PDA

View Full Version : Не си отиваме визуално



LuFlee
05-31-2012, 21:36
Момчето,с което ходя има много по-различен стил от моя... Аз нямам нищо против и за мен това няма значение,но хората около мен постоянно го 'сватосват' един вид с най-добрата му приятелка(П.).Постоянно под снимките им във фейса пишат коментари 'Ауу колко сте сладки,колко си отивате' и тн. Тя е хубаво и умно момиче(но заминава да учи в чужбина-мухаха ;д ) и да,имало е случаи ,когато съм ревнувала от нея.Все пак вярвам,че са само приятели и ако са искали да бъдат заедно до сега да са го направили...
Когато застана до него и то си личи,че сме различни и един вид ,че не си отиваме и дори сме противоположности.Гадно ми е че хората около мен все едно не забелязват,че съм с него.От един квартал сме и него го познават много и като сме заедно момичетата ме гледат все едно съм им изяла закуската.Даже един близък приятел един път ми вика "Оо ми аз мислех,че с П. са гаджета,че с тебе ли е тръгнал?!?! Нали знаеш,че тя е мнооооого яка мацка" . И аз останах като ...нямам думи.Имам чувството,че никой не е 'за' да съм с него,само ме питат как така сме тръгнали.
Нямаме снимки заедно,не афишираме с връзката си,която е от 2 месеца ...
Иде ми някой път ей така да застана пред всички и или публично да се линчувам,или да съм в целия си блясък и да им покажа ,че не са прави...но нямам смелост...Той иначе не се срамува от мен,запознавал ме е с приятелите си(някои от тях),но и може би му е готино така да му чешат егото с тази МАЦКА или с някоя друга,а и не виждам да забелязва,че аз определено липсвам от картинката.Не искам да му го казвам,защото искам сама да си постигна целта.
Дайте съвет ,какво да направя?Омръзна ми от тоя игнор и неодобрение!

anonymous708973
05-31-2012, 21:43
Проблем си е и в един момент ще си каже думата.

За какви стилове става въпрос, че ми стана интересно?

valdesbg
05-31-2012, 21:47
Два остри камъка брашно не мелят. Променете се и двамата, така че да личи че сте заедно. Отделно че тая прикритост и неотстояване на твоето ще ти изяде главата някога.

LuFlee
05-31-2012, 21:51
Той -металяга с дълга коса,китарист и тн...но е чаровен ;д
Аз -обикновено момиче,обличам се по различни начини и слушам всичко,но като цяло бих казала -елегантно и обичам детайлите(не става въпрос за кифла с големи джуки и тн).
А тя(както и повечето му приятелКИ) - определено се доближава повече до неговия стил,от колкото аз.

valdesbg -какво по-точно да променим?Не мисля,че той е склонен към промени от външния вид,опитвала съм се да му намекна за нещо,но твърдо отказва.Аз едно време си падах по готик стила,но не искам да се връщам към тези неща.Нямам желание всеки път да се обличам по-метълски ,за да му пасвам. Даже на мен ми харесва,че се отличавам от него,но по отношението на другите разбирам,че...те дори не ме отразяват..

autumn666
05-31-2012, 21:54
Не слушай хората какво говорят. Познавам много двойки, които имат различни стилове и все пак си пасват идеално и не им пука какво говорят за тях. Например имам едни познати, момчето има флешове, пиърсинги, облича се като скейтърче/метълче, нещо такова. Ходи с една мацка, на която стила и е мнооого по-различен... топирана коса, много фондьотен, деколтета, токчета, кво ли още не. Красива е, мяза малко на кифла, ама само на външен вид е такава. По характер ужасно много си пасва с момчето и са много щастливи заедно...
The point is, не всичко е до външен вид. Ако той е с теб, значи те харесва такава, каквато си. Най-добрата му приятелка си е friendzoned и според мен няма причина да ревнуваш от нея (но разбирам те, и аз бих).
Съветвам те да поговорите и да му кажеш всичко това на него - че не ти е приятно да бъдеш сравнявана, да ти казват, че не ти отива да си с него. Тези хора не те познават и нямат право да съдят.

