Влез

View Full Version : Вашето бъдеще?

cherry2
06-11-2012, 08:15
Какви са ви плановете за бъдещето? Какви искате да станете ? В кой университет целите да влезете? Знам,че на мен ми е малко рано да мисля какво искам да правя когато завърша..(на 13 съм :Д ) Но ми е интересно какви са ви плановете...

kindergarden
06-11-2012, 09:54
Плановете за близкото бъдеще си ги осъществих вече. С резултатите от матурите влизам в King's College London с математика , финанси и мениджмънт. След бакалавърската степен ще следва магистратура, но още не съм се ориентирала каква да е точно. За напред в бъдещето само знам, че искам да имам добре платена работа в някоя банка и в последствие да си отворя хотел или да стана мениджър на хотел (това вече малко в мечтите, но ще се постарая и него да постигна) :D

SmilezZz
06-11-2012, 11:15
Доста и различни. Може би.
Иначе поставила съм си за цел да се занимавам с това, което наистина ме влече и ми е интересно - медицината. Не съм решила все още каква по-точно, но има време. За сега съм се спряла на медицинския във Варна, но до тогава също има време - искам да е някакъв добър и елитен университет.
Ако включваме и личния живот: омъжена за настоящия си приятел, с две деца, хубава кариера, добро финансово състояние и най - вече любов и щастие.

DisappointedDreamer
06-11-2012, 18:19
За това с настоящия си приятел можеш само да си мечтаеш. Сладко е обаче.

Киндъргарден - браво!

Планове за бъдещето ми - да завърша IB с високи точки, да вляза в хубав унивеситет и да уча международни връзки, ставайки дипломат/политик.

Allex
06-11-2012, 19:03
Да стана екскурзовод и да знам немски и испански.. <3

boom29
06-12-2012, 06:43
Плановете ми за бъдеще са да ме приемат да уча медицина(най - голямата ми мечта), най -вероятно във Варна. След което да завърша успешно, семейство пък може и някоя клиника да си имам :D, но това е твърде пресилено.

ParadOx
06-12-2012, 11:01
Журналистика в Германия като за начало... другото нататък само ще се нареди

zlatko98
06-12-2012, 18:28
Най-голямата ми мечта е да уча медицина в John Hopkins, но има доста да уча.

cherry2
06-12-2012, 18:32
Супер..ннайстина се надявам да осъщестивте мечтите си! :)) сЪнн иии ...ви пожелявам прятна пълна с купони,забавления и каквото сте ре6или да правите лятна ваканция :Д ! :*

cherry2
06-12-2012, 18:35
Аз още мисля какво да правя за вбъдеще...

babati
06-12-2012, 18:43
В един период от време не си поставям повече от две средносрочни цели. Поради тази причина нямам сериозни планове за в бъдеще, но знам много добре в момента какво правя.

Angel^^
06-22-2012, 13:26
Да си прекарвам супер в гимназията, да завърша психология , да отида в Австралия и да следвам мечтите си!

Pantheratigris
06-22-2012, 14:54
Да намеря Дъмбо!

tattoobitch19
06-22-2012, 18:13
ох, лекарите, ще се измъчите, докато я научите тази медицина, но успех ;) насочете се някъде в чужбина по-добре, ако имате средствата - да видите малко свят!
явно само аз си мечтая за скромна актьорска кариера.. :D

PukingRainbows
06-22-2012, 18:51
Айде и моя ред дойде да лепна поредния пост. 8-) Ами аз съм на 13 (Сега завършвам 7ми клас.) и кандидатствах в НТБГ - Банково Дело с НЕ. Плановете ми за бъдещето са да завърша ТБГ и да ме приемат в УНСС, където да изучавам Банково Дело, Счетоводство, Бюджетно Счетоводтсво, Банково Счетоводство.. и т.н. :) Абе на кратко, колкото и странно да е, искам да стана финансист. 8)

TheBeatles
06-22-2012, 19:08
7 клас съм (сега го завърших) и се надявам да ме приемат в НПМГ с биология и биотехнологии. Плановете ми за бъдещето са да завърша НПМГ и после да уча медицина. :)

ImmortalSportFreak
06-22-2012, 20:36
Искам да уча на Запад и да е свързано с химия и биология. Имам различни желани варианти -биомедицина,химична медицина , нанотехнологии в медицината или фармацефтичен синтез . :)

Бях доста надъхана да запиша медицина,но предпочитам да се занимавам с научна дейност,отколкото с пациенти-супер отговорно е,пък и научната дейност е много по-забавна. ^^ Още не съм се отказала напълно от това да бъда лекар,но още има време да мисля - колебая се. ;Р

dreamwalker
06-23-2012, 22:59
Искам да уча международно право във Франция, може би. А през лятото - никакво отпускане. Имам френски да уча. ;]]

venivr
06-25-2012, 10:46
стоматология в МУ Пловдив

lalalala123
06-25-2012, 10:53
За специалност след средното образование не съм мислел, но със сигурност ще уча в Загребския университет или Сплитския университет, които се намират в Хърватска. :)

devil4e_kiss4e
06-25-2012, 12:26
като за начало да ме приемат за спец., в която кандидатствах, да се реализирам след завършването на унито, да създам семейство, абе, както повечето, съвсем нормалните неща

kalito126
06-25-2012, 12:35
Мислех си да уча за адвокат,защото това е много интересна професия според мен,но да оневинявам виновни?Не,благодаря!!И аз като повечето съм се насочила към медицина(винаги ме е привличала).Трудно е да е се научи,но не невъзможно.Ако ще уча това(има доооооста време до тогава) смятам да е в чужбина,но за тая работа ми трябват езици.Засега знам английски и малко иврит. Догодина ще започна с руски и испански.Иначе за семейство ми е много рано да мисля... :)

ledenakrasota
06-25-2012, 12:39
Моите планове бяха други. Сигурно не съм имала и такива, тъй като живях в настоящето. Рязко направих завой и сега уча в СУ. Този план също се осъществи . Сега напред и нагоре. Доволна съм. Не съжалявам. :)