Влез

View Full Version : ХЕЛП баща ми

KiroBaby
05-25-2012, 04:58
Хай баща ми постоянно ми прави проблеми за това че си бръсна краката ръцете тялото и подмишниците. За него това че аз се подържам и имам лична хигиена е педалско и постоянно ми вика че съм женствен. Казва ми че ако разбере че имам бойфренд ще ме пречука. Как да го накарам да спре ме обижда? Той разсъждава като дъртофел. ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП

Дайте съвети и хейтъри да не пишат

DisappointedDreamer
05-25-2012, 06:24
Щом си пуснал тема и хейтъри ще пишат.

Спри да се бръснеш. На колко си? Дори ника ти е кироБЕЙБИ :lol: прав е бащичко ти, женствен си, но това не означава че трябва така да те обижда. Поговори с майка ти или спри да се бръснеш.

Nakadah
05-25-2012, 06:38
Престани да бъдеш нежен и си хвани приятелКА!!!

No5
05-25-2012, 09:47
Просто е - спри да се държиш като жена .

faithh
05-25-2012, 09:53
Момче си, нали? Тогава за къв BOYfriend говориш? :D :D О, нее ...

Lunin
05-25-2012, 09:57
ахахахаххах хахааххахахах ахухаууахуххаухахуахухаух ах хуах бляалялаляаляал лялялялляялляляллал ааххахахяахяахяха хяах ххаашашшашашааа пляхахаххахахахаххахахаха ахухаухахухаухахухауххаух уах :D :D :lol: :lol: :lol: haudhauhudhauu Тоя ма разби ахахаххахха

KiroBaby
05-25-2012, 10:09
Казах хейтъри да не пишат! На 16 съм и майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него. Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена. Само компетентни хора да пишат!

obichamggo
05-25-2012, 10:15
Aahahahhaahhaahahhahah, the fuck спри да се бръснеш .. :D :D :D

Lunin
05-25-2012, 10:23
Казах хейтъри да не пишат! На 16 съм и майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него. Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена. Само компетентни хора да пишат!

Окосмяло йети... да не би да имаш нещо против момчетата като цяло?...
По темата: Добре е да си "поддържано момче" ама я погледни до къде се стига - http://prikachi.com/images/867/2969867f.jpg

На 16 си... стягай си мускулите мъжки - намери си приятелка попълни някоя друга бройка и кажи на баща си "глей си работата бе" като за начало почни фитнес... може и стрийт... намери някой спорт ама да не е балет.. нещо мъжко... Накратко - вдигни си двете глави и фащай пътя

KiroBaby
05-26-2012, 05:56
Вие неподържаните смърдливци приличате на http://farm4.static.flickr.com/3172/2720331534_8222c087a3.jpg. Много ви е приятно.

Никой ли няма да ми хелпне???

PrAySS
05-26-2012, 06:10
Обясни на баща си и той ще те разбере рано или късно и също си хвани приятелка! :)

prosto_chovek
05-26-2012, 09:58
ама то момче ли било? Тъкмо бях почнал да съжалявам момичето, че оронват изконните му женски права, пък то Киро се оказа :) По въпроса - щом не ти дава да се обръснеш, направи си кола маска. Хитро, нали :)

kircho940
05-27-2012, 17:42
Е, не! Това "Той разсъждава като дъртофел." ; "майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него" и " Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена." просто ме разбиха! Не искам да ти се подигравам, обаче така си ги написал, че се смях половин час...

Иначе по темата не знам как точно може да бъде разрешен този твой проблем... Мислех да ти кажа да се опиташ да поговориш с баща си и да му обясниш как точно стоят нещата, но той едва ли ще иска да чуе... Признавам си честно, че не мога да ти дам адекватен съвет по тази тема. Иначе ти пожелавам успех и дано баща ти те разбере скоро.

dreamwalker
05-27-2012, 19:01
Да, наистина. Представил си проблема по смешен начин и се смеем. :] Ама ти имаш ли си "бойфренд"? Или...

Furious?
05-27-2012, 20:23
Не се бръсни е , идиот

bloodyF
05-27-2012, 21:07
не се бръсни и си хвани приятелка (жена) , за да е сигурен, че не си гей

gO0d_GiRl
05-28-2012, 07:25
Ти си свободна личност! Щом ти харесва да се бръснеш - бръсни се... Много често когато родителите ни упорито забраняват нещо, ние на пук започваме да правим обратното, дори подсъзнателно. Може би техния подход е грешен, все пак ти си тяхно дете и те би трябвало да те възпитават, следователно всеки твой проблем донякъде е заради грешките им...

