараме. :D Дано не ме изгонят още първия ден. :lol: Иначе се радваме, че се уредих. Тамъъън бях изпаднала във финансова криза ииии сега le wild money appeared :D .

3oPuTy
06-14-2012, 08:29
Спи ми се :( Втори ден се будя от разни бормашини,трошене на стъкла,флексове и други всевъзможни звуци :?
Като за капак майстора се бави ... :?
И времето е няк'во мрачно - май ще вали,а трябва по-късно да ходя до една приятелка :?
Абеее днес се очертава да е един смотан ден -_- Дано поне майсторите на комшиите и нашите да свършат до към 15ч. за да мога поне малко да поспя :?

kuklichka_bg
06-14-2012, 08:44
Добре,мислех че днес ще се наспя,но явно няма,поне ми харесва оценката доволна съм.Довечера с това местене се притеснявам малко,дано не са злобари всички..

werii
06-14-2012, 09:52
Писна ми от класни и изпитвания.. ;@ искам вече да е лято !!

Кръгъл идиот
06-14-2012, 09:58
Скучно ми е. Смятайте, щом чак се прежалих да вляза тук, на какъв зор съм.:D

Colouring
06-14-2012, 12:21
Цял ден ми се върти главата и ми е гадно. Вчера беше още по-топло, но и днес не отстъпва. Как ще го издържа това лято не знам.. М Р А З Я жега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lifelesscorpse
06-14-2012, 13:32
Супер тъпо се чувствам. Супер объркана от ставащото в момента. Толкова се радвам, че тази тема съществува... Понякога просто искам да го напиша някъде, да го излея, без някой да ми казва мнението си или каквото. Хем съм супер ядосана, хем плашещо спокойна външно... Направо искам да се гръмна... Такава борба водих със себе си вчера, че просто не е истина... Понякога нещата са толкова объркани, толкова много шансове пропилявам, да го направя щастлив... И дори не знам защо съм ги пропилявала. Какво чакам, след като всеки момент е подходящ момент? Искам да избягам от проблемите си, без да се налага да водим разговори отново, но решавам, че това не е начинът и ще се изправя, отново силна, пред проблемът и ще го решим като големи хора, каквито всъщност сме. Просто не мога да си се начудя защо съм такава, защо така реагирам, защо правя такива неща... В същото време в момента съм тотално уморена от това изобщо да ги водим тези разговори. Дори няма да чета какво сън написала... Тотално огорчена, уморена и разбита се чувствам. Толкова лесно е всъщност да се оправят нещата, а същевременно е толкова трудно.....Толкова е трудно, въпреки всичкото време заедно, да съумея да преценя как точно да се държа, та във всички случаи да е правилното........Както и да е... Излизам...

Furious?
06-14-2012, 13:43
това момиче леле..не мога да повярвам , но жадувам да се видя с нея отново леле

ForzaFelipe
06-14-2012, 14:38
Ще оставам няколко дни сам у нас и...няма с коя да го споделя...много съм се разнежил от няколко дни...едно такова любовно ми е...а няма с коя...Иначе днеска егати скапания ден,дискотеката май ще отпадне...и колата ми остава ненаправена...

shmatarok
06-14-2012, 15:10
Ох, някакво странно ми е - хем ми е гадно, заради онзи, хем обаче ми е добре, защото други проблеми, освен да мисля за него нямам. Както и да е, до ден-два ще го преживея, ама що ли трябваше да е така, при положение, че можеше да е иначе.
Лешперствам яко иначе, след малко ще се насиля да сляза до магазина, макар че не мога да се откъсна от книжката, която почнах. Тъкмо упражнявам и инглиша. :D
Много се надявам да стане работата с колата и най-накрая да си я взема, щото ми писна от това протакване. Пък и най-после ще ми отпадне тичането по рейсове като ненормална. Ох, дано!

AnOHuMeH
06-14-2012, 15:15
Влюбен :* :)

Life_is_good_
06-14-2012, 15:35
Не знам и аз как се чувствам, честно казано.

lonely_girl92
06-14-2012, 16:02
Чувствам се объркана.. замислила съм се ,че станах вече на 19 и още нито съм решила какво ще правя в бъдеще, нито ми върви във връзките,което вече ме измъчва супер много.Трудно ми е,защото съм принудена да слагам фалшивата усмивка и да се правя ,че съм щастлива и така.Истината е ,обаче , че толкова много ми липсва да имам някой до мен, липсват ми малките неща,които една връзка може да ти даде,липсва ми онази тръпка когато го видя да ми се усмихва, липсва ми да се будя с мисълта за него и на лицето ми да изгрява усмивка.. Прекалено романтична душа съм , но понякога ми се иска да не бях ,това ми пречи супер много да си намеря някого - прекалено бързо се хващам и после разочарованието е огромно. Не че нещо ще се промени , но поне ми олекна малко ... : )

Sh@d0w
06-14-2012, 16:59
Доста тъпичко, още 4 дена без нея... ЛИПСВА МИ!

