View Full Version : Проблеми с гаджето !! :(
С моят приятел сме заедно от 1 година и половина.Наскоро той пропуши.И аз пушех,но имах сериозни проблеми и вече даже не искам да чуя за цигари.Той започна да ме изнудва да пуша или ще скъса с мен.Той много добре знае моите проблемите ,които имах докато пушех и сякаш не го интересува за моето здраве.Давайте съвети какво да правя.
DisappointedDreamer
05-21-2012, 07:38
Късай го. Какви са тия тъпи ултиматуми, дееба и човека.
valdesbg
05-21-2012, 07:40
Е кво чакаш? Да почне да те караш да се продаваш за пари, с които да си купува цигари?
Резачката и ни дума, ни вопъл ни стон за него повече. Друг адекватен съвет няма да получиш.
complicated_
05-21-2012, 07:41
и още се чудиш ?! напълно подкрепям горното мнение ;)
alexsdreamm
05-21-2012, 08:00
съсипи се,щоту сте ходили 1 година ;х ТИ КАК СИ ГО ТЪРПЯЛА ЦЯЛА ГОДИНА???
зарежи го по най-бруталния начин и забрави че си падала толкова ниско да ходиш с подобен човек. 1година не е толкова много време,но съжалявам че си си го загубила. И внимавай следващия път с кого се захващаш :)
In*The*Face
05-21-2012, 11:12
Много мразя да виждам коментари "режи го" в подобни теми, но тук, в тази ситуация това е единственото правилно решение. Сигурна съм, че четейки си казваш "лесно ви е на вас да го кажете" и си права, но едва ли ще се появи някой, който да те посъветва друго. Само по себе си това което си написала говори много за този човек. Едно от най-значимите неща, които "казва", е че на него явно не му пука особено за теб и за здравето ти или просто си търси причина да те разкара. Колкото и грубо, а може би и болезнено да ти звучи, е факт.
DragonLady
05-21-2012, 11:40
Много мразя да виждам коментари "режи го" в подобни теми, но тук, в тази ситуация това е единственото правилно решение. Сигурна съм, че четейки си казваш "лесно ви е на вас да го кажете" и си права, но едва ли ще се появи някой, който да те посъветва друго. Само по себе си това което си написала говори много за този човек. Едно от най-значимите неща, които "казва", е че на него явно не му пука особено за теб и за здравето ти или просто си търси причина да те разкара. Колкото и грубо, а може би и болезнено да ти звучи, е факт.
+1
Разкарвай го тоя, преди да си си съсипала здравето, и изгубила още от времето си с него.
mMemories
05-21-2012, 13:37
кажи му директно "знаеш че имам проблеми заради цигарите и нагледно ми показваш че не ти пука за здравето ми, ще си намеря някой на който му пука" и го остави да се чуди откъде му е дошло. нито е първия, нито е последния, не е и незаменим ! :)
Ilikeliljon
05-21-2012, 15:24
Можеш да му кажеш, че няма да го направиш да не ти дава ултиматуми, защото е гадно. Ако виждаш, че му е през о...я работа значи няма смисъл да продължавате.
heartshapedbox
05-21-2012, 15:34
Защо те кара да пушиш?
Той да си пуши, какво го бърка ти дали пушиш или не?
Какви са тия хора, дето ги намирате, не знам..
IseeDEADbodies
05-21-2012, 17:10
Cool story troll, tell it again ^_^
Благодаря, на всички за съветите !! :) :)
SmilezZz
05-21-2012, 19:35
Момиче, как така си го търпяла в продължение на толкова дълго време? О'кей, "обичаш" го, ама аз в случая не бих се замислила какво да правя - директно си го режа и това. Въпреки всичко (хубавите моменти и така нататък) - никой няма правото да ме кара да правя това:
1. ... което не искам.
2. ... което вреди на мен по някакъв начин.
Не продължавай вече да си губиш времето с човек, който не те оценява. Ако той те обичаше, никога нямаше да те кара да пушиш и подобни, при условие, че е наясно със здравословните проблеми.