Freddie
05-28-2012, 16:34
На пича му излезли 3 косъма и половина на гърдите и решил да се обръсне като момчетата. Моя съвет е... вземи наистина си хвани един "бойфренд" , че йетито у вас да ти играе 2-3 затвратника, белким се осъзнаеш..

shakalaka
05-28-2012, 16:41
Обръсни баща си докато спи, за да види колко е готино да не си космат :D, но сериозно изборът си е твой. Ако искаш се бръсни. Не е негова работа.

draid
05-28-2012, 17:18
Е не съсипах се от смях.

Добрата хигиена няма нищо общо с космите. Ако си си мърляв и 1 по 1 да ги скубеш пак ще си по смръдлив от човек с добра хигиена и косми. Все си търсите някакви извинения. Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.

amazzing
05-28-2012, 18:34
Ъм по мое мнение е прекалено гейско да се бръсне, епилира и всякакви подобни обезкосмяващи процедури да прави МОМЧЕ. Аз лично никога не бих тръгнала с такъв тип. На тоя сигурно краката му ще са по гладки и от моите!! Но ако наистина, съвсем буквално ставаш на ЙЕТИ :ДДД - те съветвам да се постригваш, а не да се бръснеш.. купуваш една машинка и с нея. Поне така обидата на баща ти няма да е толкова жестока.. А колкото до личната хигиена брат, не зависи от окосмяването. Ако се къпеш всеки ден, ако ще и гора да имаш на тялото си, няма да имаш проблеми с хигиената.. (:

sugargirl94
05-28-2012, 20:20
На 16 ме съмнява да си чак като тоя от снимката, че цялото тяло да си бръснеш :D

KiroBaby
05-29-2012, 05:57
Обясни на баща си и той ще те разбере рано или късно и също си хвани приятелка! :)

Как да обясниш на един нечистоплътен че си чистоплътен

KiroBaby
05-29-2012, 05:58
Да, наистина. Представил си проблема по смешен начин и се смеем. :] Ама ти имаш ли си "бойфренд"? Или...

Не десет букви

KiroBaby
Не се бръсни е , идиот

идиот си ти

KiroBaby
Не се бръсни е , идиот

идиот си ти

KiroBaby
05-29-2012, 06:00
не се бръсни и си хвани приятелка (жена) , за да е сигурен, че не си гей

Проблема е че съм чистичък а пък той не е и ми прави проблем че не съм маймуна като него

KiroBaby
05-29-2012, 06:01
Ти си свободна личност! Щом ти харесва да се бръснеш - бръсни се... Много често когато родителите ни упорито забраняват нещо, ние на пук започваме да правим обратното, дори подсъзнателно. Може би техния подход е грешен, все пак ти си тяхно дете и те би трябвало да те възпитават, следователно всеки твой проблем донякъде е заради грешките им...

какъв проблем е това че съм чист и подържан

KiroBaby
05-29-2012, 06:03
Обръсни баща си докато спи, за да види колко е готино да не си космат :D, но сериозно изборът си е твой. Ако искаш се бръсни. Не е негова работа.

Казах му че съм достатъчно голям и не може да ми говори така ала тоя вика че съм малък женчо

KiroBaby
05-29-2012, 06:04
Е не съсипах се от смях.

Добрата хигиена няма нищо общо с космите. Ако си си мърляв и 1 по 1 да ги скубеш пак ще си по смръдлив от човек с добра хигиена и косми. Все си търсите някакви извинения. Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.

Добрата хигиена е да си чист и подържан а не окосмяла сфиня. Някога да си целувал момиче

KiroBaby
05-29-2012, 06:05
На 16 ме съмнява да си чак като тоя от снимката, че цялото тяло да си бръснеш :D

показвах на смръдливеца на какво прилича като не се подържа ала аз се подържам и съм чистичък и не съм такава горила

Lunin
05-29-2012, 10:55
Честито... Ти си пълна хомосексуална пръдня

megiasas
05-29-2012, 11:23
Не е срамно да се бръснеш това не означава че си педал а че се грижиш за външния си вид ! Аз ти съветвам хвани си приятелка и я запознай с баща ти ! Не спирай да се бръснеш никой не харесва космати горили ...

draid
05-29-2012, 17:37
Добрата хигиена е да си чист и подържан а не окосмяла сфиня. Някога да си целувал момиче
Може да си сигурен в две неща:
1- В сравнение с мен, ти си дете.
2- Целувал съм много повече момичета (и не само съм ги целувал), а със сигурност и на много повече места. Интересно ми е защо не питаш секс правил ли съм, ами питаш дали съм целувал. Или вие още сте на етапа държане за ръце и цункане ? Ако изобщо си бил с жена някога ? И държа да отбележа Косми махам само на оная работа, под мишниците и по лицето. Интересно ми е след като имам косми по ръцете и краката, защо ли не смърдя ? А сетих се, защото не е нужно да нямаш косми за да си чист.

