.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Cool Проект по осветителна техника

Здравейте съфорумници!Искам помощ относно този проект.Значи за 1 година имам 1 присъствие и трябва да направя този проект за утре.Той трябва да съдържа план на етажа(кухня,баня,хол,спална ) и доколкото съм запознат проводниците и те.Трябва да бъдат пресметнати формулите и там другите работи.Ако има снимки от който да гледам или принтирам най-добре ще е.МОЛЯ всеки който може да помогне да го направи.ПОЗДРАВИ!

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    От сега ще ти кажа да не се надяваш, няма кой да ти го направи. Миналата година и аз правих такъв проект и го правих 2 месеца. Сметките и чертежите по този проект не са никак малко и лесни. Да не мислиш, че някой ще седне с теб да се занимава като цяла година си си барал топките и сега си се сетил, че трябва проект да правиш.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Аз знам кое съм си барал и кой ми е барал.Молбата ми е ако някой знае какъв е реда и вида на този проект да сподели,а не да ми го направи!

Град
    Бургас
    Темата е елементарна,просто трябва да се седне,обмисли и действа (1-2 седмици спокойно). А твоят случай е плачевен ( Прибързано заключение, но шанса е голям - не мислиш ли ? ). Колегата по-горе се изказа максимално ясно. Каквото си посял, такова ще пожънеш.

ПС:Няма голяма разлика между " да ми го направи " и "Трябва да бъдат пресметнати формулите и там другите работи.Ако има снимки от който да гледам или принтирам най-добре ще е.МОЛЯ всеки който може да помогне да го направи."

Поздрави!
    това,което виждаш,не е това,което си мислиш..

Хубаво аз във нета намерих 1-2 но не отговарят на това което ми трябва пък квото стане стане.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си