View Full Version : Проект по осветителна техника
crazymax
06-14-2012, 14:49
Здравейте съфорумници!Искам помощ относно този проект.Значи за 1 година имам 1 присъствие и трябва да направя този проект за утре.Той трябва да съдържа план на етажа(кухня,баня,хол,спална ) и доколкото съм запознат проводниците и те.Трябва да бъдат пресметнати формулите и там другите работи.Ако има снимки от който да гледам или принтирам най-добре ще е.МОЛЯ всеки който може да помогне да го направи.ПОЗДРАВИ!
SMALLVILLE
06-14-2012, 16:04
От сега ще ти кажа да не се надяваш, няма кой да ти го направи. Миналата година и аз правих такъв проект и го правих 2 месеца. Сметките и чертежите по този проект не са никак малко и лесни. Да не мислиш, че някой ще седне с теб да се занимава като цяла година си си барал топките и сега си се сетил, че трябва проект да правиш.
crazymax
06-14-2012, 20:01
Аз знам кое съм си барал и кой ми е барал.Молбата ми е ако някой знае какъв е реда и вида на този проект да сподели,а не да ми го направи!
Темата е елементарна,просто трябва да се седне,обмисли и действа (1-2 седмици спокойно). А твоят случай е плачевен ( Прибързано заключение, но шанса е голям - не мислиш ли ? ). Колегата по-горе се изказа максимално ясно. Каквото си посял, такова ще пожънеш.
ПС:Няма голяма разлика между " да ми го направи " и "Трябва да бъдат пресметнати формулите и там другите работи.Ако има снимки от който да гледам или принтирам най-добре ще е.МОЛЯ всеки който може да помогне да го направи."
Поздрави!
crazymax
06-14-2012, 21:37
Хубаво аз във нета намерих 1-2 но не отговарят на това което ми трябва пък квото стане стане.