Едит: Като ти гледам годините, ако са истина, аз когато съм се регистрирал тук даже, ти си се ровил в пясъчника и си търсил "съкровищата" на съседските котки.

bReAk3R
05-29-2012, 17:50
OMG. Краката добре, то вече е "на мода" за някои тва хахах, но пък момче - РЪЦЕ?!

Joc
05-29-2012, 17:58
баща ти е пич, ти явно си неква женка, щом не можеш мъжката да се оправиш сам... дръж се мъжки, путко!

Elizabettt
05-29-2012, 18:07
Чакай бе човек, ок баща ти може да е космат не е нужно ти да си като него и да го слушаш, но недей, моля ти се недей да се правиш на гол охлюв, защото те не приличат на момчета и това че имаш косми по тялото не значи че си мръсен, че не поддържаш хигиена, какви са тия глупости, стегни се

Joc
05-29-2012, 18:29
доста хора се подържат по тоя начин, но не на всички бащите им казват, че са пички... сигурен ли си, че е само заради това, допускаш ли, че наистина си пичка ?

EinGutesKind
05-29-2012, 20:50
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не спирай да се бръснеш и поддържаш. Не слушай старите разбирания на вашите, те са живяли по друго време. Бъди съвременен пич, за да си харесван от околните, а не задръстеняк, съобразяващ се с родителите си! Дори да си хванеш бойфренд, това вашите не ги засяга, животът си е твой. Успех

abso0lut_
05-30-2012, 01:07
Това е твоето тяло и ти решаваш дали ще се бръснеш или не,свободен си да избираш и не виждам нищо лошо в това.Не разбирам,защо когато някое момче се обезкосмява е наричан като "педерас" и др.Незнам на колко години си,но вече повечето се обезкосмяват и не виждам нищо лошо.Всеки преценява за себе си и баща ти трябва да се съобрази с твоето мнение :)

Joc
05-30-2012, 01:20
нали осъзнавате, че не са космите причината...

kolegata88
05-30-2012, 21:20
Обръсни си веждите

KiroBaby
05-31-2012, 06:34
Може да си сигурен в две неща:
1- В сравнение с мен, ти си дете.
2- Целувал съм много повече момичета (и не само съм ги целувал), а със сигурност и на много повече места. Интересно ми е защо не питаш секс правил ли съм, ами питаш дали съм целувал. Или вие още сте на етапа държане за ръце и цункане ? Ако изобщо си бил с жена някога ? И държа да отбележа Косми махам само на оная работа, под мишниците и по лицето. Интересно ми е след като имам косми по ръцете и краката, защо ли не смърдя ? А сетих се, защото не е нужно да нямаш косми за да си чист.

Едит: Като ти гледам годините, ако са истина, аз когато съм се регистрирал тук даже, ти си се ровил в пясъчника и си търсил "съкровищата" на съседските котки.

Не те питах дали си целувал майка ти или баба ти

KiroBaby
05-31-2012, 06:36
Никой ли няма да ми хелпни?

amazzing
05-31-2012, 08:57
да ти ХЕЛПНИ - никой..

draid
05-31-2012, 17:21
Не те питах дали си целувал майка ти или баба ти

Абе лапе ти пу*ка виждал ли си освен на картинка ? Много ти знае нещо устата, ей такива дечица като тебе най ги обичам, айде тичкай да се ровиш в пясъчника.

anabel_lee
05-31-2012, 19:31
Баща ти си е изградил вече някакви принципи, има свои виждания, които са толкова закостенели, че едва ли ще можеш да ги промениш. Няма голям смисъл да се опитваш. Просто си прави, каквото намериш за добре - щом така ти харесва, нищо лошо няма. :) Когато се заяжда с теб, му кажи, че не е негова работа и си човек със свободна воля, да не се мъчи да ти налага своето мнение.

ronyrony
05-31-2012, 19:47
малко педалче

Anonys
06-01-2012, 11:42
Xaxaxaxax, бахти недораслия :)

ccdesigns
06-02-2012, 19:13
Toй на 16 нема как да е толко космат като тоя от снимката, че с тва да се оправдава. Малко педалче си е.

iBloodSucker
06-03-2012, 06:45
трол-педал .. :D

wiiwa
06-03-2012, 08:53
според мен на ръцете, ако космите ти не са огромни, няма проблем да ги оставиш. И почни фитнес, мускулест да станеш и обидите ще спрат според мен

KiroBaby
06-05-2012, 05:13
Абе лапе ти пу*ка виждал ли си освен на картинка ? Много ти знае нещо устата, ей такива дечица като тебе най ги обичам, айде тичкай да се ровиш в пясъчника.

