View Full Version : СВРЪХЕСТЕСТВЕНО СЕЗОН 8
muhtesemfan
06-19-2012, 17:52
Здравейте,съуфорумници!:D От няколко дни гледам SUPERNATURAL,стигнах до 3 сезон за 2 дни,ще изгледам и останалите 4 за около 2 седмици някъде,защото по цял ден пред компа..Дават ли го по бг твото,и ако да-по кой канал от колко часа,кой ден,и кой сезон.Ако не го дават-кога ще го пуснат?Мерси предварително. :)
Даваха го по ТВ7 до 4ти или 5ти сезон , не помня . А 8ми сезон ще излиза октомври . Ако питаш мен , гледай го само до 5ти сезон . След него е пълна простотия и не си струва ...
muhtesemfan
06-20-2012, 20:33
Първите 3 сезона много ми харесаха,утре или вдругиден се захващам с 4 сезон за 1 или 2 дни гледам по един сезон..Не знам ще гледам и 6.ти и ако ми хареса ще продължа да го гледам,та проблема е че в замундата не го качват нито в др.сайтове,а american english ми е мн.труден и разбирам 3-4 думи от 1 изречение..
Първите 3 сезона много ми харесаха,утре или вдругиден се захващам с 4 сезон за 1 или 2 дни гледам по един сезон..Не знам ще гледам и 6.ти и ако ми хареса ще продължа да го гледам,та проблема е че в замундата не го качват нито в др.сайтове,а american english ми е мн.труден и разбирам 3-4 думи от 1 изречение..
гледай го в www.gledaifilmi.net, там ги има и 7-те сезона с български субтитри(:
muhtesemfan
06-21-2012, 18:47
Мерси много :*