In*The*Face
06-01-2012, 11:26
Я стига глупости! Не си отивали визуално, аз пък много се радвам на такива двойки. Смъкнат пич с готина мацка на токчета или смъкната мацка с нормално изглеждащо момче или, или, или....Какво значение има кой - как изглежда? Не си избираме с кой да бъдем заради дрехите му, нали? Ако се разбирате, ако ви е приятно заедно, значи всичко е наред. Има много по-важни неща от стил и визия. Стига да имате вътрешна хармония по между си, няма никакво значение как изглежда в очите на другите. Това, което можеш да направиш е да се отпускате малко повече пред хората и да личи, че сте двойка, а не просто приятели. Намери общи теми с компанията му или поне с тази част, която познаваш и им покажи както той е харесал у теб. Мисля, че е хубаво и да му споделиш, че се чувстваш напрегната и често игнорирана и че искаш хората да знаят, че вие сте заедно и имате връзка. Няма нищо лошо в това да споделиш как се чувстваш и да поговорите.

ShtrudeL
06-01-2012, 11:38
Като нямате снимки заедно, дай по отделно. ^^

toad
06-01-2012, 15:49
Те простите хора винаги си гледат като животни , не им крадеш плячката , нито завземаш територия , следователно се дръж така сякаш те нямат от какво да се притесняват .

SisiStrange
06-01-2012, 16:18
Според мен не са ви много истински приятели. Едно, че се месят, където не им е работа. Две, че такава глупост:


"Оо ми аз мислех,че с П. са гаджета,че с тебе ли е тръгнал?!?! Нали знаеш,че тя е мнооооого яка мацка"

ако ми изцепи някой приятел, ще си пази после само хубавите спомени за мен. Ужасно грубо е и си личи как се мъчи да те засегне.

Помисли над това с какви хора дружите. Вашата връзка си е ваша работа. Щом се харесвате, значи имате пълното право да сте заедно, ако ще ти да беше порно актриса, а той депутат. Те, ако са ви истински приятели, ще ви подкрепят.

notlike
06-01-2012, 17:43
Има едно нещо, което може да провали ЦЕЛИЯ живот на всекиго. Казва се Данък обществено мнение. Докато го плащаш, нищо добро не те чака! Бъди себе си! Да не ти пука кой какво мисли. Покажи ясно, че с момчето сте заедно, награбвай го сред компанията му, сред хората, бъди винаги до него, усмихвай се. Искат, не искат - другите ще свикнат! Натисни газта, това е начинът да го запазиш за себе си :)

ellieuphoria
06-01-2012, 20:08
+1 за коментара на notlike !

Мнението на околните може да е всякакво, но не и "важно" ! ;)
1 - задоволена ли се чувстваш от отношенията си с твоето момче? - ако нещо ти липсва! какво е то?
2 - може би точно, защото нещо в картинката липсва, се опитваш да намериш вината в приятелите ви?
3 - ОБАЧЕ, да знаеш, че ако всичко е наред с гаджето, значи няма какво да те притеснява мила! ;)

DarkTemplar
06-01-2012, 20:21
А сексуално отивате ли си (щото то е лееко по-важно)?

draid
06-01-2012, 22:08
Ако всичко е ок, защо ти пука какво говорят другите ?

heartshapedbox
06-01-2012, 23:57
Това няма абсолютно никакво значение, не се впрягай толкова. :)

anonymous708973
06-01-2012, 23:58
А сексуално отивате ли си (щото то е лееко по-важно)?

Колега, само такива ги ръсиш напоследък... :д

valdesbg
06-02-2012, 07:36
Авторке и аз не бих отразил не-метълка сред метъли примерно. Или рокаджия сред кифли. Като не сика да се променя - няма и ти да се променяш.

По принцип е важно на тебе дали ти е комфортно във връзката. Ама не мисля че това е основното в случая.

balu4ka
06-02-2012, 13:48
От кога това има значение?Ако те харесваше толкова или поне държеше на теб щеше да поговори с приятелите си ,за да спрат да пишат подобни неща.Но да кажем ,че му е яко и си чеше мъжкото его с нея.Поговорете.

pandiflysche
06-02-2012, 14:11
Ако това ще те успокои... и с моя приятел сме абсолюта противоположност спрямо стила. Аз на токче той с адидас ... и при мен мои приятели са го коментирали и винаги приключвам с думите " Ми аз и така си го обичам". Щом характерите ви си пасват, външния вид поне за мен не е от тооооооооооолкова голямо значение!