Виждам съм путка за разлика от тебе. Аз съм голям и няма да си играя с тебе на пясъчника

KiroBaby
06-05-2012, 05:14
Баща ти си е изградил вече някакви принципи, има свои виждания, които са толкова закостенели, че едва ли ще можеш да ги промениш. Няма голям смисъл да се опитваш. Просто си прави, каквото намериш за добре - щом така ти харесва, нищо лошо няма. :) Когато се заяжда с теб, му кажи, че не е негова работа и си човек със свободна воля, да не се мъчи да ти налага своето мнение.

Не иска да си промени дъртофелското мислене

KiroBaby
06-05-2012, 05:15
Toй на 16 нема как да е толко космат като тоя от снимката, че с тва да се оправдава. Малко педалче си е.

някой да е казал че приличам като този на снимката

KiroBaby
06-05-2012, 05:16
трол-педал .. :D

Педал си ти с този педалски аватар

KiroBaby
06-05-2012, 05:16
според мен на ръцете, ако космите ти не са огромни, няма проблем да ги оставиш. И почни фитнес, мускулест да станеш и обидите ще спрат според мен

и защо ще спрът

KiroBaby
06-05-2012, 05:17
всички които казаха че съм гей са педали и си избиват комплексите като обиждат другите хора

babati
06-05-2012, 14:21
Хай баща ми постоянно ми прави проблеми за това че си бръсна краката ръцете тялото и подмишниците. За него това че аз се подържам и имам лична хигиена е педалско и постоянно ми вика че съм женствен. Казва ми че ако разбере че имам бойфренд ще ме пречука. Как да го накарам да спре ме обижда? Той разсъждава като дъртофел. ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП

Според мен просто баща ти е един ограничен селянин. Няма управия за човешката простотия...

SmilezZz
06-06-2012, 17:52
Обясни му , че по този начин се чувстваш по - добре.

Което наистина си е така.

AnOHuMeH
06-06-2012, 18:02
Ей пикльо, я се стегни малко бе. Като си пуснал темата ще търпиш критики. Какво ми се правиш на оборотен тука и обиждаш. Според мен умишлено пускаш тия теми да привлечеш внимание. Едва ли има толкова бездарни и без сърца бащи.

draid
06-06-2012, 20:41
Виждам съм путка за разлика от тебе. Аз съм голям и няма да си играя с тебе на пясъчника

Виждаме, че си голям.
За твое съжаление обаче, няма как да го докажеш, а коментарите ти доказват възраст не по-голяма от 14-15 максимум 16 ( с изоставащо развитие 1-2 год)

draid
06-06-2012, 20:42
Двоен пост...

KiroBaby
06-07-2012, 05:48
Обясни му , че по този начин се чувстваш по - добре.

Което наистина си е така.

Не му пука дали се чувствам чист и подържан ала тоя вика че била женско и това е

KiroBaby
06-07-2012, 05:48
Ей пикльо, я се стегни малко бе. Като си пуснал темата ще търпиш критики. Какво ми се правиш на оборотен тука и обиждаш. Според мен умишлено пускаш тия теми да привлечеш внимание. Едва ли има толкова бездарни и без сърца бащи.

имай си ти хубави родители моите не са такива

KiroBaby
06-07-2012, 05:49
Виждаме, че си голям.
За твое съжаление обаче, няма как да го докажеш, а коментарите ти доказват възраст не по-голяма от 14-15 максимум 16 ( с изоставащо развитие 1-2 год)

да ле злетак на 16 съм и съм голям

dreamwalker
06-07-2012, 08:06
:lol: :lol:

draid
06-07-2012, 09:47

Батко, не дей се сърди, аз само се бъзиках. От къде да знам че си толкова голям. Сега да не вземеш да ме биеш...

:D :D :D :D :D

Голям бил......

amazzing
06-07-2012, 19:46

на 16 си един пикльо и нищо повече. когато ми станеш пълнолетен ми говори, че си бил голям.. ареее бе - задника си още не може да обърше голям бил. когато сам започнеш да си изкарваш прехраната тогава ще си голям. докато живееш до полата на мама и под покрива на тате ще се съобразяваш с тях и точка по въпроса. то не беше лиготия, не беше жалък изблик на философия, не беше чудо..

