View Full Version : Декорация
Имам идеята да сложа диско топка в стаята ми.Кажете си мнението и вие имате ли?Бихте ли искали да си сложите?И изобщо какво мислите за щурата ми идея?? а и да спомена искам и да е цветно??
Colouring
05-27-2012, 15:05
Като искаш си сложи. Аз никога не бих го направила.
Ти решаваш, аз също никога не бих си сложила :)
nIkEnCeTy_bE
05-27-2012, 16:47
Зависи много от интериора на стаята. Но като цяло мен би ми допаднало, но може би не за постоянно. Моята стая например е окичена с грамофонни плочи, които за някой, им се струва странно. Но е хубаво да си креативна личност.
Бих си сложила.Интересно е,готино е,ноо няма да е за много дълго време година - две максимум.
ronyrony
05-27-2012, 17:46
да .......
Аз лично в мойта стая не бих сисложила,защото няма да си отива с декора ми..... хихиихих. Ноидеята като цяло не е лоша, но много зависи от разположението на стаята ти!
А също така според Фън Шуй цветовете в стаите имат ефект върху физическото, емоционалното и духовното ни състояние. ;)
Така че не знам тази диско топка как ще ти повлияе :) http://ecomedia.bg/be-eco/home-and-office/article/8561
Your.Passion
05-28-2012, 12:23
Бих си сложила.Интересно е,готино е,ноо няма да е за много дълго време година - две максимум.
+1
Десет букви !!
Хихи мерси за чудесните мнения :)
crazy_Smile
06-10-2012, 19:19
Аз пък бих си сложила .. Идеята ми е хрумвала и много ми допада :) <33
prosto_chovek
06-10-2012, 19:36
не бих си сложил, грозно ми изглежда, особено за вкъщи :)
ако сложиш в два от ъглите и някакви цветно лампи например ще е мн готино.. но омръзва бързо
Ооо бих си сложила, само да прилича на стаята ми.. ХАРЕСВА МИ !! <33