DisappointedDreamer
06-02-2012, 14:21
Това е като оная тема на потребителката Sunset.

Не знам какво очакват от теб - да почнеш да слушеш метъл, да се продупчиш навсякъде, да си направиш татуировки и да се движиш само в черно с тениски на различни групи? Ъх, щом се харесвате и сте заедно, това въобще как той се облича и това как ти се обличаш не трябва да те интересува или да ти прави проблем.

Отделно, аз не съм съгласна с мнението на Сиси за "истинските приятели". Дееба, как ги позна че не са истински? Или пък че са достатъчно близки с авторката и приятеля и, че да трябва са истински? Аз мисля че те просто не осъзнават какво говорят и че нараняват приятелката на човека, когото обсъждат и бъзикат че трябва да се хване с П. тъй като много си отивали. Бъзикат се и не осъзнават сериозността на проблема. Обаче, друг път когато някой се изцепи по същия начин пред теб, недей да провисваш нос, а просто им заяви в прав текст как се чувстваш.

anonymous708973
06-02-2012, 15:25
Подценявате проблема. Като момиче, което се носи по-елегантно (в никакъв случай кифленски), трябва да кажа, че ми се е случвало да изляза и да съм нагласена, а човекът до мен да е с първата тениска, която е видял, къси дънки и маратонки. Не е толкова фрапиращо, знам, и сигурно много от вас ще ми се чудят на претенциите, обаче в такива случаи ми е било изключително неприятно.

Съгласна съм с Дриймърката за приятелите. Това, че някой ти е приятел, далеч не означава, че трябва да подкрепя всяка твоя връзка, въпреки че отстрани може да види, че не си подхождаш с партньора.

Cold_Tearsss
06-02-2012, 17:02
Според мен си отивате идеално! Тегли една майна на тия злобари. ;)

Cold_Tearsss
06-02-2012, 17:03
Те простите хора винаги си гледат като животни , не им крадеш плячката , нито завземаш територия , следователно се дръж така сякаш те нямат от какво да се притесняват .

Това колко е вярно.

SisiStrange
06-02-2012, 17:12
Не мисля, че да не подкрепяш връзката на приятелката ти значи да и обясняваш колко гаджето и си пасва с друго меееега яко момиче. Най-добрия ми приятел е имал гадже, което въобще не му пасва и като човек ми беше противно, но никога не ми е хрумвало да се държа толкова злобно. Не е моя работа с кого се чука и в кого се влюбва. Между приятелски съвет и натрисане на мнение има разлика.

DisappointedDreamer
06-02-2012, 18:20
И отново говориш за най-добри приятели. В нито един пост на авторката не се спомена че най-добрите приятели на гаджето и така говорят. Има разлика между приятел и познат.

Иначе да. По-горе изявих съгласието си че е адски грубо и грозно. Обаче казах и че повечето дори не го осъзнават, а просто се шегуват, не взимайки нищо на сериозно.

SisiStrange
06-02-2012, 18:39
Даже един близък приятел един път ми вика "Оо ми аз мислех,че с П. са гаджета,че с тебе ли е тръгнал?!?! Нали знаеш,че тя е мнооооого яка мацка" . И аз останах като ...нямам думи.Имам чувството,че никой не е 'за' да съм с него,само ме питат как така сме тръгнали.

Пък и не мисля, че е от толкова голямо значение колко точно са близки. Щом знаят, че си има гадже е ужасно тъпо да му предлагат друго момиче и то толкова публично (фейсбук). Ако някой от приятелите ми, без значение дали е просто дружка за шматкане или особено близък човек се изкаже така при все, че Радослав съществува, ще вдигна вежда и ще си сменя подхода към тоя човек. Винаги съм мислела, че трябва да има граници. Дори в шегите и бъзиците. Някои просто не са забавни.

DisappointedDreamer
06-02-2012, 18:45
Един близък приятел. Останалите са просто познати, и повече няма да коментирам тъй като само се повтарям, а самоцитирането с безмислено.

