View Full Version : Проблем
kuki4eto
06-20-2012, 07:53
Как бихте реагирали ако половинката ви се дразни от факта, че понякога попадате в компания от приятели и момичетата и момчетата в нея са по равно и той/та да твърди, че се дразни защото излизало така, че сте по двойки? Офф много тъпа история :( Не е ли детско според вас за 4 годишна връзка? :( :(
NightGuardian
06-20-2012, 08:05
Ем кажи му ,че би трябвало да се радва ,че излизате по двойки , той какво иска от компания само от мъже ли да излизаш?
Нещо го дразни в тази компания , но не иска да ти каже директно , поговори с него , попитай го , кой и с какво го дразни. :)
Не му е приятно просто в тази компания , но както казах , не може да ти каже директно.
valdesbg
06-20-2012, 08:12
Ем да дойде и той бре? Така ще сте си по двойки. Кво мрънка :)
kuki4eto
06-20-2012, 08:13
Става дума когато него го няма, като разбере, че съм била с приятели някъде и сме се паднали по равно момичета и момчета и той откача, смята това все едно излизам с приятели по двойки, не го приема нормално :(
kuki4eto
06-20-2012, 08:17
Е нямам ли и аз право да изляза с приятели, аз какво съм виновна, че понякога се падали по равно, баси глупостите, това нормално ли е за четири годишна връзка, да нямам и аз правото да бъда със странични хора без него, той излиза и никога не съм ми правила подобни сцени, това не са ли детски неща за 21 годишно момче :(
Не ми се мисли к'во щеше да си помисли човека ако компанията ти беше като моята - 3 момичета и 10-15 момчета :lol:
А иначе - да,глупаво е,но явно си е такъв ... :)