View Full Version : Кола маска
Търся си някаква кола маска за домашни условия, но да е направена за директно ползване... като на Вийт лентите, които само ги затриваш с ръце, отлепяш и са готови за употреба. Попринцип ползвам на Вийт, но цената не си струва за работата, която вършат. Търся си кола маска за бикини зоната и подмишниците най-вече. Някакви предложения и продукти, от които сте доволни? Може и цена ако знаете да напишете
valentinadr
06-10-2012, 08:49
Аз от години си правя вкъщи сама кола маска на бикини зоната.Използвам студена течна кола маска Джанкар и съм много доволна.Струва 1.50
Студена течна.. това какво ще рече, не съм запозната много-много... е колко време ти държи?
valentinadr
06-10-2012, 09:48
ами попринцип кола маска се прави през 21 дни за да се махне всичко,иначе някой косъмчета са твърде малки и след няколко дни ще изникнат,а колкото до кола маската отиди в аптеката и кажи течна кола маска на джанкар те я знаят
Имам предвид как се ползва :)
arsenalllbaby
06-10-2012, 18:10
^Дева също имат ленти, които само се търкат с ръце.. В кутийка са 20 ленти + 2 кърпички, струва 5 и нещо..
SmilezZz
06-11-2012, 11:35
^Дева също имат ленти, които само се търкат с ръце.. В кутийка са 20 ленти + 2 кърпички, струва 5 и нещо..
Мда. Преди аз също използвах Вийт, докато не реших да пробвах и тия на Дева. Доволна съм.