View Full Version : Слаби,мускуляги или пълни момчета имат по-големи?
Angel940
06-14-2012, 12:48
За размера на пениса говорим :D
dimitar_ak
06-14-2012, 12:50
Няма никаква връзка.
Angel940
06-14-2012, 12:55
Когато има мастна тъкан в пубичната област(когато е дебел),се скрива някаква част от пениса.
значи дебелите имат най-малки.
Angel940
06-14-2012, 12:58
просто и да са еднакво надарени,слабия,ще е с по-голям,защото няма да се скрива тази част от пениса с мастната тъкан,която при пълния ще се.Слабите могат да усетят пубичната кост с пръст,а дебелите,има известен слой мастна тъкан който стои над коста и скрива члена, зависи от дебелината степента на това покриване.
heartshapedbox
06-14-2012, 13:00
"Под голям камък-голяма змия се крие" :Д
Редовното обяснение на един приятел с коремче.
DragonLady
06-14-2012, 13:01
просто и да са еднакво надарени,слабия,ще е с по-голям,защото няма да се скрива тази част от пениса с мастната тъкан,която при пълния ще се.
+1
Иначе от личен опит мога да твърдя, че на по-пълните момчета им е по-къс и по-тънък, докато при по-слабичките е по-дълъг и по-дебел.
Според мен няма особена връзка...
SmilezZz
06-14-2012, 16:58
Няма никаква връзка между нещата. Тъп въпрос. Всичко си е строго индивидуално и генетично заложено. Изобщо няма значение дали си мускулест, за да ти е голям пениса.
Angel940
06-14-2012, 17:15
Никой не говори,че трябва да си мускулест,слабите са с най-големите:D
ubuntureload
06-14-2012, 20:48
За тва дали слабите са с най-големите може много да се спори... реално измамата е визуална... линийка 30 см на масата изглежда по един начин, а за хвърлена на стадиона по друг. И в двата случая си е 30 см, но в едната ситуация изглежда 3.
Относно мускулестите, зависи на какви препарати са - може да извадят огромен парчок, а може да извадят и пъпка....
А като курветината не е доволна да се оправя как може. Аз лично докато не и превъртя километража не я оставям да диша... после следващата ...
Angel940
06-14-2012, 21:05
Не е визуално,защото скритата част от мастната тъкан си остава под мазнините и тази част от пениса не влиза във вагината,а за мускулите пак качват маси искат да стават големи и пак скриват някаква част от онази си работа,а да не говорим зобовете как могат да преебат нещата :D
ubuntureload
06-14-2012, 21:16
Ангелчо от 7-8 години се занимавам с разни фитнеси, горе съм написал - зависи от препаратите. Няма да казвам от кои препарати, че има много шматароци които четат, а при неправилен прием водят до ракови образования, може да извадиш ебаси парцала. А тая мастна тъкан колко санта мислиш че крие 2-3... там не е мястото със силно изразено омазняване....
Scarface_
06-14-2012, 21:21
реално има наистина доста потвърдена тенденция , при която се наблюдава разлика в голимината между слаби и дебели , ниски и високи ;)
Angel940
06-14-2012, 21:27
ubunturel,първо,ако имаше хапчета за к.р които действат,това щеще да е известно и хората да правят пари от това,второ твоя щеще да ти е 1 метър и трето повярвай ми няма такива медикаменти .А за финал всеки е гледал състезания по културизъм,доста празни им стоят банските:D,те знаят повече от теб за добавки и тн,щяха да правят к.рове,а не мускули:D
ubuntureload
06-14-2012, 21:40
Първо да съм уточнил хапчета ли са кво ли са? Второ културистите преди състезание пикаят в чашка и от тези медикаменти излизат от състезание... трето риска на професията... Аз не твърдя че ги разбирам медикаментите... ;) И има медикаменти... но са прекалено рискови ;) А ти от къде знаеш че кypа ми не е метър...? :Д
TaylorGang
06-14-2012, 22:08
Според мен всичко си е до ГЕН.Каквото ти е генетично заложено това е .. ако ти е заложено да имаш 10 санта и дебел да си и слаб да си няма какво да направиш ..
lqlqlq..
06-14-2012, 22:10
Според мен всичко си е до ГЕН.Каквото ти е генетично заложено това е .. ако ти е заложено да имаш 10 санта и дебел да си и слаб да си няма какво да направиш ..
1++++++++++++++++++++++++++++++++
Пък според мене няма никаква връзка между това дали ще има коремче или фаянс !!! Все си е п*шка. :D :D :D
значи дебелите имат най-малки.
екзакли.
10букви
екзакли.
10букви
аз съм дебел... не ме искаш вече нали ? :(((
tursesht
06-17-2012, 00:15
"Под голям камък-голяма змия се крие" :Д
Редовното обяснение на един приятел с коремче.
Кажи му само да внимава 'камъка' да не се превърне в могила на загинал герой ! :D
nansi_2005
06-17-2012, 00:49
аз мога да кажа за слаби и високи мъже,....
TotallySexy
06-17-2012, 10:42
Първо да съм уточнил хапчета ли са кво ли са? Второ културистите преди състезание пикаят в чашка и от тези медикаменти излизат от състезание... трето риска на професията... Аз не твърдя че ги разбирам медикаментите... ;) И има медикаменти... но са прекалено рискови ;) А ти от къде знаеш че кypа ми не е метър...? :Д
Визуалнооо :)
MaLkaTa_LaDy
06-17-2012, 13:00
Не мисля, че има връзка. Единственото, което мога да кажа със сигурност, че анаболите спират растежа на пениса.
TotallySexy
06-17-2012, 14:39
Не мисля, че има връзка. Единственото, което мога да кажа със сигурност, че анаболите спират растежа на пениса.
Не е вярно :)
wakethedead
06-17-2012, 18:14
хахаххахаа са някой няма ли да каже че го и намаляват? :d
и чак сигурна се ено е зимала анаболи и има пишка :D
TotallySexy
06-17-2012, 19:29
Направо ти изсъхва и опадва...
аз съм дебел... не ме искаш вече нали ? :(((
тебе и анорексик ще те обичам ;*