SuperSizee
06-07-2012, 21:34
Момче стегни се малко, какви са тези неща които чета. Ако имаше казарма за отрицателно време щеше да разбереш, че баща ти е олекотена версия на това което щеше да те чака там. Не виждам, защо се сърди на баща си като това, което чета ме кара да мисля като него, колкото и да не ти се иска да го чуваш. Мъж без косми е като жена без пу*ка как не го разбра до сега ? Не прекрачвай границата между хигиената и педерасията ;) ...

alexsdreamm
06-08-2012, 11:11
ох ужасни сте!
така, Киро нали?
предлагам да почнеш фитнес..междувременно можеш да му се похвалиш че правиш доста повече секс от него като си без косъмчета и че в днешно време нито една мацка не би те погледнала такъв.(няма нужда да е истина, просто му го кажи)
хубаво е да си имаш приятелка,но то това ще си дойде с времето.
И още нещо...сега ти градиш себе си! Не позволявай на никого да ти казва какъв да бъдеш...ти избираш какъв да си. Щом си решил че ти е по-яко без косъмчета-остани си така! Не спирай с нещо, което другите не удобряват :)

draid
06-08-2012, 14:16
Как може да се хвали, че прави повече секс от него, като има огромна вероятност изобщо никога да не е правил. Най-много баща му да му обърше един шамар.

SHPAIdURmeN
06-10-2012, 00:16
Кiro BABY :D ... Ще ти го кажа в прав път. ПРЕДСТАВИ СИ че си излязал с твоята приятелка в един топъл, топъл ден и сте по къси гащи и си представи, как твоята приятелка би реагирала, ако твоите крака са по добре обръснати от нейните .. Нали някак си не стой добре и то какво, момиче с момиче излиза .. и космите нямат нищо общо с хигиената ;) то ако не се къпиш 3 седмици, дори и да си бръснат лъснат пак ще си миришеш... (съвет поне само краката не си бръсни)

prosto_chovek
06-10-2012, 00:36
дурак. 1234567890 :)

heartshapedbox
06-10-2012, 03:30
На пича му излезли 3 косъма и половина на гърдите и решил да се обръсне като момчетата. Моя съвет е... вземи наистина си хвани един "бойфренд" , че йетито у вас да ти играе 2-3 затвратника, белким се осъзнаеш..

Ахахахах, не мога повече :Д

Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.

Това.

KiroBaby
06-10-2012, 09:05
Батко, не дей се сърди, аз само се бъзиках. От къде да знам че си толкова голям. Сега да не вземеш да ме биеш...

:D :D :D :D :D

Голям бил......

Мноо ти знае устата зад монитора ама на живо си некво циганче

KiroBaby
06-10-2012, 09:06
на 16 си един пикльо и нищо повече. когато ми станеш пълнолетен ми говори, че си бил голям.. ареее бе - задника си още не може да обърше голям бил. когато сам започнеш да си изкарваш прехраната тогава ще си голям. докато живееш до полата на мама и под покрива на тате ще се съобразяваш с тях и точка по въпроса. то не беше лиготия, не беше жалък изблик на философия, не беше чудо..

ама че си просто

KiroBaby
06-10-2012, 09:07
Момче стегни се малко, какви са тези неща които чета. Ако имаше казарма за отрицателно време щеше да разбереш, че баща ти е олекотена версия на това което щеше да те чака там. Не виждам, защо се сърди на баща си като това, което чета ме кара да мисля като него, колкото и да не ти се иска да го чуваш. Мъж без косми е като жена без пу*ка как не го разбра до сега ? Не прекрачвай границата между хигиената и педерасията ;) ...

и ти като йети с дъртофелско мислене

KiroBaby
06-10-2012, 09:08
ох ужасни сте!
така, Киро нали?
предлагам да почнеш фитнес..междувременно можеш да му се похвалиш че правиш доста повече секс от него като си без косъмчета и че в днешно време нито една мацка не би те погледнала такъв.(няма нужда да е истина, просто му го кажи)
хубаво е да си имаш приятелка,но то това ще си дойде с времето.
И още нещо...сега ти градиш себе си! Не позволявай на никого да ти казва какъв да бъдеш...ти избираш какъв да си. Щом си решил че ти е по-яко без косъмчета-остани си така! Не спирай с нещо, което другите не удобряват :)

Аз на фитнес хода ала как да си хваня приятелка като тоя космат уранготан постоянно ме тормози и обижда?

KiroBaby
06-10-2012, 09:08
Как може да се хвали, че прави повече секс от него, като има огромна вероятност изобщо никога да не е правил. Най-много баща му да му обърше един шамар.