Goddess
06-14-2012, 17:24
Боли ме главатаааа, спи ми сее...И айде да идва края на този месец вече!

nIkEnCeTy_bE
06-14-2012, 18:32
Минах и математика. Утре последно даскало ииии стягам багажа и дим да ме няма. Иухуууу:)))))))) Уморена съм, мисля да почета книжка. И утре сутринта съм на козметик и те така.

Dagichka
06-14-2012, 18:45
и те така те :Д тва ми е любимо вече и всички около мен го повтарят

охх, сварявам се, просто не издържам вече, струйки пот се леят по мен все едно съм в сауна.. единствено се успокоявам, като си мисля че все едно съм и така ще стопя по някоя мазнинка :ДД и пак мисля същите неща по сто пъти на ден, и пак ми се менят настроенията през час, и пак ям по график здравословно, и пак накрая вечерта прее*авам всичко и се тъпча с плодове или нещо друго сладко.. и пак мисля колко съм дебела, как трябва да се стегна, че съм на море скоро и ще ме е срам, дори бански нямам желание да си купувам ии ох.трябва да уча по физика, как е възможно да ни се падне най-тъпата заспала госпожа, за цял срок да нямаме по нито една оценка? а аз учих всеки път и и казвах, да ме изпита пхах ;д и ако утре ме прецака нещо и ми тресне измислена оценка, ще й излезе през носа.

marilyn
06-14-2012, 18:46
Абе защо някои хора са си решили, че винаги някой трябва да им помага, да ги поддържа, подкрепя и ДА ИМ ВЪРШИ РАБОТАТА!!!?????? И утре като им се наложи да се оправят сами??? Какво ще стане...? Едно е да помогнеш на някой, който има желание да се научи, да стане човек от него, ама на някъв тъпак дето го мързи да научи елементарни неща.. няма да стане просто! И като му го обяснявам да ми се цупи... алооо, къде ги дават тия бе?!

И като почнат некви селяни да ми обясняват колко им е гадна Софията... ми като ви е гадна.. не идвайте тука, кой ви кара?

Nutella♥
06-14-2012, 19:18
Ужасно тъпо ми е.Шитаф ден.Аве винаги като дойде лятото и забивам,мега якото е така!Дано малко вече се осъзная.

Furious?
06-14-2012, 19:36
ау хахахах колко съм се смял . пак си счупих шишенцето с любимия сос за пица тоя път преди да го отворя

daniellaaabg
06-14-2012, 19:55
оф .. адски съм изморена, последната седмица ми гръмна главата от някви задачки ,,, учене и тн ... да дойде 30ти да има време за малко развлечения : )

bebe7o
06-14-2012, 20:40
Ооо първи работен ден - done. :D Не било толкова страшно да заговаряш непознати. :lol: Мнооого кофти обаче за краката и кръста ми. Тея обувки ме съсипаха, съсипаха ми и кръста. Утре спешно ще трябва да търся ниски иначе здравата съм я загазила. :?

ForzaFelipe
06-14-2012, 21:06
I just want someone to love... ~

Blab
06-14-2012, 21:41
не знам. неразбрана. безсмислена. далечна.

//махнете го тоя с тея спамове и редактирани линкчета

ShtrudeL
06-14-2012, 21:45
УЖАСНО.
Утре ще изляза след цяла седмица застой в нас и то защото имам изпит. Мисля да отида някъде самичка.
Побърквам се.

x7aZzy
Много изнервена. Много.
Не знам защо, но цялата съм кълбо нерви. Всичко ме дразни. Всичко.
Преди малко щях да счупя лаптопа, цялата треперя, не мога да си събера мислите.
Изпитвам някакво фантомно чувство за вина. Без причина. Сякаш съм забравила да направя нещо много важно и това ме кара да се чувствам гузна. Пълна глупост.
Пффф, какво е това чувство. Цял ден не мога да си намеря място.
Сега не мога да заспя. Просто е невъзможно.
Музика не ми се слуша - дразни ме. Не ми се чете - не мога да се съсредоточя. Не ми се гледа филм - всички са ми тъпи. Не ми се рисува, не ми се спи, не ми се яде. Бах, ще изперкам тотално.

kuklichka_bg
Супер,готина вечер беше.Сега мога да си пусна някой филмче и всичко е перфе.

PullMeCloser
06-14-2012, 22:30
Тъкмо си изтрих грима с...течен сапун за ръце. Браво на мен. :Д Късно се усетих :Д
Изморено ми е, умряло, имам нужда от почивка и ми е трудно да я дочакам...3 седмици и изчезвам, полудявам вече, пренатоварена съм последните седмици.
Като изключим това- добре :Д Искам да идва утре...

ForzaFelipe
06-15-2012, 00:55
И пак стана 4 часа а аз още буден...къде се захванах и аз с тоя сайт...

Irti
06-15-2012, 05:02
Много изнервена. Много.
Не знам защо, но цялата съм кълбо нерви. Всичко ме дразни. Всичко.
Преди малко щях да счупя лаптопа, цялата треперя, не мога да си събера мислите.
Изпитвам някакво фантомно чувство за вина. Без причина. Сякаш съм забравила да направя нещо много важно и това ме кара да се чувствам гузна. Пълна глупост.
Пффф, какво е това чувство. Цял ден не мога да си намеря място.
Сега не мога да заспя. Просто е невъзможно.
Музика не ми се слуша - дразни ме. Не ми се чете - не мога да се съсредоточя. Не ми се гледа филм - всички са ми тъпи. Не ми се рисува, не ми се спи, не ми се яде. Бах, ще изперкам тотално.