SisiStrange
06-02-2012, 18:48
Е, не може да имаме еднакви мнения по всички въпроси. XD

DisappointedDreamer
06-02-2012, 18:58
Е, не може да имаме еднакви мнения по всички въпроси. XD

Не е това. Съгласна съм с теб, просто 'оди го обясни на тез дето се шегуват.

fenkaaa
06-02-2012, 19:00
Като за начало направете си снимки заедно и се обвържете във фейсбук ;Д .. все пак накрая всичко опира до там.Ако не искате да се обвързвате публично,поне си направете снимки заедно,за да докажеш,че е с теб,защото наистина не е приятно хората да си мислят,че той е с нея.А ти сигурна ли си,че те са САМО приятели? Не си ли се замисляла,че щом хората говорят така,може да са били провокирани с нещо? Никога не се доверявай напълно на никой,може преди да е имало нещо между тях?

valdesbg
06-02-2012, 19:01
Ъъъъ за какво точно е диспута, който водите Дрийм и Сиси че не ми става много ясно?

DisappointedDreamer
06-02-2012, 19:24
Не се бутай между шамарите, Валдес, и не е диспут.

eilhar
06-02-2012, 21:44
Като за начало направете си снимки заедно и се обвържете във фейсбук ;Д .. все пак накрая всичко опира до там.Ако не искате да се обвързвате публично,поне си направете снимки заедно,за да докажеш,че е с теб,защото наистина не е приятно хората да си мислят,че той е с нея.А ти сигурна ли си,че те са САМО приятели? Не си ли се замисляла,че щом хората говорят така,може да са били провокирани с нещо? Никога не се доверявай напълно на никой,може преди да е имало нещо между тях?

И да е имало преди - в момента явно няма.
Направете си снимки заедно, обвържете се във фейсбук, афиширайте малко връзката си, сигурна съм, че след това ще спрат с тези подмятания за ''П.'' Ама ни дръж в течение, да знаем какво се случва :)

N1ksun
06-02-2012, 22:56
Я стига с тоя феисшит бе , не са длъжни да се показват пред който и да е ... + тва живота на хората е извън него !

anonymous708973
06-03-2012, 21:24
Пък и не мисля, че е от толкова голямо значение колко точно са близки. Щом знаят, че си има гадже е ужасно тъпо да му предлагат друго момиче и то толкова публично (фейсбук). Ако някой от приятелите ми, без значение дали е просто дружка за шматкане или особено близък човек се изкаже така при все, че Радослав съществува, ще вдигна вежда и ще си сменя подхода към тоя човек. Винаги съм мислела, че трябва да има граници. Дори в шегите и бъзиците. Някои просто не са забавни.

О, вдигам 2 ръце за това. Имах предвид нещо различно, с това съм напълно съгласна.
Ха, моето момче определено ми е слабо място, пък и претендирам, че съм доста обективна спрямо него, така че ако някой ми заяви нещо от сорта, дълбоко се съмнявам, че ще се размине само с вдигната вежда. Особено поради факта, че един път не съм го наляла пред някого и не съм тръбила проблеми във връзката или нещо такова. Всеки мой приятел би подкрепил човек, който ме прави толкова щастлива.

DarkTemplar
06-03-2012, 21:25
Колега, само такива ги ръсиш напоследък... :д
Сигурно е от времето - навсякъде цици, голи кръстове и дупета, трудно е човек да ги игнорира. 8-)

Иначе като се замислиш, въпросът, който й зададох е в пъти по-смислен от този, с който тя ни занимава. ;)

Niakoitam
06-05-2012, 11:07
Aторке изобщо не трябва да ти пука от чуждото мнение.Просто показвай повече близост пред приятелите му.Прегръщайте се,целувайте се,снимайте си,качвайте снимките в разни сайтове.Може и да пишеш разни коментари.Карай го малко по нахално и не прикривай връзката и чувствата си.Така искат не искат ще го разберат и ще го приемат. :)


Подценявате проблема. Като момиче, което се носи по-елегантно (в никакъв случай кифленски), трябва да кажа, че ми се е случвало да изляза и да съм нагласена, а човекът до мен да е с първата тениска, която е видял, къси дънки и маратонки. Не е толкова фрапиращо, знам, и сигурно много от вас ще ми се чудят на претенциите, обаче в такива случаи ми е било изключително неприятно.