Много ти знае устата е циганче малко

KiroBaby
06-10-2012, 09:09
Кiro BABY :D ... Ще ти го кажа в прав път. ПРЕДСТАВИ СИ че си излязал с твоята приятелка в един топъл, топъл ден и сте по къси гащи и си представи, как твоята приятелка би реагирала, ако твоите крака са по добре обръснати от нейните .. Нали някак си не стой добре и то какво, момиче с момиче излиза .. и космите нямат нищо общо с хигиената ;) то ако не се къпиш 3 седмици, дори и да си бръснат лъснат пак ще си миришеш... (съвет поне само краката не си бръсни)

На момичетата им е приятно когато момчетата са чисти ала ти трябва да порастнеш малко и ше го разбереш

KiroBaby
06-10-2012, 09:10
дурак. 1234567890 :)

Сори? сайдхксай

KiroBaby
06-10-2012, 09:10
Ахахахах, не мога повече :Д

Това.

Спри да ми спамиш у темата момченце

SuperSizee
06-10-2012, 09:31
и ти като йети с дъртофелско мислене

Гледам изобщо не приемаш някой като ти каже нещо, тогава защо изобщо си казваш проблема тук. Всеки ти казва своя гледна точка, но ти не приемаш нито една. И това "дъртофелско мислене" за жалост не е само моето, така че едва ли проблема е в мене.

crazy_Smile
06-10-2012, 11:03
На колко години си? Баща ти до някъде е прав, но пък това си е твой избор дали ще ходиш космясал или не :) .. Не знам как да ти "помогна", просто му кажи, че това си е твоето тяло и ще си правиш каквото си искаш :)

dreamwalker
06-10-2012, 17:49
Не може ли просто да отидеш и да поговориш с баща си, а не да го обиждаш по форумите. Радвай се, че имаш баща, някои твои връстници и това нямат.
П.П. Тази тема започва да ме забавлява. :D

Reenata
06-10-2012, 18:31
Голямо нещо с това бръснене ..... :D
Аз се чуда просто що си казал на ваще,че се бръснеш ?!?! И аз не харесвам космати мъже,но как се оправите по тоя въпрос, си го запазете за себе си... Простоо избягвай темата ...... аз имам впечатлението,че вкъщи само за косми говорите
:lol:

li0n
06-10-2012, 18:46
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Гей! :lol:

draid
06-10-2012, 19:14
Мноо ти знае устата зад монитора ама на живо си некво циганче

Може да заповядаш да ме видиш на живо, ама как ще стигнеш до мен, не знам. Пускат ли деца по влакове/рейсове самички ?

И понеже виждам, че си изключително образован и се чудиш какво е Дурак, погледни в речника. Ама вие децата днес, даже Русия не знаете къде се намира.

amazzing
06-11-2012, 07:31
ама че си просто

Е не, по - простО от теб нема.

amazzing
06-11-2012, 07:32
На момичетата им е приятно когато момчетата са чисти ала ти трябва да порастнеш малко и ше го разбереш

Той ли да порасне? :rofl:

Nakadah
06-11-2012, 07:38
Ама вие децата днес, даже Русия не знаете къде се намира.

За кво им е? Нали знаят къде е америка... :lol:

MiTk0_dRuMnbAsS
06-11-2012, 14:37
Абе.. К'во се занимавате с някакъв буквален пу*кар, дето се мисли за голям и на сичкото от горе, някой като му каже нещо по въпроса, който е задал - той ви обижда.. не го ли виждате, че си е комплексар и си мисли че неговото мнение е най-доброто и той е най-знаещия от всички.. Тоя иска да му се каже нешо от сорта на " БРАВО, БРЪСНИ СИ СЕ, БАЩАТИ Е ТЪПАНАР, НЕ ГО СЛУШАЙ "
"Аз на фитнес хода ала как да си хваня приятелка като тоя космат уранготан постоянно ме тормози и обижда?"
Щом намираш време за фитнес, ще намираш и за приятелки и това че баща ти те обижда, няма нищо общо с приятелката ти ..

draid
06-11-2012, 18:45
Ама колега, ние не се занимаваме. Просто се забавляваме :)

SHPAIdURmeN
06-15-2012, 18:47
:D:D:D:D:D

DownloadVirus
06-15-2012, 21:54
trololololo

ChubbyBunny
06-16-2012, 00:02
Признай му де, к'во чакаш ?

DS
06-16-2012, 01:26
Не ми се чете кво са ти говорили и другите ама аз ще ти кажа 1:
Ако имаш успех с жените като гол охлюф, кажи на баща си, че такава ви е модата сега!
Ако нямаш успех с жените, а с момченцата и се чудиш кво да обясниш на татко си... боя изгражда, не е като да разгражда! :D току виж ти е наместил лимките!