"Усмихвай се дори на сън
И без това трагедия е всичко ставащо навън" :)

Врене е за кафе, за душ, цигара и после да изчезваме по задачи.

Вчера си прекарах хубаво. Дам.

пAteNцЕ
06-15-2012, 05:58
Върнах се от пленера ^^ беше страхотно! Може и да не взех награда,но съм много доволна :) и път мина добре и всичко е ок :Д свалки,флиртче ала бала беше яко :)

babity
06-15-2012, 06:04
Много съм доволна от себе си. Май най - накрая добих емоционалната независимост, за която толкова рИвах. :D Знам, че безразличието е най - болезнено, но това е стара история, той е стара история и аз вече нямам нито нерви, нито сълзи за тоя човек. Кофти се получи, но той е умно момче, ще се оправи някак. Смешното е, че винаги, винаги, винаги като стане някакъв проблем и ме изкарват няк'ва долнопробна курва и разпоретина, което е.... уахахахахахахахахаа :D Дори и при положение, че той е бил този с многото станове. Сега просто ми е ясно какво искам, надявам се да съумея да го получа и най - вече това да е точното за мен.

DarkTemplar
06-15-2012, 08:51
Свърших заплануваното и то преди да настане голямата жега. Даже се видях с добра приятелка и пих хубаво кафе 4 free.

God bless течението, най-добрият и естествен климатик. Прави ми се секс.

kalpazanka
06-15-2012, 08:57
Направо ме разтопи. :)
Екстремно гушливо ми е от снощи :)

Зайче..
06-15-2012, 09:17
Снощи беше мноооого хубаво. Събирахме се с класа за последно. Не знаех, че ще бъде толкова чувствено. 8-) Всички момичета плакахме сякаш някой е умрял. 8-)
Иначе беше много забавно, ама за пореден път установявам, че не нося на алкохол. :lol:

jghgh
06-15-2012, 09:34
Честно ли? Изнервена.
Да не бях влизала в Руското с италиански език ли, какво. Ама не мога да върна времето назад.
Оф, тепърва се сблъсквам с недоразуменията на живота и на образователната ни система!

ShtrudeL
06-15-2012, 10:16
eww днес бях малко социална, очертават се планове за басейни, видях се с бивш съученик, скъсаха ме на изпита, ама нищо. Излязох мъничко от огромната яма, в която бях и в която имам потенциала пак да затъна... ама няма.

ForzaFelipe
06-15-2012, 10:28
Айде пак с ракетата по сервизи...то може ли да забравя че трябваше да мина технически преглед.... а имам и проблем с ръчната...

daniellaaabg
06-15-2012, 10:49
ох вчера се бъхтих като идиот да си напиша интерпретативното съчинение за днес ... и какво стана отново .. заблеях се в този форум и си легнах късно .. ха познайте ,, успах се .. много добре , направо чудесно ,, голяма скука ми е, искам да правя нещо интересно и различно от обикновено .. но адски ме мързииии :D

Furious?
06-15-2012, 14:07
горе-долу . лекарят се оказа окей и вече се чувствам по-добре.само се разминах пак с плажа , но нейсе. дрямката ми се отрази убодряващо. сега остава само да привърша с математиката

smile2
06-15-2012, 14:37
малко се притеснявам дали ще се справя .. а пък и той ми се сърди, че няма да има много време, за да се видим .. уфф

xoxi
06-15-2012, 14:51
Днес е от дните, в които ми се пее, а гласът ми го мързи.
Получава се нещо невероятно отвратително.
Ама ми се пее.
Хубаво е времето, съседите могат да излязат да се разходят.

Чувствам се много весела. И жадна.
Горда съм от себе си, но не знам защо точно.
Няма значение, хубаво ми е.

SMALLVILLE
06-15-2012, 15:06
Някои хора не се сещат, че съществувам, но да кажем добре. Бивам.

granger
06-15-2012, 15:10
Уморена,но доволна. Направих базата за дизайна и си се кефя :D
Падна ми кръвното и отивам да ям...

DisappointedDreamer
06-15-2012, 15:12
Остават 4 дена! Оправих днес кашончета, дрън дрън, и нямам търпение във вторник да си хвана полета към майка и бащичко! Слънчево е, хубавко ми е, тези дни се очертават прекрасни - утре помощ с партито на едни дечица, в неделя барбекю и среща с приятелчета, понеделник - доопаковане, ии това е! Щастливо ми е.

DragonLady
06-15-2012, 15:14
Мързеливо ми е :D До сега си разцъквах игричката, докато чаках да се очовечи малко времето на вънка, че не се диша от жега. След малко мисля да му отпоря едно кафе с едно аверче, че не ме свърта в нас.