Ама и ти понякога като се изкажеш...:-D Ти може и с феврари да си дошла,но човека отсреща не е длъжен да те кара с бентли.Ако това е толкова важно за теб...това хич не говори добре.Както се казва: "Да живеят богатите и да го духат бедните", а защо не и различните.:)
Отделно че това са глезотии. Както се казва: "Ревах за обувки докато не видях човек без крака."
:)

Niakoitam
06-05-2012, 11:16
Я стига с тоя феисшит бе , не са длъжни да се показват пред който и да е ... + тва живота на хората е извън него !

Направо са си яко длъжни.Поне ако авторката иска да бъде забелязана и да я приемат насериозно.Което ако има само снимки на гаджето и с приятелката му,в статуса им пише необвързан/а (т.е един вид чакам предложения) и само се чудят как да се скрият някъде за да не ги видят заедно едва ли не...няма да стане. :)

anonymous708973
06-05-2012, 13:36
Ама и ти понякога като се изкажеш...:-D Ти може и с феврари да си дошла,но човека отсреща не е длъжен да те кара с бентли.Ако това е толкова важно за теб...това хич не говори добре.Както се казва: "Да живеят богатите и да го духат бедните", а защо не и различните.:)
Отделно че това са глезотии. Както се казва: "Ревах за обувки докато не видях човек без крака."
:)
Нека са глезотии. Наскоро с моя ходихме на абитуриентски бал. Бях с рокля и 8-9 см ток, изключително много се радвам, че той беше с дънки, сако и официални обувки, а не с кецове и тениска. Щеше да ми е доста криво, отделно, че щяхме да изглеждаме смешно отстрани. Щастлива съм, че и той мислеше, че е добра идея да се поизтупа малко.
Ще си позволя да сложа снимка (http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/148929_341498329254372_100001826225684_811020_1085 077478_n.jpg). Представи си да беше супер неофициален. Еми, смешно щеше да е. Първо - заради мен. Второ - заради абитуриентката.

Външният вид има значение и няма да се уморя да го повтарям.

marilyn
06-05-2012, 14:38
Миличка, не се притеснявай. Не е важно какво мислят хората ии дали ви харесват като двойка или не. Била съм в подобно положение и то неотдавна бях на среща с момче, което се облича по-различно от мен. Аз се нося по-елегантно, но в никакъв случай кифленски. И хората много ни зяпаха, но мен не ме грее... Важното е ти като си с него да ти е ок и да ти харесва така, както ти се носи.
Иначе това относно най-добрата приятелка... и на мен всички ми говорят за моя най-добър приятел и мислят, че сме гаджета... той ходи с една 3 години и макар да афишираха връзката си, коментарите по наш адрес си продължаваха. Така че хич да не ти пука, хората си говорят ... щом ти е готино с момчето ти и си се разбирате, гледайте си кефа. :)

SmilezZz
06-05-2012, 15:10
Щом си допадате и пасвате по характери, какъв е проблема?

Niakoitam
06-06-2012, 10:41
Нека са глезотии. Наскоро с моя ходихме на абитуриентски бал. Бях с рокля и 8-9 см ток, изключително много се радвам, че той беше с дънки, сако и официални обувки, а не с кецове и тениска. Щеше да ми е доста криво, отделно, че щяхме да изглеждаме смешно отстрани. Щастлива съм, че и той мислеше, че е добра идея да се поизтупа малко.
Ще си позволя да сложа снимка (http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/148929_341498329254372_100001826225684_811020_1085 077478_n.jpg). Представи си да беше супер неофициален. Еми, смешно щеше да е. Първо - заради мен. Второ - заради абитуриентката.

Външният вид има значение и няма да се уморя да го повтарям.

Бала е съвсем едно нещо, а срещата съвсем друго.И аз по балове ходя с панталон,риза или костюм,но в друга обатановка не обличам костюм.:)
Между другото иска ми се да имах способността да те пренеса само за една седмица в някое по бедно смейство дето едвам свързва двата края да видим дали мнението ти тогава няма се промени.Просто не си го изпитала явно това нещо никога на гърба си и затова обръщаш внимание на толкова незначителни неща. :)

IseeDEADbodies
06-06-2012, 10:50
Олеле... При все, че човека те харесва, ти го харесваш, хубаво ви е и прочие, к'во ти пука кой к'во говори. Аре аман вече. Спрете да търсите телета под воловете.

