Еми на бързо ше разкажа за себе си .. > 10 клас съм ако е от значение < Преди в уч-ще бях пълна ''смотанячка'' (до 7 клас беше така) всеки ми се подиграваше се за нещо .. натапяха ме съученичките ми за неща който те са правили .. след, като се прибирах от уч-ще в нас плачех .. майка ми беше през седмица в даскалото .. често се сбивах с тях въпреки, че нищо не постигах .. След 7 клас те кандидатстваха вече ги нямаше .. Въпреки,че от 1 клас бяхме заедно бях адски щастлива,че вече ги няма .. Събраха ни 3-те класа сприятелих се с всички и малко по-малко самочувствието ми се вдигаше,защото тях ги нямаше .. нямаше кой да ''пречупва духа ми'' .. Когато виждах някой да се държи зле с някое момиче да речем винаги се застъпвах и помагах .. Не съм грозна хубава съм .. за себе си .. Не съм дебела дори имам тяло на, което доста момичета от моето даскало завиждат ... От 8 клас се заклех,че повече няма да позволя на никой да се подиграва с мен .. Стегнах се в даскало преди едва връзвах 3 в 8 клас завърших с 5,20 и вече 3-та година е така .. А сега аз винаги съм в сяка ''манджа меродия'' .. Всеки който ми се ''изребчи'' заяде с мен му отвръщам с тройно .. Та в последно време все ми повтарят,че съм станала много надута и недостъпна .. Това не е вярно, защото никой не ме познава никой не знае през какво съм минала,за да стана такава .. Вярно е ходя надменно понякога но това е, за да покажа на всички че не съм предишната ''АЗ'' тази, която всички я мачкаха .. Дразни ме това,че говорят .. Но искам да им покажа,че не съм надута,че съм едно земно момиче, което е преживяло толкова много,че е заобиколено от стена, която трудна може да се разбие ..
-- Знам,че може би половината от вас ще кажат остави ги не им обръщай внимание .. Опитала съм не се получава лазят ми по нервите ..

- Благодаря на всички за отделеното време ... Моля да няма заядливи коментари ако не ви изнася хикса от дясната страна е пред вас ..