Зайче..
06-15-2012, 15:17
Мразя да се разделям с хора, на които държа. Толкова ми е мъчно, сякаш никога повече няма да се видим. Или поне се надявам да се видим пак някой ден. ;(
Иначе - имам планове за довечера и за понеделник, но за утре - не. Нямам никаква идея какво ще правя. И работа не знам кога ще започвам. Може би след 1 месец, защото замислях и до Варна да отскоча за малко. Ще видим. ^^
Не знам весело ли ми е, тъжно ли ми е. Някак си се разкъсвам между тези чувства и не мога да определя какво точно ми е..

shmatarok
06-15-2012, 15:37
Офффф, може ли някога да не ме вбеси... Мда, признавам, и аз имах някаква вина в случая, ама цял ден й звъня, пълен игнор ми бие, пък сега съм й виновна, че не сме се били разбрали. Много проста раУта.
Не ми се занимава с нищо и никой, с'я си правя маската за коса и маникюра и изобщо не ме грее кой кви планове за мен има.
За тресящите хормони пък изобщо няма да говоря, че направо... брр.

Sh@d0w
06-15-2012, 16:01
Липсваааааааааааа ми.

NambyPamby
06-15-2012, 16:12
Не ми се коментира как съм и що съм, че ме избива на агресия.
Пак ще се вживявам в ролята на орлицата майка и ще трябва да й оправям кашите на оная скочубра, защото хем не разбира, хем се рови в документацията. Думи нямам. Гадните събития в живота са като електричеството - едната крушка като изгори, всичките започват да изгарят. Хубавото е, че съм безумно проклета и благодарение на проклетията си успявам да оцелея в кризисни ситуации.

bloodyF
06-15-2012, 16:18
тъпо
жега ми е, нервно ми е
писна ми от търсене и ненамиране на работа
дано утре ми се получи и мъничката ми лъжа не е от голямо значение

r19
06-15-2012, 21:52
Ще ходим на басейни тия дни, вози ми се, трябва да уча ...

notlike
06-15-2012, 22:13
Отвратително започна денят 16.06 за мен. Може би е продиктувано от края на миналия ден. Дойде ми до гуша от мотаене и от хора, които не знаят какво искат. Напоследък ме гони и лек малшанс, ама се надявам, че всичко ще се оправи съвсем скоро и съм сигурен, че ще е така.

kuklichka_bg
06-16-2012, 03:49
Много ми се спи..усещам след работа как ще се приберра и ще се легнааааа едно хубаво само да минат 8часа..

Sh@d0w
06-16-2012, 05:18
Доста ми липсва вече, само два дена докато се прибере :(

Blab
06-16-2012, 06:16
толкова са смешни всичките игри между хората. иди си, ела си, аз водя, ти ме следваш, аз си тръгвам, ти ме гониш... пхах. после кой бил инфантилен, кой зрял.

TheDevilInMe
06-16-2012, 06:27
Днес трябваше да стана в 8, но.... не можах и си продължих със спането иии пак го сънувах, бяхме женени с деца и той се опитваше да ми изневерява с една попфолк певица :D .. Нямам си ни най-малка представа как ще издържа без него тези три месеца, вижда ми се ужасно дълго време, добре, че поне снощи предчувствието ми се оказа вярно и си поговорихме малко по скайпа, дано и днес да има как, много се надявам :( Ааа пък скоро трябва да почвам да уча, задължително трябва да си взема изпитите...

bloodyF
06-16-2012, 07:11
събудиха ме рано, ама нейсе
наядох се, пак ми се доспа
а после ще излизаме да правим презентация
можеше преспокойно да я направя сама, да й я покажа и да отидем на плаж, ама тце :Х
лягам пак, много ми се спи :Д

NambyPamby
06-16-2012, 07:32
Пия кафе и ям бисквитки с млечен крем. СЪБОТА Е, мамка му! За първи път от цялата шибана седмица се будя без болки по цялото тяло, без да се пържа в малък ад или да мръзна от студ. Неописуемо съм щастлива, наистина.
Пък какви неща сънувах... С него... Порнофилмите ряпа да ядат. 8-) И това всичкото е, защото приключих с тая история. "Клин клин избива", щом времето няма да е на моя страна.

Зайче..
06-16-2012, 10:40
Много ми е тъжно и много ми липсват всички.
Бих дала всичко да се върна 3 години назад.
Беше толкова хубаво.
;(

Sh@d0w
06-16-2012, 11:46
Супер много ме сдухва като прави така.

babity
06-16-2012, 12:16
Да се събудиш след половин кило ракия с мускулна треска, след няк'во нищожно спане и да отидеш на супер разглабяща тренировка... безценно! Е за такива моменти живея, майна. Деня е прекрасен, приятелите ми са прекрасни, аз съм прекрасна... с'а ако си откача и едно ебание отнякъде и достигам съвършенството. :D

DisappointedDreamer
06-16-2012, 12:49
Официално съм луда! Реших в най-големия порой че ми се кара колело, хванах се, излязох, карах и се прибрах 8-) Ебахти якото, някой път трябва да повторя отново!