Violenza
06-06-2012, 11:17
Олеле... При все, че човека те харесва, ти го харесваш, хубаво ви е и прочие, к'во ти пука кой к'во говори. Аре аман вече. Спрете да търсите телета под воловете.
Именно.
Тия "проблеми" сами си ги създавате. Авторке, ако чакаш одобрение от всички, мъж няма да си намериш.

PinkPan7her, обувките и роклята ти са напълно ежедневни, а на гаджето ти комбинацията от тия дънки и сакото е просто убиец, буквално. Много странна представа за "официално" имаш, не знам защо така я натъртваш. И го казвам във връзка с това, че твърдиш колко е важно за теб облеклото.

Мен пък изобщо не ме интересува дали ще сме се съчетали с моя. Да си облича каквото иска, аз щом съм го харесала, съм харесала и стила му. Важно ми е аз сама как се обличам и да съм подбрала правилно тоалета за даден повод. Другите - спортни, официални, смешни, натокани, ексцентрични, каквито искат да са, това си е тяхна работа. И наистина само в България съм го срещала този "феномен" да се тръшкате толкова за дрехите на останалите.

anonymous708973
06-06-2012, 11:27
PinkPan7her, обувките и роклята ти са напълно ежедневни, а на гаджето ти комбинацията от тия дънки и сакото е просто убиец, буквално. Много странна представа за "официално" имаш, не знам защо така я натъртваш. И го казвам във връзка с това, че твърдиш колко е важно за теб облеклото.

Нито едното не е вярно :)
Идеално облечени сме за бал на абитуриентка и двамата. С каква рокля да отида според теб? Копринена ли? Айде по-леко.
И вземи отвори едно мъжко списание, да видиш колко се носи сако с дънки.
Да не говорим, че никъде не съм употребила думата "официален" освен във връзка с неговите обувки. Да, не съм облечена като за сватба и не смятам, че е нужно.

Niakoitam, бедността едва ли има значение в случая. Освен това... хайде да не изкарваме тоя коз. Сомалийчетата месо не са вкусвали, ама ти си слагаш пържолката на масата вечер, нали? :)

Прекратявам.

Violenza
06-06-2012, 11:35
Нито едното не е вярно :)
Идеално облечени сме за бал на абитуриентка и двамата. С каква рокля да отида според теб? Копринена ли? Айде по-леко.
И вземи отвори едно мъжко списание, да видиш колко се носи сако с дънки.
Да не говорим, че никъде не съм употребила думата "официален" освен във връзка с неговите обувки. Да, не съм облечена като за сватба и не смятам, че е нужно.

Еми щом се смяташ за идеално облечена, супер. Ако си ми прочела поста докрай, аз това казах, важното е човек сам да се харесва.
Няма какво да отварям списания, вкусът ми не се влияе от това какви модели снимат. Сако и дънки е покъртителна комбинация, която няма как да ми допадне, ама това си е мое мнение. Не виждам защо се засягаш.

Niakoitam
06-06-2012, 11:56
Niakoitam, бедността едва ли има значение в случая. Освен това... хайде да не изкарваме тоя коз. Сомалийчетата месо не са вкусвали, ама ти си слагаш пържолката на масата вечер, нали? :)

Прекратявам.

Има има. Просто явно не си я усетила,защото имаш повече късмет в живота и по-богати родители.Всяка вечер не.Отвреме навреме. И аз не съм от тези дето ровят по кофите.А пържола може и три месеца да не ям и през това време да ям боб например.И няма да се тръшкам как не можело всеки ден да ям за вечеря пържола :)

DarkTemplar
06-06-2012, 13:40
Тоя спор дето сте го заформили трудно ще бъде разрешен. Има една народна поговорка "Сит на гладен не вярва" (обратното също е вадилно) - смятам, че е уместна като за случая. ;)

Дънките и сакото и аз ги намирам за нелоша комбинация, особено ако се връзват (а в случая с Вальо е така).

Между другото в България хората масово нямат собствен стил и вкус за облекло - това редовно води до съчетаване на несъчетаеми неща, което на моменти е направо гротескно. И всичко това е заради вечния стремеж "да бъдем модерни, актуални и забелязвани".

umri
06-06-2012, 14:33
Именно.
Тия "проблеми" сами си ги създавате. Авторке, ако чакаш одобрение от всички, мъж няма да си намериш.