Ospi
06-16-2012, 09:25
Защото се бръснеш от всякъде trololol, баща ти не го е правил. Той е гледал как жени го правят. Следователно ако вярно си педал, за какъвто те мисли, ще те счупи от бой. Това да му обясниш, че да се бръснеш е яко и означава да се поддържаш, трудно ще стане. Той пък мисли, че педалите и жените се бръснат. Как ще промениш мнението му? Той разсъждава както за времето си. Тогава не мисля, че са се обличали като гейчета и са си бръснели краката. Не е нормално това. Да ти казва "Браво дъще, бръсни се моето момиче" ли искаш? :D

victoria_
07-04-2012, 09:00
Според мен не трябва баща ти да те нарича гей и тем подобни. В моя град всички момчета си махат космите на ръцете, краката и т.н. като ги бръснат, с кола маска или с епилатори. Това, че ги махаш, не значи че си гей.

HollyGolightly
07-04-2012, 23:04
Хич не ми се вярва само това да е причината да те мисли за обратен, особено като ти гледам ника, ама айде
А колкото до мението му, докато живееш на негови разноски в неговата къща , ще трябва да се съобразяваш

Nikolcheto24
07-04-2012, 23:58
Проблема не е в баща ти, а в теб.Със сигурност.

semittyy
07-05-2012, 06:59
Прави се,че го слушаш и не му говори.

heartshapedbox
07-05-2012, 09:17
аз имам впечатлението,че вкъщи само за косми говорите
:lol:
Абсолютно :Д

Стига си се филмирал-йети бил, не знам си какво..
Хората какви проблеми имат, ти с какво се занимаваш.
Лигльо.

glam_girl
07-12-2012, 16:25
До създателя на темата:
Всеки има право да бъде себе си, да се харесва такъв, какъвто е! Винаги ще има хора, които няма да са съгласни с твоите виждания и идеали, ще те обиждат и ще те гонят заради това, което си... Важното самия ти да се чувстваш удобно в кожата си и да не обръщаш внимание на мнението на околните...

deniity.we
07-12-2012, 16:40
Абе не знам според мен е добре да е по-малко окосмен :D Примерно някой мускулест пич като мине по улиците повечето пъти не виждам нито едно косъмче под мишниците,по краката или по корема/гърба ;) Ама и е фулл с татуси примерно. Ще те посъветвам ръцете да не ги пипаш освен ако не са много космати :D поне нещо космато остави по теб за да не те мислят за женствен.

mirki4a
07-12-2012, 23:37

Ами нападни го и ти бе!Толкова ли не ти идва акъла...Като ти вика,че си женствен ти пък му кажи,че светът не е още в 1950,а е продължи напред...Нападни го с хигиената му!
Баща ми е по в час с тези работи...До скоро си обезкосмяваше гърдите,ръцете и т.н. обаче дядо ми е точно като баща ти...Абсолютно същите изрази без пречукването :D Като го "нахокам" относно хигиената му и спира и повече не се обажда.1-2-3 пъти ми мрънкаше после спря...
Успех!

Mx1
07-13-2012, 00:34
еми аз ходех брадясал като коч :0 защото не ми даваха да се бръсна и сега ходя щот ме мързи да се бръсна d; d;d ;
- бате по добре недей d;

sunnyinka
07-15-2012, 13:22
:d brasnesh si krakata ti si geiii absoliutno toi e prav

magneticfields
07-15-2012, 18:11
Баща ти е прав- женствен си. Спирай да се бръснеш, че не знам коя ще те хареса такъв.

TheThinker
07-15-2012, 20:49
Авторе, за малко само недей да се обиждаш и прочети надолу. Ако си трол- да си жив и здрав, ако не си - те! , чети. Потните жлези са най-много по лицето, ходилата, дланите и под мишниците. Разбираемо е и е приемливо да се бръснеш на тия места, ако имаш косми там. Въпреки ч съм против, сега такава била модата- момчетата да си бръснат краката. Е какви косми трябва да имат там, ебати, за да им топлят толкова много, че чак да се потят!? И аз имам косми по краката, ма не са потя там някак си. За ръцете- там има дори по-мало косми отколкото са ти на краката. Три косъма как точно ти запарват ръцете, че да се потят?! За гърдите няма да говоря, щото не ми е ясно какво имаш там да го бръснеш. Не е обида към тебе, просто на 16 никой няма косми по гърдите (има и някои изключения де, ама да не се хващаме за тях). Освен това не подхожда на мъж да си бръсне ръцете. Факт. Виж няколко истински мъже, които жените харесват. Примерно Надал (според някаква женска класация перфектният мъж имал неговети ръце) - здрави, силни, с мускулии, забележи, с косми. Сакън! Ами Бекъм да речем или Брад Пит, или Джони Деп- те да не би да си бръснат ръцете и гърдите, че и веждите сигурно? Ама ги харесват, бе да му се не види!
На днешно време бива да се бръснеш, ама поне ръцете и сраката остави, или поне само ръцете недей. Никое момче над 13 не харесва голи охлюви. Проверено е от по-големите от тебе. Иии втора точка- не е необходимо да нямаш ни един косъм, за да си чист. Взимай по някой душ всеки ден, ползвай някой хубав дезодорант, пък нека да си се омирисал за 12 часа! Като нямаш косми никъде и не се къпеш 5 дена, да не би да е много хубаво? Точно толкова, колкото, ако имаш косми. Така че поддържай хигиена по-скоро със вода и сапун, отколкото със бръсначка. А и си е занимавка да се бръснеш целия всеки ден. На мене лично наболите косми(освен по лицето) са ми противни. Те тава е!