BarcaGirl17
06-16-2012, 13:02
Сууупееер. Сутринта малко ме изби на агресия и стената ми си го отнесе (също и ръката ми), но пък сега се чувствам много по-добре, само ми е малко гадно, че се разминах с плажа, но следващата седмица няма да пропусна и без това съм оформена по всички предмети, кеф. :)

xoxi
06-16-2012, 13:59
Животинско ми е днес.
Действам прекалено импулсивно и необмислено, но още ми е рано да съжалявам за направеното.
Както и да е, той е тук, денят е прекрасен и съм влюбена.

Gwendoline
06-16-2012, 14:31
Ами самотно. Мисля си за бившия.

kalpazanka
06-16-2012, 14:58
Искам 6-ца от тотото!

granger
06-16-2012, 15:00
и аз...
Уморено ми е някво
искам мачове бе...
искам него.

shmatarok
06-16-2012, 15:52
Искам 6-ца от тотото!
и аз ;/

На периоди съм - ту ми е яко, ту ми е гадно, опитвам се тука с някакви тъпи игри да си пазя по-доброто настроение, ама нещо съм изгубила всякакво желание за каквото и да е. Всъщност явно ми е някво-никво, имам нужда от повече социален живот тези дни и в същото време не искам да виждам никой. блаа

cyclops
06-16-2012, 16:53
Мързеливо ми е цяяяял ден. Сега обаче се ококорих и мисля след 15 минути да излизам с компанията. Мм най-обичам топлите летни нощи :)))

jghgh
06-16-2012, 17:03
изморена. 3 часа учене, учене, учене... е, не.
сега ще седна да напиша едно ЛИС и после отивам да бягам на стадиона за разтуха.

по някакви необичайни причини сърцето ми започна да тупти неудържимо и да не мога да се успокоя чисто физически.
да, верно, че изпих 2 кафета днес, но чак сега ли започвам да получавам сърцебиене?
'начи, казвам ви, егати стреса, дето преживявам :Р

Dagichka
06-16-2012, 17:26
хохох, стабилно си избухнах на BreakFushion-а днеска. толкова много момчета, аз точно пред сцената, мм :Д преди тва стабилно количество желирани бонбони и Subway <3 само пак ме издразниха "приятелките ми", стояха като дървета, само обсъждаха облеклото на брейкърите и кой бил як и кой не.. бахти, най-малкото заради което бяха дошли беше да гледат самите изпълнения.. и после като си тръгнах, тъпите куки навсякъде на орлов ми лазиха по нервите, а единия дори ми каза нещо, ама си бях надула дъбстепа и не го чух, и по-добре. и приятелките ми останаха и са си говорили/забивали с DJ-я, хах защо ли не се учудвам.. все едно, сега си ям пъпеш и си ми е добре :3

NambyPamby
06-16-2012, 19:15
по някакви необичайни причини сърцето ми започна да тупти неудържимо и да не мога да се успокоя чисто физически.

Дададада. И ми става от раз много горещо, все едно съм на Бахамите, само дето ни Бахами, ни пясък, ни мускулест загорял от слънцето хубавец, който да ми носи леден коктейл; вместо това дишащо на пресекулки намбипамби.
И имам много голям проблем. Под карантина съм и ако не спя/гледам филми, то се ровя в интернет. Вчера четох тема за филии с лютеница и сирене - та днес на ти филии с лютеница; преди малко четох тема за цигарите и рязко ми се допуши. Ама наистина рязко. А ако запаля най-вероятно белите ми дробове барабар с кашлицата ще изхвърчат от гърдите ми, та трябва да се въздържам. Плюс това имам кашлица като на пушач с поне 60 години стаж, трупан с по 2 кутии на ден. Мъка Ви казвам.
Интересни теми няма даже, че да се поразсея от идеята за една хубава, ароматна никотинова пръчица между устните ми и кълбенцата дим, които извират от прекрасните ми дробчета. Преди проблем ми беше, че в моменти на зор нямах цигари, сега ми е проблем, че цигари имам, но нямам веч' капацитет за тях. Ега ти.

DragonLady
06-16-2012, 19:20
Малко ме боли главата, ама иначе съм добре. Изядох учебника по ОСР за 4 часа, подчертах си най-важното, че 2ри и 3ти прочит да са по-леки. Абе да го избутам и последният изпит и после го удрям яко на живот.
пс: мамка му .... свърши ли са ми цигарите ... а така не ми се разхожда до денонощният магазин ...

daniellaaabg
06-16-2012, 19:40
екстра ми е .. пия си биричка , слушам музика , но и моите цигари са на привършване , само това не е добре ... днес успях най - накрая да се наспя и да си почивам през деня ^^ дано само някой не ми развали настроението сега ,, много мразя денят ми да е минал добре и точно вечерта някой да ме изкара извън нерви и да не си легна спокойна ...

