View Full Version : Плаж с приятели?
Извинявам се, ако темата се повтаря или е на грешното място!
На 12 години съм и това лято имам желание да ходя на плаж с приятели - сами. Мама не иска да ходи на плаж, татко също и се оказва, че не мога с никой да ходя :( Мама не ме пуска на плаж, защото се страхува. Как да й гласувам доверие? Та ние само ще се съберем примерно 10 човека, ще играем плажен волейбол, ще се печем малко.. ще се забавляваме в морето естествено, както се казва "на плиткото", е колко плитко водата да стига до гърдите и така :) Имаме идея да вземем някой възрастен и да се качим на водно колело, обаче няма кой.. :( Сега знаете кеф е на тийнейджърите да ходят на плаж сами.. пък и има си спасители! Като има спасители никой не е казал, че може да правим, каквото искаме! Ще ходим там, където има повече хора и без МЕДУЗИ! :D :D :D Моля за съвет, как да накарам мама + тати да ходя с приятели на плаж! :)
mariana90
06-08-2012, 11:19
нямаш шанс на твоята възраст и мен не ме пускаха за това ходих скришно докато не ме хванаха и не ме наказаха но няколко дни след наказанието майка разбра че няма лошо да ходя на плаж и така се отървах :)))
нямаш шанс на твоята възраст и мен не ме пускаха за това ходих скришно докато не ме хванаха и не ме наказаха но няколко дни след наказанието майка разбра че няма лошо да ходя на плаж и така се отървах :)))
:( Много жалко! Тя ми вика докато не стана на 16 няма да ме пусне на плаж! :(
DisappointedDreamer
06-08-2012, 11:44
Какви тийнове, вие сте само на 12. И все пак, няма как да я накараш. Мен за първи път ме пуснаха на море сама с приятелки на 12 годишна възраст, ама бяхме с група от училището. Няма ли такива при вас - екскурзии?
Ами.. сега така се наричаме, поне в даскалото сме определени като такива :D Не организират.. :(
Мечо_Буболечо
06-08-2012, 17:27
Страх ги е, нормално е. Миналата година лятото имаше един случай, летен училищен лагер, правят си снимки на кея, обаче има големи вълни и ги връхлита една. Три момичета навътре в морето, двете ги спасиха, а едното се удави. Нормално е вашите да ги е страх. Мен за първи път ме пуснаха сама на лагер на 12, но аз съм друг случай. Мои роднини бяха в съседния хотел отседнали и аз реално бях с тях на плажа. Беше забавно.
кажи, че ще стоиш на брега и няма да влизаш..печете се и така
аз на море отидох за първи път сама на 13, но бяхме с ученически лагер
а на плаж не помня..може би съм била 6ти клас, но преди това и желание съм нямала..
Тя ми няма доверие :D Казвам и, че няма да сме на дълбоко, но тя казва, че откъде да знае дали няма да влезем навътре.. :(
Your.Passion
06-09-2012, 08:23
На мен на 12 ми даваха защото баба ми работеше в един от хотелите и беше близко и нали ако станеше нещо ..Ако държиш връзка с майка си на плажа постоянно ,незнам може и да те пусне..Ама не вярвам ,все пак е нормално да се притеснява .. Ако не ,вземи брат си или сестра си ако са по големи или ако въобще имаш такива,а ако нямаш на някой от приятелите ти и така той или тя да ви 'наглежда' .
Sladichkoto0
06-09-2012, 10:30
Няма как да ги убедиш ... Родителите са си такива, вечно се притесняват за децата си ... А и наистина, ти си все още на 12 ... А пък, ако са чули за някаква случка, свързана с деца и вода (разбирате ме какво имам в предвид) просто ...
shmatarok
06-09-2012, 10:45
Мен за първи път ме пуснаха чак в 8ми клас. 8-)
Малки сте още, на 12, нормално да се притесняват вашите и да не те пускат. И аз нямаше да си пускам детето просто така.
PullMeCloser
06-09-2012, 13:58
И мен, лятото преди осми клас ме пуснаха за първи път на плаж с приятели :Д А съм от морски град.
Според мен реакцията им беше нормална, де, нормално е да ги е страх, хиляди неща стават и спасителите не винаги могат да ти помогнат. Сега брат ми е колкото теб и иска да ходи сам и се радвам, че родителите ми не го пускат, мен самата ме е страх.
strawberry88
06-09-2012, 14:11
Мда,малка си още...но може да помолите някой родител на твой приятел/приятелка да дойде с вас щом твоите не могат. 8-)
Wasilena
06-09-2012, 14:28
Съвсем нормално е да не те пускат.. на 12 си играех още пред блока,а на плаж ме пуснаха сама за пръв път на 14 (като се има в предвид,че съм от морски град).. не знам къде сте се разбързали,да ходите на плаж сами толкова малки..
crazy_Smile
06-10-2012, 11:09
Докажи на майка си че МОЖЕ да ти има доверие.. ! Аз от много малка ходя на плаж с приятели понеже нашите работят в курорт :) Но даже и да не работят там пак са ме пускали .. Просто ДОКАЖИ на майка си и баща си че може да ти имат доверие .. Ако са те пускали да спиш в приятели също помага :)
Докажи на майка си че МОЖЕ да ти има доверие.. ! Аз от много малка ходя на плаж с приятели понеже нашите работят в курорт :) Но даже и да не работят там пак са ме пускали .. Просто ДОКАЖИ на майка си и баща си че може да ти имат доверие .. Ако са те пускали да спиш в приятели също помага :)
Ммм..да! :D Като се сетя за това ми става смешно.. бях на селото на моята БФФ :D За два дена ударихме голям купон.. беше яко.. не знам.. ще пробвам някой ден да кажа на татко да седне по-далече от нас и те да не знаят, че е сме с него и така.. :)
marin4itu
06-13-2012, 10:42
И аз съм от морски град и започнаха да ме пускат на 14 на плаж с приятели.