PDA

View Full Version : Не разбирам.

Анонимче. :)
05-29-2012, 16:44
Привет!Аз съм на 16 години и искам да споделя какво ми се случи и да ме посъветвате. :) Преди две седмици едно момче ми каза,че ме харесва..постоянно ме опсипваше с комплименти,не спираше да ми пише,но проблема беше,че аз НЕ го харесвах,когато той ми обръщаше внимание,но после когато след известно време го видях изведнъж го харесах,и му го признах и той каза,че може би между нас ще се получи нещо и че ще си помисли..на другата вечер ме отряза,каза ми че иска да бъдем просто приятели,но аз просто не мога да го приема,защото нещо се случи и се влюбих,много съм разсеяна,понякога плача за него,а и всички около мен ми казват,че съм много влюбена в това момче.Споделих с най-добрата си приятелка и тя го попита защо е постъпил така с мен,а той е казал че се е объркал..доста странно ми се вижда да се е объркал,при положение,че го попитах от кога ме харесва и той каза повече от седмица,даже две.Мисля,че се влияе от мнението на приятелите си,защото точно един от тях ме обижда и се заяжда с мен.Според вас аз ли съм го отблъснала някак,влияе се от мнението на приятелите си,или наистина се е объркал?
P.S. Моля Ви,ако няма какво да кажете,по-добре не пишете. :) Благодаря!

obichamggo
05-29-2012, 17:13
Лошо..много лошо. :(

WhyStopNow?!
05-29-2012, 17:15
Имала си шанс но не си го използвала. Забрави го.

05-29-2012, 17:27
Как така съм имала шанс? :S :'(

BulgaRiN
05-29-2012, 17:31
Е нали той те е харесвал,тогава си имала шанс,но сега просто забрави,момчетата са така,на мен никога не ми се е случвало,да харесам отново някое момиче,освен ако не съм имал силна и емоционална връзка с него.

SweetPassionF
05-29-2012, 18:15
Няма начин просто "да се е объркал" ....
Явно е от онези които се влияят от мнението на околните, което е много лошо. Все пак негов избор, по-добре си намери някого когото да те харесва такава каквато си, а не да слуша Този и Онзи! ;)

rusoto_baby_f
05-30-2012, 00:30
^ съгласна съм с горното мнение

Joc
05-30-2012, 00:36
сигурно е почнал да продава хероин за да събере пари да ти купи пръстен и те държи далеч от опасностите (хем ше е изненада)

SmilezZz
05-30-2012, 08:28
И защо да не може да се е объркал? Всеки човек в такова състояние би си помислил - дали тоя човек вече наистина ме харесва или просто, за да си губи времето. Как така - не го харесвам, а след като осъзнаваш, че си го загубила, стана ценен и "не можеш без него"..

Имала си шанс, изпуснала си го. И се съмнявам да се влияе от мнението на околните, щом те е харесвал и ти го е показвал ясно и точно. Това, че не си го осъзнала или просто ти е харесвало вниманието от негова страна, не го прави виновен и влияещ се от мнението на другите.

In*The*Face
05-30-2012, 11:46
И защо да не може да се е объркал? Всеки човек в такова състояние би си помислил - дали тоя човек вече наистина ме харесва или просто, за да си губи времето. Как така - не го харесвам, а след като осъзнаваш, че си го загубила, стана ценен и "не можеш без него"..

Имала си шанс, изпуснала си го. И се съмнявам да се влияе от мнението на околните, щом те е харесвал и ти го е показвал ясно и точно. Това, че не си го осъзнала или просто ти е харесвало вниманието от негова страна, не го прави виновен и влияещ се от мнението на другите.

Точно така. Докато те е свалял си си правила пас, а после изведнъж те е осенило прозрение. Момчето не е виновно за нищо. Харесвал те е, показал ти го е, ти си го отрязала, а сега се чудиш от къде идва проблема. Виновна си, защото според мен не знаеш какво искаш.

Torn
05-30-2012, 13:22
хаха е нормално да не иска да е с теб :) отрежеш ли 1 път момче край (освен ако не е много заблуден тип :) )

Hilary_
05-30-2012, 14:28
Малък путьо, който не знае къде го сърби. Това ми идва на акъла за момчето.
Дали е под влияние на приятелите си или просто "се е объркал" няма значение - важното е да се отърсиш от увлечението си по него. Безмислено е.

valdesbg
05-30-2012, 15:05
Класическа тактика за събиране на бройки. Не си само ти в кюпа. След известно време ще почне пак да ти обръща внимание, ще се изчукате един-два-пет-пъти и пак ще му мине.

Anonys
05-30-2012, 17:00
Xaxa /\ .

05-30-2012, 18:48
Ами аз не съм го рязала..смисъл отвръщах на всичко това,което ми пишеше.

Freddie
05-30-2012, 18:59
Ти май не си на 16 годинки, а ?

reni980
05-30-2012, 19:10
spored men trqbva da go pomolish da ti dade shans