Зайче..
06-16-2012, 20:03
Стига с тези цигари бе хора! Съобразявайте се малко - някои може да иска да ги откаже, ама да не може, защото все за това му се говори. 8-)
И да, този някой съм аз. :/
Ама аз наистина ще ги откажа. ^^
Иначе - получих странно предложение. И още по-странно е, че го отхвърлих. Всъщност доста ми се иска да не бях го отхвърляла, но обстоятелствата не разрешават.
Та, хубава новина! Най-после си боядисах косата в един цвят.
И една не толкова хубава новина - очертава се чак другата седмица да ходим на мармалада (нещо като дискотека/бар на плажа).. много кофти, а имах планове да е още тази вечер.. ;х
Ииииии не, аз не съм влюбена. изобщо даже. 8-)
Мразя това чувство. Кара ме да се чувствам зле.
Ама на кой му пука - важното е, че си боядисах косата. :lol:

babity
06-16-2012, 20:12
Просто седя и си размишлявам. Дали ако с'а се наплющя яко с чесън, съдбата няма да ми поднесе на тепсия някой разсъблечен хубавец, един навит такъв.... и то само защото съм извън играта след горното мероприятие. :D Мисля, че ако просто избабаня още нещо, освен че утре ще се събудя с корем като на бременна, пак ще има същия ефект. Интересно е какви неща си мислят хората без работа, нали? :D Ииии вероятно си въобразявам, ама нещо взех да ставам ревла и понеже е необичайно ще го отдам на хаповете. Айде нещо да вземе да ми се случи вече тая вечер, че и на мен ми се излиза за цигарка! :D

Irti
06-16-2012, 20:34
Пуши, колежке, не бой се. Здрав или болен е все тая. Ние си кашляме и без това.

Повече цигари winston, ако си взема.. това без филтър те удря в тиквата все едно си завъртял един масур. Борото не ми прави впечатление, където е по-силно, ама в това не знам какво има, но е тежък случай.

Потънало е в мравки в нас. Откъде идват пък тези гадове не знам. Бъркам си в ухото - мравка. По косата ми мравки. Отивам е кенефа - мравка. В кибрита - мравки. Лягам си - мравки. В гащите ми - МРАВКИ. Бах мама им, бе! Отделно, че явно са партия с комарите, де. Ужас.

Заек, ти пък от колко време пушиш (и по колко), че си толкова закоравяла пушачка и не можеш да ги откажеш?

ПС: Да ги еба в мравките, бе! Ей ги и по монитора ходят вече.

jghgh
06-16-2012, 20:42
Интересни теми няма даже, че да се поразсея от идеята за една хубава, ароматна никотинова пръчица между устните ми и кълбенцата дим, които извират от прекрасните ми дробчета. Преди проблем ми беше, че в моменти на зор нямах цигари, сега ми е проблем, че цигари имам, но нямам веч' капацитет за тях. Ега ти.

Оф, форумът така отъпя... Нямам думи.

Аз се чувствам заредена, ама отначалото тоя моя френд с който излязох МЕ СЧУПИ. Някакви упражнения ми показва, пълен луд. Нищо чудно че се готви за спец частите : DD
Просто е пълният изрод. Уж щял да се съобразява с мойто темпо...
Ама съм доволна от тренировката, честно казано.

NambyPamby
06-16-2012, 20:47
В гащите ми - МРАВКИ.

Ахахахаха, ако не се възмущаваше така гласно, щях да си помисля, че това е някакъв нов вид влечение и всъщност ти е приятно.
Иначе нямам силно изразена тютюнджийска кашлица, даже рядко ми се случва. От една седмица не съм палила и се съдирам, та не ми се помисля какво ще е, ако прибавя към картинката и фас. Ще изтрая някак. Белким ги спра от раз. Или поне ги намаля до една дневно/седмично.

Зайче..
06-16-2012, 20:58
Заек, ти пък от колко време пушиш (и по колко), че си толкова закоравяла пушачка и не можеш да ги откажеш?

Ами не е от много. Започвах и пак ги спирах, но редовно от година и половина някъде. Пуша различно. Случвало се е и по една кутия на ден да изпушвам, обаче започнах много да кашлям и ги намалих доста. И не, не мисля, че съм закоравяла пушачка, просто мисълта да си дръпна от някоя цигара ме кара да се чувствам перфектно. ^^ И следващата мисъл, че това няма да стане ме кара да се чувствам гадно 8-).

DisappointedDreamer
06-16-2012, 21:16
Потънало е в мравки в нас. Откъде идват пък тези гадове не знам. Бъркам си в ухото - мравка. По косата ми мравки. Отивам е кенефа - мравка. В кибрита - мравки. Лягам си - мравки. В гащите ми - МРАВКИ.

:lol: :lol: Гледай да няма храна никъде. Всичко по шкафове или хладилник и опаковано. Отделно, посъветвай се с някого и виж какво да си купиш и да напръскаш, за да ги изтребеш. И ние имахме едно време в хола/кухнята мравки.

АДСКИ ЩАСТЛИВО ми е! Не съм се чувствала толкова добре от доста време насам!

DragonLady
06-16-2012, 21:31
Зайче пробвай постепенно да ги спреш, като ги намаляш по-малко. Примерно по половин кутия на ден, после по 5 на ден, по 2 на ден, по 1 на ден и така постепенно да става работата. Преди по тая схема ги бях отказала ( не че пуша много по 2-3 на ден ).

