.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен
    Град
    България

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО СЕЗОН 8

Здравейте,съуфорумници! От няколко дни гледам SUPERNATURAL,стигнах до 3 сезон за 2 дни,ще изгледам и останалите 4 за около 2 седмици някъде,защото по цял ден пред компа..Дават ли го по бг твото,и ако да-по кой канал от колко часа,кой ден,и кой сезон.Ако не го дават-кога ще го пуснат?Мерси предварително.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Даваха го по ТВ7 до 4ти или 5ти сезон , не помня . А 8ми сезон ще излиза октомври . Ако питаш мен , гледай го само до 5ти сезон . След него е пълна простотия и не си струва ...

Супер фен
    Град
    България
    Първите 3 сезона много ми харесаха,утре или вдругиден се захващам с 4 сезон за 1 или 2 дни гледам по един сезон..Не знам ще гледам и 6.ти и ако ми хареса ще продължа да го гледам,та проблема е че в замундата не го качват нито в др.сайтове,а american english ми е мн.труден и разбирам 3-4 думи от 1 изречение..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Първите 3 сезона много ми харесаха,утре или вдругиден се захващам с 4 сезон за 1 или 2 дни гледам по един сезон..Не знам ще гледам и 6.ти и ако ми хареса ще продължа да го гледам,та проблема е че в замундата не го качват нито в др.сайтове,а american english ми е мн.труден и разбирам 3-4 думи от 1 изречение..
    гледай го в www.gledaifilmi.net, там ги има и 7-те сезона с български субтитри(:

Супер фен
    Град
    България
    Мерси много :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си