PDA

View Full Version : Грешно ли е да изказвам мнението си винаги?!?.. Това прави ли ме надута ?!? .. WTF ??

LoweShot
06-01-2012, 18:27
Еми на бързо ше разкажа за себе си .. > 10 клас съм ако е от значение < Преди в уч-ще бях пълна ''смотанячка'' (до 7 клас беше така) всеки ми се подиграваше се за нещо .. натапяха ме съученичките ми за неща който те са правили .. след, като се прибирах от уч-ще в нас плачех .. майка ми беше през седмица в даскалото .. често се сбивах с тях въпреки, че нищо не постигах .. След 7 клас те кандидатстваха вече ги нямаше .. Въпреки,че от 1 клас бяхме заедно бях адски щастлива,че вече ги няма .. Събраха ни 3-те класа сприятелих се с всички и малко по-малко самочувствието ми се вдигаше,защото тях ги нямаше .. нямаше кой да ''пречупва духа ми'' .. Когато виждах някой да се държи зле с някое момиче да речем винаги се застъпвах и помагах .. Не съм грозна хубава съм .. за себе си .. Не съм дебела дори имам тяло на, което доста момичета от моето даскало завиждат ... От 8 клас се заклех,че повече няма да позволя на никой да се подиграва с мен .. Стегнах се в даскало преди едва връзвах 3 в 8 клас завърших с 5,20 и вече 3-та година е така .. А сега аз винаги съм в сяка ''манджа меродия'' .. Всеки който ми се ''изребчи'' заяде с мен му отвръщам с тройно .. Та в последно време все ми повтарят,че съм станала много надута и недостъпна .. Това не е вярно, защото никой не ме познава никой не знае през какво съм минала,за да стана такава .. Вярно е ходя надменно понякога но това е, за да покажа на всички че не съм предишната ''АЗ'' тази, която всички я мачкаха .. Дразни ме това,че говорят .. Но искам да им покажа,че не съм надута,че съм едно земно момиче, което е преживяло толкова много,че е заобиколено от стена, която трудна може да се разбие ..
-- Знам,че може би половината от вас ще кажат остави ги не им обръщай внимание .. Опитала съм не се получава лазят ми по нервите ..
- Благодаря на всички за отделеното време ... Моля да няма заядливи коментари ако не ви изнася хикса от дясната страна е пред вас .. :)

amaz1nG
06-01-2012, 18:33
Най доброто отвръщане е с арогантен хумор .
- Надута си
- Такава съм си .

Важното е да си креативен .
Ти сама прецени дали си надута или не . Виж колко приятели имаш / какво мислят те за теб . Има хора , които каквато и да си пак ще те мразят и хейтват .
Haters gonna hate.

LoweShot
06-01-2012, 18:42
.. Случвало се е и с такъв отговор да отговорям .. Но това ги кара да мислят още повече, че съм надута .. Колкото до приятелите приятели имам ( истинските са 2-3-ма) много всички ме познават поздравяват ме докато преди никой не ми знaеше името дори .. Честно казано горда съм с това ,което станах .. Но надута не съм .. Не искам да ме мислят за такава

nIkEnCeTy_bE
06-01-2012, 18:56
Хубаво е да имаш самочувствие, но нека е с покритие. Нормално е като не са те възприемали едно време да гледаш да се харесаш на всички. Но има разлика в това да си надута и в това да говориш истината и възприемаш нещата, такива каквито са. Винаги ще има такива, които ще се заяждат, които ще се лигавят и ще говорят за гърба ти. Бъди искрена съм себе си и с другите, но не прекалено, казвай истината, но все пак не оставяй да те сломят отново. Имай си самочувствието и имай критерии, от това няма нищо по-хубаво, това те прави жена. ;) Това, че имаш изградено мнение за себе си, не те прави надута. Това, че преди да се обиждали и сега се държиш леко арогантно, също не те прави надута.

LoweShot
06-01-2012, 19:22
..Благодаря за отделеното време но все пак изказването ти в др-та тема беше тъпо и неуместно .. мисис "гледай си работата, аз съм красива" ...

nIkEnCeTy_bE
06-01-2012, 19:24
хахаха честно да ти кажа не забелязах, че си авторка на тази тема. и в крайна сметка ми се струва, че си една тук, и в средата ти по принцип друга, която доказва, че в крайна сметка търсиш един вид внимание, защото не си получавала такова. Както и да е, отговорих ти реално. ;)

LoweShot
06-01-2012, 19:29
Не търся никакво внимание .. Никога не съм и търсила просто се опитвам да се слеяя в обстановката така да го кажем ..