по темата: Поиграх си малко играта, смених си цялостно итемите на геройте, станах да светна лапмата и ХОП гръмна крушката барабар с целият бушон "Осветление" ... Ся трея се катеря по стълби, да търся фенери и да оправя бушона, че утре баща ми като стане рано за работа нема да му е кеф се занимава с бушони. А да и да сменя крушката в стаята ми, ако има резервни крушки 75 вата, ако не ... караме с настолната :D

пс: оправих бушона и даже си намерих крушка :D Голям съм майстор :D ( не че е кой знае каква сложнотия ).

Зайче..
06-16-2012, 21:34
DragonLady и аз по тази схема пробвам, обаче на втория-третия ден не се издържа направо. 8-)

xoxi
06-16-2012, 22:21
Гледам някои имат проблеми с отказването на цигарите.
Аз имам проблем с отказването на безалкохолните, по-точно на кока-колата.
Не бях пила от около 2 месеца и днес ми отиде волята. Срам ме е да кажа колко изпих.
Забелязах, че в хладилника се търкаля още една бутилка. Утре ще се потя пред него, в опити да не я извадя.

Иначе ми е много весело.
Приготвям се да си лягам. Само до преди час, час и половина беше тук. Утре пак ще сме заедно цял ден. http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif
След това ни остана една последна седмица, през която няма да е тук. Дойде ли си следващия петък, няма да го пускам цяло лято.
Сърцето ми ще изхвърчи от гърдите ми, само при мисълта, че в следващите 3 месеца няма да броя дните и часовете до завръщането му, просто защото ще е през цялото време ТУК. http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif

http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif

daniellaaabg
06-17-2012, 01:05
много ми е забавно в момента ,,, чувствам се като 5 годишно детенце , в детската градина :D

Sh@d0w
06-17-2012, 03:59
Утре се прибира!!! Липсва ми толкова много....

Преди малко станах, сега трябва да измисля какво да правя днес, дам.

granger
06-17-2012, 05:24
Сдуханкооо...

TrueStory
06-17-2012, 07:37
Мнооого ме дразнят някои хора тука.....ей такова ми е ....раздразнено !

jghgh
06-17-2012, 07:59
Човек, тея комари от година на година стават по-хищни!? Над 60 пъпки, да подчертая - НАД шестдесет!!! Краката ми изглеждат като перфорирани от голям червен перфоратор.
Извинявам се, че погнусявам с това драгите съфорумници, но аз направо се учудих от бройката... Днес явно ще съм покрита като монахиня!
Гадни.малки.противни.гадин !
За час и нещо бягане на стадиона с малки почивки гадините направо са ме изяли. Гледам и не вярвам на очите си колко много пъпки и то обемни, смукали, та смукали... Направо са ме изяли.

Наистина съм в шок. Цялата ще се омажа във Фенистил.

babity
06-17-2012, 08:24
С'а пак видях цигари в нечий пост и пак ми се допуши. :d Още 20 теми и да свърша големия конспект, че да почна и с малкия. Кат' се сетя за тоя изпит и почвам да си припявам фрагмент от една чалга песен "ще се проваля в това..." :D Иначе нещо коремчето ми нещо се опитва да расте, ама няма кой да му позволи. Следобяд, ако съм в състояние, направо изфирясвам малко да потичам, че така няма да стане хавата. И... пак ми се яде! :D

bloodyF
06-17-2012, 08:46
кофти ми е
наспах се, ама имам да уча
в понеделник трябва да изляза в 11.30 и ще се прибера около това време, че вечерта съм на работа и ще се обучавам
пфу
толкоз много контролни тая седмица, поне ще е за последно и после пей сърце-или по-точно бъди сервитьорка цяло лято (хоуп соу)

DisappointedDreamer
06-17-2012, 08:56
Навън е студено и вали като из ведро. Направо, ужасно, не можеш да мръднеш. Мрачно с една мъгла. Ъх. Нищо. Аз ще си почивам на топло, ще хрупам чипс и ще зяпам филми.

Blab
06-17-2012, 08:59
последни 20 страници и екзалтиран текст по наболяла тема.
трепери ми душичката наивна, ядният ми разум се гневи на слабостта, красивото на егото... такива работи.
бавно залоствам всички врати и прозорци. студено е. гълъбите емигрираха.

kalpazanka
06-17-2012, 11:37
Потънало е в мравки в нас. Откъде идват пък тези гадове не знам. Бъркам си в ухото - мравка. По косата ми мравки. Отивам е кенефа - мравка. В кибрита - мравки. Лягам си - мравки. В гащите ми - МРАВКИ. Бах мама им, бе!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Прощавай, не се сдържам просто :lol:

Дотук добре, сега ще има последни творчески напъни.