PinkPan7her, обувките и роклята ти са напълно ежедневни, а на гаджето ти комбинацията от тия дънки и сакото е просто убиец, буквално. Много странна представа за "официално" имаш, не знам защо така я натъртваш. И го казвам във връзка с това, че твърдиш колко е важно за теб облеклото.

Мен пък изобщо не ме интересува дали ще сме се съчетали с моя. Да си облича каквото иска, аз щом съм го харесала, съм харесала и стила му. Важно ми е аз сама как се обличам и да съм подбрала правилно тоалета за даден повод. Другите - спортни, официални, смешни, натокани, ексцентрични, каквито искат да са, това си е тяхна работа. И наистина само в България съм го срещала този "феномен" да се тръшкате толкова за дрехите на останалите.

И са ми навити ръкавите, но не се вижда.

Искам твоя снимка. По възможност не с дрехите от бала и килограм грим. Интересно ми е критиците как изглеждат.

IseeDEADbodies
06-06-2012, 16:17
Освен да се смея на някои хора, не знам к'во друго да направя... Дори няма да си отварям устата. Хах !

Violenza
06-06-2012, 17:12
И са ми навити ръкавите, но не се вижда.

Искам твоя снимка. По възможност не с дрехите от бала и килограм грим. Интересно ми е критиците как изглеждат.
Държиш се като ощипана госпожица. Какви критици, какви пет лева? Длъжна ли съм да харесвам дрехите ти? Не съм. Обяснила съм защо изказах мнението си по този въпрос, иначе ми е все тая, ако щеш и гол ходи, пак няма да ми направи впечатление. Споменах вече, че не обръщам внимание и ми е напълно безразлично облеклото на останалите. По какъв друг начин да го кажа?

В този форум само 2ма човека ме познават и са ме виждали, няма да станат повече, снимка не чакай.

Приключих с този въпрос.

SisiStrange
06-06-2012, 18:06
Въпросът винаги е човек да си се харесва сам. Честно, ще ви е кеф ли половинката ви да се облича по определен начин, който не харесва и я кара да се чувства некомфортно само, за да ви угоди? Имала съм тази мъдра дилема. Знам, че Радослав обожава токчета. Е да, ама на 5-часово упражнение по химия, в което си абсолютно и само на крак и тичаш през масите за съединения да не би да скочи температурата с някой градус и да правиш всичко наново, няма как да изкарам на 12см токче. Та ми се случва да се покатеря на такова главно, когато сме двамата само. И би ми станало супер тъпо, ако някой седне да обяснява как П./М./В./Ю... е много по-подходяща за него, защото е филолог, примерно, и седи по цял ден на едно място та не и е проблем да е нон стоп с високи обувки. Човек трябва да се чувства комфортно в дрехите си, в обувките си, със своя си стил. Тогава се държи различно. Усмихва се, забавлява се, общува по-пълноценно.

umri
06-06-2012, 22:59
Държиш се като ощипана госпожица. Какви критици, какви пет лева? Длъжна ли съм да харесвам дрехите ти? Не съм. Обяснила съм защо изказах мнението си по този въпрос, иначе ми е все тая, ако щеш и гол ходи, пак няма да ми направи впечатление. Споменах вече, че не обръщам внимание и ми е напълно безразлично облеклото на останалите. По какъв друг начин да го кажа?

В този форум само 2ма човека ме познават и са ме виждали, няма да станат повече, снимка не чакай.

Приключих с този въпрос.

Кво се засягаш, кат ти искам снимка?

Ето ти малко матрял за мастурбация. http://prikachi.com/images/941/4538941Z.jpg виждам, че ти харесват сака.

anonymous708973
06-07-2012, 10:16
Ето ти малко матрял за мастурбация. http://prikachi.com/images/941/4538941Z.jpg виждам, че ти харесват сака.

Ще ми паднеш и не знам кой кого...

Сиси, много ясно, че е така. Говорим за лежерна разходка, не за упражнения в университета.
Иначе и там има вариант - токчетата в торбичка и после с Радослав под ръчичка :д

Пък и си мисля, че ставаше дума за някакви съчетания от типа... елегантна мадама и някъв пич с коса до кръста и кубинки. Или няква арт мацка, дето ходи в цветовете на дъгата, и момче, което се облича като фешън (яркосини панталони и изправена косица :д).

lovely_smile
06-08-2012, 17:17
Нали се обичате, кво му се чудиш...