nIkEnCeTy_bE
06-01-2012, 19:30
ама така като правиш, няма да се слееш. защото точно това, че днешно време, всички искат да се слеят и мислите, че това помага, но ще разбереш, че е точно обратното. и в крайна сметка моето изказване може да е прибързано, но твоето е още по неуместно и не ти отива на годините. :)

LoweShot
06-01-2012, 19:38
Незнам защо толкова си се засегнала след като не съм го казала на теб .. както и да е .. Незнам,защо мислиш така,че е обратното .. Но тук не си ли на по-горно ниво от другите си никой ..

nIkEnCeTy_bE
06-01-2012, 19:50
Аз не съм се засегнала, миличка. И какво те бърка тук какво казват хората? Влияеш ли се? Какво мога да ти повлияят хората тук? Ти от тяхното мнение ли се интересуваш? Освен да ти повдигнат самочувствието за момент, друго не може. А и в даден момент, ще видиш, че това изобщо няма да те интересува. Нещо си си втълпила, че тук е раят май.

LoweShot
06-01-2012, 20:09
:D Какво по-дяволите .. ''Нещо си си втълпила, че тук е раят май.'' .. Няма нищо такова .. 3 пъти повтори едно и също нещо в различни изр. .. Първо не се влияя от хората тук .. второ ДА тази тема съм я пуснала,за мнение ..

bloodyF
06-02-2012, 10:30
игнорирай им мненията
най-малкото, че за да каже един човек какъв си трябва да ''влезе в обувките ти'' , да мине по твоя път и да изпита всичко,което си изживяла, за да може преценката му да е правилна,каквато тяхната очевидно не е

m0n4yyy
06-02-2012, 11:22
1- во, да си на "всяка манджа- меродия" и да си искрен и прям са съвсем различни неща.
2- ро, хората около теб няма да те изградят като човек и няма с нищо да допринесат за твоето щастие ... Какво значение има какво ТЕ мислят за теб ? Ако ти знаеш коя си, през какво си минала и какво ти е коствало всичко това, защо ще те интересува мнението на хора, които не знаят нищо съществено за теб?

От кого всъщност очакваш признание? Ако трябва да се харесаш на всички ... коя ще си всъщност ? :)

kalityy_
06-02-2012, 14:47
Здравей, аз съм момиче от пети клас, но това не значи нищо. Аз тези години бях като теб преди, всеки се за нещо ми се подиграваше.. тази година реших да съм по-нова, по-различна. Смених приятелите си и започнах живота си отново. И оценките ми вече не бяха тройки и четворки, а петици и шестици. Мен също сега ми казват, че съм много надута, много тъпа и т.н, но направи така:

НЯКОЙ ПОЗНАТ: Много си надута.. :Х
ТИ: Не ми пука каква съм в твоите очи, ако ме познаваше щеше да знаеш каква съм. През тези години никой не знаеше за мен, дори и името ми, никой не искаше да ме опознае, но вече ми писна няма да продължавам така, аз се издигам в твоите очи и според теб това значи че съм надута. Е ще те светна нещо - не съм. Просто вече продължавам напред, искам да открия нови приятели. Ако някога си искал да ме опознаеш и го беше направил, сега нямаше да говориш така.

OnlyGirl
06-02-2012, 17:57
Kalityy_, не се обиждай, но какви тройки и четворки в пети клас?
Сега по темата. Хубаво е че си си вдигнала самочувствието. Струва ми се обаче, че малко си прекалила щом доста хора ти казват, че си надута. Виж, не те познавам и не знам каква си, но прекаленото самочувствие може да ти изиграе лоша шега. Кои хора ти го казват? Ако са ти приятели или близки значи сериозно трябва да се замислиш. Познавам много хора, които са минали през подигравки, тормоз и т.н., но това не ги е направило надути, а по-силни. Вгледай се вътре в себе си. Не е необходимо да си надменен за да не те мачкат, помисли върху това.

xoxi
06-02-2012, 19:13
Ще ти мине.
Не си надута, нито си същото момиче като преди.
Просто си се заблудила супер много.
Това, че се държиш надменно и отвръщаш тройно на простотията, не показва в никакъв случай, че си се променила към добро. Просто си изградила някакво самочувствие без покритие, което може много лесно да бъде разбито.
След време, когато започнеш да осъзнаваш нещата, ще започнеш да изграждаш и психическа стабилност, която по никакъв начин няма да влияе на отношенията ти с околните, нито ще те прави да изглеждаш надута.
Това твоето сега е по-скоро външна защита. Сигурна съм, че вътрешно си същото агне.