Sh@d0w
06-17-2012, 12:04
Адски изнервено и нервно ми е, идва ми да счупя нещо

jghgh
06-17-2012, 12:27
Не. Май имам алергия.
Деъм ит...
Стрес и нерви. Много пиклива ситуация.

iziskanmladej88
06-17-2012, 12:42
кинти - бол. бензин - бол. време - бол. предпоставка за един чуден роуд трип с мотора http://s.rimg.info/275cbe25979f277b94ace7498e1f2ddc.gif
за първи път от 19 години насам намирам смисъл в съществуването си http://ibox.bg/forum/img/bigok.gif

NambyPamby
06-17-2012, 12:53
Искам да се застрелям. Ама понеже съм бъзла, ще позволя на някой друг.
Не мога вече, сериозно. Не съм свикнала чак толкоЗ да затъвам в рутина. Не съм свикнала и толкова тъпи текстове да чета/пиша. Не съм свикнала и да се насилвам да чета безспир часове наред нещо, което смятам за крайно непотребно. Как да се накарам, по дяволите?! Мисля да запаля един фас, независимо, че после ще дишам като Дарт Вейдър, просто това е единствения възможен вариант да си седна на дупето и да се концентрирам максимално.

nIkEnCeTy_bE
06-17-2012, 14:07
Стегнах големият куфар и съм готова за нови емоции и приключение из Европа. :))))) Сега мисля да си почина хубаво, защото 2 дена ще съм на път. Нямам търпение да се видя със сестра ми в Германия. <333

LadyTerrible
06-17-2012, 14:50
Объркана съм,защото го обичам и ми се иска да върна времето назад и да си спестя някои неща....ИСКАМ ГО ДО МЕН !
Ужасно съм уморена от изпити и проекти,само още 1 седмица и АДИОС!!! :)

xco0kie_
06-17-2012, 16:45
Леко депресирана ..

babity
06-17-2012, 17:42
Ми... не тичах, не спрях да ям, през час и половина, макс два. С'а една обилна вечеря и вече чакам да родя... :D Имам едно много тварещо чувство, че пропускам нещо, задушава ме буквално. Иначе тая вечер предизвиквам съдбата отвсякъде. С тоя чеснов дъх в комбинация с кръговете под очите, ужасната ми коса, поддутия стомах.... 'начи такава изкусителка съм, че равна нямам просто. :D

ForzaFelipe
06-17-2012, 19:46
Шибано...сякаш убиха всичките ми мечти...буквално ми обясниха как не трябва да следвам мечтите си...чувствам се...напълно сам...няма кой да ме подкрепи...

xoxi
06-17-2012, 19:59
За първи път тази година се радвам толкова много, че утре е понеделник.
Баба ще идва на гости и ще ми донесе домашно овче кисело мляко. Обожавам. Обожавам. Обожавам.
Последна седмица на училище, последна седмица в очакване на него, последна седмица ставане рано.
Тооооооолкова ми е хубаво в момента.
След малко ще си лягам с една от най-интересните книги, четени от мен в последно време, само чакам косата ми да изсъхне малко, че усещам как водата се стича по гърба ми.

Furious?
06-17-2012, 22:49
тая курва се обърка нещо май хаха тряа да пусна тема за нея иначе мн ми е топло и гадно настроението

heartshapedbox
06-17-2012, 23:53
Щастливо ми е, видях се с разни хора :)

NambyPamby
06-18-2012, 03:17
Мамка му. Как е възможно да си имам вкъщи наааааааааааай-любимите ми бисквити евър след толкоЗ дълго време, да ги отворя с треперещи ръце и предусещайки вкуса им с кафе и аха да разпечатам опаковката и те да се посипят като ситен пясък по бюрото? Не, че нещо, ама ако целият ден е такъв оакан... Пък за хороскопът ми да не говорим колко е отвратителен. Само като го прочетох ми се отщя да излизам от нас тая седмица.
Ох, няма. Ще се мисли положително, ще се стискат пръстчета зад гърба, ще се брои до 10 и няма да се давам на отрицателните мисли. Че отдам ли се пак ще почна да пуФтя цигари като парен локомотив, а тъкмо джобът ми взе пак да се пълни.

Sh@d0w
06-18-2012, 03:43
Довечера си идва! Нямам търпение да си я видя! Пф само да мине тоя работен ден...

kuklichka_bg
06-18-2012, 04:07
Готова за работа. :D

Irti
06-18-2012, 06:10
Ами не е от много. Започвах и пак ги спирах, но редовно от година и половина някъде. Пуша различно. Случвало се е и по една кутия на ден да изпушвам, обаче започнах много да кашлям и ги намалих доста. И не, не мисля, че съм закоравяла пушачка, просто мисълта да си дръпна от някоя цигара ме кара да се чувствам перфектно. ^^ И следващата мисъл, че това няма да стане ме кара да се чувствам гадно 8-).

Не пушиш от много и затова няма да ти е трудно да ги откажеш. Всъщност още не си развила зависимост. Откажи ги докато е време. При нас по-дъртите е друго. Макар, че пак можеш да ги откажеш. Въпросът е, че никой не се опитва, защото не иска. :D

Чувствам се идеално. Възвишено се чувствам. Уникално. След секс не съм се чувствал така. :D

Хапнах. Кафето и цигарата следват. Да видим как ще се развият нещата.

Който рискува - печели!

bloodyF
06-18-2012, 06:56
притеснена съм
не знам какво се случва с нас, аз че нямам много време-нямам,ама в малкото свободно ме отбягва и ми е гадно
довечера не знам какво ще правя, дано не ме накарат да сервирам от ден 1
а пък по математика ще осера положението и ще си остана с 5 и по двете , мамка му
имам и есе по АЕ, ама ме мързи да го пиша