PDA

View Full Version : Черни точки и безцветни пъпки !!!!! Хидратация.

PRECARIOUS
06-08-2012, 06:52
Помощ! Имам черни точки от доста време,които не се махат. Лицето ми е сухо и допълнително го суша заради тях и не се махат. Писна ми да го дехидратирам, но са много грозни. Също в горната част на носа от двете му страни към очите имам безцветни пъпчици, които също не се махат от сушене! Много са ситни и са доста. Трябват ми и мнения за някое хидратиращо кремче,защото и като се гримирам фон дьо тена ми стои изкуствено , заради дехидратацията :(

BrokenHearth
06-08-2012, 15:58
Черните точки са запушени пори. Никак не си помагаш като си дехидратираш лицето. Пробвай Garnier Pure Active Exfo Brusher. На мен ми помогна точно той. Махна ми част от черните точки още след първото измиване а и има матиращ ефект.
За безцветните пъпчици не мога да кажа нищо обаче. Аз имам 4 такива дребни на същото място само че само от едната страна. Някой ако знае как се махат да каже! :D

bloodyF
06-08-2012, 17:35
термална вода за хидратация, даже може и пъпките ти да изчезнат от нея
а гарние НЕ ползвай
на мен не ми действа добре на кожата и се обривам и от него..

onlygiirl
06-08-2012, 21:36
Ами тези малки,безветни пъпчици доколкото знам са си подкожни и аз успявам да ги махна единствено като ги дупна леко с игла и после си ги стискам.Ама си е малко опасно сам да се пробваш с иглата,защото няма да улучиш центъра от първия път,така че ако можеш помоли някой друг.Аз лично карам майка ми да ми маха точно тези,но може и на козметик да отидеш,защото точно този вид пъпки не мога да ги махна с никакви кремове :)

babati
06-08-2012, 22:32
Офф остави си кожата намира да не си докараш някоя себорея.

bloodyF
06-09-2012, 06:42
как с игла бе? ти добре ли си?
не се дупчи с нищо!

PRECARIOUS
06-09-2012, 06:58
в никакъв случай с игла :Д но това на гарниер не изсушава ли кожата

1n5ub0rd1na73
06-09-2012, 07:15
http://www.youtube.com/watch?v=Rs1PHQZu5q8&feature=fvwrel

BrokenHearth
06-09-2012, 07:28
Как така с игла? :shock: Ще взема да ослепея 8-)

BrokenHearth
06-09-2012, 07:30
не се дупчи с нищо!

Всички говорят грешни работи, дам. Само теб трябва да слушат хората. Това, че на теб ти се обрива кожата не значи, че и на другите им се обрива. Навсякъде пишеш хейтърски мнения. Егаси човека си.

Your.Passion
06-09-2012, 08:40
не се дупчи с нищо!

+1 И аз това се очудих :D ..

onlygiirl
06-09-2012, 13:27
за това изрично споменах да не го правите сами.Пък и то не е точно дупчене,ами само леко си продупчваш кожата,колкото да може да диша.Иначе има и козметици,които ползват същия метод(от личен опит знам) :)

bloodyF
06-10-2012, 17:43
Всички говорят грешни работи, дам. Само теб трябва да слушат хората. Това, че на теб ти се обрива кожата не значи, че и на другите им се обрива. Навсякъде пишеш хейтърски мнения. Егаси човека си.

о, наистина :(
разстрои ме дълбоко
като не ти изнася, хикса и си аут
ще пиша каквото си искам, където си искам и както искам
не съм казала , че важи за всички,казвам как седят нещата при мен
и ако се надупчи с игла най-много да й се възпали и да не може да се излекува с месеци
като не разбираш си трай и не се излагай поне..