IlovEmyPuffYToY
07-16-2012, 12:03
излез от килера и баща ти ще спре да те обижда ;)

ladyB.99
07-19-2012, 17:25
ха ха ха х а, кироБейби... и не бил гей.... малко е ПЕДАЛСКО да се каже и йетито за 2-3 затвратника ме разби :ДДД

Gabi_P
07-20-2012, 06:16
А нали се сещате, че профила на един от най-успешните бг влогъри е baevbabybg
Киро, пусни някоя снимка в цял ръст, да те видим, так нищо умно не можем да ти кажем :)

ss-imo
07-20-2012, 13:56
хаха не се бръсни стани като бялата стъпка

SÜß
07-21-2012, 13:18
ПЪРВО трява сам да си изясниш обратен ли си , или не .
СЛАД ТОВА говори с родителите си .
ТОЧКА.

Лично за мен бръсненето е педалско..но е и грозно като видя момче с 2 кг вълна по краката .. както и да е ..решението вече го прочете ..

Mim40z
08-31-2012, 10:00
Бръснеш си ръцете? Е , баща ти има основания...

tori
09-01-2012, 19:00
всички които казаха че съм гей са педали и си избиват комплексите като обиждат другите хора
А ти си тъпа ограничена лейка, която вместо да се бръсне, трябва да прочете учебника по български. :) Бръсни си оная работа, лицето и мишниците от хигиенна гледна точка, но гърди, ръце, крака и така нататък е твърде гнусно. Ако искаш да си хванеш ГЪРЛФРЕНД, а не БОЙФРЕНД, натрупай мускули, дръж се мъжки, дори се прибери с насинено око. Всички над мен ти казаха същото. Каква по-голяма помощ искаш?!

slimbo
09-03-2012, 09:24
^ ти си идиот кои идиот си бръсне краката , ако бях момче бих спряла до подмишниците !!!!!!!!!!! Баща ти е прав тва е женствено НЕ БИХ ТРЪГНАЛА С ТАКОВА МОМЧЕ

~sweeettt~
12-25-2012, 16:50
бръснеш си ръцете ..... това малко звучи...

rihanna_shakira
12-26-2012, 10:49
Момче ако моят син е такаво малко педалче като теб първо ще го набия а после ще го изпратя във военно училище . Много момчета се поддържат и не преличат на гейове . Много ама много си зле !!! Незнам как другите в темата са се занимавали с теб малък пиклъо .

magneticfields
12-26-2012, 15:02
Хаххахаха...Кви сте такива момчетата днес бе! Баща ти е прав-ти си гей. Мъжете не се бръснат. Е ся подмишниците и гърдите да, ама краката и ръцете...Женствен си! Дори ника ти е KiroBaby- да не си фен на Джъстин Бийбър, или на Азис...
Слушай ся- спирай да се бръснеш, вземи да тренираш(не балет) и си хвани приятелКА. Щот все пак аз съм, момиче, а не си бръсна краката и ръцете и тренирам на лостове- засрами се.

youonlyliveonce
12-26-2012, 15:14
ААААААААААААААААААААААААА АААААААААХАХХХХАХАХАХХАХА ХХАХАХАХАХ КироБейби ХАХХААХАХАХАХАХХАХАХА

е не...разби ме

wiiwa
12-26-2012, 16:00
''kiroBaby" ''бойфренд'' '' ХЕЕЕЕЕЕЕЛППП'' ??!! Дали си гей или не - не знам , но си си женствен. А за бръсненето, освен подмишниците и слабините, друго не си бръсни.

paradaiz
12-30-2012, 17:39
''kiroBaby" ''бойфренд'' '' ХЕЕЕЕЕЕЕЛППП'' ??!! Дали си гей или не - не знам , но си си женствен. А за бръсненето, освен подмишниците и слабините, друго не си бръсни.

+1

WesSneijder
12-30-2012, 21:58
Аз ти предлагам едно кардинално решение. Хвани и го опъни докато спи, тогава вече няма да се съмнява че си педал. Нали това те тормозеше?