View Full Version : На какво се дължи?
Inloveee_
05-29-2012, 14:26
До сега не ми се е случвало за това пиша тук. Приятеля ми свършва трудно. Трябват ни поне час и половина.И двамата сме на 18, ако е от значение. Притеснявам се, че е защото не ме харесва достатачно. От какво може да е?
In*The*Face
05-30-2012, 12:18
Не е, защото не те харесва достатъчно. Няма и нищо притеснително. Причини, много. Може да е свикнал по често с ръчичка и така да му се е затвърдило като рефлекс за свършването. Може да му е по тънък и стимулацията да е по лека. Има мъже, които свършват само в определени пози да речем на задна. Опитайте няколко различни. Ако не се получи, нека отиде на преглед и за негово успокоение.
DragonLady
05-30-2012, 12:47
И се оплакваш ... И моя свършва за това време ( особено като сме с презерватив ), но на мен това ми харесва - повече ( в смисъл по продължително ) удоволствие за мен. Така, че погледни го от добрата страна, по дълго време секс - повече оргазми за теб :)
Иначе за причините ти го казаха по-горе.
DisappointedDreamer
05-30-2012, 12:49
По-дългия секс не означава непременно повече оргазми. Ами ако младежа не е сръчен или опитен? Ще бъде само едно лашкане.
Съгласна съм с мнението на Intheface.
IseeDEADbodies
05-30-2012, 13:02
Желязна логика :lol:
Е ае стига :D и за това ли намерихте да се оплаквате, то всяко момче гледа как да издържи по-дълго, за да се чувства добре приятелката му ... тва да ти е проблема :D по-добре ли ще ти е да го вкара и да свърши :D
Жените, които имат мъже с преждевременна еякулация, направо ще те изядат жива, за това че се оплакваш от такова нещо...