- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Слаби,мускуляги или пълни момчета имат по-големи?
За размера на пениса говорим![]()
Когато има мастна тъкан в пубичната област(когато е дебел),се скрива някаква част от пениса.
значи дебелите имат най-малки.
то густо, то пусто
просто и да са еднакво надарени,слабия,ще е с по-голям,защото няма да се скрива тази част от пениса с мастната тъкан,която при пълния ще се.Слабите могат да усетят пубичната кост с пръст,а дебелите,има известен слой мастна тъкан който стои над коста и скрива члена, зависи от дебелината степента на това покриване.
Последно редактирано от Angel940 : 06-14-2012 на 13:05
"Под голям камък-голяма змия се крие" :Д
Редовното обяснение на един приятел с коремче.
Според мен няма особена връзка...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма никаква връзка между нещата. Тъп въпрос. Всичко си е строго индивидуално и генетично заложено. Изобщо няма значение дали си мускулест, за да ти е голям пениса.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никой не говори,че трябва да си мускулест,слабите са с най-големите![]()
За тва дали слабите са с най-големите може много да се спори... реално измамата е визуална... линийка 30 см на масата изглежда по един начин, а за хвърлена на стадиона по друг. И в двата случая си е 30 см, но в едната ситуация изглежда 3.
Относно мускулестите, зависи на какви препарати са - може да извадят огромен парчок, а може да извадят и пъпка....
А като курветината не е доволна да се оправя как може. Аз лично докато не и превъртя километража не я оставям да диша... после следващата ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не е визуално,защото скритата част от мастната тъкан си остава под мазнините и тази част от пениса не влиза във вагината,а за мускулите пак качват маси искат да стават големи и пак скриват някаква част от онази си работа,а да не говорим зобовете как могат да преебат нещата![]()
Ангелчо от 7-8 години се занимавам с разни фитнеси, горе съм написал - зависи от препаратите. Няма да казвам от кои препарати, че има много шматароци които четат, а при неправилен прием водят до ракови образования, може да извадиш ебаси парцала. А тая мастна тъкан колко санта мислиш че крие 2-3... там не е мястото със силно изразено омазняване....
реално има наистина доста потвърдена тенденция , при която се наблюдава разлика в голимината между слаби и дебели , ниски и високи![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
ubunturel,първо,ако имаше хапчета за к.р които действат,това щеще да е известно и хората да правят пари от това,второ твоя щеще да ти е 1 метър и трето повярвай ми няма такива медикаменти .А за финал всеки е гледал състезания по културизъм,доста празни им стоят банските,те знаят повече от теб за добавки и тн,щяха да правят к.рове,а не мускули
![]()
Последно редактирано от Angel940 : 06-14-2012 на 21:34
Първо да съм уточнил хапчета ли са кво ли са? Второ културистите преди състезание пикаят в чашка и от тези медикаменти излизат от състезание... трето риска на професията... Аз не твърдя че ги разбирам медикаментите...И има медикаменти... но са прекалено рискови
А ти от къде знаеш че кypа ми не е метър...? :Д
Според мен всичко си е до ГЕН.Каквото ти е генетично заложено това е .. ако ти е заложено да имаш 10 санта и дебел да си и слаб да си няма какво да направиш ..
Пък според мене няма никаква връзка между това дали ще има коремче или фаянс !!! Все си е п*шка.![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Не мисля, че има връзка. Единственото, което мога да кажа със сигурност, че анаболите спират растежа на пениса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.